NIO21 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 γεια σας παιδια, σκεφτομαι να παρω το Χ6 με επιδοτηση..αλλα το χαρτι που αναγραφει το κινητο εχει δυο... Nokia X6 16GB/3G+ vanilla Nokia X6 16GB/3G+/NOW+ dual Branded Ποια η διαφορα μεταξυ τους? θεωρητε οτι ειναι καλη η μεταβαση απο το N85 μου..? ευχαριστω πολυ :) Παράθεση καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 απο χρωματα και φωτεινοτητα; πολυ καλή αναπαράσταση χρωμάτων. Φωτεινότητα γενικά ικανοποιητική αλλα χαμηλή ορατότητα σε απευθείας έκθεση στον ήλιο (από οτι έχω δει αυτό είναι πρόβλημα πολλών touch κινητών). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 ημ/νια και ωρα κραταει αν βγει η μπαταρια και ξαναμπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2010 ημ/νια και ωρα κραταει αν βγει η μπαταρια και ξαναμπει; Αν κρατήσεις πολύ ώρα εκτός την μπαταρία θα σου ζητήσει ημερομηνία και ώρα, αν την βγάλεις για μερικά λεπτά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 Αν κρατήσεις πολύ ώρα εκτός την μπαταρία θα σου ζητήσει ημερομηνία και ώρα, αν την βγάλεις για μερικά λεπτά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. δε μου τις κραταει :( μπορει να επιβεβαιωση και καποιος αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 δε μου τις κραταει :( μπορει να επιβεβαιωση και καποιος αλλος; εμενα τα κραταει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 εμενα τα κραταει. άσχετο αλλα εχεις το 16gb η το 32gb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 άσχετο αλλα εχεις το 16gb η το 32gb? το 16αρι εχω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 το 16αρι εχω. προτείνεις να το αλλάξω; το πηρα την παρασκευη 14/5. Εχει ψιλοφοβηθει το ματι μου με τη νοκια και δεν το θεωρω τοσο σημαντικο ωστε να το στειλω, τι να κανω; :wacko: Κατα τ' αλλα ειναι σουπερ το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2010 προτείνεις να το αλλάξω; το πηρα την παρασκευη 14/5. Εχει ψιλοφοβηθει το ματι μου με τη νοκια και δεν το θεωρω τοσο σημαντικο ωστε να το στειλω, τι να κανω; :wacko: Κατα τ' αλλα ειναι σουπερ το κινητο! απο οτι ξερω εντος 7 ημερων το αλλαζεις χωρις πολλα πολλα.μαλλον η μπαταρια που κραταει αυτα θα ειναι off.εγω θα το αλλαζα .οχι οτι ειναι σημαντικο προβλημα αλλα γιατι να το εχει.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Η αναπαραγωγή τραγουδιών και η δημιουργία playlist δεν είναι και πολύ εύχρηστη στο x6 ή κάνω λάθος;Μήπως υπάρχει καμιά έξτρα εφαρμογή για να κρατάω ταξινομημένα τα τραγούδια σε λίστες; Και κάτι άλλο, ο ήχος κατά την λήψη φωτογραφιών δεν απενεργοποιείται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Παιδιά μπορούμε στο X6 να κάνουμε στην εφαρμογή μουσική αναζήτηση ενα κομμάτι που ξεκινάει από κάποιον χαρακτήρα;Π.χ από s;Απευθείας δηλαδή όχι να κάνω scrolling μέχρι το S για να το βρώ Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Μήπως περιμένεις και καιρό γιατί η έκδοση λογισμικού θα είναι για πάροχο(:wacko::confused:)...δεν υπάρχει λόγος(και΄γω τον άλλαξα στο Χ6 που ήταν για Cosmote πάντως χωρίς κανένα πρόβλημα)-να περιμένεις,η διαδικασία είναι απροβληματιστη με το Nemesis;) Παιδια καλησπερα!!!να ρωτησω κατι ??αν κανεις αλλαγη product code χανετε η εγγυηση του τηλεφωνου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. May 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2010 Η αναπαραγωγή τραγουδιών και η δημιουργία playlist δεν είναι και πολύ εύχρηστη στο x6 ή κάνω λάθος;Μήπως υπάρχει καμιά έξτρα εφαρμογή για να κρατάω ταξινομημένα τα τραγούδια σε λίστες; Και κάτι άλλο, ο ήχος κατά την λήψη φωτογραφιών δεν απενεργοποιείται; Playlist μπορείς να φτιάξεις με τη βοήθεια του winamp είτε έχοντας τα τραγούδια στο pc είτε συνδέοντας το x6 στο pc ως "μαζική αποθήκευση". Προσοχή κατά την αποθήκευση του playlist μέσα απο το winamp ο επιλεγμένος φάκελος αποθήκευσης να είναι ο ίδιος που έχει τα τραγούδια για να μην βάλει extra path μπροστά από τα ονόματα των τραγουδιών στην playlist. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Σιγα σιγα διαβαζω τις σελιδες του τοπικ... Ωστοσο θα ηθελα μια συνοπτικη γνωμη για αυτο το κινητο. Ειστε ευχαριστημενοι? Εχει προγραμματα οπως για τα προηγουμενα symbian? Μπορουν να εγκατασταθουν προγραμματα απο προηγουμενα symbian εκδοσεις? Με το gps και την πλοηγηση στο νετ, ειστε ευχαριστημενοι? Ειχα symbian NOKIA 1ης και 2ης γενιας και ημουν ευχαριστημενος. Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Σιγα σιγα διαβαζω τις σελιδες του τοπικ... Ωστοσο θα ηθελα μια συνοπτικη γνωμη για αυτο το κινητο. Ειστε ευχαριστημενοι? Εχει προγραμματα οπως για τα προηγουμενα symbian? Μπορουν να εγκατασταθουν προγραμματα απο προηγουμενα symbian εκδοσεις? Με το gps και την πλοηγηση στο νετ, ειστε ευχαριστημενοι? Ειχα symbian NOKIA 1ης και 2ης γενιας και ημουν ευχαριστημενος. εγω το εχω απο την παρασκευη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.αφου ειχες sympian δεν θα εχεις κανενα προβλημα.προγραμματα απο παλια sympian δεν τρεχουν αλλα οτι υπηρχε παλια υπαρχη σε καινουρια εκδοση και τωρα και φυσικα πολλα ακομα:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 κι εγώ απο παρασκευή το έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος παρόλο που η νοκια κατα την αποψη μου εχει κανει καποια στραβοπατηματα. Ειχα Ν95 8GB, μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που το έδωσα αλλα μου γυαλισε το Ν900, εξαιρετικό γιατι είμαι και προγραμματιστής αλλα ξενερωσα που εκαψε πιξελ και το εδωσα. Το Χ6 πιστευω 1ον αξιζει τα 315 που εδωσα και 2ον ειναι αξιος αντικαταστατης του 95αριου μου, μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Χθες που δοκιμασα και το OVI Maps απο τη δουλεια στο σπιτι δούλεψε με εξεραιτικη ακριβεια και σκεφτομαι να μην βαλω garmin, θα δείξει στην πορεία. Μουσική, για τα δικά μου αυτια, απιστευτη! Wifi, μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα. Κατά τ'αλλα απο εφαρμογες αλλο τιποτα και γενικα ενα πολυ καλο καθαρόαιμο symbian. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisspi Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 οκ. με καλυψατε πληρως!!!! :):):):) Παράθεση 2110,G500,3210,3510,6600,6170,3230,Ν70 Tolis' COROLLA Pics **COROLLA EE80 - 4AGE TVIS 124HP** [sIGPIC][/sIGPIC] www.corollaclub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
people Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Παιδια καλησπερα!!!να ρωτησω κατι ??αν κανεις αλλαγη product code χανετε η εγγυηση του τηλεφωνου?? ειμαι καινουριος στο forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Μην ανησυχείς, δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papaid Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 παιδιά για σερφαρισμα και emails ειναι καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Πολύ καλό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 (edited) Μετά από 1 χρόνο με το 5800 (γνώστης δλδ του symbian) πήρα σήμερα το Χ6 και έχω μερικές ερωτησούλες : πρέπει να προσέξω κάτι στην αρχή, χρειάζεται format για καλύτερη απόδοση ; Edited May 18, 2010 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 καλησπέρα, μέχρι στιγμής με το κινητό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από ένα θέμα που εχω με το wifi. Αν κάνω αναζήτηση για δικτα με το Ν82 κ με το Χ6, το 1ο βρίσκει πιο πολλά και γενικά είναι πιο σταθερό. Μήπως στο Χ6 είναι θέμα software το οποίο μπορεί να λυθεί με κάποια αναβάθμιση? Εχω την 20.0.005 η οποία είναι νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Μετά από 1 χρόνο με το 5800 (γνώστης δλδ του symbian) πήρα σήμερα το Χ6 και έχω μερικές ερωτησούλες : πρέπει να προσέξω κάτι στην αρχή, χρειάζεται format για καλύτερη απόδοση ; τιποτα το τηλ.ειναι ετοιμος χωρις προβληματα.δοστο να καταλαβει:) καλησπέρα, μέχρι στιγμής με το κινητό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός από ένα θέμα που εχω με το wifi. Αν κάνω αναζήτηση για δικτα με το Ν82 κ με το Χ6, το 1ο βρίσκει πιο πολλά και γενικά είναι πιο σταθερό. Μήπως στο Χ6 είναι θέμα software το οποίο μπορεί να λυθεί με κάποια αναβάθμιση? Εχω την 20.0.005 η οποία είναι νομίζω. δεν εχω καταλαβει καμια διαφορα με αλλα καλα νοκια σε αυτο το θεμα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts