DarthStergius Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 απο wind δεν εχει τιποτα απο αυτα που λες και δεν νομιζω ουτε απο αλλες εταιρειες Παράθεση http://www.myspace.com/deadbydawngr Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 παραπάνω το διάβασα απο παιδιά που το πηραν απο βοντα και πλαισιο, για αυτο ρωτησα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Δεν εννοώ αυτο... εννοώ το hw version που βγαζει οταν συνδεσει κανείς το κινητο με NSS... Ειναι απο κάτω απο το κουτακι του product code στο NSS. Προφανως απο εκει καθοριζεται το hardware version του κινητού και μάλλον αλλάζει όπως το product code... Δεν αλλάζει αυτό γιατί στο NSS τουλάχιστον δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή read/write για το HW version,αυτό απλώς αναφέρεται ως hardware version ,της εργοστασιακής έκδοσης του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Δεν αλλάζει αυτό γιατί στο NSS τουλάχιστον δεν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή read/write για το HW version,αυτό απλώς αναφέρεται ως hardware version ,της εργοστασιακής έκδοσης του κινητού. Το check box που υπάρχει δίπλα στο κουτάκι αυτο δεν ειναι για το read/write ? Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 Από wind, το πήρα σήμερα στα χερια μου, το πακέτο είναι εκδοση navi, έχει μέσα βαση αυτοκινήτου (παρμπριζ) και φορτιστη αυτοκινητου, τα χαντσφρι ειναι τα λευκά με το καλώδιο (όχι bluetooth). Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 για όποιον δε θέλει να hackάρει το κινητό του και απλά θέλει να βελτιώσει λίγο τη συμπίεση των jpeg της φωτογραφικής δοκιμάστε αυτό.. [ATTACH]16133[/ATTACH] μη φανταστείτε καμιά τρελή διαφορά βεβαίως αλλά από το καθόλου.. [ATTACH]16134[/ATTACH] Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Επειδή παιδιά δεν μπορώ αυτή την στιγμή να ψάξω όλα τα posts μπορεί να μου πεί με σιγουριά κάποιος αν το Nokia X6 16gb διαθέτει Wireless για σύνδεση στο Internet και υποδοχή κάρτας μνήμης SD; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiakoub Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 wifi ναι, υποδοχη για εξτρα μνημη οχι. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλησπέρα από ότι είδα έχει βγει πλέον αναβάθμιση λογισμικού για το Χ6, με product key 0598785, για όσους το πήραμε από την Cosmote, η έκδοση 20.0.005... Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν μπορεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 τα πλαστικα έτσι κι έτσι... το καπάκι, πίσω, πατιέται λιγο αλλα δεν προβλιματίζει!!! στο δικό μου, τουλάχιστον, το κουμπί on-off, για την οθόνη, έχει λίγο κενό αλλά κατα τα άλλα μια χαρά!!! ελπίζω να σε κάλυψα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 παρόλο που είμαι φαν της νοκια μ' έχει προβληματίσει με την ποιοτητα των πλαστικών. Δεν ειμαι τοσο ψυρας όσο ακουγομαι αλλα μετα το Ν95 8Gb που ειχα δεν μ'εχει ενθουσιασει καποιο αλλο. Τουλαχιστον απο το 5530 ειναι λιγο καλυτερο η στα ιδια επιπεδα, τα οποια δε με χαλανε να πω την αληθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Το Χ6 νομίζω είναι καλύτερο από το 5530, έχει κάποια καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά εξαρτάται και με το τι ικανοποιήσε... Η αλήθεια είναι ότι και εγώ είχα πριν το Ν95, το απλό όχι το 8Gb, και αν ήμουν στη θέση σου μπορει και να μην επέλεγα το Χ6 (θεωρώ το Ν95 πολύ καλο, και στη αρχή με προβλημάτισε η αλλαγή)... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 μα το προβλημα μου ειναι οτι το εχω δωσει εδω και 2 μηνες και ειμαι με ενα 8310 του 2002 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Καλησπέρα από ότι είδα έχει βγει πλέον αναβάθμιση λογισμικού για το Χ6, με product key 0598785, για όσους το πήραμε από την Cosmote, η έκδοση 20.0.005... Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν μπορεί!!! Επιτέλους, μόλις πάω σπίτι, το συνδέω για αναβάθμιση... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μακάρι να βγήκε! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalitolal Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 @cartman: Ε αν είναι έτσι να πάρεις το Χ6... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ευχομαι να βγει αξιος αντικαταστατης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 ευχομαι να βγει αξιος αντικαταστατης! αν θες περιμένεις κ κάτι μήνες ακόμα για το Ν8 Εντελώς καινούρια πράματα.. Αν αντέχεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 αν θες περιμένεις κ κάτι μήνες ακόμα για το Ν8 Εντελώς καινούρια πράματα.. Αν αντέχεις.. πολύ μεγάλο για τα δεδομένα μου, συν ότι δε μ' ενδιαφέρουν τόσο τα mpixel, hdmi κλπ. Και το S^3 δε μου φανηκε και πολυ "φρέσκο". Οι απαιτησεις μου νομιζω καλύπτονται με τα χαρακτηριστηκα που ειχε το N95 και τωρα το Χ6, γι αυτο το σκεφτομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Από κάμερα και βίντεο παιδιά είναι ικανοποιητικό;Βλέπονται δηλαδή φωτογραφίες και βίντεο.30 fps αν λέει προφανώς πρέπει να είναι και το βίντεο καλό Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosxenos Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 (edited) οπως εχω ξαναπει, οι φωτο ειναι ικανοποιητικές. Πολύ καλές σε φως ημέρας, μετριες με χαμηλό φωτισμό, κακές το βράδυ (οπως τα περισσότερα κινητά της κατηγορίας). Διαφορές με άλλα κινητά μπορούν να εντοπιστούν όταν οι συνθήκες δεν είναι καλές (χαμηλός φωτισμός). Το βίντεο είναι ικανοποιητικό (βράδυ) έως πολύ καλό. Μάλιστα το βίντεο μπορεί να θεωρηθεί και καλύτερο από τις φωτό - αν και άστοχη η σύγκριση. Καλησπέρα από ότι είδα έχει βγει πλέον αναβάθμιση λογισμικού για το Χ6, με product key 0598785, για όσους το πήραμε από την Cosmote, η έκδοση 20.0.005... Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν μπορεί!!! επιβεβαιώνω! Μόλις έκανα αναβάθμιση. Καλύτερη απόκριση + quickoffice! Edited May 13, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. May 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2010 Εσείς που το έχετε.Η οθόνη που αποκαλείται capacitive έχει όντως καλύτερη ανταπόκριση με ποιό απαλό άγγιγμα;Π.χ σε σχέση με το Ν97 έχει καλύτερη; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Προφανώς υπάρχει μεγάλη διαφορά. Εδώ δεν χρειάζεται να ασκηθεί καθόλου πίεση επάνω στην επιφάνεια της οθόνης, αλλά ένα απλό άγγιγμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balantis7 Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Εσείς που το έχετε.Η οθόνη που αποκαλείται capacitive έχει όντως καλύτερη ανταπόκριση με ποιό απαλό άγγιγμα;Π.χ σε σχέση με το Ν97 έχει καλύτερη; Είναι αυτό που λέμε την χαϊδεύεις και ακούει!!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 (edited) απο χρωματα και φωτεινοτητα; Edited May 16, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts