Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ν97 Mini

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. οταν ειχα ανοιχτη την καμερα , δεν χτυπουσε στις κλησεις με το κλιπ που εχω βαλει για ringtone , αλλα με το default της νοκια. Σκεφτηκα οτι ισως επειδη η καμερα εσωζε στην εσωτερικη μνημη (8gb) , οπου βρισκοταν το clip, να υπηρχε θεμα . αλλαξα τον προορισμο της καμερας και μαλλον ειναι ενταξει. Υπαρχει πραγματι τετοιο θεμα?

Αυτό συμβαίνει επειδή τη στιγμή που είναι ανοιχτή η κάμερα, χρησιμοποιείται η μνήμη E, για να αποθηκευθούν οι φωτό που θα τραβήξεις, οπότε αν το ringtone σου είναι αποθηκευμένο στην E, τότε, ναι, το τηλέφωνο δε θα μπορεί να το ανακαλέσει κι έτσι θα χτυπήσει με τον default ήχο.

θα ηθελα εαν υπαρχει ρυθμιση το νουμερικο πληκτρολογιο των κλησεων να γινεται αλφανουμερικο ( αριθμος με τα γραμματα απο κατω ) στην αναζητηση επαφων.

Δεν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό που λες.

3. εχω μια εξωτερικη μπαταρια με εξοδο USB , με την οποια μεχρι τωρα φορτιζα , οχι μονο το Ν82 , αλλα και οποιαδηποτε αλλη συσκευη φορτιζοταν απο USB. το Ν97 αρνειται να την "δει".

Υπαρχει μηπως καποιος σχετικος adaptor, ή δηλαδη φορτιζει μονο απο επισημο φορτιστη της νοκια και απο λαπτοπ?

Ίσως να δίνει μικρότερη τάση από αυτή που πρέπει και το N97 να έχει κάποιου είδους "προστασία" γι αυτές τις περιπτώσεις.

Αν δεν είναι αυθεντικό αξεσουάρ Nokia, μην το συζητάς καν, απλά μην το χρησιμοποιείς.

5. στο Ν82 , ειχαμε το γνωστο κολπο , να εχουμε αορατες απο την εκθεση καποιες φωτο , εαν τις αποθηκευαμε σε εναν φακελλο με το ονομα ΤΕΜΡ. Εδω δεν φαινεται να δουλευει το κολπο

Χρησιμοποιώντας κάποιον browser όπως ο Y-Browser, ή μέσω του υπολογιστή σου με το κινητό συνδεδεμένο σε Mass Storage Mode κάνε τα αρχεία ή τους φακέλους που δε θέλεις να βλέπεις κρυφούς.

6. για την περιπτωση που δεν μου δωσετε θετικες απαντησεις για αυτα, δεκτες και προσφορες για την αγορα του ( χα χα χα )

Μην τα παρατάς τόσο εύκολα, τα smartphones έχουν το παίδεμά τους, λίγο-πολύ.

:lol::lol::lol:

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,

δεν ειναι δυστυχως θεμα παιδεματος ( 4 χρονια παιδευομαι ) , αλλα τερματισμου οριων δυνατοτητων.

εαν εισαι στο αυτοκινητο , χρειαζεσαι εναν ευχρηστο τροπο αναζητησης, φορτισης, κτλ

καμια ιδεα για σχετικα εξωτερικα προγραμματα??

δηλαδη στην Ε εφοσον δεν μπορω να βαλω φωτο, καθως "γονατιζει" ολο το τηλεφωνο, τι στο καλο να βαλω??

εαν εισαι στο αυτοκινητο , χρειαζεσαι εναν ευχρηστο τροπο αναζητησης, φορτισης, κτλ

Εαν είσαι στο αυτοκίνητο, χρειάζεσαι να μην ψάχνεις για επαφές στο κινητό σου! :p

Σοβαρά τώρα, άλλο να οδηγείς, να έχεις το bluetooth και να κάνεις μια κλήση χρησιμοποιώντας τις ταχείες κλήσεις στο κινητό σου, και άλλο να οδηγείς και να ψάχνεις τα γράμματα στις επαφές σου για να πάρεις τηλέφωνο.

Τελοσπάντων, ο καθένας πράττει όπως κρίνει.

Πάντως, αν πατήσεις πάνω στη scrollbar και πατώντας σύρεις το δάχτυλό σου προς τα κάτω, οι επαφές προχωράνε και εμφανίζεται ένα μεγάλο τετράγωνο με το αρχικό γράμμα της ομάδας επαφών που περνάς κάθε φορά. Ίσως αυτό να σου είναι πιο βολικό.

Όσο για φόρτιση, υπάρχει Nokia φορτιστής αυτοκινήτου και φορτιστής Extra Power, για όταν δε βρίσκεσαι κοντά σε πρίζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω ξανα για τις απαντησεις σου , οπως καιοι περισσοτεροι εδω μεσα , φανταζομαι..

πραγματι σκεφτομαι να επενδυσω ακομα ενα 50αρι και να παρω το power pack της μαμας εταιριας,

αλλωστε το κινητο το πηρα με επιφυλαξη για αυτους τους λογους, και δεν χρειαζονται παρα δυο συγχρονισμοι και δεκα λεπτα , για να ξαναγυρισω στο Ν82.

περα απο τα προηγουμενα, η συσκευη ειναι πολυ αξιολογη, η οθονη πολυ βολικη και στην αφη και στην αξιοποιηση της μεγαλης επιφανειας της με τις συντομευσεις.

βεβαια , θα μπορουσε να ειναι πιο ευελικτοι στην ποικιλια των συντομευσεων που μπορεις να εχεις διαθεσιμες (ελληνικα widgets ).

επισης κατι πρεπει να συμβαινει μα τα δακτυλα μου καθως σε αντιθεση με τους συναδελφους μου, δεν καταφερνω να αξιοποιησω το "συρσιμο" και το "χαιδεμα" στα διαφορα μενου.

στην δε περιηγηση στο internet, η οθονη μου μοιαζει να μην αποκρινεται καθολου στην αφη.

μηπως υπαρχει καπου δυνατοτητα calibration?

Το πληκτρολογιο πολυ βολικο και λειτουργικο, το κλειδωμα της συσκευης κορυφαιο, το GPS με την βοηθεια του δικτυου αψογο, η ποιοτητα της μουσικης αρκετα καλη, καλυτερη παντως απο το Ν82, το μενου το γνωστο των νοκια, με ενα σημαντικο μειον,

η "εξοδος" σε πολλα μενου βρισκεται πιο κατω απο την αρχικα εμφανιζομενη οθονη, αναγκαζοντας σε να χρειαζεσαι "κυλιση" για να την βρεις, με τις προαναφερομενες δυσκολιες.

γενικα θα ελεγα οτι ειναι ενα εντυπωσιακο κινητο , αξιζει τα χρηματα του, (εαν δωσεις οπως εγω 220 ευρω λογω επιδοτησης ),

αλλα οσοι κανετε το βημα απο συσκευη με "πληκτρα" , θα πρεπει να το σκεφτειτε καλα.

εαν το χρειαζεστε για την παρεα, ή για την ελευθερη ωρα σας, μην διστασετε.

εαν οπως εγω βρισκεστε αρκετα εκτος γραφειου και εντος αυτοκινητου, να ειστε βεβαιοι οτι η παραγωγικοτητα σας οσον αφορα την χρηση του κινητου, θα ειναι μειωμενη.

χρειαζονται περισσοτερες συνηθως κινησεις για να ολοκληρωσετε μια λειτουργια, σε σχεση μετο Ν82 , και μαλιστα οι κινησεις αυτες θα πρεπει να γινουν με ακριβεια στην οθονη και οχι "κατα προσεγγιση" οπως στα "κουμπια" των αλλων συσκευων.

θα ακολουθησει και κριτικη για την φωτογραφικη μηχανη και την προβολη ταινιων.

θα εκτιμουσα εαν μπορειτε να με πληροφορησετε για συμβατα προγραμματα για αναπαραγωγη AVI (νομιζω το core player δεν ειναι??), πλοηγηση , κατα προτιμηση garmin, ( εχουμε λεει πλεον δωρεαν πλοηγηση με τους ovi maps ?? ειναι καλοι στην Ελλαδα ??) και κανα εξυπνο παιχνιδακι, ή εφαρμογες για το accelerometer, τι γινεται με το python και το hellox??

Α! το σπουδαιοτερο, τι κανουμε με αναβαθμισεις? εχω την 10.0.020

μηπως υπαρχει καπου δυνατοτητα calibration?

Ναι, υπάρχει.

Πήγαινε στα Setting > Phone > Touch input.

θα εκτιμουσα εαν μπορειτε να με πληροφορησετε για συμβατα προγραμματα για αναπαραγωγη AVI (νομιζω το core player δεν ειναι??), πλοηγηση , κατα προτιμηση garmin, ( εχουμε λεει πλεον δωρεαν πλοηγηση με τους ovi maps ?? ειναι καλοι στην Ελλαδα ??) και κανα εξυπνο παιχνιδακι, ή εφαρμογες για το accelerometer, τι γινεται με το python και το hellox??

Α! το σπουδαιοτερο, τι κανουμε με αναβαθμισεις? εχω την 10.0.020

Για πλοήγηση υπάρχουν τα γνωστά 3 προγράμματα. Στα θέματά τους θα βρεις περισσότερες πληροφορίες.

Όσο για το Nokia Maps, ναι είναι πλέον εντελώς δωρεάν και η πλοήγηση. Στο θέμα του υπάρχουν οδηγίες στις τελευταίες σελίδες για τι πρέπει να κάνεις. Οι χάρτες είναι αρκετά καλοί.

Λίστα διαθέσιμων εφαρμογών υπάρχει στο στη πρώτη σελίδα του αντίστοιχου θέματος.

Επίσης εδώ μπορείς να δεις τις προτάσεις κάποιων μελών.

Τέλος, το κινητό δεν είναι hackable με τη τελευταία έκδοση λογισμικού (αναφέρεται και στο πρώτο ποστ του θέματος).

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Μην τα παρατάς τόσο εύκολα, τα smartphones έχουν το παίδεμά τους, λίγο-πολύ.

:lol::lol::lol:

;)

να ρωτησω,

και για το γεγονος οτι στο προφιλ αθορυβο ( πλεον) δεν δονειται , παρα το οτι ειναι ενεργοποιημενη, σαν smartphone πρεπει να το εκλαβω, ή να δημιουργησω αλλο προφιλ με δικη μου διαμορφωση?? ( το εκανα )

Γιατι τοσα conflicts?? δεν εχει δα και τιποτα εξωτικες λειουργιες για να αποδεκτω οτι θα με παιδεψει....

ενα κινητο αγορασαμε, οχι λαπτοπ και εν παση περιπτωση εαν ηθελα να παιδευτω, ( με conflicts , οχι με την διαμορφωση του συμφωνα με τις επιθυμιες μου ) θα αγοραζα το Ν900

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι...

-από αυτονομία πως τα πάει το n97 mini σε σχέση με το 5800, αλλά και γενικά πόσο κρατάει(χωρίς 3g);

-από gps; καλύτερο σε σχέση με 5800 και n97;

-αναφορικά με το multitasking; πόσες εφαρμογές μπορείτε να τρέξετε ταυτόχρονα;

Με 3g έχω αυτονομία 1μιση μέρα περίπου..

Το gps δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Ν97 (πολύ καλύτερο).

Έχει αρκετή ram για εφαρμογές. Έχω τρέξει msn, sygic και μιλούσα ταυτόχρονα εκτός όσων τρέχουν από μόνα τους, χωρίς πρόβλημα. Τώρα αν θες να τρέξεις 10 προγράμματα μαζί σε ένα κινητό , τι να πω...

Μια ερώτηση και εγώ.. Πως βγάζω από τα μηνύματα το hotmail? Έχω εγκαταστήσει 2 άλλα email και δε το χρειάζομαι καθότι δεν έχω hotmail...

θελω να μου πειτε οσοι το εχετε δουλεψει για καποιους μηνες το κινητο

αν ειναι ολα καλα με το μηχανισμο που ανοιγει στα δυο το κινητο η αν

εχετε εντωπισει καποιο προβλημα η καποια ''χαλαρωση''

ειναι ο μοναδικος ενδοιασμος μου πλεον για την αγορα του κινητου.

Ευχαριστω

Γεια σε όλους το πηρα και εγώ το τηλέφωνο, καθόλου ευχαριστημένη από μπαταρία αλλά τέλοσ πάντων θα δείξει....Να ρωτήσω μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσω animated wallpaper ή θέματα?Ευχαριστώ!!!!!:)

Γεια σε όλους το πηρα και εγώ το τηλέφωνο, καθόλου ευχαριστημένη από μπαταρία αλλά τέλοσ πάντων θα δείξει....Να ρωτήσω μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος αν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσω animated wallpaper ή θέματα?Ευχαριστώ!!!!!:)

Πρέπει να περιμένεις να ξεφορτίσει εντελώς και να φορτίσει 3-4 φορές για να καταλάβεις πόσο θα σου κρατάει η μπαταρία! ;)

Δεν υποστηρίζονται gif ή sfv wallpapers δυστυχώς!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θέματα υποστηρίζονται αρκεί να εγκαταστήσεις μια μικρή εφαρμογή που συνοδέυεται με τα ανάλογα θέματα, αλλά τρώνε πολύ μπαταρία..

Τελικά με την αυτονομία πως τα πάει; Μετά από τους 3-4 κύκλους φόρτισης-αποφόρτισης βγάζει 2 μέρες; :worry:

Μάγκες αύριο παίρνω και εγώ το n97 mini.

2 ερωτήσεις θέλω να κάνω,

η οθόνη του είναι καλή? απο όλες τις απόψεις αφή κλπ.. Είναι ίδια με του lg arena?

Έχει πρόβλημα με το σήμα όπως το n97?

Έχει πρόβλημα με το σήμα όπως το n97?

το προβλημα δεν ειναι γενικο. 2-3 χρηστες εχουν αναφερει στο φορουμ προβλημα με το σημα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάτι για την αυτονομία του; Το είχε φίλος μου και του κρατούσε βαριά 1-1,5 μέρα :(

πολυ σχετικο αυτο. αναλογα την χρηση. τι χρηση εκανε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολυ σχετικο αυτο. αναλογα την χρηση. τι χρηση εκανε?

Ημερησίως:

1+ ώρα τηλέφωνα

30 λεπτά GPS

15 λεπτά internet

2-3 sms

15 λεπτά γενική χρήση

*σημειώνω πως αρκετές φορές, όταν ήταν κλειδωμένο το τηλ και είχε κλήση, αφού απαντούσε και τελείωνε την κλήση, μετά το τηλέφωνο μπλόκαρε και έδειχνε πως ακόμα τον καλούσαν! Όλα τα πλήκτρα είχαν κλειδώσει και μόνον με αφαίρεση της μπαταρίας επανερχόταν :wacko:

Ημερησίως:

1+ ώρα τηλέφωνα

30 λεπτά GPS

15 λεπτά internet

2-3 sms

15 λεπτά γενική χρήση

*σημειώνω πως αρκετές φορές, όταν ήταν κλειδωμένο το τηλ και είχε κλήση, αφού απαντούσε και τελείωνε την κλήση, μετά το τηλέφωνο μπλόκαρε και έδειχνε πως ακόμα τον καλούσαν! Όλα τα πλήκτρα είχαν κλειδώσει και μόνον με αφαίρεση της μπαταρίας επανερχόταν :wacko:

για ολα αυτα 1,5 μερα ειναι φυσιολογικα προς καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το N97 mini βγαίνει σε 2 χρώματα: Το garnet και το cherryblack. Υπάρχει περίπτωση κατασκευαστικά κάποιο να είναι καλύτερο π.χ. να μη βγαινει το χρωμα απο τη χρηση κλπ. Και μια δευτερη ερώτηση . Γνωρίζει κανεις αν το e-shop.gr δίνει τα κινητά με τους ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμενους στο πληκτρολόγιο; Είναι της Alpha copy; Τους έστειλα email αλλά δε μου απάντησαν.

καλησπερα

χθες μετεφερα κατι φωτο στο κινητο μου και ενω υπαρχουν στην μνημη, δεν δειχνει τιποτα η εφαρμογη Φωτογραφιες...

πως γινεται αυτο??

να πω οτι χθες εσβησα κατι φακελους που υπηρχαν στον φακελο images.. και εβαλα τις φωτο , βεβαια αφησα αυτες που ηταν στον φακελο καμερα..

Αν βγαλω νεες με την καμερα , εμφανιζονται!!!

Αν ξερει καποιος τον λογο... ασ με βοηθησει!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Τι γίνεται ρε παιδιά με τη συσκευή μας; Στο Ν97 έχουν φτάσει στη σελίδα 185 και μεις στην26. Τι συμαβαίνει; Έχουμε πάρει πολύ καλό τηλέφωνο :p:p, είμαστε πολύ έξυπνοι :cool::cool: ή το αγοράσαμε μόνο 10 άνθρωποι και γράφουμε οι ίδιοι και οι ίδιοι; :worry::worry:

Μα είναι λογικό, αφού υπάρχει και το forum του Ν97, καθώς και τα θέματα για εφαρμογές, ovi maps, ξεχωριστά, να μην έχει την φοβερή κίνηση του forum του mini.

Εγώ έχω το τηλέφωνο 10 μέρες περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν μου βγάζει προβλήματα, και αν θέλω να ενημερωθω για διάφορα θέματα διαβάζω τα παραπάνω σχετικά θέματα.

Για έναν φίλο που ρωτάει για το χρώμα, για διαφορές δεν ξέρω, το καφέ (garnet) δεν σκέφτηκα καν να το αγοράσω, περίμενα υπομονετικά το cherry black, όπου νομίζω (υποκειμενικό) ότι τού πάει τέλεια. Κάπου διάβασα ότι θα βγεί κα ισε άσπρο κάποια στιγμη.

με ποιο τροπο μετεφερες τις φωτογραφιες?

μεσω καλωδιου σαν αποθηκευτικο μεσο!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλα αυτο με την οθονη που δειχνει οτι σε καλει καποιος και το κινητο κολαει μου το εχει κανει πολλες φορες. Το τραγικο ειναι οτι αν μιλησεις και κλεισεις το τηλ και δεν προσεξεις οτι εχει κολησει συνεχιζει να δειχνει οτι καποιος σε καλει και μπορει καποιος αλλος να σε παιρνει τηλ μετα και ενω αυτος ακουει οτι καλει εσυ να βλεπεις την κολημενη εικονα. Αυτο μου εχει συμβει πολλες φορες και εχω χασει πολλες κλησεις και δεν το ξερω καν γιατι αφου βγαλεις την μπαταρια και ξανανοιξεις το κινητο δεν υπαρχουν αναπαντητες κατεγραμενες. Μεγαλο ξενερωμα εχω φαει με το κινητο!!! Τοσα χρηματα δωσαμε και δεν εχουμε τα βασικα!! Τηλεφωνο!!! Αντε βγαλε καμια αναβαθμιση Νοκια!!!!
mpanos