Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ν97 Mini

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μου έχει κολλήσει έτσι :wacko:

άλλα έχω ένα προβληματάκι στην κάμερα όταν παω να κανω zoom με τα πληκτρα ηχου έντασης δεν γινεται

:ninja:

• Απαντήσεις 962
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το N97 mini βγαίνει σε 2 χρώματα: Το garnet και το cherryblack. Υπάρχει περίπτωση κατασκευαστικά κάποιο να είναι καλύτερο π.χ. να μη βγαινει το χρωμα απο τη χρηση κλπ. Και μια δευτερη ερώτηση . Γνωρίζει κανεις αν το e-shop.gr δίνει τα κινητά με τους ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμενους στο πληκτρολόγιο; Είναι της Alpha copy; Τους έστειλα email αλλά δε μου απάντησαν.

Από e-shop το πήρα και είναι ελληνικότατο

Καλημέρα.Απο την Τετάρτη είμαι και εγώ κάτοχος του n97 mini, και αν και μπορω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το τηλέφωνο, εντοιτοις, έχω ξενερώσει με το χρώμα( το πήρα μπορντο απο το site της vodafone).Μπορω να αλλάξω χρώμα στα πλστικά να το κάνω μαυρο?Αν ναι ξέρει κανεις πόσο θα κοστίσει?

Καλημέρα.Απο την Τετάρτη είμαι και εγώ κάτοχος του n97 mini, και αν και μπορω να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από το τηλέφωνο, εντοιτοις, έχω ξενερώσει με το χρώμα( το πήρα μπορντο απο το site της vodafone).Μπορω να αλλάξω χρώμα στα πλστικά να το κάνω μαυρο?Αν ναι ξέρει κανεις πόσο θα κοστίσει?

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=39097

νομιζω οτι μπορεις να αλλαξεις το μπροστινο καλυμμα με μαυρο χρωμα...

στο συγκεκριμενο site βρηκα μονο το μπροστινο μερος σε μαυρο. λογικα θα βρεις και καπου αλλου σιγουρα το πισω μερος σε μαυρο....

νομιζω μονο θεμα ψαξιματος στο internet ειναι και θα το βρεις αλλα το κοστος σιγουρα θα

ειναι 60+

στο συγκεκριμενο site βρηκα μονο το μπροστινο μερος σε μαυρο. λογικα θα βρεις και καπου αλλου σιγουρα το πισω μερος σε μαυρο....

νομιζω μονο θεμα ψαξιματος στο internet ειναι και θα το βρεις αλλα το κοστος σιγουρα θα

ειναι 60+

Θέλω πειρσσότερο να μάθω αν μπορεί να αλλαχθεί η πλάτη της οθόνης γιατι μου φαίνεται ψιλοδύσκολο!

Υπάρχει κάποια άλλη μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας που να είναι συμβατή;

Όχι! :shifty:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Με προβληματίζει το πάνελ της κάμερας, όχι μόνον γιατί δεν έχει κάλυμα στον φακό αλλά και για το ότι εξέχει αρκετά από το σώμα του τηλεφώνου. Έχει παρατηρήσει κανείς σας να φεύγει το χρώμα από τις γωνίες του πάνελ, ειδικά στα σημεία επαφής με άλλες επιφάνειες; :worry:

Μπορείς να αλλάξεις οποιοδήποτε κομμάτι του τηλεφώνου, πηγαίνοντας σε ένα Nokia Store. Η διαδικασία συνήθως γίνεται επί τόπου (αν υπάρχουν διαθέσιμα τα ανταλλακτικά).

Όσο για το κόστος... είναι πολύ μεγάλο.

Επειδή το N97 mini, όπως και το N97, λειτουργούν με hinge (αυτός ο μηχανισμός που ανασηκώνει την οθόνη), το κόστος του ανταλλακτικού ανέρχεται περίπου στα 130 ευρώ. Συν όλα τα άλλα μέρη, γύρω στα 200 ευρώ θα πάει (εμένα τόσα μου είχαν πει για ολική αλλαγή πρόσοψης στο N97).

Και προλαβαίνοντάς σε ίσως, να πω ότι δε γίνεται να μην αλλάξεις τον μηχανισμό hinge, γιατί το κομμάτι που τον περιέχει, συμπεριλαμβάνει και κάποια χρωματιστά μέρη της πρόσοψης.

Δεν αξίζει να το κάνεις, γνώμη μου.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Edited by Itchrist86

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Η διαφορεσ σε hardware ποιες ειναι αν υπαρχουν?

απο οτι ειδα εχει μικροτερη μνημη

αν κατα τα υπολιπα ειναι ιδια τοτε ειναι σαν η Nokia να μας λει μπραβο καλα πληρωσατε το ν97 650 ευρω μπορουσα να το βγαλω και σε μικροτερο οπως ειπε και καποιος αλλος στο topic του ν97

Εδώ http://www.nokia.co.uk/find-products/compare-phones μπορείς να δείς τις διαφορές ανάμεσα στις 2 συσκευές.Απ'ότι βλπεπω οι βασικές διαφορές είναι όπως ανέφερες κι εσυ αρχικά ότι ο big brother έχει εσωτερική μνήμη 32gb ενώ ο μικρός μέχρι 8.Έπειτα δεν χρησιμοποιούν την ίδια μπαταρία.Το Ν97 έχει την 1500αρα που πιστεύω για touch κινητό είναι από τις λίγες που κυκλοφορούν ως τώρα και μπορείς να πείς ότι σε κρατάει ικανοποιημένο.Επίσης πιστεύω πως απο την στιγμή που το N97 έχει 32gb εσωτερική μνήμη σημαίνει πώς αν το γεμίσεις τότε θα είναι και πιο αργό στις ανταπόκριση λειτουργίας απ'ότι το Mini που έχει 8gb.Από θέμα σχεδιασμού το Mini δεν έχει κάλυμα της κάμερας από πίσω αλλά σαφώς και είναι πιο μικρό.Απο 'κει και πέρα είναι θέμα των απαιτήσεων που έχει σε γενικές γραμμές ο καθένας.Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι οτι αν και λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος το N97 πιστεύω πως είναι πιο όμορφο σε σχέση με το μικρό του αδερφό

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM! ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Ν97!ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟ 5800 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ WI-FI , ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ TOUCH SCREEN!! ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.

1ον ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 5800 ΣΤΟ Ν97 ΜΕΣΩ BLUETOOTH ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!!!Π.Χ ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΑΝΟΙΓΜΑ 'Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ.

2ον ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΝΜ ΟΤΙ ΜΝΗΜΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ?

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by stendor
Keep Volleyball Flying

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ FORUM! ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Ν97!ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΤΟ 5800 ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!!!ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ WI-FI , ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ TOUCH SCREEN!! ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ.

1ον ΑΝΤΕΓΡΑΨΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 5800 ΣΤΟ Ν97 ΜΕΣΩ BLUETOOTH ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ!!!Π.Χ ΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΑΩ ΑΝΟΙΓΜΑ 'Ή ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ.

2ον ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΝΜ ΟΤΙ ΜΝΗΜΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΞΑΝΑ!!!

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ?

Προσπάθησε να κάνεις backup στο pc μέσω του PC Suite τις επαφές του 5800 και μετά αυτό το backup πέρασέ το στο Ν97.

καλησπερα.μηπως γνωριζει καποιος φιλος αν μπορω να περασω ελληνικο μενου σε ενα Ν97 μινι? Μιας και ειναι απο εξωτερικο.

Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2651203#post2651203

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα παιδιά!

Έκανε κανείς την αναβάθμιση; Βρήκε κάποια σημαντική διαφορά με την προηγούμενη; Δεν έχω προλάβει ακόμα να την εγκαταστήσω...

Ευχαριστώ!

Τι εγινε παιδια εβαλε κανενας την 11.0.045? Παρατηρησατε διαφορες? Πεσμενους μας βλεπω... Εγω τωρα ετοιμαζομαι να την περασω αφου κανω τα σχετικα..μπακαπ κ.τ.λ.

(Ωπ αυτη την απορια την εκφρασαμε μαζι!!)

Edited by mpanos
mpanos

Πέρασα πριν από λίγο την αναβάθμιση αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά προς το παρών. Είδε κανένας άλλος κάποια διαφορά;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποτίθεται πως δίνει περισσότερη RAM μετά την εκκίνηση και καλύτερη ταχύτητα στο μενού κλπ. :shifty:

Πέρασα πριν από λίγο την αναβάθμιση αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάποια διαφορά προς το παρών. Είδε κανένας άλλος κάποια διαφορά;

υπαρχει εμφανης διαφορα στην ταχυτητα αποκρισης του μενου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tα δυο Mediamarkt της Θεσσαλονικης εχουν προσφορα τα καφέ στα 399 ευρω! Δεν κρατιεμαι αλλο. Θα χτυπησω ενα για να μου περασει το συνδρομο στερησης! :p

Παραεισαγωγή είναι; Έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο; Ωπ! τώρα το είδα. Αν είναι για το καφέ, άστο καλύτερα. Μάλλον λογικό να το έχουν σε προσφορά, μιας και το μαύρο φαίνεται πως πουλάει πολύ περισσότερο ;)

Edited by OculatusAbis