BabylonX Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 πως να τον ανοιξω;;; δεν εχει βιδες...κουμπωνει παλι μετα??? :/ ψιλοφοβάμαι μη τον σπασω!!! :lol: τον ανοιξα χααχαχ ευκολο ηταν... Z 12.000 το οριζόντιο 3.579545 το κάθετο Σύμφωνα με το δεύτερο πρέπει να βάλεις την ταχύτητα στα 9600bit/sec 3.57 Mhz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 το εκανα....Εβαλα στο usb τον reader. πατησα κοκκινο ολα καλα. παω να πατησω IMSI και.... http://img543.imageshack.us/img543/7696/sshot2o.png Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Δοκίμασε μια άλλη sim πιο παλιά... Δε ξέρω τι άλλο να σου προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 κάποιο άλλο πρόγραμμα μήπως εχεις να μου προτείνεις; Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα ενασχόληση σου! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 κάποιο άλλο πρόγραμμα μήπως εχεις να μου προτείνεις; Ευχαριστώ για την μέχρι τώρα ενασχόληση σου! Αν κατέβασες το πακετάκι μου, έχει μέσα το SimEasy. Κι εκείνο κάνει crαck. Δοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 (edited) μετα απο πολλες προσπαθειες παρολο που εβγαλε error to woron scan μου εδειξε το IMSI ... τωρα ki δυσκολευομαι...θελει αραγε καποια εξτρα ρυθμιση;;; παντως το εκανα save αμεσως μολις εδειξε το IMSI... το αλλο προγραμμα που μου ειπες στις υψηλες ταχυτητες μου λεγε σφαλμα να κατεβασω ταχυτητα και στην πρωτη πρωτη ταχυτητα μου ελεγε atr προβλημα καπως ετσι ! να απενεργοποιησω το pin μηπως απο το μενου του τηλεφωνου;;;; Edited February 13, 2012 by CHIEF Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 μετα απο πολλες προσπαθειες παρολο που εβγαλε error to woron scan μου εδειξε το IMSI ... τωρα ki δυσκολευομαι...θελει αραγε καποια εξτρα ρυθμιση;;; παντως το εκανα save αμεσως μολις εδειξε το IMSI... το αλλο προγραμμα που μου ειπες στις υψηλες ταχυτητες μου λεγε σφαλμα να κατεβασω ταχυτητα και στην πρωτη πρωτη ταχυτητα μου ελεγε atr προβλημα καπως ετσι ! να απενεργοποιησω το pin μηπως απο το μενου του τηλεφωνου;;;; Δεν νομίζω πως θα βοηθήσει αλλά δοκίμασε. Όπως το βλέπω μάλλον κάποιο πρόβλημα με το συγχρονισμό της σειριακής έχεις. Δοκίμασε να μπεις στη διαχειριση συσκευών (εκεί που μπήκες πριν και είδες τις ρυθμίσεις) και άλλαξε την ταχύτητα της θύρας. Δοκίμασε και μεγαλύτερες και μικρότερες ταχύτητες. Επίσης μπες στο "Για Προχωρημένους" και μίκρινε τα buffer. Χαμήλωσέ τα τέρμα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 οκ τα buffer μειωθηκαν τερμα αριστερα. να ξε-τικαρω και το απο πανω τους ακριβως; [fifo buffers καπως ετσι;] ταχυτητα bits per second 9600 λεει. (στη διαχειριση συσκευων εννοω πάντα) να το μεταβάλλω κατα πόσο;;; θα δοκιμασω αυριο παλι τα αποτελεσματα! σ ευχαριστω για μεχρι τωρα! Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Οποιαδήποτε από αυτές τις αλλαγές θα μπορούσε να βοηθήσει. Δεν υπάρχουν στάνταρ κανόνες να σου δώσω. Εγω θα δοκίμαζα από ταχύτητες 19200, 9600 και 4800, θα μείωνα τα buffer τέρμα και θα δοκίμαζα να ξετσεκάρω και τα buffers εντελώς. Βασικά εάν κάτι βοηθήσει θα δεις άμεσα διαφορά στην απόκριση. Οπότε κάνε δοκιμές. Επίσης εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ σε κάτι πάνω από Windows XP. Οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω ότι είναι θέμα συμβατότητας. Αν έχεις πρόσβαση σε pc με xp κάνε και μια προσπάθεια εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 μπορούμε με το μάτι να ξεχωρίσουμε ποιες sim αντιγράφονται; έχω 2 wind. η μια f2g2 αρκετά παλιά (αριστερά) και η άλλη wind card την οποία ενεργοποίησα το σεπτέμβρη (δεξιά) οπτικά διαφέρουν. θα έχω πρόβλημα στην αντιγραφή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 θα έχω πρόβλημα στην αντιγραφή; λογικα οχι....:) καλη τυχη Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εχοντας αρχίσει να βγάζω μια άκρη, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορούμε ενώ έχουμε αγκαταστήσει το SIM MAX 6.6, να εγκαταστήσουμε και το SIM MAX 7 ? Απλά, θα τρέχει μόνο ένα κάθε φορά. Ή μήπως πρέπει να κάνω απεγκατάσταση το ένα για να βάλω το άλλο...? Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Εχοντας αρχίσει να βγάζω μια άκρη, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορούμε ενώ έχουμε αγκαταστήσει το SIM MAX 6.6, να εγκαταστήσουμε και το SIM MAX 7 ? Απλά, θα τρέχει μόνο ένα κάθε φορά. Ή μήπως πρέπει να κάνω απεγκατάσταση το ένα για να βάλω το άλλο...? Λογικά, θα γίνει αναβάθμιση στην 7 εάν έχεις ήδη εγκατεστημένη την 6.6 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εχοντας αρχίσει να βγάζω μια άκρη, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μπορούμε ενώ έχουμε αγκαταστήσει το SIM MAX 6.6, να εγκαταστήσουμε και το SIM MAX 7 ? Απλά, θα τρέχει μόνο ένα κάθε φορά. Ή μήπως πρέπει να κάνω απεγκατάσταση το ένα για να βάλω το άλλο...? Εγώ έχω καταλήξει να έχω εγκατεστημένα (σε Windows 7) το SIM MAX 4.8 και το 7.0. Δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, απλά χρησιμοποιώ αυτό που θέλω κάθε φορά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εγώ έχω καταλήξει να έχω εγκατεστημένα (σε Windows 7) το SIM MAX 4.8 και το 7.0. Δεν δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, απλά χρησιμοποιώ αυτό που θέλω κάθε φορά.;) Υπόχρεος για την απάντηση σου. Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ ..... Μερικές ακόμα ερωτήσεις, μιας και μετά από πολύ κόπο άρχισα να "διαβάζω" τις κάρτες μου. Όμως, κι ενώ με το Woron Scan (Thanks BabylonX) τις έχει διαβάσει σχεδόν όλες, το SIM Scanner 6.6 μου κολλάει και βγάζει Scan Failed για δυο συγκεκριμένες κάρτες, μια Wind (32K) και μια Cosmote. Αυτός είναι και ο λόγος που ρώτησα για την εγκατάσταση του SIM MAX 7, το οποίο απ' ότι είδα έχει και την επιλογή Strong Ki. Ξέρει κανείς τι κάνει αυτή η επιλογή? Επίσης, μιας και είμαι έτοιμος για το βήμα της εγγραφής στην Super SIM, μπορεί κάποιος να το εξηγήσει λίγο πιό αναλυτικά? Είτε με το SIM Easy που έχει προτείνει ο BabylonX, είτε με το SΙΜ ΜAX ή με το Magic Sim. Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 (edited) After Cloning, μια χαρά παίζουν και σε 3G δίκτυο Οι 3G ανεξαρτήτου εταιρείας ΔΕΝ κλωνοποιούνται Οι 2G της Vodafone, καρτοκινητή Carrefour και Q-Telecom ΔΕΝ κλωνοποιούνται Κλωνοποιούνται ΜΟΝΟ οι 2G Prepaid & Postpaid των Wind*, Cosmote, Frog, Ciao, Mo'Mad, καρτοκινητή AB *= Έχει παρατηρηθεί πως σε Prepaid SIM της Wind με κατάληξη J32a το Ki το οποίο εξάγεται μετά το Scanning ΔΕΝ αντιστοιχεί με το πραγματικό Ki του δικτύου, με αποτέλεσμα η κάρτα να μην κάνει Registration, όποιος άλλος φίλος έχει παρατηρήσει κάτι ανάλογο, παρακαλώ να μας ενημερώσει ώστε να μαζεύουμε Feedback :) Και μια παρατήρηση η οποία είναι λίγο παλιά, αλλά μάλλον είναι σωστή, μιας και η μια SIM της WIND που αναφέρω στο προηγούμενο post μου, είναι ακριβώς σαν κι αυτή που περιγράφει ο Dromeas (με κατάληξη J32a). Και όχι απλώς δεν μου βγάζει σωστό Ki, αλλά μου βγάζει Scan Failed. Η ερώτηση προς τον Dromea βέβαια είναι, με ποιό πρόγραμμα προσπάθησε να βρει το Κi, καθώς η εύρεση με το Woron Scan ήταν επιτυχής. Για σωστή δεν ξέρω ακόμα καθώς δεν έχω πάει ακόμα στο βήμα της εγγραφής στην Super SIM, αλλά τουλάχιστον έβγαλε ένα Ki. Θα περιμένω με ενδιαφέρον απόψεις πάνω στο θέμα. Edit: Η SIM της WIND τελικά "διαβάστηκε" ξετικάροντας ην επιλογή "Use New Scan Engine" στο SIM Scanner, με πολύ περισσότερο χρόνο βέβαια - γύρω στο 4ωρο). Θα ενημερώσω και για την SIM της COSMOTE μόλις έχω νέα. Edited March 26, 2012 by kokalo Νέες πληροφορίες Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μάλλον έμεινα μόνος εδώ αλλά θα συνεχίσω..... Αν και λίγο off-topic, μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό.... Γιατί από την περιγραφή δεν κατάλαβα και πολλά.... Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 πήρα ένα πακετάκι από το ebay για να αντιγράψω 2sim της wind. το πρόγραμμα που είχε μέσα ήταν το MAGICSIM 9.0. τη μια την διάβασε σε κανα μισάωρο (την παλιά) την άλλη σε 4+ ώρες. πάω λοιπόν να κάνω την εγγραφή στην άδεια sim και έχω την παρακάτω οθόνη. δε μπορώ με κανένα τρόπο τα data Files που υπάρχουν στα αριστερά να τα μεταφέρω στη δεξιά πλευρά ώστε να γίνει η εγγραφή. τι κάνω λάθος; δυστυχώς στο Help δε λέει κάτι κάποιος που να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα; επίσης τα αρχεία που δημιούργησε το πρόγραμμα είναι από 1kb το καθένα. λίγο μου φαίνεται. βοηθάτε ρε παιδιά γιατί θα το σπάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 δε μπορώ με κανένα τρόπο τα data Files που υπάρχουν στα αριστερά να τα μεταφέρω στη δεξιά πλευρά ώστε να γίνει η εγγραφή. τι κάνω λάθος; δυστυχώς στο Help δε λέει κάτι κάποιος που να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα; επίσης τα αρχεία που δημιούργησε το πρόγραμμα είναι από 1kb το καθένα. λίγο μου φαίνεται. βοηθάτε ρε παιδιά γιατί θα το σπάσω Καλημέρα, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά διάφορες εκδόσεις του Sim max. Όμως φαίνεται (οπτικά) να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Δοκίμασε (όταν βρίσκεσαι στην οθόνη αυτή) τα εξής βήματα: 1). Πάτησε Read sim. Πρέπει τώρα να σου εμφανίσει τις θέσεις της κάρτας magicsim (1, 2, 3, 4). 2). Πάτησε με διπλό κλικ πάνω στο αρχείο .dat της κάρτας την οποία θέλεις να περάσεις στην magicsim. Σε περίπτωση που την έχεις ασφαλίσει με κάποιο κωδικό (όταν την αντέγραφες) θα στον ζητήσει. 3). Επέλεξε στο δεξί παράθυρο την θέση της κάρτας magicsim στην οποία θέλεις να αντιγράψεις την Windcard ή την Windf2g. Πάτησε Write και κανονικά πρέπει να αντιγραφεί. Αν σε ρωτήσει "θέλεις να διαγράψεις/μετατρέψεις ή ότι άλλο..." πατάς "ναι" και ολοκληρώνεται η διαδικασία. Την ίδια διαδικασία επαναλαμβάνεις για κάθε νέο αριθμό που θέλεις να αντιγράψεις στην magicsim. Ελπίζω να λειτουργήσει και να μην έχεις άλλο πρόβλημα...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση. θα το δοκιμάσω το βραδάκι. το 1ΚΒ όμως με προβληματίζει. λίγο δεν είναι. για την ακρίβεια είναι 269Bytes. επίσης κατέβασα και το MAGICSIM V25.4 και διάβασα την κάρτα και μου δημιουργεί αρχείο 173Bytes. δυστυχώς το link που έδωσε ένα ο BabylonX στην προηγούμενη σελίδα δε δουλεύει. αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει να δοκιμάσω και με αυτά τα προγράμματα. και κάτι τελευταίο. η άδεια sim που έχω είναι 16-1. μπορώ να γράψω πχ στις 2 θέσεις τώρα και μετά όταν θελήσω να συμπληρώσω στις υπόλοιπες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 ευχαριστώ για την απάντηση. θα το δοκιμάσω το βραδάκι. το 1ΚΒ όμως με προβληματίζει. λίγο δεν είναι. για την ακρίβεια είναι 269Bytes. επίσης κατέβασα και το MAGICSIM V25.4 και διάβασα την κάρτα και μου δημιουργεί αρχείο 173Bytes. Μην σε ανησυχεί αυτό, όσες κάρτες έχω σκανάρει εμφανίζουν μέγεθος αρχείου 173Bytes. και κάτι τελευταίο. η άδεια sim που έχω είναι 16-1. μπορώ να γράψω πχ στις 2 θέσεις τώρα και μετά όταν θελήσω να συμπληρώσω στις υπόλοιπες; Λογικά αυτό πρέπει να ισχύει. Εγώ χρησιμοποιώ sim max 12 σε 1 και αντιγράφω/διαγράφω/μεταφέρω όσες φορές θέλω κάθε αρχείο .dat σε οποιαδήποτε θέση της κάρτας. δυστυχώς το link που έδωσε ένα ο BabylonX στην προηγούμενη σελίδα δε δουλεύει. αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει να δοκιμάσω και με αυτά τα προγράμματα. Δοκίμασε αυτό το link για το sim max 6.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Λογικά αυτό πρέπει να ισχύει. Εγώ χρησιμοποιώ sim max 12 σε 1 και αντιγράφω/διαγράφω/μεταφέρω όσες φορές θέλω κάθε αρχείο .dat σε οποιαδήποτε θέση της κάρτας. ------------------------------ δηλαδή η κάρτα sim είναι επανεγγράψιμη; κάτι σαν κάρτα μνήμης δηλαδή; νόμιζα αν γράψεις κάτι δε σβήνει μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 δηλαδή η κάρτα sim είναι επανεγγράψιμη; κάτι σαν κάρτα μνήμης δηλαδή; νόμιζα αν γράψεις κάτι δε σβήνει μετά Ναι, τουλάχιστον στην "sim max 12 in 1" γράφω & σβήνω όσες φορές θέλω. Λογικά πρέπει να ισχύει το ίδιο και στην δική σου...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 παιδια σκεφτομαι να κανω φορητοτητα μια cosmokarta σε f2go. επειδη θα αλλαξει η σιμ και σε καμμια περιπτωση δεν θελω να ρισκαρω η νεα να μην κλωνοποιειται ξερετε αν οι τελευτεες σιμ f2go κλωνοποιουνται οπως και οι παλαιοτερες? συγνωμη αν εχει ξανααναφερθει αλλα εχω χασει την επαφη με τις εξελιξεις στο συγκεκριμενο ζητημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nif Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 (edited) τελικά τα κατάφερα :up: προφανώς έφταιγε το πρόγραμμα που χρησιμοποιούσα. ήταν πιο παλιά έκδοση για δε μπορούσε να διαβάσει την άδεια sim. με τη νεότερη έκδοση όλα καλά. myphone-fan ευχαριστώ για τις πληροφορίες. μου διάβασε τη μια κάρτα σε περίπου 20-30 λεπτά (την παλαιότερη) και τη νεότερη σε κάτι λιγότερο από 5 ώρες! wind f2g2 και wind card αντίστοιχα. τις έγραψα με επιτυχία στην 16-1. εντυπώσεις σε: samsung e-590 -> η αλλαγή γίνεται σε <15sec nokia 1208 -> η αλλαγή γίνεται σε <15sec samsung c160 -> η αλλαγή γίνεται σε <15sec samsung c250 -> η αλλαγή απαιτεί επανεκκίνηση του κινητού (γίνεται επανεκκίνηση αυτόματα) alcatel 506D -> το κινητό είναι dualSim. απαιτείται επανεκκίνηση του κινητού (αυτόματα) επίσης μερικές φορές μετά την επανεκκίνηση η κάρτα δε βρίσκει δίκτυο και επιτρέπει μόνο emergency calls. αν επιλέξω όμως χειροκίνητα δίκτυο δουλεύει μια χαρά (λίγες φορές μου το έκανε) το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι στο alcatel 506D είχα μια κάρτα vodafone και το είχα ρυθμίσει να μπαίνει στο Internet μέσω αυτής της κάρτας (sim1), έβαλα την 16-1 στη δεύτερη υποδοχή και όταν μπήκα στο Internet μου έτρωγε από τη 2η sim. πάλι καλά που είχα μόνο 0,6€. δε μπορώ να καταλάβω πως αλλάξαν οι ρυθμίσεις του κινητού Edited April 10, 2012 by nif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts