Jump to content

SΙΜ Cloning

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαίρεται! Έκανα φορητότητα αριθμού από q σε what's up για να μπορέσω να αντιγράψω τη sim μου στην super sim που έχω και το συμβόλαιο της cosmote.. Αν και το συμβόλαιο αντιγράφτηκε το what's up πετάει can not find ki...:( Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος αντιγραφής της Sim?? Edited by Polas

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χαίρεται! Γνωρίζει κανείς αν οι 3g sim κάρτες αντιγράφονται, ώστε να την αντιγράψω σε μία super sim και αν ναι πώς; Ευχαριστω!!!:)

Δεν αντιγράφονται.

Αγαπητά μέλη, αν και ανέτρεξα σε προηγούμενα posts, δε βρήκα κάποια απάντηση σχετική με το ερώτημά μου: έχω τις επαφές μου περασμένες στη κάρτα sim (περίπου 130 επαφές) καθώς επίσης και έναν μικρό αριθμό sms (λιγότερα από20). Την κάρτα την έχω περίπου 3-4 χρόνια κοντά. Θα πρέπει να κάνω αίτηση αλλαγής στην Cosmote ή μπορώ να την αφήσω κάποια χρονάκια ακόμα;

Για ποιο λόγο να αντικαταστήσεις την κάρτα SIM;

Σε περίπτωση που μπορεί να επιφέρει δυσλειτουργίες στη συσκευή και ίσως να χάνονταν και οι επαφές που είναι αποθηκευμένες σε αυτή. Μήπως λες, είμαι υπερβολικός; :rolleyes:

Ανα πασα στιγμη μπορει η καρτα να τα παιξει.. Για αυτο να παιρνεις backup ειτε ειναι παλια ειτε καινουρια καρτα :)

Ξέρω κάποιους που έχουν κάρτες SIM εποχής Panafon και Telestet, αν σε ανακουφίζει.

Η αλήθεια είναι πως ξέρω κι εγώ 2-3 τέτοιες περιπτώσεις, αλλά να υποθέσω πως έχουν λίγες επαφές περασμένες και δεν τους πολυενδιαφέρει το backup ή η απώλειά τους..

Ανα πασα στιγμη μπορει η καρτα να τα παιξει.. Για αυτο να παιρνεις backup ειτε ειναι παλια ειτε καινουρια καρτα :)

Αυτό μου το έχουν πει και στη στο σέρβις της ΝΟΚΙΑ. Θα πρέπει σε κάποια φάση να το κάνω κι αυτό για να μη βρεθώ προ απροόπτου...

Πάντως ευχαριστώ και τους 2 σας παιδιά για τις κατατοπιστικές απαντήσεις και το χρόνο που διαθέσατε. :up:

• 1 month later...
Έχω έναν καρτοκινητό wind και ένα watch up που μόλις αγόρασα. Η καρτα wind λεει επάνω 32K και το serial τελειωνει σε j32a. To watch up δε ξερω αν είναι 32K ή 64K. Κλονωποιούνται αυτές οι κάρτες?

Έχω έναν καρτοκινητό wind και ένα watch up που μόλις αγόρασα. Η καρτα wind λεει επάνω 32K και το serial τελειωνει σε j32a. To watch up δε ξερω αν είναι 32K ή 64K. Κλονωποιούνται αυτές οι κάρτες?

Τα καρτοκινητά αν δεν κάνω λάθος, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με κλωνοποιήσεις, κλωνοποιούνται όλα.

Τα καρτοκινητά αν δεν κάνω λάθος, γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ με κλωνοποιήσεις, κλωνοποιούνται όλα.

Κάπου διάβασα οι WIND που τελειώνουν σε j32a δε κλωνοποιούνται σωστά.

Κάπου διάβασα οι WIND που τελειώνουν σε j32a δε κλωνοποιούνται σωστά.

Μια χαρά κλωνοποιούνται

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2262314#post2262314

Μια χαρά κλωνοποιούνται

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2262314#post2262314

Να'σαι καλά σε ευχαριστώ. Θα παραγγείλω μια κάρτα 16in1 και θα αρχίσω τα πειράματα. :D

Μπορω να κλονοποιησω μια καρτα sim της wind ωστε να εχω 2 με το ιδιο νουμερο? Εχω ενα sgs II και ενα νοκια 1616 και θελω στη δουλεια να παιρνω το 1616 γιατι το αλλο το φοβαμαι. Αλλα δε θελω συνεχεια να αλλαζω sim καθε μερα. Στη wind μου ζητανε 2 ευρω καθε μηνα για αυτη τη διαδικασια. Μπορω να το κανω μονος μου?

Μπορω να κλονοποιησω μια καρτα sim της wind ωστε να εχω 2 με το ιδιο νουμερο? Εχω ενα sgs II και ενα νοκια 1616 και θελω στη δουλεια να παιρνω το 1616 γιατι το αλλο το φοβαμαι. Αλλα δε θελω συνεχεια να αλλαζω sim καθε μερα. Στη wind μου ζητανε 2 ευρω καθε μηνα για αυτη τη διαδικασια. Μπορω να το κανω μονος μου?

Αν ειναι συμβολαιο και ειναι παλια η σιμ, μαλλον γινεται.Αν ειναι προσφατη η σιμ δεν γινεται.

Ποιο είναι το πιο καλό πρόγραμμα και η αντίστοιχη έκδοση του για να σκανάρουμε μια καρτα?

edit: Τελικά χρησιμοποίησα το magicsim 25.5 και reader το cas3 της duolabs και μου διαβασε κανονικά μια cosmote what's up.

Απλα δε ξέρω αν θα μου διαβάσει κανονικά το f2g2 γιατι είναι j32a.

Τώρα περιμένω την 16in1 να μου έρθει και να το δοκιμάσω!!

Edited by bfc

Ποιο είναι το πιο καλό πρόγραμμα και η αντίστοιχη έκδοση του για να σκανάρουμε μια καρτα?

edit: Τελικά χρησιμοποίησα το magicsim 25.5 και reader το cas3 της duolabs και μου διαβασε κανονικά μια cosmote what's up.

Απλα δε ξέρω αν θα μου διαβάσει κανονικά το f2g2 γιατι είναι j32a.

Τώρα περιμένω την 16in1 να μου έρθει και να το δοκιμάσω!!

Εκανες τίποτα με την 16in 1 μιά και ενδιαφέρομαι να ξανα-αντιγραψω μετά από χρόνια την sim μου (εχω ήδη την 16σε 1 καρτα καθως και το reader αλλά επίσης διαθέτω Cas interface 3)

• 2 weeks later...
Εκανες τίποτα με την 16in 1 μιά και ενδιαφέρομαι να ξανα-αντιγραψω μετά από χρόνια την sim μου (εχω ήδη την 16σε 1 καρτα καθως και το reader αλλά επίσης διαθέτω Cas interface 3)

Μου ήρθε σήμερα η άδεια 16in1 κάρτα μου (κόστος με μεταφορικά 1,10€). Διάβασα την What's UP και το f2g2 με το cas 3 και τις έγραψα κανονικά στην άδεια κάρτα και παίζει μια χαρά.

Λοιπόν, αποφάσισα να βάλω την 16 in 1 στο Samsung Galaxy S II και όλα δείχνουν εντάξει εκτός από τα εξερχόμενα sms. Με την συσκευή αυτή δεν μπορώ να στείλω sms πράγμα που δεν συμβαίνει με την ίδια κάρτα σε άλλες συσκευές.

Καμιά ιδέα?

Λοιπόν, αποφάσισα να βάλω την 16 in 1 στο Samsung Galaxy S II και όλα δείχνουν εντάξει εκτός από τα εξερχόμενα sms. Με την συσκευή αυτή δεν μπορώ να στείλω sms πράγμα που δεν συμβαίνει με την ίδια κάρτα σε άλλες συσκευές.

Καμιά ιδέα?

Θα πας στις ρυθμίσεις του κέντρου μηνυμάτων και θα σβήσεις τα κενά που έχουν δημιουργηθεί μετά τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων, ώστε στο κέντρο μηνυμάτων να υπάρχει μόνο το +30 και ο αριθμός του SMSC, για αυτό δεν σου στέλνει SMS, είναι γνωστό Bug των Cloning Καρτών 16 in 1 και εμφανίζεται μόνο με SmartPhones.

Edited by Dromeas

Πράγματι, είχε προσθέσει δύο μηδενικά μετά τον αριθμό κέντρου μηνυμάτων. Μόλις τα αφαίρεσα δούλεψε κανονικά.

Ευχαριστώ για την βοήθεια! :happy:

Επανέρχομαι διότι κάθε φορά που αλλάζω νουμερο μέσω του sdk menu, ο αριθμός του κέντρου μηνυμάτων απορυθμίζεται. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει μόνιμα η διόρθωση ώστε να μην είμαι αναγκασμένος να διορθώνω τον αριθμό κάθε φορά που αλλάζω νούμερο..

• The topic was unpinned