karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Πηγα 9volto. Μου περασαν 2 νουμερα, sim wind και sim cosmote, σε 1. Δοκιμασα στο καταστημα μονο την wind και επαιζε. Πηγα σπιτι και δοκιμασα να επιλεξω cosmote και μου βγαζει μηνυμα 'απετυχε η εγγραφη της καρτας sim'. Ωστοσο, οταν δινω αρχικα το pin, το αναγνωριζει. Τωρα θελω να ξανατηλεφωνησω, να ξαναπαω, να δω τι θα μου πουν... ταλαιπωρια ρε παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Πηγα 9volto. Μου περασαν 2 νουμερα, sim wind και sim cosmote, σε 1. Δοκιμασα στο καταστημα μονο την wind και επαιζε. Πηγα σπιτι και δοκιμασα να επιλεξω cosmote και μου βγαζει μηνυμα 'απετυχε η εγγραφη της καρτας sim'. Ωστοσο, οταν δινω αρχικα το pin, το αναγνωριζει. Τωρα θελω να ξανατηλεφωνησω, να ξαναπαω, να δω τι θα μου πουν... ταλαιπωρια ρε παιδια. ...δεν ξερω τι ακριβως καρτα χρησιμοποιησαν αλλλα αν εχεις την SIMMAX καθε φορα που αλλαζεις δικτυο θα πρεπει να την μπουταρεις 2 φορες...οχι μια.... ...δεν ειναι καθολου ταλαιπωρια φτανει να ξερεις να την χρησιμοποιεις....εγω εχω σε μια καρτα 2 αγγλικα νουμερα, 1 ολλανδικο, 1 Ισλανδικο, 3 Κοσμοτε, 1 βατραχι, και 3 Wind GR......:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Εννοεις, οτι πχ, αν πριν ειχα μπουταρει wind, μετα μπουταρω cosmote, μου λεει 'εγγραφη sim απετυχε', κλεινω κινητο, ξαναμπουταρω cosmote και ειναι ολα ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Εννοεις, οτι πχ, αν πριν ειχα μπουταρει wind, μετα μπουταρω cosmote, μου λεει 'εγγραφη sim απετυχε', κλεινω κινητο, ξαναμπουταρω cosmote και ειναι ολα ενταξει? λογικα ναι...ετσι γινεται.... ...απλα εμενα δεν μου γραφει 'εγγραφη sim απετυχε'....μονο ψαχνει το δικτυο χωρις να το βρισκει....οταν ξαναμπουταρω το βρισκει αμεσως...... 'Card error'...μου βγαζει οταν ειμαι πολυ ωρα στο μενου της καρτας...ολα διορθωνονται ομως με ενα νεο μπουταρισμα.... ...τι καρτα σου εχουν δωσει;;;;...SIMMAX;;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Δεν την εχω μαζι μου τωρα. Θα το κοιταξω ομως. Επικοινωνησα μαζι τους, θα τους τα στειλω ξανα και θα μου την ξαναφτιαξουν. Αλλα καλα, θεωρουνται και καλοι στο χωρο, δινουν πραγματα χωρις να τα τσεκαρουν? Τα μονα τσεκαρισματα που εγιναν, εγιναν επειδη τα ζητησα εγω! Και παλι καλα, αλλα και παλι την πατησα. Επαγγελματισμος ειναι να δινεις κατι σωστο στο πελατη. Οχι λαθος πανω στο λαθος και να τρεχει ο πελατης μετα. Εγω, τωρα, εκτος των αλλων, θα στερηθω και το κινητο μου τηλεφωνο(νουμερο εννοω), αφου θα τους στειλω με courier τις sim. Τι να πω... Πριν τα στειλω θα δοκιμασω το διπλο μπουταρισμα που λες. Μακαρι να παιξει και να τελειωσουν τα βασανα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Αλλα καλα, θεωρουνται και καλοι στο χωρο, δινουν πραγματα χωρις να τα τσεκαρουν? ..ειναι καλοι στην δουλεια τους....δεν μπορω να καταλαβω πως τους ξεφυγε αυτο....:confused: ..πειραματισου μαζι της πριν την στειλεις....μπορει να βρεις την λυση..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 HEO τελικα το προβλημα δεν λυθηκε με το διπλο μπουταρισμα. Εχει προβλημα η ιδια η καρτα, ή μαλλον οχι η καρτα sim αλλα ο τροπος που μεταφερθηκε στην νεα sim. Τους εστειλα τις sim, αντε να δουμε τι θα γινει. Παντως, στη δικη μου μονο πέριπτωση, 2 φορες ήδη, μου εχουν δωσει το τελικο προιον χωρις καθολου ελεγχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Πως κάνω switch τους (2) αριθμούς σε k750i με SIM MAX; Δεν βρίσκω τίποτα καινούριο στο μενού. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Πως κάνω switch τους (2) αριθμούς σε k750i με SIM MAX; Δεν βρίσκω τίποτα καινούριο στο μενού. ...στο μενου "Extras" (εχω Siemens) υπαρχει μια καταχωρηση STK......απο εκει διαλεγεις "Switch Number".....:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Πως κάνω switch τους (2) αριθμούς σε k750i με SIM MAX; Δεν βρίσκω τίποτα καινούριο στο μενού. Μενού -> Ψυχαγωγία -> STK ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 10νξ για την βοήθεια. αυτή την φορά έχω ένα πιο σοβαρό πρόβλημα... οταν αλλάζω από κοτέ (πρώτη) σε τιμ συμβαίνει το εξής κουφό: αλλάζει η γραμμή κάτω από τον παροχέα δείχνοντας το σωστό νούμε Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ...νούμερο (693...) αλλά o παροχέας παραμένει κοτε. και στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα. δηλαδή αντί για τιμ παραμένει κοτε. θέλω νά ελπίζω πως είναι δικιά μου βλακεία αλλά χλωμό το βρίσκω. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 χρησιμοποίησα την έκδοση 10 του συνοδευτικού πρόγρ. αρχικά αλλά μετά διαπίστωσα πως δεν βλέπει την σιμ μαχ. πηγα στην αμέσως προηγούμενη που'χε το σδ την 7 και όλα πήγαν ρολόι, φαινομενικά. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 υπάρχει κάποια προτεινόμενη έκδοση; επίσης είναι στάνταρ ότι δουλεύει με το κ750; η μήπως παίζει ρόλο ότι του'χω αλλάξει λίγο τα φώτα στο καστομάιζινγκ; σόρρυ για τα σπαστά μ/τα, οπερα μινι Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 ...νούμερο (693...) αλλά o παροχέας παραμένει κοτε. και στην ουσία δεν αλλάζει τίποτα. δηλαδή αντί για τιμ παραμένει κοτε. θέλω νά ελπίζω πως είναι δικιά μου βλακεία αλλά χλωμό το βρίσκω. Πρέπει να κάνεις 2 φορές το switch. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Πρέπει να κάνεις 2 φορές το switch. ;) Δοκίμασα και 1-2-1-2 και 1-2-2-2, τα ίδια... Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Πρέπει να κάνεις 2 φορές το switch. ;) ..εγω το αντιμετωπιζω αυτο με ξαναμπουταρισμα (κλεισε-ανοιξε) της συσκευης ....:p ....η καλυτερη εκδοση του προγραμματος -κατα προσωπικη αποψη- ειναι η GSM SIM Utility V4.8...αν δεν την εχεις πες μου να την ανεβασω καπου :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 OK problem solved. Τα έκανα όλα από την αρχή και δουλεύουν τώρα μια χαρά χωρίς δεύτερο switch! Τα προγράμματα που αναφερόμουνα ήταν τα NEW SIM MAX 10.0 και NEW SIM MAX 7.0. Με το δεύτερο έκανα την δουλειά μου. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Εν τελει, χθες παρελαβα τις sim μου απο 9volto. Ολα καλα πλεον, αφου στερηθηκα να εχω κινητο(sim) για 1 βδομαδα... Το εψαξαν, το τσεκαραν, ευτυχως τωρα εχω 2 sim σε 1 sim. Αν ειχαν κανει τα τσεκαρισματα απο την αρχη, ουτε εγω ουτε αυτοι θα ταλαιπωρουμασταν. Anyway, τελος καλο ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 8elo na rwtisw kapoia pragmata ws anafora to sim cloning. Mporw na to kanw sto spiti mou ? Ti e3wplismo xreiazomai kai ti software.help! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Nai fysika k mporeis! Alla oxi gia Vodafone :D Theleis ena usb (san stick) pu tha diavazei tin sim su k mia adia sim. Kai ta 2 mporeis na ta promitheuteis apo to 9volto :D K egw sta 14 mu ekana clone gia prwti fora :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) To logismiko pou mporw na to brw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) To logismiko pou mporw na to brw? se diafora site online............ Agorase prwta ton exoplismo k gia ta alla mn anisyxeis :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Otan kaneis cloning mia karta exeis mia karta me autin pou ekanes to cloning kai mia karta pou einai h antigrameni. An aytes oi dyo kartes mpoun se dyo diaforetika kinita kai apo ena trito thlefono kaleseis 8a xtipisoun kai ta dyo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Otan kaneis cloning mia karta exeis mia karta me autin pou ekanes to cloning kai mia karta pou einai h antigrameni. An aytes oi dyo kartes mpoun se dyo diaforetika kinita kai apo ena trito thlefono kaleseis 8a xtipisoun kai ta dyo? oxi tha xtypisei auti pu anoixes teleutaia.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts