mixtri Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Link για την 5.0.0.411 για Bold ;) Ευχαριστώ:) Να'σαι καλα... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim-Dim Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Έβαλα πριν λίγο την 5.0.0.411. Εκτός από το όμορφο ελληνικό μενού παρατήρησα πως επιτέλους μπορούμε να στείλουμε ελληνικό sms 160 χαρακτήρων :D Επίσης μετά από κάποια εγκατάσταση, αντι για το ρολογάκι που έδειχνε με τις ώρες και δεν ήξερες τι γίνεται, τώρα εμφανίζει το σήμα του Blackberry κι από κάτω μια μπάρα προόδου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 Επίσης μετά από κάποια εγκατάσταση, αντι για το ρολογάκι που έδειχνε με τις ώρες και δεν ήξερες τι γίνεται, τώρα εμφανίζει το σήμα του Blackberry κι από κάτω μια μπάρα προόδου. Ναι έβαλαν boot screen για την εκκίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interbiz Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Γεια σας χρονια πολλα .... εχω ενα προβληματακι αν μπορει να βοηθησει καποιος εχω το storm 9500 περασα την εκδοση 5.0.0.425 και δεν μπενει ιντερνετ ουτε blackberry messenger στελνει...!! μηπως εκανα καμια πατατα... εχω vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Γεια σας χρονια πολλα .... εχω ενα προβληματακι αν μπορει να βοηθησει καποιος εχω το storm 9500 περασα την εκδοση 5.0.0.425 και δεν μπενει ιντερνετ ουτε blackberry messenger στελνει...!! μηπως εκανα καμια πατατα... εχω vodafone Πήγαινε στο http://www.mobileemail.vodafone.gr και στο help Πάτα send service books και στη συνέχεια κανε ενα battery pull και θα στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 χρονια πολλα σε ολους με υγεια.... Παιδια την βοηθεια σας....εκανα την αναβαθμιση σε 5.0.0.402 ολα καλα πηγαν απλα δεν εχω καθολου ελληνικα...!!!! Μονο Αγγλικα τιποτε αλλο απο γλωσσες....φυσικα δεν υπαρχει ουτε στο πληκτρολογιο αλλαγη γλωσσας.... Ποιος ξερει απο που κατεβασα την αναβαθμιση...!!!! Αν μπορεσει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω την 5.0.0.425 (με ελληνικα φυσικα)... thanks.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 εγω εχω κατεβασει την 425 απο το b....berryos.com και ειναι παρα πολυ καλη , μαλιστα αναφερεται σε εκεινο το φορουμ οτι ειναι επισημη της Vodafone Australia . Δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα και εχω βαλει iPhone theme το οποιο λειτουργει αψογα Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 http://img69.imageshack.us/img69/1638/capture74155.th.jpg :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Στο κάνει συνέχεια ή έτυχε μια φορά; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Πως τα καταφερες??? :) Εγω παντως μετα απο 3 μερες (μονιμα ανοιχτο) με 3G, και λιγη ομιλια καμια 50αρια sms, λιγο msn (κανενα 20λεπτο το πολu) επεσε στα 37 και κατι!! Τα μονα προγραμματα που εχω βαλει ειναι : BerryWeather MSN Facebook Quickpull XE (currency converter) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Στο κάνει συνέχεια ή έτυχε μια φορά; Συνέχεια.. Το leak της 411 δεν υπάρχει πουθενά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 χρονια πολλα σε ολους με υγεια.... Παιδια την βοηθεια σας....εκανα την αναβαθμιση σε 5.0.0.402 ολα καλα πηγαν απλα δεν εχω καθολου ελληνικα...!!!! Μονο Αγγλικα τιποτε αλλο απο γλωσσες....φυσικα δεν υπαρχει ουτε στο πληκτρολογιο αλλαγη γλωσσας.... Ποιος ξερει απο που κατεβασα την αναβαθμιση...!!!! Αν μπορεσει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω την 5.0.0.425 (με ελληνικα φυσικα)... thanks.... Θα την βρεις εδώ multilanguage! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakisB Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ευχαριστω πολυ αλλα δεν λειτουργει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εγω εχω κατεβασει την 425 απο το b....berryos.com και ειναι παρα πολυ καλη , μαλιστα αναφερεται σε εκεινο το φορουμ οτι ειναι επισημη της Vodafone Australia . Δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα και εχω βαλει iPhone theme το οποιο λειτουργει αψογα διαπιστωσα οτι το iphone 3G theme τρωει πολυ μνημη.... μετα απο reset (battery pull) ξεκιναει με 24-25 mb Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εχει κανεις laptop Με windows 7 ? ΑΝαγνωριζει τα Blackberries & to BB Desktop Manager οπως στα XP ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ευχαριστω πολυ αλλα δεν λειτουργει... Θα το ξανανεβάσω σύντομα οπότε έλεγχε το. εχει κανεις laptop Με windows 7 ? ΑΝαγνωριζει τα Blackberries & to BB Desktop Manager οπως στα XP ? Ναι όλα μια χαρά!!! Κανένα πρόβλημα. Γενικά για τα 7 κάνουν όλα τα προγράμματα μιάς και μπορείς να τα τρέξεις και σε ψompatibility mode με όποιο λειτουργικό θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Τελικά ρε παίδες, πότε αναμένεται το επίσημο λειτουργικό να βγει;;; Γνωρίζει κανείς;; Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Φημολογείται για αρχές του χρόνου! Ήδη έγινε η πρώτη διάθεση os 5.0 από τη wind hellas για το 9700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Τελικά ρε παίδες, πότε αναμένεται το επίσημο λειτουργικό να βγει;;; Γνωρίζει κανείς;; Μα το OS 5.0 425 ειναι επισημο Vodafone Australia Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εμένα μου κάνει κάτι νερά πάντως η .425. Ενώ γράφω, μου αντικαθιστά λέξεις με άλλες λέξεις μέσα σε παρένθεση χωρίς λόγο. Έχω κλείσει όλες τις λειτουργίες γραμματικού ελέγχου αλλά και πάλι δεν αλλάζει, ούτε με battery pull. Λέω να κάνω και ένα wipe. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 τελικά που μπορώ να βρώ την "5.0.0.425 9500 Storm"??:ninja: ξέρει κανείς?? Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!:):) Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper1926 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Δες εδώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrivateeR Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 ΤΟ είδα αλλα δυστυχώς είναι κάτω...δεν παίζει το r@pid link... το βρήκα απο αλλού αλλα δεν νομίζω να είναι το Multilang... thanx anyway...:rolleyes: Παράθεση "Imagination Im More Importnant Than Knowledge" Albert... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 ΤΟ είδα αλλα δυστυχώς είναι κάτω...δεν παίζει το r@pid link... το βρήκα απο αλλού αλλα δεν νομίζω να είναι το Multilang... thanx anyway...:rolleyes: New Official OS 9500 5.0.0.425 !!! Μην ανησυχείς για τη γλώσσα, νομίζω με το OS5 όλες έχουν ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerpinis Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Υπάρχει κάποιο link για την .411 για το 8520? Την περασα αλλά δεν είνια multilanguage και με έχει ζαλίσει η γυναίκα μου. Καλή Χρονιά σε όλους! Μάνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts