Jump to content

BlackBerry OS 5.0

moment_v
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Link για την 5.0.0.411 για Bold ;)

Ευχαριστώ:) Να'σαι καλα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 308
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβαλα πριν λίγο την 5.0.0.411. Εκτός από το όμορφο ελληνικό μενού παρατήρησα πως επιτέλους μπορούμε να στείλουμε ελληνικό sms 160 χαρακτήρων :D

Επίσης μετά από κάποια εγκατάσταση, αντι για το ρολογάκι που έδειχνε με τις ώρες και δεν ήξερες τι γίνεται, τώρα εμφανίζει το σήμα του Blackberry κι από κάτω μια μπάρα προόδου.

Επίσης μετά από κάποια εγκατάσταση, αντι για το ρολογάκι που έδειχνε με τις ώρες και δεν ήξερες τι γίνεται, τώρα εμφανίζει το σήμα του Blackberry κι από κάτω μια μπάρα προόδου.

Ναι έβαλαν boot screen για την εκκίνηση...

Γεια σας χρονια πολλα .... εχω ενα προβληματακι αν μπορει να βοηθησει καποιος εχω το storm 9500 περασα την εκδοση 5.0.0.425 και δεν μπενει ιντερνετ ουτε blackberry messenger στελνει...!! μηπως εκανα καμια πατατα... εχω vodafone

Γεια σας χρονια πολλα .... εχω ενα προβληματακι αν μπορει να βοηθησει καποιος εχω το storm 9500 περασα την εκδοση 5.0.0.425 και δεν μπενει ιντερνετ ουτε blackberry messenger στελνει...!! μηπως εκανα καμια πατατα... εχω vodafone

Πήγαινε στο http://www.mobileemail.vodafone.gr και στο help Πάτα send service books και στη συνέχεια κανε ενα battery pull και θα στρώσει

χρονια πολλα σε ολους με υγεια....

Παιδια την βοηθεια σας....εκανα την αναβαθμιση σε 5.0.0.402 ολα καλα πηγαν απλα δεν εχω καθολου ελληνικα...!!!!

Μονο Αγγλικα τιποτε αλλο απο γλωσσες....φυσικα δεν υπαρχει ουτε στο πληκτρολογιο αλλαγη γλωσσας....

Ποιος ξερει απο που κατεβασα την αναβαθμιση...!!!!

Αν μπορεσει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω την 5.0.0.425 (με ελληνικα φυσικα)...

thanks....

εγω εχω κατεβασει την 425 απο το b....berryos.com και ειναι παρα πολυ καλη , μαλιστα αναφερεται σε εκεινο το φορουμ οτι ειναι επισημη της Vodafone Australia . Δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα και εχω βαλει iPhone theme το οποιο λειτουργει αψογα
smartphone madness:)

Πως τα καταφερες??? :) Εγω παντως μετα απο 3 μερες (μονιμα ανοιχτο) με 3G, και λιγη ομιλια καμια 50αρια sms, λιγο msn (κανενα 20λεπτο το πολu) επεσε στα 37 και κατι!! Τα μονα προγραμματα που εχω βαλει ειναι :

BerryWeather

MSN

Facebook

Quickpull

XE (currency converter)

χρονια πολλα σε ολους με υγεια....

Παιδια την βοηθεια σας....εκανα την αναβαθμιση σε 5.0.0.402 ολα καλα πηγαν απλα δεν εχω καθολου ελληνικα...!!!!

Μονο Αγγλικα τιποτε αλλο απο γλωσσες....φυσικα δεν υπαρχει ουτε στο πληκτρολογιο αλλαγη γλωσσας....

Ποιος ξερει απο που κατεβασα την αναβαθμιση...!!!!

Αν μπορεσει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω την 5.0.0.425 (με ελληνικα φυσικα)...

thanks....

Θα την βρεις εδώ multilanguage!

εγω εχω κατεβασει την 425 απο το b....berryos.com και ειναι παρα πολυ καλη , μαλιστα αναφερεται σε εκεινο το φορουμ οτι ειναι επισημη της Vodafone Australia . Δεν εχει ιδιαιτερα προβληματα και εχω βαλει iPhone theme το οποιο λειτουργει αψογα

διαπιστωσα οτι το iphone 3G theme τρωει πολυ μνημη.... μετα απο reset (battery pull) ξεκιναει με 24-25 mb

ευχαριστω πολυ αλλα δεν λειτουργει...

Θα το ξανανεβάσω σύντομα οπότε έλεγχε το.

εχει κανεις laptop Με windows 7 ? ΑΝαγνωριζει τα Blackberries & to BB Desktop Manager οπως στα XP ?

Ναι όλα μια χαρά!!! Κανένα πρόβλημα. Γενικά για τα 7 κάνουν όλα τα προγράμματα μιάς και μπορείς να τα τρέξεις και σε ψompatibility mode με όποιο λειτουργικό θέλεις.

Τελικά ρε παίδες, πότε αναμένεται το επίσημο λειτουργικό να βγει;;;

Γνωρίζει κανείς;;

Καλό ταξίδι Αλέξανδρε...

Φημολογείται για αρχές του χρόνου! Ήδη έγινε η πρώτη διάθεση os 5.0 από τη wind hellas για το 9700.

Τελικά ρε παίδες, πότε αναμένεται το επίσημο λειτουργικό να βγει;;;

Γνωρίζει κανείς;;

Μα το OS 5.0 425 ειναι επισημο Vodafone Australia

Εμένα μου κάνει κάτι νερά πάντως η .425. Ενώ γράφω, μου αντικαθιστά λέξεις με άλλες λέξεις μέσα σε παρένθεση χωρίς λόγο. Έχω κλείσει όλες τις λειτουργίες γραμματικού ελέγχου αλλά και πάλι δεν αλλάζει, ούτε με battery pull. Λέω να κάνω και ένα wipe.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

τελικά που μπορώ να βρώ την "5.0.0.425 9500 Storm"??:ninja:

ξέρει κανείς??

Ευχαριστώ και καλή χρονιά!!:):)

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

ΤΟ είδα αλλα δυστυχώς είναι κάτω...δεν παίζει το r@pid link...

το βρήκα απο αλλού αλλα δεν νομίζω να είναι το Multilang...

thanx anyway...:rolleyes:

"Imagination Im More Importnant Than Knowledge"

Albert...

ΤΟ είδα αλλα δυστυχώς είναι κάτω...δεν παίζει το r@pid link...

το βρήκα απο αλλού αλλα δεν νομίζω να είναι το Multilang...

thanx anyway...:rolleyes:

New Official OS 9500 5.0.0.425 !!!

Μην ανησυχείς για τη γλώσσα, νομίζω με το OS5 όλες έχουν ελληνικά...

Υπάρχει κάποιο link για την .411 για το 8520? Την περασα αλλά δεν είνια multilanguage και με έχει ζαλίσει η γυναίκα μου.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Μάνος

• The title was changed to BlackBerry OS 5.0
  • The topic was unlocked