nek46 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Τελικά το λέει οτι σε αυτή τη ROM δεν υποστηριζεί GPS. Απλά δεν το έιχα δει εγώ. Πάντως εγώ έκανα την ερώτηση να δω τι θα μου απαντήσουν. τι να σου πουν αν δεν υποστηριζει gps βαλε αλλη η ξαναπερνα την official:wacko: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Κάπου διάβασα οτι ετοιμάζεται νέα έκδοση με το GPS. Βασικά γι αυτό ρώτησα.Να δω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Μια ερώτηση ακόμα. Γιά να περάσω cooked ROM έβαλα HardSPL. Μπορώ να περάω τώρα την original ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Τελικά βρήκα και εγκατέστησα μια άλλη version ημερομηνάι 12-7-2010. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=650858 http://i249.photobucket.com/albums/gg206/jxid/pc_capture1-23.png η οποία είναι στα ελληνικά και το GPS δουλεύει μια χαρά. Θα περιμένω να βγει η έκδοση που έιχα με υποστήριξη γιά το GPS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Τελικά έβαλα το Destinator 8 και δουλέυει μια χαρά. Αλλά πολύ θα ήθελα να βρεθεί και μια λύση γιά το 9. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. to 8 δεν το δοκίμασα γιατί απο σχόλια είδα οτι και σε αυτό το ίδιο κάνει...τώρα με βάζεις σε περιέργεια...το 7 έχω πάνω πάντως με τελευταίους χάρτες κι όλα ο.κ Καλημέρα σε όλους. Επειδή έχω "χάσει" τις εξελίξεις θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού γιά την συσκευή . Η συσκευή μου έχει την έκδοση που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. http://i249.photobucket.com/albums/gg206/jxid/pc_capture1-22.png http://i249.photobucket.com/albums/gg206/jxid/pc_capture2-14.png Αν υπάρχει κάποια νεότερη θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που μπορώ να τη ν κατεβάσω? Ευχαριστω. Υ.Γ. Δεν με πειράζει αν δεν είναι ελληνική ROM. Θα προτιμούσα αγγλική version. εγώ έβαλα την ελληνική απο την αγγλική 1.28.ΧΧΧ που είχα, καλό θα ταν να βάζεις μόνο τις επίσημες ΡΟΜ. Μια ερώτηση ακόμα. Γιά να περάσω cooked ROM έβαλα HardSPL. Μπορώ να περάω τώρα την original ROM? λογικά στο ίδιο πακέτο που κατέβασες έχει και οδηγίες για επιστροφή στην παλιά ΡΟΜ...εμένα τλχ είχε...κι εγώ με hardSPL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 To Destinator 8 σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Πως κλείνω το TouchFlo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Πως κλείνω το TouchFlo? Start / Settings / Today / Items (tab) όπου το απενεργοποιείς στην υπάρχουσα λίστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Start / Settings / Today / Items (tab) όπου το απενεργοποιείς στην υπάρχουσα λίστα. Τhanks!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEX_IKARIA Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα το HTC Touch2 , ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου αλλά έχω ένα πρόβλημα με το gps της συσκευής μου, κάνοντας χρήση του προγράμματος MLS δεν βρήσκει σήμα gps με τίποτα. Έβαλα το test gps που μου προτήνατε αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει ώστε να λυθεί αυτό? πρέπει να κάνω κάτι μετά την εγκατάσταση του test gps ? Μόνο αναλυτικά γιατι είμαι σχετικά άσχετος ακόμα απο το νεο τηλ. Θα βοηθούσε πολυ. Σας Ευχαριστω. . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα το HTC Touch2 , ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου αλλά έχω ένα πρόβλημα με το gps της συσκευής μου, κάνοντας χρήση του προγράμματος MLS δεν βρήσκει σήμα gps με τίποτα. Έβαλα το test gps που μου προτήνατε αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει ώστε να λυθεί αυτό? πρέπει να κάνω κάτι μετά την εγκατάσταση του test gps ? Μόνο αναλυτικά γιατι είμαι σχετικά άσχετος ακόμα απο το νεο τηλ. Θα βοηθούσε πολυ. Σας Ευχαριστω. . . . Ανοιξε το gps test σε ανοιχτο χωρο λογικα θα σου κλειδωσει δορυφορους, αστο να τρεξει λιγο να πρασινησουν οι δορυφοροι. Μετα κλειστο και ανοιξε το destinator πιστευω πως θα εισαι οκ Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Ανοιξε το gps test σε ανοιχτο χωρο λογικα θα σου κλειδωσει δορυφορους, αστο να τρεξει λιγο να πρασινησουν οι δορυφοροι. Μετα κλειστο και ανοιξε το destinator πιστευω πως θα εισαι οκ Και περισσότερες πληροφορίες για το GPS Test εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=266960 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Αγόρασα το HTC Touch2 , ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την επιλογή μου αλλά έχω ένα πρόβλημα με το gps της συσκευής μου, κάνοντας χρήση του προγράμματος MLS δεν βρήσκει σήμα gps με τίποτα. Έβαλα το test gps που μου προτήνατε αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμα. Μπορεί κάποιοσ να βοηθήσει ώστε να λυθεί αυτό? πρέπει να κάνω κάτι μετά την εγκατάσταση του test gps ? Μόνο αναλυτικά γιατι είμαι σχετικά άσχετος ακόμα απο το νεο τηλ. Θα βοηθούσε πολυ. Σας Ευχαριστω. . . . πήγαινε ''έναρξη/ρυθμίσεις/σύστημα/εξωτερικό gps...θύρα προγράμματος βάλε το 4 αν ακόμα δυσκολεύεσαι, πήγαινε στο φάκελο του Destinator και θα βρείς ένα αρχείο Destinator.ini...άνοιξέ το κι άλλαξε τη γραμμή PORT=1(ή κάποιο νούμερο) σε PORT=4 Κάπου διάβασα οτι ετοιμάζεται νέα έκδοση με το GPS. Βασικά γι αυτό ρώτησα.Να δω τι παίζει. πώς γίνεται να βάλεις ΡΟΜ χωρίς gps ενώ το κινητό υποστηρίζει gps??? εννοώ πώς είσαι σίγουρος οτι η ΡΟΜ αυτή είναι για το κινητό αυτό??:worry: καλύτερα να μην πάιζεις με ό,τι να ναι ΡΟΜ...εγώ ακόμα και την original ελληνική που έχω περάσει έχει κάποια κολλήματα ώρες-ώρες... Edited August 14, 2010 by Alexboom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 πώς γίνεται να βάλεις ΡΟΜ χωρίς gps ενώ το κινητό υποστηρίζει gps??? εννοώ πώς είσαι σίγουρος οτι η ΡΟΜ αυτή είναι για το κινητό αυτό??:worry: καλύτερα να μην πάιζεις με ό,τι να ναι ΡΟΜ...εγώ ακόμα και την original ελληνική που έχω περάσει έχει κάποια κολλήματα ώρες-ώρες... Μην μπερδεύετε τα πράγματα. Δεν υπάρχει rom (μαγειρεμένη ή official) που να μην κάνει χρήση του GPS δέκτη της συσκευής. Επίσης, μια μαγειρεμένη rom (σαν αυτή που έβαλε ο φίλος) προορίζεται αποκλειστικά για συγκεκριμένη συσκευή. Προφανώς η συγκεκριμένη προορίζεται για το Touch2 αλλιώς δεν θα λειτουργούσε καν. Τέλος η ιστορία έχει δείξει ότι μια καλή μαγειρεμένη rom και δουλεμένη ούτως ώστε να μην έχει bugs, είναι λίγο ή πολύ καλύτερη από την official από θέμα ταχύτητας και απόκρισης της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 αυτό λέω κι εγώ, οτι δηλαδή είναι παράξενο να υπάρχει ΡΟΜ για το συγκεκριμένο κινητό χωρίς υποστήριξη gps...:confused: Alex Ikaria, τελικά σου δούλεψε το destinator?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Photis Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Πάω να φλασάρω το κινητό και αφού το κάνω hardspl και έχω και την rom που θέλω, τρέχω το rom update utility. Πάνε όλα καλά και αφού περάσει την οθόνη με τις 3 γραμμές, και δω και το 1.28, μένει στο 0%. Δείχνει σαν να μην παίζει το usb connections παρόλο που έχει κάτω δεξιά την ένδειξη usb. Κάνω κάτι λάθος;;; Μήπως φταίει το ότι έχω 64μπιτο σύστημα;; Έχω διαβάσει πως σε άλλα κινητά, πριν το φλασάρισμα, δίνεις άλλους drivers.. αυτό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Έχεις διαβάσει τις αναλυτικές οδηγίες εδώ και εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Photis Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Ναι, από εκεί ακολουθώ κατά βήμα τις οδηγίες. Κάνω το hardspl αλλά όταν ξεκινά η αντιγραφή της rom στο κινητό, μένει στο 0%. Περίεργο... Ίσως μου διαφεύγει κάποια μικρή λεπτομέρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Σίγουρα κάτι σου έχει ξεφύγει, ξαναδες το... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Photis Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Άκυρο, όλα καλά... μάλλον δεν έκανα run as administrator. Είχα κάνει απο τις ιδιότητες να τρέχει έτσι, αλλά δεν του έκανε.. τρελό αλλά αυτό ήταν. Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη! :-) Edited August 15, 2010 by Photis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 Καθόλου τρελό, είναι σύνηθες φαινόμενο. Όλα καλά λοιπόν! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Photis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 χαιρετω και πάλι για ακόμα ένα λόγο... πριν το φλασάρισμα του κινητού είχα ξεκινήσει να έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα μνήμης... δηλαδή ότι περνούσα μέσα, αυτόματα έσβηνε!! Δηλαδή τραγούδια, φωτογραφίες και βίντεο... ακόμα και αυτά που τραβούσα με την κάμερα δε φαίνονταν μετά πουθενά! Αντιθέτως αν επιλέξω να αποθηκεύονται όλα στο κινητό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πολλές φορές εν τω μεταξύ, δε φαίνεται να υπάρχει η μνήμη σα να είναι φάντασμα!! Πρόκειται για κάποιο bug που μπορεί να διορθωθεί ή είναι θέμα χαλασμένης μνήμης(που δε νομίζω καθώς μέχρι και τις προάλλες πηγαιναν ολα καλα)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Δεν μπορούμε να αποφανθούμε έτσι, πρέπει να κάνεις τις δοκιμές σου. Σε πρώτη φάση ξεκίνα με ένα hard reset και εάν το πρόβλημα επιμείνει, κάνε ένα format στην κάρτα μνήμης σε φορμάτ FAT32 και εάν έχεις ακόμα πρόβλημα θα χρειαστεί να δοκιμάσεις και άλλη κάρτα στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει κάποιος πως να ρυθμίσω την συσκευή ΗTC Τ3333 ώστε να μπορώ να στείλω και να λάβω MMS με Cosmote. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexboom Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει κάποιος πως να ρυθμίσω την συσκευή ΗTC Τ3333 ώστε να μπορώ να στείλω και να λάβω MMS με Cosmote. Ευχαριστώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=168287 κάνε unzip το αρχείο κι εγκατάστησε το cab στο κινητό ξέρει κανείς πώ να κάνω το destinator 8 widesreened?????:confused: 320χ240 δηλαδή κι όχι 240χ320 ούτε το 7 που είχα το κάνε...:worry: Edited August 17, 2010 by Alexboom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts