Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Το πρόβλημα είναι πως σβήνει αρχεία από το build-in NCF3.5 και δεν ξέρω αν σβήνει και άλλα αρχεία συστήματος... το πως το κατάλαβα ήταν απλό... είχα error για missing αρχεία του NCF3.5 από εφαρμογές που τα χρειάζονταν και ζήταγε επανεγκατάσταση... Παράξενη συμπεριφορά που παρατηρείται για κάποιο λόγο μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή μιας και σε πολλές άλλες που το έχω δοκιμάσει δεν είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Θα είχε ενδιαφέρον να μπορούσε να το επιβεβαιώσει και άλλος χρήστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonaw22 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Καλημέρα..!! Ήθελα να ρωτήσω..το "Kaspersky mobile security" λειτουργεί στο HTC TOUCH 2 (T3333)..??? Και αν "ΝΑΙ"..είναι μία καλή επιλογή για την προστασία ενός ppc..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ antivirus αυτες οι συσκευες!! Τσαμπα θα βαρενεις το κινητακι σου!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όπως τα λέει ο Μάνος είναι. Δεν έχει υπάρξει λόγος για χρήση τέτοιων προγραμμάτων σε αυτές τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonaw22 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όμως άμα κάνω χρήση internet..πως μπορώ να νιώθω ασφαλής απο spam..cookies ..κ.λ.π.?? Ή αν εγκαθιστώ προγράμματα..πώς θα ξέρω ότι είναι "υγιεί"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 (edited) Όμως άμα κάνω χρήση internet..πως μπορώ να νιώθω ασφαλής απο spam..cookies ..κ.λ.π.?? Ή αν εγκαθιστώ προγράμματα..πώς θα ξέρω ότι είναι "υγιεί"?? Κάθε πρόγραμμα internet browsing για winmo έχει επιλογή καθαρισμού cookies και java enable/disable επιλογή για τα spam... αν εγκαθιστάς προγράμματα μέσω ActiveSync/WMDC το PC σου ελέγχει τα αρχεία. Οι ιοί του PC δεν επηρεάζουν την winmo πλατφόρμα, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Τέλος στο χειρότερο σενάριο (επιστημονικής φαντασίας) να κολλήσεις ιό στο winmo σου με ένα hard reset ξεμπέρδεψες. Edited January 20, 2010 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 20, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Όμως άμα κάνω χρήση internet..πως μπορώ να νιώθω ασφαλής απο spam..cookies ..κ.λ.π.?? Ή αν εγκαθιστώ προγράμματα..πώς θα ξέρω ότι είναι "υγιεί"?? Πίστεψέ με, εάν υπήρχε και η παραμικρή πιθανότητα για τέτοια προβλήματα, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα συνιστούσαμε κάποιο αντιβιοτικό πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonaw22 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Τι να πώ..ευχαριστώ πολύ..κάτι παραπάνω θα ξέρετε.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 @sonaw22 Μιας και η αρχική σου ερώτηση ήταν αν το Kaspersky mobile δουλεύει στο Touch2 (και δεν πήρες απάντηση) από το site της Kaspersky το Touch2 δεν υπάρχει στην λίστα, ούτε καν κινητά με WM6.5 απ’ότι βλέπω… anyway αν θες ντε και καλά κάποιο antivirus το NOD32 mobile, που δοκίμασα προσωπικά, δουλεύει μια χαρά. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Από τι στιγμή που δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους προστασία όμως, γιατί να την χρησιμοποιούμε; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Από τι στιγμή που δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους προστασία όμως, γιατί να την χρησιμοποιούμε; :rolleyes: Ε τώρα γούστα είναι αυτά! Και εγώ συμφωνώ πως δεν υπάρχει λόγος για antivirus σε WinMo αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να "πετάξει" 30-40 euro σε τέτοια προγράμματα... Τουλάχιστον ας πληρώσει κάτι που θα "τρέχει" στη συσκευή :p. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 Ε τώρα γούστα είναι αυτά! Και εγώ συμφωνώ πως δεν υπάρχει λόγος για antivirus σε WinMo αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να "πετάξει" 30-40 euro σε τέτοια προγράμματα... Τουλάχιστον ας πληρώσει κάτι που θα "τρέχει" στη συσκευή :p. μηπως ομως πολλα αναγκαια hard reset οφειλονται σε ιους που εισχωρησαν με την χρηση του ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos1983 Δημ. January 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 To UpΤoDate υπάρχει και όχι μόνο. Δες τα pm σου. athanaso77 , αν και ειμαι λιγακι off topic , το συγκεκριμενο προγραμμα και εγω θελω να εγκαταστησω και αυτος ειναι ο λογος που ψαχνω windows mobile κινητο. 2 ερωτησεις αν ξερεις να μου απαντησεις 1)ισχυει οτι εγκαθσταται ΜΟΝΟ σε wm κινητα και οχι σε Αndroid , symbian κτλ?? 2)σε ποιο θα <<τρεχει >> καλυτερα , στο HTC TOUCH 2 η στο Samsung Omnia Lite??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2010 μηπως ομως πολλα αναγκαια hard reset οφειλονται σε ιους που εισχωρησαν με την χρηση του ιντερνετ Δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ κάτι τέτοιο. Συνήθως στο hard reset από πειράματα και λάθη που κάνουμε οι ίδιοι σχετικά με το λογισμικό της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Ισως ακομη δεν γνωριζουμε εαν αυτο προκαλειτε απο δυσλειτουργεια των προγραμματων η απο ιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Γνωρίζουμε. Δεν θα απαντούσα κάτι χωρίς να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosKJ Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 γιατι μερικες φορες οταν με περνουν τηλ ειναι σαν να ειναι κλειστο το τηλ μου η οτι δεν εχω σημα(cosmote σημα καμπανα:D)και μετα μου ερχετε μηνυμα οτι ειχα κληση. εχει τυχει σε κανεναν απο σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 Εφαρμογές γι αυτό το κινητό που μπορώ να βρω? Παράθεση :dance: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
republican Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 γιατι μερικες φορες οταν με περνουν τηλ ειναι σαν να ειναι κλειστο το τηλ μου η οτι δεν εχω σημα(cosmote σημα καμπανα:D)και μετα μου ερχετε μηνυμα οτι ειχα κληση. εχει τυχει σε κανεναν απο σας? Έχει τύχει μερικές φορές σε μένα.. Πιστευώ ότι μάλλον οφείλεται στο σήμα "καμπάνα" της cosmote, παρά σε κάποια "βλάβη" της συσκευής. Εφαρμογές γι αυτό το κινητό που μπορώ να βρω? Μπορείς νά βάλεις κάθε εφαρμογή που είναι για ppc και υποστηρίζει ανάλυση οθόνης QVGA. Μερικά site με εφαρμογές είναι : http://www.freewareppc.com/ , http://www.pocketpcfreeware.com/ , http://www.pocketgear.com , http://www.1800pocketpc.com/ Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. January 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 δεν ξερω αν εχει απαντηθει ξανα, αλλα πως μπορω να απενεργοποιησω τις αναφορες παραδοσεις μηνυματων sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2010 γιατι μερικες φορες οταν με περνουν τηλ ειναι σαν να ειναι κλειστο το τηλ μου η οτι δεν εχω σημα(cosmote σημα καμπανα:D)και μετα μου ερχετε μηνυμα οτι ειχα κληση. εχει τυχει σε κανεναν απο σας? Συμφωνώ και εγώ ότι περισσότερο είναι θέμα του δικτύου παρά της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 δεν ξερω αν εχει απαντηθει ξανα, αλλα πως μπορω να απενεργοποιησω τις αναφορες παραδοσεις μηνυματων sms? Έναρξη > SMS > Μενού > Δημιουργία > SMS > Μενού > Επιλογές μηνύματος Και αντσέκαρε το "Ειδοποίηση παράδοσης μηνύματος". Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Έναρξη > SMS > Μενού > Δημιουργία > SMS > Μενού > Επιλογές μηνύματος Και αντσέκαρε το "Ειδοποίηση παράδοσης μηνύματος". thanks ελπιζω να μη χρειαζεται καθε φορα να κανω το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 Εχει παρατηρησει κανεις οτι μερικες φορες το 3g δεν πιανει ενω εχει στην ενδειξη οθονης ψευδοσημα και διακοπτεται η κληση ενω το gsm εχει συνεχως σημα ακομη και στις πιο δυσκολες περιοχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos1983 Δημ. January 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2010 (edited) Παιδια εσεις που εχετε αυτο το κινητο , ποσο διαρκει η μπαταρια του με νορμαλ χρηση?? Edited January 24, 2010 by kostantinos1983 ορθογραφικο λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts