akatsim Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον objectref χεχε...ναι...θα μου μεταφρασεις το "Próximamente apertura del promotor" ?? :D :p :D :p :p :D Xe, xe. Ta kala einai se diethni glossa. Downloads, aplicationes, 7650, klp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatsim Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass οκ αλλά μη μου πεις ότι θέλεις 2215... το V3 και καλό σου είναι :D Afou ksereis oti elegxo tin HP plirws. To proto 1915 stin Ellada poios to pire? Les na min vro 2215? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2003 8a h8ela na rothso an mporo na blalo to plhktrologio tou 7650 mias kai 8elo na ka8ariso tous diadromous pou exoun mazepsei bromia! an mporei na mou pei kapoios ton tropo kalo 8a htan! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sculper 8a h8ela na rothso an mporo na blalo to plhktrologio tou 7650 mias kai 8elo na ka8ariso tous diadromous pou exoun mazepsei bromia! an mporei na mou pei kapoios ton tropo kalo 8a htan! Ναι μπορεις αλλα μπορει να κανεις ζημια βγαζοντας το πορτακι. Καλυτερα να πας σε Nokia να το κανουν εκει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 σίγουρα, έχει πολλα καλώδια και επαφες λόγω πληκτρολογίου και μπαταρίας. στο κάτω κάτω δεν μου φαίνεται να βγαίνει εύκολα. λογικά θα θέλει ειδικό εργαλείο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Μην το προσπαθήσεις μόνος σου γιατί σε περίπτωση ζημιάς η εγγύηση διακόπτεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass σίγουρα, έχει πολλα καλώδια και επαφες λόγω πληκτρολογίου και μπαταρίας. στο κάτω κάτω δεν μου φαίνεται να βγαίνει εύκολα. λογικά θα θέλει ειδικό εργαλείο. Με δυο οδοντογλυφιδες ανοιγει...... Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Ξέρει κανείς πως να κάνω το Doris browser να δουλέψει? Έχω Cosmote (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον amorealex Ξέρει κανείς πως να κάνω το Doris browser να δουλέψει? Έχω Cosmote (αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο). χρειάζεται να έχεις gprs δε δουλεύει με το απλό wap. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 GPRS έχω. Δεν ξέρω όμως τι ρυθμίσεις χρειάζονται για να δουλέψει ο Doris. Κάπου γράφει ότι θέλει point access σε internet και όχι wap. Μπορεί κάποιος φίλος να στείλει τις ρυθμίσεις του point access που χρησιμοποιεί για τον Doris? Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2003 Τελικά μπορούμε να κάνουμε αποστολή/λήψη e-mail από POP3 account? Και αν ναι τι ρυθμίσεις χρειάζονται σε Cosmote? Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 βάλε τις ρυθμίσεις για webviewer για να βλέπεις τα μέιλ σου και τα settings του λογαριασμού σου στο γραμματοκιβώτιό σου. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Εμ έλα ντε! Τι ρυθμίσεις χρειάζεται το Webviewer? Αυτές δεν ξέρω. Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2003 Τις ρυθμίσεις του Access Point μπορεί να στις στείλει η Cosmote, είναι ίδιες με του MMS αν θυμάμαι καλά. Τώρα για email, συμπλήρωσε τα πεδία του mailbox με ό,τι στοιχεία βάζεις και στον email client που χρησιμοποιείς στον Η/Υ σου! Χρειάζονται οι smtp και pop3 servers, username, email address κλπ, και βέβαια το Acces Point που θα χρησιμοποιήσεις. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Το mail αρνείται να λειτουργήσει. :( Είτε βάλω το Access Point για τα MMS, είτε βάλω το Access Point "Cosmote-GPRS" μόλις πάει να συνδεθεί μου πετάει ένα "Σφάλμα συστήματος: Δοκιμάστε ξανά". Οι ρυθμίσεις στο mail είναι σωστές γιατί μου βγάζει το παραπάνω σφάλμα και στους 3 POP3 λογαριασμούς που έχω στο τηλέφωνο. Κάτι με το Access Point παίζει αλλά δεν μπορώ να το βρω το ρημάδι :mad: Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον amorealex Το mail αρνείται να λειτουργήσει. :( Είτε βάλω το Access Point για τα MMS, είτε βάλω το Access Point "Cosmote-GPRS" μόλις πάει να συνδεθεί μου πετάει ένα "Σφάλμα συστήματος: Δοκιμάστε ξανά". Οι ρυθμίσεις στο mail είναι σωστές γιατί μου βγάζει το παραπάνω σφάλμα και στους 3 POP3 λογαριασμούς που έχω στο τηλέφωνο. Κάτι με το Access Point παίζει αλλά δεν μπορώ να το βρω το ρημάδι :mad: βάλε τα settings που μπαίνει ιντερνετ από το πισί σου μέσο κινητού. δεν τα ξέρω για κοσμοτέ αλλά ξέρω ότι ΙΡ πρέπει να είναι 0.0.0.0 :worry: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Σαββατο, σε μια ερευνα αγορας :cool: σε VODAFONE Shop, μεταξυ των αλλων ρωτησα για το 7650. Και μου απανταει η πωλητρια οτι τους εχει τελειωσε και μαλιστα δεν θα τους το ξαναφερει η ΝΟΚΙΑ :'( Δεν ενθουσιαστηκα απ αυτο που ακουσα. Δεν μπηκα στο κοπο βεβαια να ρωτησω μια πωλητρια το Γιατι. Ισως να ηθελε και να σπρωξει τιποτα αλλο. ΑΛΛΑ... εχει ακουσει κανεις οτι θα το σταματησει η ΝΟΚΙΑ να το εμπορευεται στην Ελλάδα, Ή μ****** μου λεγε η αλλη; Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Δυστυχώς αυτό το έχω ακούσει εδώ και καιρό (στο εξωτερικό). Το 7650 "αντικαθίσταται" από το 3650!!!!! (αν είναι δυνατόν!) Όπως και να έχει, τώρα με την αναμονή της κυκλοφορίας του 6600 δεν περίμενα να συνεχιστεί η διάθεση του 7650, παρά μόνο για όσο υπάρχει στοκ. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorealex Δημ. August 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass βάλε τα settings που μπαίνει ιντερνετ από το πισί σου μέσο κινητού. δεν τα ξέρω για κοσμοτέ αλλά ξέρω ότι ΙΡ πρέπει να είναι 0.0.0.0 :worry: Οι ρυθμίσεις που έχω είναι οι εξής: Access Point "Cosmote-GPRS" Όνομα σύνδεσης: Cosmote-GPRS Φορέας δεδομένων: GPRS Όνομα σημείου πρόσβασης: wap Όνομα χρήστη: Ο αριθμός του κινητού μου (χωρίς το 697) Προτροπή κωδικού πρόσβασης: Όχι Κωδικός πρόσβασης: ****** Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός Διεύθυνση IP πύλης: 10.10.10.10 Αρχική σελίδα: http://wap.mycosmos.gr Ασφάλεια σύνδεσης: Απενεργοποιημένη Τύπος σύνδεσης: Συνεχής Access Point "MMS-GPRS" Όνομα σύνδεσης: MMS-GPRS Φορέας δεδομένων: GPRS Όνομα σημείου πρόσβασης: mms Όνομα χρήστη: Κανένα Προτροπή κωδικού πρόσβασης: Όχι Κωδικός πρόσβασης: **** Έλεγχος στοιχείων: Κανονικός Διεύθυνση IP πύλης: 10.10.10.20 Αρχική σελίδα: http://195.167.65.220:8002 Ασφάλεια σύνδεσης: Απενεργοποιημένη Τύπος σύνδεσης: Συνεχής Τι πρέπει να αλλάξω και σε ποιο Access Point? Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον petran Δυστυχώς αυτό το έχω ακούσει εδώ και καιρό (στο εξωτερικό). Το 7650 "αντικαθίσταται" από το 3650!!!!! (αν είναι δυνατόν!) Όπως και να έχει, τώρα με την αναμονή της κυκλοφορίας του 6600 δεν περίμενα να συνεχιστεί η διάθεση του 7650, παρά μόνο για όσο υπάρχει στοκ. κριμα.αν και εχω και 3650 και 7650.τα γουσταρω πολυ και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 παιδια στο unwirered το παλιο υπηρχαν εικονες για φοντο.τωρα που ειναι?καλες διακοπες σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Εννοείς εικόνες με το λογότυπο myphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johner Εννοείς εικόνες με το λογότυπο myphone; γενικως εικονες 174-132. αλλα μολις καταφερα να τις βρω στο site. ειχα μαθει στο παλιο βλεπεις!σημερα εμαθα κατα τυχη το my phone.και χαρηκα πολυ!ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 πήγαινε στο mygallery και θα βρεις πολλές :) καλώς ήρθες στο myyphone.gr :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Alexkass πήγαινε στο mygallery και θα βρεις πολλές :) καλώς ήρθες στο myyphone.gr :) Τις βρηκα.σε ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts