Anonymous12 Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 Εγώ παλιά ήξερα να παίζω...Έχω όμως καιρό να παίξω και το ξέχασα!:happy: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2009 και εγω καθε καλοκαιρακι,καθημερινα παιζω 10 με 20 παρτιδες την ημερα... ποροση ειναι το ταβλι... και συμφωνω οτι είναι αντιθετα πραγματα να παιζεις στο κινητο ή στον υπολογιστη αντι να παιζεις κανονικα...άλλη η χαρη του! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis236 Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Παιζω συνιθος τα καλοκερια πλακοτο ή πορτες πιο συχνα:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My bikepics member http://www.bikepics.com/members/akis236/ Tα παντα για τα scooter http://greekscooters.50.forumer.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 Στα φοιτητικά μου χρόνια έπαιζα καθημερινά αλλά τώρα σπάνια βρίσκω χρόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrictino0la Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Wirelessly posted (:!:!Wireless Power!:!:: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Alithia uparxoun anthrwpoi pou de paizoun tavli???( :alien: ) opos to eipate kalokairi,zesti,frapedoumpa kai fusika tavli! Sunithos paizw ola ta paixmiadia sta 7. Plakoto(klasika) portes:up: ,giull-feuga, kai twra teleutaia asodio!! :) sas kalw na anametrithoume!! ξερεις που μπορεις να παιξεις ασοδυο online? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 ξερεις που μπορεις να παιξεις ασοδυο online? Αγαπητή Xrictino0la, παραθέτεις μήνυμα ηλικίας επτάμισι ετών... Δεν ξέρω κατά πόσον θα λάβεις απάντηση στο ερώτημα σου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. June 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2011 Φραπές, ήλιος και tavling!! Πόρτες, πλακωτό, φεύγα! Το ασσόδυο είναι για τις γκόμενες και όσους δεν ξέρουν να παίζουν(aka το παιχνίδι του κωλόφαρδου) :p Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Πράγματι, το καλοκαίρι χωρίς φραπέ, τάβλι και ήλιο, δεν μπορείς να το φανταστείς :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Φυσικά και παίζω τάβλι, και μάλιστα είμαι πολύ καλή :cool: Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 Παίζω τάβλι από 4 χρονών... Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Εννοείται παίζω (εδώ και 36 χρόνια - βγάζουμε τα χρόνια ως το νηπιαγωγείο)... αλλά πλέον δεν έχω φιλαράκι που να παίζει και καταντώ να παίζω με... τον εαυτό μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 Ναι,παίζω από μικρή,πλακωτό,πόρτες και φεύγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ομως παιζω backgammon(πορτες) στο nokia 3510i μου! Εθιστικο πολυ αυτο το παιχνιδι. Εχω κατεβασει καποιες εκδοσεις του java σε καλα μου κινητα. Σπανια ομως θα παιξω με φιλους γιατι βαριουνται..να κερδιζουν..:lol::lol: Πλακα πλακα ομως τα συγκεκριμενα παιχνιδια ειναι ΚΑΙ ΘΕΜΑ τυχης!!! Αν σου τυχουν καλες ζαριες δεν υπαρχει περιπτωση να χασεις. Οι καλοι παικτες φαινονται στον αθλητισμο και οχι στα επιτραπεζια..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 παιζω ταβλι και εννοειται και εγω τα γνωστα πλακωτο και πορτες!υπαρχουν αλλα παιχνιδια στο ταβλι διοτι μονο γι αυτα ακουω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 παιζω ταβλι και εννοειται και εγω τα γνωστα πλακωτο και πορτες!υπαρχουν αλλα παιχνιδια στο ταβλι διοτι μονο γι αυτα ακουω? πορτες-πλακωτο-φευγα-γκιουλ Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 + ασσόδυο (10 χαρακτήρες) Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts