Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν λιγο περασα το νεο firmware και μπορω να πω απ'το πρωτο τηλεφωνημα που εκανα των 5 λεπτων,δεν διακοπηκε καθολου η κληση οπως εκανε πριν την αναβαθνιση!!!Αυτο σημαινει πως το noise cancelation εφτιαξε παρα πολυ!:D
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

κάνοντας την αναβάθμιση από το ovi suite, δε χάσατε δεδομένα και εφαρμογές εε?? :worry:

κάνοντας την αναβάθμιση από το ovi suite, δε χάσατε δεδομένα και εφαρμογές εε?? :worry:

Όχι δε χάθηκε τίποτα. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση βέβαια τις πρώτες 2 φορές διακόπηκε :worry: χωρίς κανένα προφανή λόγω αλλά τελικά τα κατάφερε. Δεν έχω διαπιστώσει ακόμη καμία διαφορά. Το μόνο που ζητάω να του βάλουνε είναι να διαλέγω εγώ που θέλω να χρησιμοποιώ τον αισθητήρα στις εικόνες στα βίντεο κλπ και όχι στην κεντρική οθόνη...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Εγω που εκανα μεσω NSU δεν εχασα τιποτα.Παντως το προβλημα με τις επαφες παραμενει..:!:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω που εκανα μεσω NSU δεν εχασα τιποτα.Παντως το προβλημα με τις επαφες παραμενει..:!:

Επαφές? Τι πρόβλημα είχαν οι επαφές. Πάντως πάλι δε γράφει με κεφαλαία έχοντας ενεργοποιημένο το Τ9

Edited by lefkal
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Οταν εισαι στην οθονη αναμονης και πατας 694 θα επρεπε να βγαζει ολους τους αριθμους της βονταφον παραδειγμα.οπως τα sony ericsson.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν εισαι στην οθονη αναμονης και πατας 694 θα επρεπε να βγαζει ολους τους αριθμους της βονταφον παραδειγμα.οπως τα sony ericsson.

Θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Αναζήτηση επαφής. Για να την ενεργοποιήσεις θα πατήσεις ένα νούμερο και μετά Επιλογές > Αναζήτηση επαφής ενεργ. Έπειτα μπορείς να επιλέξεις ή αριθμητική αναζήτηση ή ονομαστική.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν γινεται αυτο που λες αριθμητικα.Ονομαστικα εχει πρωτη γλωσσα τα αγγλικα.αυτο πως αλλαζει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γινεται αυτο που λες αριθμητικα.Ονομαστικα εχει πρωτη γλωσσα τα αγγλικα.αυτο πως αλλαζει?

Μπες να γραψεις ενα μυνημα και πατα * μετα μεθοδοι εισαγωγης και μετα γλωσσα γραφης.

Παντως αυτο που λεει ο Stendor δεν δουλευει,απλα αμα εχεις την ονομαστικη αντι για αριθμους σου βγαζει γραμματα οταν γραφεις στην οθονη αναμονης ενω με την αριθμητικη βγαζει αριθμους,αλλα ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ περιπτωσεις ψαχνει με τον ιδιο τροπο,σαν να εχεις Τ9 και να κανεις αναζητηση στις επαφες.

Αυτο που κανουν τα SE και τα Samsung δεν γινετε σε Νοκια,δλδ να γραφεις 6977 και να κανει filtering!

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

΄Ολα αναφέρονται στο προσπέκτ. Δεν χρειάζεται καν να το διαβάσεις όλο, αλλά βάση των αποριών σου το κομμάτι που σε ενδιαφέρει.... Χωρίς την ανάγνωσή του είναι σαν να χαιρόμαστε το μισό τηλέφωνο + ότι κουράζουμε τα θέματα λέγοντας τα ίδια και τα ίδια σε όλα τα άτομα που βαριούνται να το μελετήσουν....Δεν μπορεί όλες οι τεχνικές απορίες να είναι μέσα από το βιβλιαράκι....Σε λίγο θα κάνουμε και ιδιαίτερα!!! Βουαβά....:wacko:
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Αυτό που σου είπα το αναφέρει το βιβλίο οδηγιών του Ε52 στην σελίδα 39. Η γλώσσα υποθέτω πάει ανάλογα με την γλώσσα γραφής που έχεις επιλέξει. Έτσι τουλάχιστον ήταν στο Ε66 που είχε ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό με το Ε52.

[/url]http://img693.imageshack.us/img693/530/80262935.th.jpg

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Καλημερα εμενα δεν μου κανει αναβαθμιση απο την συσκευη...και δυστυχως δεν μπορω και απο το λαπτοπ μου (MacBook Pro Snow Leopard - Seven):(

πρόσεξε κανείς αν μετά την αναβάθμιση και την προσθήκη των extra ovi εικονιδίων μειώθηκε η διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου..??...γιατί μόνο το ovi shop έπαιρνε τουλάχιστον 7ΜΒ...

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση και αυτά που διαπίστωσα είναι τα ακόλουθα:

1) Κεφαλαία με Τ9 δεν γράφει.

2) Η μέγιστη ένταση του μεγαφώνου κατά τη διάρκεια κλήσεων παραμένει όσο χαμηλή ήταν (ενώ όταν παίζει ραδιόφωνο ή μουσική χαλάει κόσμο).

3) Η μέγιστη ένταση των διαφόρων τύπων ακουστικών (ενσύρματων ή ασύρματων) παραμένει όσο χαμηλή ήταν κατα τη διάρκεια των κλήσεων (ενώ όταν παίζει ραδιόφωνο ή μουσική επίσης χαλάει κόσμο).

4) Η συνεργασία του κινητού με το bluetooth του αυτοκινήτου παραμένει το ίδιο προβληματική όσο ήταν πριν την αναβάθμιση (άλλα τηλέφωνα που έχω, συμπεριλαμβανομένων αρκετών Nokia, δουλεύουν άψογα).

5) Διαφόρων ειδών θέματα, που έχω αναφέρει στο thread και που προσωπικά με ενοχλούσαν στο ημερολόγιο, συνεχίζουν να λειτουργούν με τον ίδιο ενοχλητικό τρόπο (αυτό μάλλον είναι feature της Nokia στα S60 series οπότε όποιον δεν τον ενοχλεί το αγνοεί. Εγώ το αναφέρω γιατί συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν δουλεύει όπως θα έπρεπε.).

6) Τα εικονίδια των τηλεφώνων στο μητρώο είναι πάντα "κινητό" άσχετα από το τι έχουν δηλωθεί στις επαφές.

Το εικονίδιο του OVi Shop, που αναφέρθηκε από κάποιον άλλο χρήστη ότι άλλαξε, δεν οφείλεται ακριβώς στην αναβάθμιση του κινητού αλλά του Ovi shop. Εμένα μου είχε αλλάξει πολύ πριν περάσω την αναβάθμιση.

Περισσότερα σχετικά με το bluetooth που αντιμετωπίζουν διάφοροι, μεταξύ των οποίων και εγώ, όπως επίσης σχετικά και με το κόψιμο της συνομιλίας κατά τη διάρκεια των κλήσεων, θα γράψω σε λίγες μέρες όταν και θα έχω δουλέψει περισσότερο τη νέα έκδοση. Τώρα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Θα γράψω βέβαια, ΑΝ δεν έχω αποφασίσει να το πουλήσω, καθώς αυτήν την αναβάθμιση την περίμενα με μεγάλες προσδοκίες και δεν διορθώθηκε ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που ήθελα. Αναρωτιέμαι τι διορθώθηκε;

Μάλλον μου φαίνεται ότι πρέπει να το πάρω απόφαση να ξαν' αλλάξω κινητό αφού πραγματικά, το τηλέφωνο (καθαρά τηλέφωνο) μου σπάει τα νεύρα (handsfree δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καθόλου). Αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα με τις κλήσεις, τότε συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι αξιόπιστο τηλέφωνο.

@Nikos_s3

Εμένα παραδόξως πριν την αναβάθμιση η διαθέσιμη μνήμη του τηλεφώνου ήταν 9.1ΜΒ και μετά 9.2ΜΒ!

Δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ.

@zigouri

Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά εγώ το είχα πάρει με επιδότηση της Cosmote από Nokia shop.

@digigram

Από τη συσκευή και εμένα δεν μου έβρισκε τη νέα έκδοση για να κάνω την αναβάθμιση! Προσπάθησα με Ovi suite και έγινε κανονικά...

Edited by yanastas

Επίσης κάτι που παρατήρησα μετά την αναβάθμιση είναι ότι όταν θέλεις να καλέσεις έναν αριθμό τηλεφώνου και τον πληκτρολογείς πολύ γρήγορα, το τηλέφωνο αργεί να εμφανίσει τους αριθμούς. Δοκιμάστε για παράδειγμα να πληκτρολογήσετε γρήγορα 55555555. Παλιά πήγαινε πολύ πιο γρήγορα.

Γεια σε όλους. Νέος κάτοχος του τηλεφώνου, από το Σάββατο. Μετά από αρκετό διάβασμα του τόπικ, κάποιες παρατηρήσεις:

- Πρόβλημα με το μικρόφωνο/ακουστικό/noise cancellation δεν είχα παρατηρήσει, πριν την αναβάθμιση, ούτε κανενός είδους πρόβλημα, μπορώ να πω.

- Πρόβλημα με ακουστικό BH-215 ΠΡΙΝ την αναβάθμιση, ουδέν.

- Μπαταρία φορτισμένη Σάββατο βράδυ, ως σήμερα 5/7 μπάρες με γερό σκάλισμα. Νομίζω ότι η αυτονομία του θα ξεπερνά αρκετά αυτή του Ε51, που με κάλυπτε έτσι κι αλλιώς. Way to go, Nokia :up:

- Μόλις το αναβάθμισα σε 031.012 (06 JAN 2010), αλλά δεν έχω προλάβει να τεστάρω διαφορές. Πρώτη προφανής, το εικονίδιο "κατάστημα OVI" στο κεντρικό μενού. Η αναβάθμιση, προς το παρόν, διατίθεται μόνο μέσω του OVI suite. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που το αναβάθμισα, καθότι "ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις", αλλά θα δείξει...

- Περί χαρτών: το Ε52 είναι ήδη στις υποστηριζόμενες συσκευές για free πλοήγηση με τα Ovi Maps ή όχι; Με την παλιά έκδοση χαρτών 2.κάτι που είχα ως χθες, ζητούσε αγορά. Εγκατέστησα την 3.0.2, το άφησα αρκετή ώρα και δε ζήτησε τίποτα. Να χαρώ ή να περιμένω; :O

- Τεράστια μ@λ@κί@ το ότι πρέπει να σβήσεις ΟΛΟΥΣ τους χάρτες & spoken languages από τη συσκευή, για να εγκαταστήσεις όποιους πραγματικά χρειάζεσαι, μέσω του Ovi Suite :wacko:

- Κρίσιμη ερώτηση: έχω σετάρει 2 mailbox, ένα εταιρικό και ένα GMail. Στο GMail μου δίνει την επιλογή "ερώτηση πάντα", όσον αφορά τον τρόπο σύνδεσης στο ίντερνετ (ώστε να μπορώ να ψάξω για wireless επί τόπου), στο εταιρικό όμως όχι. Γιατί; Μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό; :confused:

- Τόσο ελλιπές Τ9 δεν έχω ξανασυναντήσει σε Symbian Nokia συσκευή... εντάξει, θα του μάθω τις λέξεις που χρειάζομαι, αλλά νομίζω δεν επιτρέπεται σε ένα professional κινητό αυτό το πράγμα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το αναδυόμενο παράθυρο με τις διαθέσιμες λέξεις; :(

- Μικρά drawbacks σε σχέση με το Ε51, η ποιότητα κατασκευής που είναι μεν στιβαρή, αλλά όχι στα επίπεδα του προκατόχου, η απουσία dedicated πλήκτρου για τις επαφές και η μετακίνηση του πλήκτρου "delete" προς τα δεξιά, από την ΙΔΑΝΙΚΗ πραγματικά θέση που είχε στο 51. Πλεονέκτημα η ύπαρξη shutter πλήκτρου για την κάμερα και το καλό feeling των κουμπιών έντασης ακουστικού και on/off.

ΓΕΝΙΚΑ, θεωρώ ότι το τηλέφωνο αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταία δεκάρα, παρά τα μικρά μειονεκτήματα. Αν κάποιος έχει απάντηση στις ερωτήσεις μου, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by lemanis
http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

- Μπαταρία φορτισμένη Σάββατο βράδυ, ως σήμερα 5/7 μπάρες με γερό σκάλισμα. Νομίζω ότι η αυτονομία του θα ξεπερνά αρκετά αυτή του Ε51, που με κάλυπτε έτσι κι αλλιώς. Way to go, Nokia :up:

- Περί χαρτών: το Ε52 είναι ήδη στις υποστηριζόμενες συσκευές για free πλοήγηση με τα Ovi Maps ή όχι; Με την παλιά έκδοση χαρτών 2.κάτι που είχα ως χθες, ζητούσε αγορά. Εγκατέστησα την 3.0.2, το άφησα αρκετή ώρα και δε ζήτησε τίποτα. Να χαρώ ή να περιμένω; :O

- Τεράστια μ@λ@κί@ το ότι πρέπει να σβήσεις ΟΛΟΥΣ τους χάρτες & spoken languages από τη συσκευή, για να εγκαταστήσεις όποιους πραγματικά χρειάζεσαι, μέσω του Ovi Suite :wacko:

- Τόσο ελλιπές Τ9 δεν έχω ξανασυναντήσει σε Symbian Nokia συσκευή... εντάξει, θα του μάθω τις λέξεις που χρειάζομαι, αλλά νομίζω δεν επιτρέπεται σε ένα professional κινητό αυτό το πράγμα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω το αναδυόμενο παράθυρο με τις διαθέσιμες λέξεις; :(

- Μικρά drawbacks σε σχέση με το Ε51, η ποιότητα κατασκευής που είναι μεν στιβαρή, αλλά όχι στα επίπεδα του προκατόχου, η απουσία dedicated πλήκτρου για τις επαφές και η μετακίνηση του πλήκτρου "delete" προς τα δεξιά, από την ΙΔΑΝΙΚΗ πραγματικά θέση που είχε στο 51.

Η μπαταρία είναι όντως το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο πλεονέκτημα του κινητού. Θυμίζει άλλες εποχές και είναι ακόμα καλύτερο.

Η πλοήγηση με την έκδοση 3 είναι εντελώς free.

Για το Τ9 συμφωνώ και επαυξάνω. Μου έχει κάνει τη ζωή δύσκολη.

Προσωπικά βρίσκω τη θέση του delete πολύ καλύτερη από του Ε51.

Έσβησα καταλάθος το εικονίδειο του τηλεφωνητή (αυτό κάτω δεξιά).Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να εμφανιστεί ξανα;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

Έσβησα καταλάθος το εικονίδειο του τηλεφωνητή (αυτό κάτω δεξιά).Ξέρει κανείς πως μπορώ να το κάνω να εμφανιστεί ξανα;

Μενού --> Πίν. ελέγχου --> Ρυθμίσεις -->Γενικές --> Προσ. ρυθμίσεις --> Κατάσταση αναμονής --> Ρυθμίσεις λειτουργιών --> Εφ/γές αρχικής οθόνης --> Ειδοπ. μην. ομιλίας

Μάλλον αυτό εννοείς...

Πρέπει να υπάρχει και πιο σύντομο μονοπάτι αλλά αυτό βρήκα τώρα.

Πριν την Αναβάθμιση = Μετά την Αναβάθμιση

:lol:

Ουσιαστικά συμφωνώ.

Στην απελπισία μου δοκίμασα την εφαρμογή "Φωνητικές λειτουργίες" μήπως και παίζει καλύτερα στο hands free του αυτοκινήτου (γιατί κανονικά δεν παίζει σωστά, λόγω κολλημάτων του bluetooth).

Αυτό που διαπίστωσα είναι το εξής. Ενώ η εφαρμογή έχει επιλογή να ενεργοποιείται αυτόματα κατά τη σύνδεση του τηλεφώνου με το car kit, οι φωνητικές εντολές ΔΕΝ λειτουργούν για τον απλούστατο λόγο ότι το μικρόφωνο του κινητού δεν... "ακούει" αφού το κινητό είναι συνδεδεμένο με το μικρόφωνο του αυτοκινήτου!!!

Δηλαδή η εφαρμογή πότε λειτουργεί, μήπως γνωρίζει κανείς;