gvg Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Λοιπόν... μετα απο λίγες μέρες χρήσης του Ε52 έχω να αναφέρω τα εξής... πρώτα τα θετικά, η μπαταρία είναι απίστευτη ίσως θα είναι το πρώτο κινητό μου που δεν θα φορτίζω κάθε βράδυ... :p , το μενου (όλο), τα mail... η ταχύτητα απόκρυσης του! τα αρνητικά, δυο bag... το πρώτο όταν εστειλά κάποιες φωτογραφίες μέσω bluetooth μία δεν άνοιγε-δεν έσβηνε με τιποτα (απο τα μηνύματα) και έκανα τα παντα!! (τελικά έσβησα την κάρτα μνήμης :( ) το δεύτερο (και εδώ θέλω την βοήθεια σας γιατι δεν ξέρω αν ευθύνεται το κινητό η το δίκτυο..) έχω την λειτουργία δικτύου στο ''διπλή λειτουργία'' και κατα την διάρκεια τών κλήσεων όταν απο κάλυψη δικτύου 3G λόγο κακού σήματος αλλάζει αυτόματα σε 2G χάνεται η κλήση γιατι ξαφνικά δέν ακούω τον συνομιλητή μου και φυσικά ούτε αυτός με ακούει... είναι θέμα κινητού η δικτύου? η έκδοση λογισμικού που έχει η συσκευή μου είναι 021.013 με ημ/νία έκδ. 03-jul-2009 αλλα πρέπει να έχει έρθει νέα! (ρώτησα σε ΝΟΚΙΑ store και το μεσημέρι θα ξέρω σίγουρα! Ευχαριστώ :) το δικτυο σου φταιει που χανει το 3g μαλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 το ίδιο μου κάνει και σε εμένα το 55 . Δίκτυο vodafone. με άλλα κινητά δεν έχω αντίστοιχο πρόβλημα στο ίδιο δίκτυο στα ίδια σημεία Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 ερωτηση προς κατοχους προσπαθηστε να συνδεσετε ακουστικο hands free (ενσυρματο) την ωρα που ηδη μιλατε σε μια κληση. θα μεταφερει τον ηχο στο hands free? εμενα δεν το κανει. πρεπει να γινει η συνδεση του hands free στην κατασταση αναμονης αν το συνδεσω την ωρα της κλησης θα λειτουργει απο την επομενη κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 ερωτηση προς κατοχους προσπαθηστε να συνδεσετε ακουστικο hands free (ενσυρματο) την ωρα που ηδη μιλατε σε μια κληση. θα μεταφερει τον ηχο στο hands free? εμενα δεν το κανει. πρεπει να γινει η συνδεση του hands free στην κατασταση αναμονης αν το συνδεσω την ωρα της κλησης θα λειτουργει απο την επομενη κληση παράξενο... και το hp μου το έκανε αυτό. Αλλά κάποιες φορές μου την μετέφερε την κλήση. Σε αυτό δεν έχει τύχει ακόμα να το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Μια σχετικα περιεργη ερωτηση. Τα "Ελληνικα" Ε52 που κατασκευαζονται? Υποθετω Φινλανδια αλλα ειμαι περιεργος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Μια σχετικα περιεργη ερωτηση. Τα "Ελληνικα" Ε52 που κατασκευαζονται? Υποθετω Φινλανδια αλλα ειμαι περιεργος. Made in Finland λέει απο πίσω το δικό μου που είναι Ελληνικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navy82 Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 παρασκευη το πήρα (ε52) απο μουλτιράμα και σήμερα τα έπαιξε... κόλλησε το πλήκτρο της κάμερας προς τα μέσα το πατάω και δεν κάνει κλίκ κολλάει όλο το μενού και βγάζει φώτο από μόνο του.... δεν έφαγε τούμπα αλλά το είχα στιν τσέπη μου.δικαιολογείται? το έχει πάθει κανείς? ευτυχώς αύριο πέρνω άλλο καινούργειο κατευθείαν......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Η ποιότητα που είδα εγώ, σε κανονικό και όχι demo, είναι κατώτερη από τα άλλα μοντέλα της σειράς Ε. Όμως, προσωπικά, με κερδίζει η candybar σχεδίαση γι' αυτό και πήρα το ρίσκο να το παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 καλημερα,λοιπον κατι που εμαθα χθες πολλα τηλεφωνα εχουν προβληματακι οτι αναβοσβηνουν αλλα χανουν την δονηση σε καποια προφιλ κλπ κλπ.αυτα ειναι ολα θεμα software και επικειται αναβαθμιση εκτακτως υπηρχε συσκεψη για αυτο το θεμα στην νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 καλημερα,λοιπον κατι που εμαθα χθες πολλα τηλεφωνα εχουν προβληματακι οτι αναβοσβηνουν αλλα χανουν την δονηση σε καποια προφιλ κλπ κλπ.αυτα ειναι ολα θεμα software και επικειται αναβαθμιση εκτακτως υπηρχε συσκεψη για αυτο το θεμα στην νοκια Αν στο είπαν σε κάποιο nokia shop το έκαναν απλά για να σε διώξουν.... Την αναβάθμιση την περιμένουμε πάντως πως και πως γιατί και το GPS και κάτι άλλα προβληματάκια θέλουν αμέσως διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Αν στο είπαν σε κάποιο nokia shop το έκαναν απλά για να σε διώξουν.... Την αναβάθμιση την περιμένουμε πάντως πως και πως γιατί και το GPS και κάτι άλλα προβληματάκια θέλουν αμέσως διόρθωση οχι δεν ειχα κατι εγω δεν πηγα σε νοκια σοπ εχω φιλο που εχει κ μου το πε...εμενα χτυπα ξυλο καλα παει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 παντως η βονταφον ακομη να το φερει...πηγα το πρωι σε καταστημα και μου ειπαν πως εχουν νεα ενημερωση για 17-9..καλο οκτωμβρη μου ειπε ο υπαλληλος..πως γινετε ολοι να το εχουν εκτος απο βονταφον δεν ξερω...!!!φοβαμαι μην μου ριξουν και την επιδοτηση...261 ευρω ειναι αυτα..!!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 ερωτηση προς κατοχους προσπαθηστε να συνδεσετε ακουστικο hands free (ενσυρματο) την ωρα που ηδη μιλατε σε μια κληση. θα μεταφερει τον ηχο στο hands free? εμενα δεν το κανει. πρεπει να γινει η συνδεση του hands free στην κατασταση αναμονης αν το συνδεσω την ωρα της κλησης θα λειτουργει απο την επομενη κληση Λοιπόν σήμερα σε κλήση έβαλα τα hands free και μεταφέρθηκε κανονικά η κλήση στα ακουστικά. Οπότε πιστεύω ότι έτυχε σε εσένα, ίσως την επόμενη φορά να μην το κάνει. Και εμένα χτες που είχα τα hands free ο ήχος κλήσης όταν με καλούσε κάποιος ακουγόταν από τα ακουστικά!! Και απο το κινητό τπτ!! Αλλά σήμερα πάλι λειτουργούσε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 χμμμμ τι να πω........ μαλλον θα λυθουν με την πρωτη αναβαθμιση ολα αυτα τα χαζοπροβληματακια περι συνδεσης hands free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 παντως η βονταφον ακομη να το φερει...πηγα το πρωι σε καταστημα και μου ειπαν πως εχουν νεα ενημερωση για 17-9..καλο οκτωμβρη μου ειπε ο υπαλληλος..πως γινετε ολοι να το εχουν εκτος απο βονταφον δεν ξερω...!!!φοβαμαι μην μου ριξουν και την επιδοτηση...261 ευρω ειναι αυτα..!!! Κανεις πρακτικα δεν το εχει αυτη τη στιγμη. (οσον αφορα τους παροχους). ΟΤΕ σημερα το εβαλε στο σαιτ αλλα δεν εχουν στοκ. Γερμανος το ιδιο. Οπως ειπες επεισης Βοντα ουτε. Για Wind δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommy13 Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Παιδια γνωριζετε αν το εφεραν σημερα στην βονταφον???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 http://www.a2phone.com/e52-rm-469-europe-021013-v109 αυτό εδώ είναι αναβάθμιση; Του πότε είναι τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα; Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 http://www.a2phone.com/e52-rm-469-europe-021013-v109 αυτό εδώ είναι αναβάθμιση; Του πότε είναι τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα; Αυτό είναι το τρέχον λογισμικό των συσκευών που κυκλοφορούν ήδη στην Ελλάδα,δεν αφορά παρα μόνο κάποια service points κάποιων "καταστημάτων" που κάνουν παράλληλες εισαγωγές και περνάνε variants του λογισμικού κλπ.;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Η κυκλοφορία του μαύρου E52 ίσως και να μην είναι τόσο μακριά τελικά... Δείτε εδώ. :happy: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Τι sar έχει το κινητό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. September 20, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 The highest SAR value under the ICNIRP guidelines for use of the device at the ear is 1.05 W/kg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Τελικά με το GPS καμία εξέλιξη; Εγώ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει... Μου βγάζει πάντα "χωρίς σύνδεση" όση ώρα και να το αφήσω, με ότι ρυθμίσεις και να εφαρμόσω... Μήπως ήρθε ώρα να το πάω σε κάποιο nokia shop? Σε άλλους με E52 δουλεύει ή είναι κοινό φαινόμενο αυτό που παρατηρώ; Επίσης και ένα δεύτερο. Τις μισές φορές περίπου που καλώ κάποιον δεν ακούω τίποτα. Ενώ καλεί κανονικά εγώ δεν ακούω τον ήχο κλήσης και επίσης όταν το σηκώσουν με ακούν ενώ εγώ εξακολουθώ να μην ακούω τίποτα... Πρέπει να κλείσω και να ξανακαλέσω και τις περισσότερες φορές φτιάχνει έτσι... Το θέμα είναι ότι το έκανε και το προηγούμενο nokia μου, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το κινητό ή η sim μου που έχει κλείσει περίπου 8 χρόνια ζωής... Ξέρει κανείς τίποτα και γιαυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotxasi Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Kαι μένα δεν δουλεύει ο χάρτης του Οταν παταω "Χάρτης" μου βγάζει πως τους φορτώνει αλλα δεν κανει τιποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Το πήρα το Σάββατο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι αλήθεια ότι η ποιότητα κατασκευής δεν είναι στα επίπεδα του Ε66 και αρκετών άλλων Ε, αλλά παραμένει πολύ καλή. Μην ξεχνάμε ότι έχει λιγότερο από 300 ευρώ, και με αυτά τα χρήματα πέρνουμε ικανοποιητική ποιότητα, smartphone, gps, wi fi, και για όσους ενδιαφέρονται, το quick office έχει και επεξεργασία! Για τους χάρτες, δεν έχω δοκιμάσει τους δικούς του. Έχω βάλει γνήσιο garmin και κλειδώνει πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FilthX Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Κι εμένα δεν κλείδωνε δορυφόρους. Αφού άνοιξα την εφαρμογή maps (χάρτες), έπειξε κανονικά, βγάζοντας στίγμα κ.λ.π. Αφού έκλεισα το χάρτες κι έπειτα κλειδώνει δορυφόρους πολύ γρηγορα. Παρ όλα αυτά προβληματιζομαι με τα κολλήματα που τρώει το κινητό. Χθες τραβούσα βίντεο και απλά κόλλησε. Είχε και έχει χώρο στη κάρτα και στην κύρια μνήμη. Το κάνει σε ανύποπτες φάσεις. Το έχει παρατηρήσει κανεις; Απλά κάνει ενα reset μόνο του. Δεν σε βάζει να βάλεις pin αλλά κάνει μια επανεκίνηση. FilthX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts