stamatis3133 Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 εχω το νοκια ε52 εσβησε μια μερα και τωρα δεν ανοιγει τι μπορω να κανω.οταν το παταω να ανοιξει ακουγεται η δονηση αλλα δεν ανοιγει Σε πολλα Ε52 μου εχει συμβει αυτο, ειναι προβλημα της πλακετας και πιο συγκεκριμενα στο κυκλωμα φορτισης νομιζω. Πολυ απλα δεν φορτιζει τη μπαταρια σου και η δονηση ειναι απο τη λιγη δυναμη που της εχει μεινει μεσα. Αν εχεις μια αλλη μπαταρια απο Νοκια φορτισμενη θα δεις οτι το κινητο θα ανοιξει. Αν δεν εχεις εγγυηση απλα ψαξε για αλλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Σε πολλα Ε52 μου εχει συμβει αυτο, ειναι προβλημα της πλακετας και πιο συγκεκριμενα στο κυκλωμα φορτισης νομιζω. Πολυ απλα δεν φορτιζει τη μπαταρια σου και η δονηση ειναι απο τη λιγη δυναμη που της εχει μεινει μεσα. Αν εχεις μια αλλη μπαταρια απο Νοκια φορτισμενη θα δεις οτι το κινητο θα ανοιξει. Αν δεν εχεις εγγυηση απλα ψαξε για αλλο κινητο. δεν χρειαζεται να ψαξεις για αλλο κινητο παρε εξωτερικο φορτιστη μπαταριων δες εδω http://www.bestprice.gr/search?q=%CE%A6%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD και θα εισαι οκ. για μενα παρε και μια 2 δευτερη μπαταρια για να εχεις μια παντα φορτισμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotxasi Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Και εγω το έχω εδω και 3 χρόνια. Το κινητο ειναι ¨σκυλί¨ , δεν εχω κανενα παράπονο και ούτε κοιτάζω για καινούργιο. Το μονο μου δεν μου δουλεύει είναι το traveller:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisR21 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 οχι δεν το βλεπει δεν το ανοιγει καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπέρα ψάχνω καπάκι μπαταρίας που να μην είναι όμως ανάγλυφο αλλά λείο. Ξέρετε που μπορώ να βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Ειχα το e52 και το εδωσα για ενα Ν8. 6 μηνες τωρα δεν μπορω να το συνηθησω, θα επιστρεψω στο Ε52 κι ας το εχει εγκαταλειψει η ΝΟΚΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 πού να το βρείς είναι το θέμα:worry: Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 πού να το βρείς είναι το θέμα:worry: σίγουρa κάπου θα υπάρχει. Είτε σε κεντρο μεταχειρισμένων είτε στο internet είτε σε αγγελίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 σίγουρa κάπου θα υπάρχει. Είτε σε κεντρο μεταχειρισμένων είτε στο internet είτε σε αγγελίες Ακριβώς. Καινούργιο στο eBay και μεταχειρισμένο απο Ομόνοια ή αγγελίες. Προτιμώ καινούργιο παρά μεταχειρισμένο που θα δώσω αλλα 100€ περίπου για μπαταρία και καπακι, οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Παιδιά καλησπέρα, μετά από 4 χρόνια συμβίωση με το Ε52 και έχοντας περάσει τα κακά της μοίρας του σήμερα για πρώτη φορά μου εμφάνισε μία βλάβη στο εξωτερικό ηχείο του. Συγκεκριμένα ενώ στην κλήση μιλάω και ακούω κανονικά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης ή κάποιος άλλος ήχος από το εξωτερικό ηχείο. Πριν το πάω στην Νόκια έχει κανένας εμπειρία από τέτοια βλάβη? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Παιδιά καλησπέρα, μετά από 4 χρόνια συμβίωση με το Ε52 και έχοντας περάσει τα κακά της μοίρας του σήμερα για πρώτη φορά μου εμφάνισε μία βλάβη στο εξωτερικό ηχείο του. Συγκεκριμένα ενώ στην κλήση μιλάω και ακούω κανονικά δεν ακούγεται ο ήχος κλήσης ή κάποιος άλλος ήχος από το εξωτερικό ηχείο. Πριν το πάω στην Νόκια έχει κανένας εμπειρία από τέτοια βλάβη? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Θέλει άλλαγμα το πίσω ηχείο του. Φθηνή επισκευή που αν μπορείς, την κάνεις και μόνος! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 OK, ευχαριστώ. Οπότε πρέπει να βρω ανταλλακτικό και να το αλλάξω. Θα περάσω βέβαια και αύριο από την Νόκια για να δω τι κόστος θα μου πουν και πράττω ανάλογα. Αυτό είναι? http://213-229-92-168.static.as29550.net/item.php?prod=ixeiobuzzer-nokia-e52-original-3549 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 OK, ευχαριστώ. Οπότε πρέπει να βρω ανταλλακτικό και να το αλλάξω. Θα περάσω βέβαια και αύριο από την Νόκια για να δω τι κόστος θα μου πουν και πράττω ανάλογα. Αυτό είναι? http://213-229-92-168.static.as29550.net/item.php?prod=ixeiobuzzer-nokia-e52-original-3549 Θα ακούσεις δυσανάλογο ποσό λογικά... 90 πληροφοριακά έχει η οθόνη για το E52 σε Nokia Care. Αν δεν κάνω λάθος (καιρό έχω να ανοίξω ένα που έχω εδώ) είναι αυτό... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Θα ακούσεις δυσανάλογο ποσό λογικά... 90 πληροφοριακά έχει η οθόνη για το E52 σε Nokia Care. Αν δεν κάνω λάθος (καιρό έχω να ανοίξω ένα που έχω εδώ) είναι αυτό... ειναι πολύ ευκολο να ανοίξεις το κινητό αυτο ! Και να το βάλεις μόνος σού ! Δεσ στο youtube !!!!!! Έχει βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 είχε κυκλοφορήσει σε bronze χρωμα στην Ελλάδα αυτή η συσκευή,θυμάται κανείς;; Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 είχε κυκλοφορήσει σε bronze χρωμα στην Ελλάδα αυτή η συσκευή,θυμάται κανείς;; Λογικά ναι, γιατί έχει Ελληνικό product code (0584049 [Golden Al]). Το θέμα είναι πως δεν θυμάμαι να το έχω δει κάπου σε άλλο άτομο... Είδα λευκό όμως και ήταν απίστευτο! :drool: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ναι σε λευκο το γνωριζω ειναι η navigation εκδοση με βαση για το αμαξι αλλα σε καφε δεν το θυμαμαι ουτε εγω!αν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο σε αυθεντικη προσοψη λογικα θα ειχε βγει ετσι; Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 γεια σας. εχω ενα προβλημα δεν μο βγαζει τις κλησεις μου τις δειχνει παντου κενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ναι σε λευκο το γνωριζω ειναι η navigation εκδοση με βαση για το αμαξι αλλα σε καφε δεν το θυμαμαι ουτε εγω!αν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο σε αυθεντικη προσοψη λογικα θα ειχε βγει ετσι; Εφ'όσον έχει δικό μας Product Code, ήρθε. Αλλά που θα βρεθεί, άγνωστο... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 γεια σας. εχω ενα προβλημα δεν μο βγαζει τις κλησεις μου τις δειχνει παντου κενο.. τι εννοεισ ; μην πωσ εχεις επιλεξει χωρις μητρωο; και για αυτο δεν σου το κραταει; πιο συγκεκριμενα μπες στο μενου μετα μητρωο και πατα επιλογες μετα ρυθμισεις και στην διαρκεια του μητρωου εαν ειναι χωρις μητρωο σημαινει οτι δεν σου κραταει το μητρωο για αυτο σου βγαζει κενο εμενα ειναι προεπιλεγμενο στις 30 μερες . Εαν δεν φταιε αυτο τι να πω δεν ξερω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Εφ'όσον έχει δικό μας Product Code, ήρθε. Αλλά που θα βρεθεί, άγνωστο... υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν είναι ελληνικό εφόσον το έχω μπροστά μου; Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν είναι ελληνικό εφόσον το έχω μπροστά μου; Βγάζεις την μπαταρία και κοιτάς τον κωδικό στο αυτοκόλλητο πίσω από τη μπαταρία! :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν είναι ελληνικό εφόσον το έχω μπροστά μου; Επισης πανω στα πληκτρα εχει ελληνικα γραμματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Κανονικα εχει ελληνικα κουμπια.βασικα ειχα το e72.αλλα ολα το ιδιο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikedas Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Θα ακούσεις δυσανάλογο ποσό λογικά... 90 πληροφοριακά έχει η οθόνη για το E52 σε Nokia Care. Αν δεν κάνω λάθος (καιρό έχω να ανοίξω ένα που έχω εδώ) είναι αυτό... Καλημέρα, έστω και καθυστερημένα θέλω να πω ότι όντως αυτό ήταν, το άλλαξα και όλα καλά. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts