Jump to content

[Επίσημο] Nokia E52

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι οταν μπαινω ιντερνετ πριν ανοιξει η σελιδα μου βγαζει μηνυμα πληρης μνημη?

διάγραψε όλα τα δεδομένα εμπιστευτικότητας και ξανά δοκίμασε. Αλλιώς δεν ξέρω τι άλλο παίζει.

Το ξέρετε ότι μπορούμε να κάνουμε και αυτήν την συσκευή Wifi hotspot; τελικά γίνεται ! Εγώ νόμιζα ότι μόνο οι ανδροιντ το κάνουν αυτό. Αλλα τελικά δεν ισχύει.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Μπορείς να μου πεις πως γίνεται η συσκευή wifi hotspot?

είναι πολύ απλο κατεβάζεισ την εφαρμογή joikuspot απο το κατάστημα της nokia store (οβι στορε). Και επιλέγεις έναρξη και ενεργοποιείται το wifi και εκπέμπει. Όταν συνδεθεί κάποια άλλη συσκευή σε ενημερώνει. Ακόμα και όταν είναι υπολογιστής. Καλο είναι όταν το χρησιμοποιείς να βάλεις κωδικό στο hot spot για να μην μπαίνουν οι άλλοι διότι το έχει ως προεπιλογή χωρίς κωδικό κοίτα στις ρυθμίσεις. Πολύ ωραίο όμως εγώ νόμιζα ότι μόνο η συσκευές με λειτουργικό ανδροιντ το παρέχουν. Αλλα τελικά μια εφαρμογή φέρνει τα πάνω κάτω!. Εμένα μου άρεσε που ενώ είχα βαλει το hot spot και μοιράζα ίντερνετ στους γνωστούς μου μπορούσα παράλληλα να είμαι και στο ίντερνετ απο το κινητό! κάτι νομίζω που η ανδροιντ δεν υποστηριζει. Επίσης ένα άλλο ωραίο είναι και ο φακός που μπορείς να κατεβάσεις με τίτλο fun torch . Κατέβασα επίσης και το black list για να ορίζεις ποιές κλήσεις θα απορρίπτει μόνο του το κινητό και ποιές όχι !. Αν και δεν το έβαλα σε λειτουργία απλά να υπάρχει. Τέλος κατέβασα ένα antivirιυς το κασπερσκυ και παρατήρησα ότι , υπάρχει επιλογή να εμφανίζεται ότι τρέχει στην οθονη στην μέση όπου μπορείς και να το βγάλεις , επίσης εάν δεν ορίσεις ποία μυνηματα είναι σε άσπρη ή μαύρη λίστα απο τις επιλογές του antivirιυς . τότε δεν χτυπάει το μυνημα αλλα με ήχο απο το antivirιυς και σε ρωτάει κάθε φορά σε ποία λίστα πρεπει να το βάλεις. Πολύ σπαστικο και το έκλεισα. Και άφησα μόνο τα υπολοιπα ενεργά του antivirιυς. Κάτι άκυρο παρατήρησα ότι στα nokia series 40 μπορούσες να βάλεις ως ξυπνητήρι ραδιόφωνο ενώ σε αυτό το κινητό δεν γίνεται υπάρχει άλλος τροπος; επίσης υπαρχουν άλλες παρόμοιες χρήσιμες εφαρμογές; Ευχαριστω!. Γενικότερα το antivirιυς χρειάζεται να το έχουμε ;ή όχι ; στο κινητό ;. Διότι σχεδόν κανέναν δεν έχω βρει που να έχει antivirιυς στο κινητό ούτε ακόμα και εκείνα τα άτομα που έχουν ανδροιντ κινητό !. Και κανένας τους δεν είχε θέμα.

Καλησπέρα σας ! Και το δικό μου πολυαγαπημένο Ε52 γυρισε απο το σέρβις του αφου δεν ανοιγε και μου ζηταγε να επικοινωνησω με το κατασκευαστή και μου το αντικατέστησαν δωρεαν με ενα ολοκαινουργιο . Σκέπτομαι απλά να παρω μια νεα μπαταρία και να απολαμβάνω και πάλι τις 4 μέρες αυτονομίας !!!

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Καλησπέρα σας ! Και το δικό μου πολυαγαπημένο Ε52 γυρισε απο το σέρβις του αφου δεν ανοιγε και μου ζηταγε να επικοινωνησω με το κατασκευαστή και μου το αντικατέστησαν δωρεαν με ενα ολοκαινουργιο . Σκέπτομαι απλά να παρω μια νεα μπαταρία και να απολαμβάνω και πάλι τις 4 μέρες αυτονομίας !!!

να το κάνεις είναι τέλειο να ένα κινητό να μην είναι αγκαθωμενο στον φόρτιστη. Σε κανέναν κινητό που είχα δεν είχε τόση καλή αυτονομία. Έχει οικονομικές μπαταρίες και στον δησιο δες εκεί.

• 2 weeks later...

Σε ποια εποχη ζει η ΝΟΚΙΑ Ελλαδας ηθελα να ηξερα. Ερωτηση χτες στη Νοκια Λαρισας για αλλαγη προσοψης στο Ε-52:

1. Μπροστα προσοψη----> 15 Ε

2. Πισω προσοψη---------> 25 Ε

3. Καπακι μπαταριας------> 5 Ε

4. Πληκτρολογιο----------> 25 Ε

ΣΥΝΟΛΟ-------------------> 70 Ε

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Οσο δηλαδη μπορεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο ολοκληρο Ε-52! Φυσικα εβαλα μονο την μπροστα και το καπακι.

Edited by STROF2

Για τετοια μονο στο εβαυ

Πηρα απο το ebay, δεν εχει γνησια ομως. Δυο φορες πηρα και η εφαρμογη ηταν αθλια, ετσι αναγκαστηκα να παω στη ΝΟΚΙΑ.

Σε ποια εποχη ζει η ΝΟΚΙΑ Ελλαδας ηθελα να ηξερα. Ερωτηση χτες στη Νοκια Λαρισας για αλλαγη προσοψης στο Ε-52:

1. Μπροστα προσοψη----> 15 Ε

2. Πισω προσοψη---------> 25 Ε

3. Καπακι μπαταριας------> 5 Ε

4. Πληκτρολογιο----------> 25 Ε

ΣΥΝΟΛΟ-------------------> 70 Ε

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Οσο δηλαδη μπορεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο ολοκληρο Ε-52! Φυσικα εβαλα μονο την μπροστα και το καπακι.

ρίξε και μια μάτια στο wap5.gr έχει οικονομικές τιμές και πολύ ποικιλία μπορείς να τα βρεις οικονομικότέρα .

ρίξε και μια μάτια στο wap5.gr έχει οικονομικές τιμές και πολύ ποικιλία μπορείς να τα βρεις οικονομικότέρα .

Ακριβοτερα τα δινει.

Προσοψη: 21,20 (νοκια: 15 με τοποθετηση)

Προσοψη+καπακι: 27,88 (νοκια 20)

Χωρια τα ταχυδρομικα.

@STROF2

ρίξε και εδώ μια ματιά

Εδω κατι γινεται, δεν ειναι και μεγαλες ομως οι διαφορες για το προτιμησεις απο το φυσικο καταστημα. Μαλλον στην Φιλανδια δεν υπαρχει κριση..

Ευχαριστω πολυ παντως!

Edited by impreza_sti
: Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση

κατι ακυρο που παρατηρησα εβαλα το νοκια ε52 να μπει στο hol speed test και μου εκανε ελενχο ταχυτητας download μονο κανονικα λεσ και εμπαινα απο υπολογιστη το upload οχι δεν μου το εβγαλε καθολου. αντιστοιχα μπηκα με το LG Optimus One P500 στην ιδια σελιδα και ζητουσε να κανω αναβαθμιση στο flash player και τελικα δεν γινοτανε, εντυπωσιαστηκα με την νοκια δεν το περιμενα οτι ειναι καλυτερη στο browser απο την android . κατι ακυρο αλλος τροπος να μπαινω και να κανω speed test δεν υπαρχει; καποια εφαρμογη; . ξερω οτι στην android υπαρχει το speed test.net αλλα για το ε52 δεν βρηκα κατι; . οσο για το field test με τις κεραιες δεν υπαρχει τροπος να υπογραψω την εφαρμογη; . μου ειπανε οτι ειχε κλεισει το σιτε . ευχαριστω προκαταβολικα.

Εκανα αναβαθμιση το κινητο και δεν μπορω να μπω στο Ιντερνετ (cosmote). Οτι και να κανω δεν μπορω να μεταφερω το προφιλ ΙΝτερνετ σε αλλο προορισμο ή να σβήσω σημεια προσβασης αλλα που βρισκονται τερμα κατω.

Δεν υπαρχει συνδεση μου βγαζει πχ οταν παω να ανοιξω το ovi store ενω εαν μπω απο τον Ιστο, τοτε μπαινει κανονικα

Samsung S21 Ultra

Εκανα αναβαθμιση το κινητο και δεν μπορω να μπω στο Ιντερνετ (cosmote). Οτι και να κανω δεν μπορω να μεταφερω το προφιλ ΙΝτερνετ σε αλλο προορισμο ή να σβήσω σημεια προσβασης αλλα που βρισκονται τερμα κατω.

Δεν υπαρχει συνδεση μου βγαζει πχ οταν παω να ανοιξω το ovi store ενω εαν μπω απο τον Ιστο, τοτε μπαινει κανονικα

ναι μπορείς πήγαινε ρυθμίσεις μετά σύνδεσή και προορισμοί και μετά βρες τις ρυθμίσεις ΠΟυ θέλεις να διαγράψεις και πάτα το κουμπί χ και ναι . Και θα είσαι οκ.

Πως γινεται να κανω ΟΛΕΣ οι εφαρμογες να μπαινουν μεσω ενος προορισμου; Γιατι δεν δουλευει το Ovi store και δουλευει μονο το ιντερνετ μεσω ιστου;
Samsung S21 Ultra

Πως γινεται να κανω ΟΛΕΣ οι εφαρμογες να μπαινουν μεσω ενος προορισμου; Γιατι δεν δουλευει το Ovi store και δουλευει μονο το ιντερνετ μεσω ιστου;

καλύτερα βάλε να σε ρωτάει κάθε φορά ΠΟυ θέλει να συνδεθεί απο τις ρυθμίσεις του ιστού έτσι ώστε να επιλέγεις εσύ το προφίλ κάθε φορά. Και άμα έχεις wifi και θέλεις να μπεις με αυτό να επιλέγεις την αναζήτηση wifi . Ενώ άμα θέλεις ένα προορισμό πάλι απο τις ρυθμίσεις ιστού θα το ορίσεις. Όσο για το οvi περνά πρωτα την αναβάθμιση τις εφαρμογής μην πως αυτό φταει.

Παταω να σβησει το σημειο προσβασης και ενω παταω ΝΑΙ δεν κανει τιποτα, ενω επισης δεν μπορω να κανω συγρχονισμο τις επαφες απο το iphone στο Κινητο (μεσω windows contacts....)
Samsung S21 Ultra

Παταω να σβησει το σημειο προσβασης και ενω παταω ΝΑΙ δεν κανει τιποτα.

σου βγάζει καποιο μυνημα σφάλματος ;. Δοκίμασε να κλείσεις και να ανοίξεις την συσκευή σού και ξανά δοκίμασε.

Οχι δεν κανει τιποτα. Απλως μια «ανανεωση» την οθονη... και με επαναφερει σε εκεινο το σημειο που ημουν ... (εντομεταξυ μεσω του ιστου παω να αλλαξω το σημειο προσβασης και ενω παταω ΑΛΛΑΓΗ δεν κανει τιποτα...)

Εχω την εκδοση την τελευταια...

(Εκανα hard reset για να δουμε)

Samsung S21 Ultra

Οχι δεν κανει τιποτα. Απλως μια «ανανεωση» την οθονη... και με επαναφερει σε εκεινο το σημειο που ημουν ... (εντομεταξυ μεσω του ιστου παω να αλλαξω το σημειο προσβασης και ενω παταω ΑΛΛΑΓΗ δεν κανει τιποτα...)

Εχω την εκδοση την τελευταια...

(Εκανα hard reset για να δουμε)

οκ και εγώ το ίδιο θα σού έλεγα να κάνεις.

Το Nokia Suite αποτελεί νεότερη έκδοση του Nokia PC Suite.

Το ιστορικό: Nokia PC Suite > OVI Suite > Nokia Suite.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Επειδή αυτό το πρόβλημα με την αλλαγή γλώσσας είναι σημαντικό σε αυτήν την συσκευή μπορείται να κατεβάσετε το lang switcher Και να την αλλάζετε με ένα κουμπί. Πιο συγκεκριμένα το κατέβασα εγώ για πλάκα απλά να δω τι είναι νομίζοντας οτι δεν έχει ελληνικά μέσα αλλα τελικά είχε. Κατεβάστε την εφαρμογή απο το κατάστημα της nokia . Και εγκαταστηστε την. Μετά ανοίξτε την μπείτε στο select key επιλέξτε το πλήκτρο που θά πάτατε και θά αλλάζει εμένα μου άρεσε η διεση διότι το έχω συνηθίσει. Και μετά πατήστε done. Μετά επιλέξτε πως θά μπαίνει ακριβώς απο κάτω. Εγώ επέλεξα long press και αυτόstart και μετά hide. για να μπορώ να αξιοποιώ την διεση με μόνο πάτημα για να αλλάζω με λεξικο ή χωρίς λεξικο και να βάζω μόνο αριθμητική λειτουργία και κρατώντας πάτημενη την διεση σου εμφανίζει πάνω ποία γλώσσα έχει μπεί . Και έτσι δεν με παιδευει να αλλάζω την πρώτη γλώσσα απο ελληνικά σε αγγλικά οτan θέλω να γράψω μόνο αγγλικά χωρίς λεξικο. Οπότε μια χαρά δοκιμάστε το.

Edit : τελικά παράτησα οτι στην διεση δεν βολεύει διότι δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή κειμένου οποίος το θέλει στην διεση το αφήνει όπως είναι απλά για την αντιγραφή κειμένου για επικόλληση μπορεί να πατήσει το πλήκτρο με το σπιτάκι πάτημενο ή να πάει επιλογές και ανοιχτές εφαρμογές και να επιλέξει το σπίτι δηλαδη να μπεί στο μενού αναμονής και μπεί στο μενού και να βρει την συγκεκριμένη εφαρμογή και επιλέξει το black list και θά γίνει white list και απενεργοποιείται η εναλλαγή γλώσσας με το πλήκτρο της διεσης και μετά επιστρέφει και επιλέγει αντιγραφή. Τέλος πάντων για να μην κουράζουμε επειδή δεν μου φαίνεται ευκολο τελικά άλλαξα την διεση με το πλήκτρο 9 πάτημενο για αλλαγή γλώσσας.

Διόρθωση πόστ για την ονομασία της εφαρμογής.