TN97 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Μας δουλεύεις πλέον αγιοβασιλιάτικα;:blink: Δεν σε δουλεύω βρε ion83, απλά νόμιζα ότι είχε βγει νέα αναβάθμιση και χάρηκα... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Έχει έρθει έτσι η αναβάθμιση και σε κανέναν άλλον, γιατί μέχρι τώρα ήξερα πως χρειάζονταν καλώδια, ειδικά προγράμματα, μπακάπ κλπ...Μετά την λήψη κράτησε η εγκατάσταση γύρω στα 10-15 sec και μετά από δύο restart (ένα στην αρχή και ένα στο τέλος) η νέα βέρσιον εγκαταστάθηκε, έτσι απλά....Έχει αυτό συμβεί έτσι και σε κανέναν άλλον που δεν πέρασε την νέα βέρσιον με άλλον τρόπο;;; Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2009 Έχει έρθει έτσι η αναβάθμιση και σε κανέναν άλλον, γιατί μέχρι τώρα ήξερα πως χρειάζονταν καλώδια, ειδικά προγράμματα, μπακάπ κλπ...Μετά την λήψη κράτησε η εγκατάσταση γύρω στα 10-15 sec και μετά από δύο restart (ένα στην αρχή και ένα στο τέλος) η νέα βέρσιον εγκαταστάθηκε, έτσι απλά....Έχει αυτό συμβεί έτσι και σε κανέναν άλλον που δεν πέρασε την νέα βέρσιον με άλλον τρόπο;;; Οι αναβαθμίσεις Over The Air γίνονται από τότε που κυκλοφόρησε το Symbian 3rd Edition Feature Pack 2. Yπάρχει και στο Symbian 5th Edition. Επίσης από το Symbian 3rd edition FP2 δεν χρειάζεται να κάνεις backup, γιατί δεν χάνεται τίποτα απολύτως από την συσκευή (εφαρμογές, hack κτλ). Κρατάμε bavkup απλά για να υπάρχει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koke_27 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 παιδια θέλω να το παραγγείλω σε χρυσό αλλά δεν ξέρω κάποιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα...η νόκια στα καταστήματα της το έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 υπαρχει καποιο προγραμμα ή καποιο κολπο που να αυξανει την ενταση του ακουστικου, εχω απελπιστει...... καποιο μαγαζι που να εχει μαυρη προσοψη για το Ε52 γνωριζετε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokken Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 παιδια θέλω να το παραγγείλω σε χρυσό αλλά δεν ξέρω κάποιο αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα...η νόκια στα καταστήματα της το έχει? Φίλε μου, έχουμε ακριβώς την ίδια επιθυμία/απορία... Η ΝΟΚΙΑ δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση μου για το πότε θα το φέρει σε άλλο χρώμα εκτός από το ασημί(προφανώς ΔΕΝ το έχει σε χρυσό). Οι υπόλοιποι dealers/e-shops (από Ελλάδα) δεν το έχουν. Αν κάποιος ξέρει κάτι για τη gold έκδοση του Ε52 ας ενημερώσει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Φίλε μου, έχουμε ακριβώς την ίδια επιθυμία/απορία... Η ΝΟΚΙΑ δεν απάντησε ποτέ στην ερώτηση μου για το πότε θα το φέρει σε άλλο χρώμα εκτός από το ασημί(προφανώς ΔΕΝ το έχει σε χρυσό). Οι υπόλοιποι dealers/e-shops (από Ελλάδα) δεν το έχουν. Αν κάποιος ξέρει κάτι για τη gold έκδοση του Ε52 ας ενημερώσει :( Αν κοιτάξετε στο skroutz θα βρείτε μερικά μαγαζιά που το έχουν και σε χρυσό όπως πχ αυτό Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokken Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Αν κοιτάξετε στο skroutz θα βρείτε μερικά μαγαζιά που το έχουν και σε χρυσό όπως πχ αυτό Καλή χρονιά φίλε μου. Το μαγαζί που αναφέρεις το έχω ήδη δει. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά ούτε στο e-mail μου απάντησαν ποτέ και το σταθερό τηλ/νό τους ΔΕΝ λειτουργεί! Συν τοις αλλοις, η τιμή του δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Τέλος πάντων, δεν βλέπω φως για όσους το θελουμε σε χρυσό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 Καλή χρονιά φίλε μου. Το μαγαζί που αναφέρεις το έχω ήδη δει. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά ούτε στο e-mail μου απάντησαν ποτέ και το σταθερό τηλ/νό τους ΔΕΝ λειτουργεί! Συν τοις αλλοις, η τιμή του δεν είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Τέλος πάντων, δεν βλέπω φως για όσους το θελουμε σε χρυσό... Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το νέο έτος. Τι να πω και εγώ που το ψάχνω σε μαύρο :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 επειδη εγω το εχω ηδη μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω μαυρη προσοψη; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2010 επειδη εγω το εχω ηδη μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω μαυρη προσοψη; Από ebay έχω βρει αυτό Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Καλημέρα guys και χρονια πολλά. Για την αύξηση της έντασης ή για κανένα δυνατό ήχο (για να μην χάνουμε κλήσεις) έγινε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 στα windows mobile υπαρχει ενα αρχειο που το αλλαζεις και αλλαζει η ενταση του ηχειου και του ακουστικου, στα symbian δεν υπαρχει κατι; ουτε να ακουσουμε κληση μπορουμε, ουτε συνομιλητη, τι ειναι αυτη η αηδια. Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Από ebay έχω βρει αυτό Ειναι αυθεντικη προσοψη η θα τριζει το κινητο οταν το πιανεις?:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ειναι αυθεντικη προσοψη η θα τριζει το κινητο οταν το πιανεις?:ninja: Δε ξέρω δυστυχώς. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lsdinos Δημ. January 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2010 Καλή Χρονιά. Εχω ενα e52 και του αλλαξα καρτα μνημης pqi 8GB (class2). Τώρα μου μπερδεύει τις προεπισκοποίσεις των εικόνων (άλλα αντ'άλλων). Εχεις καμιά ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 http://blog.phoneslimited.co.uk/files/2009/10/e52-black-pl.jpg The Nokia E52 is part of the Nokia E-Series which is always associated with business orientated devices that are usually of an understated design, the black E52 is no different in this respect, however this new Nokia phone does offer a hidden feature set that might surprise you. Offering 3.5G support with Wi-Fi and HSDPA for download speeds of up to 10mbps . . . this new Nokia E52 Black edition however has been made available on O2 pay monthly deals from free with further network launches expected very soon including an imminent release on Orange. Με το καλό να μας έρθει και εμάς (πλήρες άρθρο εδώ) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Ποτε δεν θα ερθει στην Ελλαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Έχει κανείς οδηγό για το πως αλλάζουμε προσοψη? Ή αν γνωρίζει ο ίδιος θα ήθελα μια βοήθεια! Προσπάθησα να αλλάξω προσοψη αλλά το πληκτρολόγιο φαινεται να είναι με κάποιο τρόπο γατζωμένο με το κινητό.Φοβάμαι μην το σπάσω! Έψαξα στο νετ αλλα δεν βρήκα κανέναν οδηγό. Βρέθηκε βρέθηκε!!! εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Δυστυχώς έχει διεισδύσει σκόνη στην οθόνη. :( Και δε μιλάμε μόνο για κόκκους σκόνης, αλλά και για λεπτές ίνες. :mad: Υπάρχει κανένας απλός τρόπος να το καθαρίσω; Ή δεν το γλιτώνω το κατσαβίδι; :worry: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Και στο Ε52 σκόνη? Το Ε51 που έχω είχε πάρει σκόνη απο το ηχείο που βρίσκεται στην πίσω μεριά και είχε θολώσει η κάμερα. Άνοιξα να το καθαρίσω και ναι μεν καθάρισα την κάμερα αλλά από τη άλλη γέμισε σκόνη η οθόνη. Άμα δεν είσαι ειδικός αυτά παθαίνεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, όταν σε καλούν, η φωτογραφία της επαφής τι μέγεθος έχει; Μικρογραφία (π.χ. Ε66) ή πλήρη οθόνη (π.χ. Ε75) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, όταν σε καλούν, η φωτογραφία της επαφής τι μέγεθος έχει; Μικρογραφία (π.χ. Ε66) ή πλήρη οθόνη (π.χ. Ε75) Full screen ειναι η εικονα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. January 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2010 Μπορεί κάποιος να μου πει, όταν σε καλούν, η φωτογραφία της επαφής τι μέγεθος έχει; Μικρογραφία (π.χ. Ε66) ή πλήρη οθόνη (π.χ. Ε75) Full screen ειναι η εικονα. Όχι ακριβώς, δεν είναι μικρογραφία αλλά ούτε fs. Για να είναι fs χρειάζεται εξωτερικό πρόγραμμα.... Παράθεση http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2010 Το πηρε ενας φιλος μου απο το media markt και πανω στη συσκευασια δεν ειχε ελληνικα και νομιζω ουτε καν αγγλικα...οταν ρωτησα τον πωλητη αν ειναι παραεισαγωγη μου ρωτησε πως μου ηρθε αυτο..Λογικα θα ειναι ε?δεν παιζει καποιο ρολο ε? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts