jpeppas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 yanastas said: Δεν είχα καλό ραδιοφωνικό σήμα στο συγκεκριμένο σημείο γι' αυτό συνέβαιναν αυτά. Οπότε ζητώ συγγνώμη αλλά βιάστηκα να το αναφέρω σαν πρόβλημα. Και το RDS δουλεύει, και σταματά σε περισσότερους σταθμούς. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να σταματάει σε πολύ περισσότερους γιατί το σήμα τους ήταν μια χαρά. Βασικά έχω παρατηρήσει ότι το RDS τείνει να πεθάνει. Σταθμοί που έστελναν πολλές πληροφορίες (όπως πχ KissFM στην Αθήνα), τώρα δεν εκπέμπουν τίποτα εκτός από το όνομά τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Επειδή όσο ζω μαθαίνω μ' αυτό το κινητό, δε θα γράψω τίποτ' άλλο. Θα συγκεντρώσω ότι έχω γράψει εδώ και ότι δεν έχω προλάβει να γράψω και θα τα γράψω στο forum της Nokia. Έτσι, για να πω ότι έκανα ό, τι μπορούσα. Πάντως αν η κατάσταση δεν διορθωθεί στο, τουλάχιστον, 80% των προβλημάτων που αντιμετωπίζω, γυρνάω στο παλιό κινητό μου. Πράγμα που είχα κάνει και προ τριετίας με μία Windows Mobile συσκευή. Πραγματικά δεν περίμενα να πέσει τόσο χαμηλά μία συσκευή Nokia που να συγκρίνεται σε bugs με WM. Τώρα θα μου πείτε μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος. Το δέχομαι. Τα βασικά γεγονότα όμως είναι τα εξής: - Πολλά restart - Χάνεται ο συνομιλητής - Δεν έχω ουσιαστικά hands free (με καλώδιο, ακουστικό bluetooth ή bluetooth αυτοκινήτου) - Συγχρονισμός με προηγούμενο Nokia sucks είτε στις επαφές είτε στο ημερολόγιο - Μέτριο Τ9 - Πληκτρολόγιο που μετά από 1,5 μήνα ακόμα να μου το αλλάξει η Nokia λόγω έλλειψης ανταλλακτικού Αυτά και ευχαριστώ για το χώρο και την ανοχή σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 haki said: Μπααα...η συσκευη σου ειναι παραξενη γιατι αυτο που εχω τωρα και τα δυο προηγουμενα δεν παρουσιαζαν ΚΑΝΕΝΑ απο τα προαναφερθεντα "κουσουρια". Ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να με υποστηρίξεις ψυχολογικά :lol: Και ποια ήταν αυτά αν μπορώ να ρωτήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 yanastas said: Επειδή όσο ζω μαθαίνω μ' αυτό το κινητό, δε θα γράψω τίποτ' άλλο. Θα συγκεντρώσω ότι έχω γράψει εδώ και ότι δεν έχω προλάβει να γράψω και θα τα γράψω στο forum της Nokia. Έτσι, για να πω ότι έκανα ό, τι μπορούσα. Πάντως αν η κατάσταση δεν διορθωθεί στο, τουλάχιστον, 80% των προβλημάτων που αντιμετωπίζω, γυρνάω στο παλιό κινητό μου. Πράγμα που είχα κάνει και προ τριετίας με μία Windows Mobile συσκευή. Πραγματικά δεν περίμενα να πέσει τόσο χαμηλά μία συσκευή Nokia που να συγκρίνεται σε bugs με WM. Τώρα θα μου πείτε μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος. Το δέχομαι. Τα βασικά γεγονότα όμως είναι τα εξής: - Πολλά restart - Χάνεται ο συνομιλητής - Δεν έχω ουσιαστικά hands free (με καλώδιο, ακουστικό bluetooth ή bluetooth αυτοκινήτου) - Συγχρονισμός με προηγούμενο Nokia sucks είτε στις επαφές είτε στο ημερολόγιο - Μέτριο Τ9 - Πληκτρολόγιο που μετά από 1,5 μήνα ακόμα να μου το αλλάξει η Nokia λόγω έλλειψης ανταλλακτικού Αυτά και ευχαριστώ για το χώρο και την ανοχή σας. - Εμένα δεν μου έχει κάνει κανένα restart.. - Δεν έχει τύχει ποτέ να χαθεί ο συνομιλητής. - Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με το handsfree. - Χρησιμοποιούσα το Ε51, και μέσω της εφαρμογής Switch μεταφέρθηκαν τα πάντα απροβλημάτιστα. - Τι έχει το Τ9; - Μαζί σου, έπρεπε να έχουν ήδη ανταλλακτικά. Πάντως φίλε yanastas, έχω την εντύπωση ότι αρκετά από όσα σε ενοχλούν θα λυθούν με την πολυπόθητη αναβάθμιση την οποία ευελπιστώ να περάσω σήμερα και εγώ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 TN97 said: - Αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με το handsfree. Πάντως φίλε yanastas, έχω την εντύπωση ότι αρκετά από όσα σε ενοχλούν θα λυθούν με την πολυπόθητη αναβάθμιση την οποία ευελπιστώ να περάσω σήμερα και εγώ. ;) H ένταση του handsfree είτε ασύρματου είτε ενσύρματου είναι τόσο χαμηλή που το κάνει άχρηστο αν απλά μιλάει κάποιος δίπλα σου. Στο δε αυτοκίνητο, όποτε κάνω κλήση από τη φωνητική κλήση του αυτοκινήτου, μου κολλάει το bluetooth και θέλει restart (δεν φταίει το BT του αυτοκινήτου, λειτουργεί τέλεια με τρεις άλλες συσκευές). Α, και το μεγάφωνο σε ανοιχτή ακρόαση έχει πολύ χαμηλή ένταση (σε μουσική ή ράδιο είναι αποδεκτή). Και εγώ στο update ελπίζω. Θα προσπαθήσω να το περάσω σύντομα. Πρέπει να πάρω backup; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 yanastas said: Και εγώ στο update ελπίζω. Θα προσπαθήσω να το περάσω σύντομα. Πρέπει να πάρω backup; Ναι, κράτα αντίγραφο ασφαλείας για επαφές, μηνύματα και εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 TN97 said: Ναι, κράτα αντίγραφο ασφαλείας για επαφές, μηνύματα και εφαρμογές. Ευχαριστώ! Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρω, τα έχω γράψει σε παλιότερα post. Αν δε βαριέσαι και θες, κάνε ένα κόπο να τα κοιτάξεις γιατί μου είναι αδύνατο να τα ξανα-εξηγήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokakias Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Ξέρει κανείς τις ρυθμίσεις για FOTA? Δεν βρίσκω τον server της νοκια για firmware update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvg Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 yanastas said: Επειδή όσο ζω μαθαίνω μ' αυτό το κινητό, δε θα γράψω τίποτ' άλλο. Θα συγκεντρώσω ότι έχω γράψει εδώ και ότι δεν έχω προλάβει να γράψω και θα τα γράψω στο forum της Nokia. Έτσι, για να πω ότι έκανα ό, τι μπορούσα. Πάντως αν η κατάσταση δεν διορθωθεί στο, τουλάχιστον, 80% των προβλημάτων που αντιμετωπίζω, γυρνάω στο παλιό κινητό μου. Πράγμα που είχα κάνει και προ τριετίας με μία Windows Mobile συσκευή. Πραγματικά δεν περίμενα να πέσει τόσο χαμηλά μία συσκευή Nokia που να συγκρίνεται σε bugs με WM. Τώρα θα μου πείτε μπορεί να είμαι εγώ ο παράξενος. Το δέχομαι. Τα βασικά γεγονότα όμως είναι τα εξής: - Πολλά restart - Χάνεται ο συνομιλητής - Δεν έχω ουσιαστικά hands free (με καλώδιο, ακουστικό bluetooth ή bluetooth αυτοκινήτου) - Συγχρονισμός με προηγούμενο Nokia sucks είτε στις επαφές είτε στο ημερολόγιο - Μέτριο Τ9 - Πληκτρολόγιο που μετά από 1,5 μήνα ακόμα να μου το αλλάξει η Nokia λόγω έλλειψης ανταλλακτικού Αυτά και ευχαριστώ για το χώρο και την ανοχή σας. φιλε μου επειδη εχουν περασει 3 συσκευες απο τα χερια μου κ αλλα 2 φιλων μου συνολο 5 ειναι προφανες οτι εχεις ελαττωματικη συσκευη πηγαινε απαιτησε αντικατασταση γιατι το κινητο σαν κινητο ειναι μια χαρα...κ οπως θα ειδες κ αλλοι το λενε...1-2 θεματακια υπηρχαν απλα οτι εκανε πολλα ρεσταρτ πχ το αλλαζαν τελικα..για αυτο πηγαινε σε ενα νοκια κλαμπ κεντρικο καλυτερα κανε μια φασαρια μπας κ στο αλλαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Λοιπόν, την πέρασα την νέα έκδοση (ας είναι καλά ο φίλος μου ο R.I.P.), την 022.009. Μέχρι σιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Απεναντίας, έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα με το noise cancellation. Έκανα μερικές δοκιμές και δεν μου το παρουσίασε αλλά θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα ώστε να είμαι απολύτως σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 TN97 said: Λοιπόν, την πέρασα την νέα έκδοση (ας είναι καλά ο φίλος μου ο R.I.P.), την 022.009. Μέχρι σιγμής δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα. Απεναντίας, έχω την αίσθηση ότι λύθηκε το πρόβλημα με το noise cancellation. Έκανα μερικές δοκιμές και δεν μου το παρουσίασε αλλά θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα ώστε να είμαι απολύτως σίγουρος. εγω την εχω βαλει απο χθες και δεν μου παρουσιασε διακοπες μεχρι τωρα αλλα θελω να σιγουρευτω μιας και δεν μου το εκανε συχνα ετσι και αλλιως:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpolal Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 jpeppas said: Βασικά έχω παρατηρήσει ότι το RDS τείνει να πεθάνει. Σταθμοί που έστελναν πολλές πληροφορίες (όπως πχ KissFM στην Αθήνα), τώρα δεν εκπέμπουν τίποτα εκτός από το όνομά τους To RDS τείνει να «πεθάνει» μόνο στη χώρα μας αφού οι περισσότεροι σταθμοί που το έχουν προβάλουν ελάχιστα πράματα. :mad: Σε άλλες χώρες είναι αναπόσπαστο κομμάτι και φυσικά χρησιμοποιείται για να στέλνει ενημερώσεις για τον δρόμο, την κίνηση, ατυχήματα, κατηγοριοποιεί το πρόγραμμα ανάλαγα με το είδος της μουσικής και επιλέγεις εσύ από λίστες προτιμησης κλπ κλπ κλπ... Παράθεση Δεν ελπίζω σε τίποτα. Δεν φοβάμε τίποτα. Είμαι παντρεμένος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosolit Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 gvg said: φιλε μου επειδη εχουν περασει 3 συσκευες απο τα χερια μου κ αλλα 2 φιλων μου συνολο 5 ειναι προφανες οτι εχεις ελαττωματικη συσκευη πηγαινε απαιτησε αντικατασταση γιατι το κινητο σαν κινητο ειναι μια χαρα...κ οπως θα ειδες κ αλλοι το λενε...1-2 θεματακια υπηρχαν απλα οτι εκανε πολλα ρεσταρτ πχ το αλλαζαν τελικα..για αυτο πηγαινε σε ενα νοκια κλαμπ κεντρικο καλυτερα κανε μια φασαρια μπας κ στο αλλαξουν Έχω το κινητό εδώ και δυο μήνες και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο φίλος yanastas εχει δίκιο στις παρατηρήσεις του. Αν δει κάποιος το spec sheet του e52 ή τη συσκευή σε μια βιτρίνα θα εντυπωσιαστεί άλλα εντάξει μη μου πείτε τώρα όσοι το έχετε ότι είναι αυτό το πράγμα κατασκευή που θα αντέξει πανω από εξάμηνο... Να πω για το κάλυμα-(βάρκα-γυαλό) ή για το πληκτρολόγιο που τρίζει και δεν έχει καθόλου αίσθηση ή για την πλαστικούρα Α-cover που δεν πατάει καλά. Τις προάλλες μου έπεσε από ύψος 30-40 εκατοστών σε πάτωμα... και βγήκε κάλυμα, μπαταρία και έσπασε κομματάκι από το πλαστικό περίβλημα... Αστεία πράγματα από τη Nokia εκτός και αν θέλει στα κινητά της να συμπεριφερόμαστε ως να είναι πορσελάνινα....Γι αυτό άλλωστε πήρε και την κάτω βόλτα. Και το μάθημα που πήρα εν τέλει... Το κινητό είναι για να με υπηρετεί και όχι για να το υπηρετώ... Το επόμενο μου κινητό θα κοστίζει 30 Ευρώ και το μόνο που θα κάνει είναι το αυτονόητο....άντε να παίζει και μουσική... :-) ΥΓ. Και η δική μου συσκευή στην αρχή άψογη φαινόταν. Μετά τα ανακάλυπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Δε θα βρεις τίποτα καλύτερο στα 250-300€. Αυτό είναι όλο. Υ.Γ.: Πολύ ψαγμένο το πρώτο σου μήνυμα! :shifty: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 καλησπερα να κάνω μια ερώτηση μπορω να βλεπω στης επαφες και τον αριθμο χωρις να παω στο ανοιγμα;και πως διαγραφω ολα τα μητρωα μαζι (μηνυματα κλησεις)ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Στις επαφές απ όσο ξέρω δε γίνεται αυτό που λες. Αυτό γίνεται μόνο σε Nokia S40, αλλαζοντας τον τρόπο προβολής των επαφών. Για τα μητρώα δε γνωρίζω αν γίνεται με μια κίνηση ταυτόχρονα να σβήσεις τα μηνυματα και τις κλήσεις. Οι κλήσεις πάντως διαγράφονται απο το μενού του μητρώου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Το πέρασα το update! Το πρόβλημα που λύθηκε σε 'μένα ήταν αυτό που αντιμετώπιζα με το blue-tooth του αυτοκινήτου όπου δεν έπαιρνε τηλέφωνο και συνήθως κόλλαγε το blue-tooth του τηλεφώνου. Εγώ πρόβλημα με noise cancellation δεν είχα παρατηρήσει οπότε δεν έχω να πω τίποτα γι' αυτό. Για τα restart πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να έχω ολοκληρωμένη άποψη γιατί δεν τα έκανε κάθε 2 ώρες ούτε καν κάθε μέρα. Κατά τα άλλα, δεν βλέπω διορθώσεις που να με κάνουν να χαίρομαι αλλά επιφυλάσσομαι να δώσω πιο ολοκληρωμένη άποψη αφού περάσει λίγος καιρός. Άλλωστε και τα προβλήματα που διαπίστωνα πριν, τα ανακάλυπτα με τον καιρό. Και μία γενικότερη τοποθέτηση: Τα προβλήματα που έχω γράψει κατά καιρούς στα διάφορα μηνύματά μου στο thread είναι ΥΠΑΡΚΤΑ. Ναι, το κινητό έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μπαταρία και χαρακτηριστικά ειδικά αν τα αντιπαραβάλλεις με την τιμή του. ΟΜΩΣ, η χρηστικότητά του για την οποία φημίζεται η Nokia και για την οποία προσωπικά αγοράζω ενίοτε Nokia, τα bugs του και η ποιότητα δεν είναι η αναμενόμενη τουλάχιστον από εμένα. Ούτε βέβαια και το service της Alpha Copy, το οποίο ήλπιζα να έχει αλλάξει μετά από 5 χρόνια που έχω να το χρειαστώ μιας και δεν αγόραζα Nokia γι' αυτόν, και μόνο, το λόγο. Απλά είπα να το ρισκάρω και να δώσω άλλη μία ευκαιρία. Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω δει να γράφει άλλος και που ενδεχομένως έχει μόνο η δική μου συσκευή, είναι το πρόβλημα της χαμηλές έντασης κατά τη διάρκεια κλήσεων με hands-free (ασύρματο ή ενσύρματο). Το οποίο δεν διορθώθηκε ούτε με το update. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι σχετικά ας γράψει. Αύριο, μεθαύριο θα πάω σε Nokia Club να το ελέγξουν και αυτό. sotosok said: καλησπερα να κάνω μια ερώτηση μπορω να βλεπω στης επαφες και τον αριθμο χωρις να παω στο ανοιγμα;και πως διαγραφω ολα τα μητρωα μαζι (μηνυματα κλησεις)ευχαριστω Για την πρώτη ερώτηση: Δεν γίνεται. Και δεν γίνεται ούτε στο μητρώο. Και δεν scrollάρει καν προς τα δεξιά (που θα μπορούσε) για να δεις ολόκληρο το όνομα.... Για την δεύτερη ερώτηση: Ταυτόχρονα δεν γίνεται. Στο μητρώο μπορείς από τις επιλογές να επιλέξεις "Σβήσιμο λίστας" για τη διαγραφή μιας κατηγορίας κλήσεων (πχ Αναπάντητες). Το κάνεις αυτό τρεις φορές και σβήνεις όλο το μητώο. Στα μηνύματα μπορείς να επιλέξεις με το πλήκτρο της δίεσης ποια μηνύματα θέλεις να διαγράψεις (υπάρχει και επιλογή "Επιλογή όλων" στο μενού "Επιλογή/Εξαίρεση" του μενού των Επιλογών) και επιλέγεις "Διαγραφή" ή το πλήκτρο "Clear" με το Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 yanastas said: Και μία γενικότερη τοποθέτηση: Τα προβλήματα που έχω γράψει κατά καιρούς στα διάφορα μηνύματά μου στο thread είναι ΥΠΑΡΚΤΑ. Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι έχεις αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανέφερες. Από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι γενικευμένα προβλήματα μιας και δεν εμφανίζονται σε όλους μας. Τυπικό παράδειγμα, είναι το noise cancellation. Σε εμένα εμφανιζόταν, σε άλλους όχι. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν άδικο να απαξιώσω το κινητό στηριζόμενος σε κάτι που συνέβη σε εμένα. Έτσι, όταν αναφέρουμε ή παραπονιόμαστε για κάποιο πρόβλημα, κατά την γνώμη μου είναι καλό να επισημαίνουμε ότι δεν είναι γενικευμένο εφόσον το έχουμε διασταυρώσει βέβαια. yanastas said: Ναι, το κινητό έχει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ μπαταρία και χαρακτηριστικά ειδικά αν τα αντιπαραβάλλεις με την τιμή του. ΟΜΩΣ, η χρηστικότητά του για την οποία φημίζεται η Nokia και για την οποία προσωπικά αγοράζω ενίοτε Nokia, τα bugs του και η ποιότητα δεν είναι η αναμενόμενη τουλάχιστον από εμένα. Ούτε βέβαια και το service της Alpha Copy, το οποίο ήλπιζα να έχει αλλάξει μετά από 5 χρόνια που έχω να το χρειαστώ μιας και δεν αγόραζα Nokia γι' αυτόν, και μόνο, το λόγο. Απλά είπα να το ρισκάρω και να δώσω άλλη μία ευκαιρία. Για το θέμα της χρηστικότητας, δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις. Επίσης, κατά την γνώμη μου, bugs σοβαρά το κινητό δεν έχει. Και όχι, δεν θεωρείται σοβαρό bug π.χ. η δυσλειτουργία του BT με παράλληλη χρήση ορισμένων άλλων συσκευών. Για παράδειγμα, όταν μεταφέρω αρχεία από και προς το laptop μου, μερικές φορές δεν συνεργάζεται καλά με το Ε52 μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το θεωρήσω σοβαρό bug, ιδιαίτερα όταν δεν ξέρω κατά πόσο οφείλεται στο Ε52 ή στο laptop μου, ούτε θα θεωρήσω ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα laptops. yanastas said: Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω δει να γράφει άλλος και που ενδεχομένως έχει μόνο η δική μου συσκευή, είναι το πρόβλημα της χαμηλές έντασης κατά τη διάρκεια κλήσεων με hands-free (ασύρματο ή ενσύρματο). Το οποίο δεν διορθώθηκε ούτε με το update. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι σχετικά ας γράψει. Αύριο, μεθαύριο θα πάω σε Nokia Club να το ελέγξουν και αυτό. Προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, είτε με τα μαμίσια ακουστικά είτε με δικά μου που είχα ήδη. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα ζευγάρι ακουστικά και να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 TN97 said: Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι έχεις αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ανέφερες. Από την άλλη όμως, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι γενικευμένα προβλήματα μιας και δεν εμφανίζονται σε όλους μας. Τυπικό παράδειγμα, είναι το noise cancellation. Σε εμένα εμφανιζόταν, σε άλλους όχι. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν άδικο να απαξιώσω το κινητό στηριζόμενος σε κάτι που συνέβη σε εμένα. Έτσι, όταν αναφέρουμε ή παραπονιόμαστε για κάποιο πρόβλημα, κατά την γνώμη μου είναι καλό να επισημαίνουμε ότι δεν είναι γενικευμένο εφόσον το έχουμε διασταυρώσει βέβαια. Πολλές φορές αναφέρω ότι αυτά που γράφω είναι η προσωπική μου άποψη και προσωπικές διαπιστώσεις. Αυτό άλλωστε, έτσι κι αλλιώς, εξ υπακούεται αφού σ' ένα φορουμ και σ' ένα διάλογο γενικότερα, ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Τώρα αν κάποιες φορές ξεχνάω να το επαναλαμβάνω είτε για να μη γίνεται κουραστικό είτε γιατί είναι προφανές, είτε γιατί απλώς έτσι συνηθίζω να γράφω, ζητάω συγγνώμη αλλά έτσι είμαι και σκέφτομαι. Δεν νομίζω άλλωστε όλοι οι υπόλοιποι να αναφέρουν σε κάθε τους μήνυμα ότι μιλούν για τον εαυτό τους. Τα περισσότερα προβλήματα όπως έχω δει εμφανίζονται σε πολλούς. Εξαίρεση (όπως ανέφερα στο συγκεκριμένο μου μήνυμα) το πρόβλημα με την ένταση στη φωνή των handsfree που αντιμετωπίζω. Για το noise cancellation, δεν έχω ποτέ αναφέρει κάτι αφού δεν το έχω παρατηρήσει και δεν ξέρω καν αν υπάρχει στο κινητό μου γιατί δεν συνηθίζω να μιλάω σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Ομως, όταν αρκετοί (όχι όλοι) το έχουν παρατηρήσει τότε νομίζω ότι μπορεί να αναφερθεί αν όχι σαν καθολικό, σαν σημαντικό πρόβλημα για το Ε52. Τα υπόλοιπα θέματα που αντιμετωπίζω προσωπικά, και έχουν επιβεβαιωθεί από άλλους, αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ΕΤΣΙ λειτουργεί το τηλέφωνο. Και βέβαια ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πεί ότι ΟΛΑ τα Ε52 έχουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα αφού δεν είναι σε θέση να έχει ελέγξει ΟΛΑ τα Ε52... Αυτό που λέω είναι ότι αυτό που έχω εγώ έχει αυτά τα προβλήματα. TN97 said: Για το θέμα της χρηστικότητας, δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις. - Με Τ9 δεν μπορώ να γράψω με κανένα τρόπο κεφαλαία γράμματα. - Στο μητρώο δεν μπορώ να δω το νούμερο που με κάλεσε με εύκολο τρόπο. Πρέπει είτε να το επεξεργαστώ είτε να το καλέσω με κίνδυνο να χτυπήσει το τηλέφωνο του άλλου (έστω για λίγο). - Στο μητρώο, το εικονίδιο του τηλεφώνου είναι πάντα του κινητού. - Στο μητρώο και στις επαφές, δεν scrollάρει το όνομα για να το δεις ολόκληρο. - Σπάνια χάνεται η επικοινωνία στις κλήσεις ενώ η κλήση είναι ενεργή και σήμα υπάρχει και απο τις δύο πλευρές. - Οι επαφές μου δεν μεταφέρθηκαν σωστά από το προηγούμενο Nokia τηλέφωνό μου. - Restarts - Το Τ9 του προηγούμενου Nokia ήταν πιο αποδοτικό στην πρόβλεψη αυτού που ήθελα να γράψω. Να συνεχίσω;... (δεν ξαναείπα για ένταση hands-free) TN97 said: Επίσης, κατά την γνώμη μου, bugs σοβαρά το κινητό δεν έχει. Και όχι, δεν θεωρείται σοβαρό bug π.χ. η δυσλειτουργία του BT με παράλληλη χρήση ορισμένων άλλων συσκευών. Για παράδειγμα, όταν μεταφέρω αρχεία από και προς το laptop μου, μερικές φορές δεν συνεργάζεται καλά με το Ε52 μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το θεωρήσω σοβαρό bug, ιδιαίτερα όταν δεν ξέρω κατά πόσο οφείλεται στο Ε52 ή στο laptop μου, ούτε θα θεωρήσω ότι αυτό το πρόβλημα υπάρχει με όλα τα laptops. Πότε είπα για παράλληλη χρήση άλλων ΒΤ συσκευών; Ποτέ! Ούτε έχω μιλήσει για ΣΟΒΑΡΑ bugs. Εγώ μίλησα για bugs γενικά. Και τέτοια ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Μικρά, μεγάλα ο καθένας θα κρίνει ανάλογα με τη χρήση που κάνει στο κινητό του. TN97 said: Προσωπικά δεν είχα τέτοιο πρόβλημα, είτε με τα μαμίσια ακουστικά είτε με δικά μου που είχα ήδη. Θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα ζευγάρι ακουστικά και να δεις αν συνεχίζει να στο κάνει. Ακουστικά έχω της Nokia και μαμίσια και δεύτερα Nokia με ένα ακουστικό γιατί έτσι με βολεύει. Έχω και Samsung BT. ΟΛΑ έχουν χαμηλή ένταση! Όσο για ποιότητα και αυτό εναι προσωπικό θέμα. Εμένα δεν μου αρέσει να τρίζει το πληκτρολόγιο και η πλάτη του κινητού. Άλλους δεν τους πειράζει. Και όχι η χαμηλή τιμή δεν είναι δικαιολογία. Άλλα κινητά Nokia πολύ πιο φτηνά είναι πολύ πιο στιβαρά. Επίσης εμένα δεν θα με πείραζε καθόλου να έχει περισσότερα πλαστικά και να είναι πιο στιβαρό. Όλα είναι τελικά υποκειμενικά. Όσο για την υποστήριξη, θα βγω εκτός θέματος. Φιλικά και προς την επεξήγηση των γραφόμενων και παρατηρήσεών μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Ένας ακομη ευχαριστημενος κατοχος του Ε52. Το μονο που θα μπορουσα να του καταλογισω ειναι ενα ανεπαισθητο τριξιμο (καμια φορα) στην γυρω περιοχη του 147.Κατα τα αλλα,το κινητο προσφερει τα παντα,για την κατηγορια του. Υ.Γ.:Ο φορτιστης ειναι θεμα χρονου να χαθει... :D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sstroke Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 καλησπερα το κινητακι μου βγαζει συνεχως το παρακατω μηνυμα... μνημη σχεδον πληρης,διαγραψτε η μετακινηστε μερικα δεδομενα απο μνημη του τηλεφωνου C. εχω διαγραψει αρκετα απο το c,αλλα συνεχιζει και μου βγαζει το παραπανω μηνυμα. πως θα ξερω ποια θα διαγραψω,μην κανω καποια ζημια στο κινητο μου. υπαρχει καποια σχετικη εφαρμογη ωστε να διαγραφει τα "περιτα αρχεια"? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Να επανελθω και εγω μια που ειμαι δυσαρεστημενος απο την σειρα S60 οχι παιδια δεν με καλυπτουν η λειτουργιες της σειρας S60 και αυτο εχει να κανει με την χρηστικότητα που απαιτη ο καθενας απο την συσκευη του και εγω απο την σειρα E περιμενα παραπανω.Τωρα αν καποιος δεν γραφει με Τ9 δεν τον ενοχλη το καπακι δεν δεν δεν οκ.Όσο για ποιότητα αστα εναι....... προσωπικό θέμα Εμένα δεν μου αρέσει να τρίζει το πληκτρολόγιο και η πλάτη του κινητού αλους δεν τους πειραζη εχουμε περαση σε μια εποχη ανοσιας σε ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2009 Sstroke said: το κινητακι μου βγαζει συνεχως το παρακατω μηνυμα... μνημη σχεδον πληρης,διαγραψτε η μετακινηστε μερικα δεδομενα απο μνημη του τηλεφωνου C. Εφαρμογή που κάνει αυτή την δοπυλειά που ζητάς δεν υπάρχει. Μπορείς όμως να κατεβάσεις το X-plore και, πατώντας το 4, σου δείχνει ποια αρχεία υπάρχουν στην εσωτερική μνήμη της συσκευής σου. Επιλέγοντάς τα όλα και μεταφέροντάς τα (cut - paste) στην κάρτα μνήμης, ελευθερώνεις πολύτιμο χώρο στο C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vam Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μέχρι στιγμής όλα εντάξει με τη χρήση του τηλεφώνου και δεν παρατηρώ κανένα από τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί παραπάνω από άλλους χρήστες..ίσως ένα μικρό ενδοιασμό για το πλήκτρο απάντησης το οποίο πρέπει να εξέχει 0,1χιλ παραπ΄νω από τα άλλα και φαίνεται η διαφορά μόνο με το backlight. Κατά τα άλλα ΟΚ. Βέβαια με το που το πήρα στα χέρια μου έβαλα αμέσως τη νέα έκδοση πριν οποιαδήποτε λειτουργία. Το μόνο που μένει είναι αυτό που έχω γράψει παραπάνω και κανείς δεν έχει δώσει κάποια ιδέα, όταν μου ζητά να κάνω επαναγκατάσταση του nokia suite στο τηλέφωνο για να υποστηρίζονται λέει κάποιες νέες λειτουργίες δεν το κάνει καθώς επίσης και κάποια Plugins μου προσπαθεί να βάλει που από ότι καταλαβαίνω έχουν σχέση με sms, mms και τέτοια. Αν κανείς του τύχει και βρει κάποια λύση ας ποστάρει παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GANA Δημ. November 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2009 Μπορει καποιος να ποσταρει καποια φωτογραφια να φαινεται το Νοtification Led του κινητου? ειναι εντονο?? ειναι σαν τα αλλα Ε series με breathing ktl?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts