TN97 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Ξέχασα να απαντήσω πριν στον ion83 που ρώτησε για την ένταση του ηχείου. Η έντασή του είναι στα ίδια επίπεδα με αυτά του Ε51. Επίσης, η συσκευασία του κινητού είναι ακριβώς έτσι: http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-e52/phone/gsmarena_028.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 απο οτι γραφει το gsm arena υπαρχουν 3 χρωματα το χρυσο, το ασημι και ενα του γραφιτη (οπως η απο πανω φωτο) αυτο του γραφιτη δεν το αναφερει το site της NOKIA. Περιεργο... και ειναι και το πιο ωραιο απο ολα εδω φαινεται η διαφορα απο αημι σε γραφιτη η φωτο ειναι απο nokia.ru http://www.nokia.ru/NOKIA_RUSSIA_15/Home/Home_pics/E52_228x96_ru.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Προς το παρόν, στην αγορά υπάρχει το Metal Aluminium. Κάτι άλλο που πρόσεξα, στο δικό μου τηλέφωνο κάτω από το home key φαίνεται ο φωτισμός, όπως ακριβώς εδώ: http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-e52/phone/gsmarena_007.jpg Το γράφω για να μην νομίζουν, όσοι το πάρουν, ότι έχουν ελαττωματικό μοντέλο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Σημερα τιμολογηθηκαν.290 ευρω. Παρελαβε το πλαισιο 10 κομματια. Ηδη εξαντληθηκαν σε 6 ωρες. Μονο silver. Αλφα Κοπυ φυσικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2009 Απο 25/08 θα ειναι διαθεσιμο στα καταστηματα της βονταφον τιμη λιανικης 294 ευρω μου ειπαν στο 13830 παντως η μπαταρια του ειναι οτι ακριβως ελειπε απο τα ΝΟΚΙΑ Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 απο οτι γραφει το gsm arena υπαρχουν 3 χρωματα το χρυσο, το ασημι και ενα του γραφιτη (οπως η απο πανω φωτο) αυτο του γραφιτη δεν το αναφερει το site της NOKIA. Περιεργο... και ειναι και το πιο ωραιο απο ολα εδω φαινεται η διαφορα απο αημι σε γραφιτη η φωτο ειναι απο nokia.ru http://www.nokia.ru/NOKIA_RUSSIA_15/Home/Home_pics/E52_228x96_ru.jpg το είδα, στη Μαλαισια που είμαι, στο χρώμα του γραφίτη και είναι απλά καταπληκτικό...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavRosA Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 το είδα, στη Μαλαισια που είμαι, στο χρώμα του γραφίτη και είναι απλά καταπληκτικό...:) το θεμα ειναι ποτε θα κυκλοφορησει (αν κυκλοφορησει) ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Το εχουν φερει τα ΝΟΚΙΑ το πρωι ειχαν ενα κομματι δεν το προλαβα μολις το ειχανε παρει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 To μπροστινο "μεταλικο" πλαισιο ειναι ΜΕΤΑΛΙΚΟ ή ειναι πλαστικο βαμενο ασημι οπως το Ε55; :confused: Το έχω ξαναπεί αρκετές φορές. Είναι πλαστικό, το μόνο μεταλλικό μέρος του κινητού είναι το καπάκι της μπαταρίας και τίποτα άλλο. Και μιας και το θυμήθηκα, το gsmarena λέει: «Even with such a slim body, the Nokia E52 is only 2 grams short of 100 which gives it a really pleasant solid feel. The extensive use of metal is certainly responsible for that and we are pretty happy Nokia chose to continue this trend with yet another Eseries handset.» Και πιο κάτω: «The metal accents on the handset's body are a nice thing too see, and they boost both looks and durability. This time even the keys below the display are metal for an extra nice feel to navigating the handset. The grooved surface of the rear cover has quite a raw and industrial feel which makes the otherwise slim and refined handset even more poised and convincing. The front is keen to reply with a glossy silvery frame enclosing the dark graphite navigation deck and numpad. » Διαβάζοντας όλα αυτά, εύκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί ότι μιλάμε για μια full μεταλλική συσκευή, κάτι που όπως είπα απέχει από την πραγματικότητα. Για άλλη μια φορά, διαβάζω πράγματα στο gsmarena που δεν ισχύουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Mε το ιντερνετ και το WiFi πως τα παει ειναι γρηγορο; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Mε το ιντερνετ και το WiFi πως τα παει ειναι γρηγορο; Επειδή δεν θέλω να χρεώνομαι τσάμπα και επειδή WiFi υπάρχει στην δουλειά μου, μόλις βρω ευκαιρία θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 μολις το αγορασα 295 ευρώ απο το Πλαισιο Μαγουλας, πρεπει να υπαρχει άλλο ένα κομμάτι... το WIFI μια χαρα συνδέεται και ο browser πολύ καλός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Παιδιά αν θέλω να μπω σε οικογενειακό πρόγραμμα που ήδη υπάρχει και να χρησιμοποιήσω τυχόν επιδότηση που υπάρχει πρέπει απαραίτητα να το πάρω από oteshop ή μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά και στο πλαίσιο ή οπουδήποτε αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 stefanos1999, κάτω από το home key φαίνεται ο φωτισμός όπως εδώ; http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-e52/phone/gsmarena_007.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Είναι πλαστικό, το μόνο μεταλλικό μέρος του κινητού είναι το καπάκι της μπαταρίας και τίποτα άλλο. Αν δεν κάνω λάθος, και κάποια πλήκτρα είναι μεταλλικά. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο θυμάμαι να έχω διαβάσει. :confused: Πάντως, πράγματι, το gsmarena έχει πολλά λάθη στα review του... :shifty: Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 stefanos1999, κάτω από το home key φαίνεται ο φωτισμός όπως εδώ; http://pic.gsmarena.com/vv/reviewsimg/nokia-e52/phone/gsmarena_007.jpg ναι, και μαλιστα όταν υπαρχει αδιαβαστο sms αναβοσβηνει. συμπαγής κατασκευή, θα κοιταξω για 16gb κάρτα μνημης διοτι στην καρτα της συσκευασίας υπαρχουν φορτωμενοι οι χάρτες.... που να κοιτάξω για οικονομικά?στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 ναι, και μαλιστα όταν υπαρχει αδιαβαστο sms αναβοσβηνει. συμπαγής κατασκευή, θα κοιταξω για 16gb κάρτα μνημης διοτι στην καρτα της συσκευασίας υπαρχουν φορτωμενοι οι χάρτες.... που να κοιτάξω για οικονομικά?στο ebay? Ναι στο ebay θα τις βρεις πολυ φθηνα. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Παιδιά αν θέλω να μπω σε οικογενειακό πρόγραμμα που ήδη υπάρχει και να χρησιμοποιήσω τυχόν επιδότηση που υπάρχει πρέπει απαραίτητα να το πάρω από oteshop ή μπορούν να κάνουν αυτή την δουλειά και στο πλαίσιο ή οπουδήποτε αλλού? Γιατι δεν τους παιρνεις τηλεφωνο να μαθεις; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. August 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2009 Βασικά δεν ξέρω ποιοι το έχουν διαθέσιμο.e-shop?plaisio?ποιός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Nokia E52 Unboxing Pictures http://dailymobile.se/2009/08/19/nokia-e52-unboxing-pictures/ http://dailymobile.se/wp-content/uploads/2009/08/nokia-e52-unboxing-02-157x117.jpg Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Καλημέρα παιδιά. Το κινητό το είδα εχθές στο Saturn και έπαιξα λίγο μαζί του. Μπορώ να πω ότι η κατασκευή του μου άρεσε πολύ. Στιβαρό, ελαφρύ και γενικά ωραία αίσθηση στο χέρι. Επίσης, η ταχύτητα του κινητού είναι πολύ καλή. Αυτό που με προβλημάτισε λίγο, αλλά ίσως είναι και θέμα συνήθειας, είναι το πληκτρολόγιο όπου τα κουμπιά είναι κατά τη γνώμη μου κάπως κολλημένα μεταξύ τους και μερικές φορές τα πάταγα κατα λάθος. Τιμή εάν θυμάμαι καλά κάτω από 300 ευρώ. Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 ωραιο case http://cgi.ebay.com/PDair-Black-Genuine-Leather-V01-Case-fit-Nokia-E52_W0QQitemZ220465718126QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3354c7e36e&_trksid=p4634.c0.m14.l1262 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michosvet Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παιδιά θα πάρω σε λίγες μέρες το e52. Με καλύπτει πλήρως. Θέλω να με ενημερώσετε αν κάποιος έχει ασχοληθεί με τις κάρτες sd. Οι class 6 παίζουν στο κινητό ή υπάρχουν ασυμβατότητες; Έχουν διαφορά μεγάλη από τις class 4; Πάντα ήθελα ένα γρήγορο symbian και δε θέλω να φρενάρουν τα 600 ΜΗz μια αργή κάρτα μνήμης. Είμαι ανάμεσα σε 8gb class 6 και 16 gb class 4 (16 gb + class 6 είναι πανάκριβες στο σκρούτζ που είδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παιδιά θα πάρω σε λίγες μέρες το e52. Με καλύπτει πλήρως. Θέλω να με ενημερώσετε αν κάποιος έχει ασχοληθεί με τις κάρτες sd. Οι class 6 παίζουν στο κινητό ή υπάρχουν ασυμβατότητες; Έχουν διαφορά μεγάλη από τις class 4; Πάντα ήθελα ένα γρήγορο symbian και δε θέλω να φρενάρουν τα 600 ΜΗz μια αργή κάρτα μνήμης. Είμαι ανάμεσα σε 8gb class 6 και 16 gb class 4 (16 gb + class 6 είναι πανάκριβες στο σκρούτζ που είδα) Εγώ του φοράω μια φτηνή Kingston των 2 GB που είχα στο Ε51 και μια χαρά τα πάει. Μην προβληματίζεσαι. ;) @stefanos1999, άκουσες μουσική από το κινητό; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Παιδιά θα πάρω σε λίγες μέρες το e52. Με καλύπτει πλήρως. Θέλω να με ενημερώσετε αν κάποιος έχει ασχοληθεί με τις κάρτες sd. Οι class 6 παίζουν στο κινητό ή υπάρχουν ασυμβατότητες; Έχουν διαφορά μεγάλη από τις class 4; Πάντα ήθελα ένα γρήγορο symbian και δε θέλω να φρενάρουν τα 600 ΜΗz μια αργή κάρτα μνήμης. Είμαι ανάμεσα σε 8gb class 6 και 16 gb class 4 (16 gb + class 6 είναι πανάκριβες στο σκρούτζ που είδα) Για ολα τα παρεμφερη του τηλεφωνου στο e-bay ειναι σχεδον τσαμπα!!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts