GiorgosH Δημ. February 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2010 Το βελάκι δείχνει την κίνηση των δεδομένων, και λογικό να κινείται συνέχεια από είσαι μονίμως connected.. Αν θες να 'απενεργοποιήσεις' τα βελάκια, πήγαινε στο Data Services και βάλε το στο off και έτσι θα έχεις μονο υπηρεσίες φώνής.. Ποιος ο λόγος όμως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Καλησπέρα και πάλι. ο πρώτος λόγος είναι, ότι στην δουλεία για 8 ώρες δεν μπορώ να έχω πρόσβαση σε mails και όλες τα υπόλοιπες υπηρεσίες που χρησιμοποιείς όταν είσαι συνεχώς συνδεόμενος. Ο δεύτερος λόγος είναι η μπαταρία, θέλει κάθε μέρα φόρτιση, έτσι πρέπει να είναι; Και κάτι ακόμα, δεν απενεργοποιήθηκε η μεταφορά δεδομένων από το Data Services. έπρεπε να σβήσω το κινητό, να βγάλω την μπαταρία και την sim.και Μέτα απενεργοποιηθηκαν τα βελάκια. είναι ορθή η διαδικασία; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. February 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2010 Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει την BIS δεν θα μπορείς να λαμβάνεις τα email σου. Κάνε κανά δυό πλήρεις αποφορτίσεις και φορτίσεις με κλειστή τη συσκευή και μπαταρία θα στρώσει. Αυτό πρέπει να το κάνεις πού και πού για να γλυτώνεις από το lazy battery effect. Με το να βγάζεις την μπαταρία (battery pull) διορθώνεις όλα τα κολλήματα στα ΒΒ και με το sim pull όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τον πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1966 Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι. όλη την μέρα συνδεόμενος στο ίντερνετ. με τα βελάκια δηλαδή να αναβοσβηνουν συνέχεια, πόσο κρατάει η μπαταρία στο 8520; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_i_x_a_l_i_s Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Καλημέρα σε όλους/ες 'Εβαλα χθες την επίσημη 5.0.0.509 της Wind και μπορώ να πω ότι βλέπω μεγάλη βελτίωση στη διαχειρηση της μνήμης και στη σταθερότητα του OS πάντα σε σχέση με την leaked που είχα. Παράθεση 22165330 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι. όλη την μέρα συνδεόμενος στο ίντερνετ. με τα βελάκια δηλαδή να αναβοσβηνουν συνέχεια, πόσο κρατάει η μπαταρία στο 8520; Καλησπέρα. Όταν λες "συνδεόμενος στο ίντερνετ με τα βελάκια να αναβοσβήνουν συνέχεια" τι ακριβώς εννοείς; Ότι συνεχώς επισκέπτεσαι ιστοσελίδες ώστε να έχεις data traffic ή ότι απλά το κινητό κάθεται στο γραφείο και εμφανίζει περιστασιακά τα βελάκια; Στην πρώτη περίπτωση, είναι λογικό να τελειώνει γρήγορα η μπαταρία, αφού είναι συνέχεια σε χρήση το τηλέφωνο. Με όλες τις συσκευές συμβαίνει αυτό, όταν γίνεται εκτεταμένη χρήση του browsing. Στη δεύτερη περίπτωση, τα βελάκια δείχνουν απλά ότι το κινητό λειτουργεί κανονικά και είναι σε χρήση η υπηρεσία BIS. Τα περιστασιακά βελάκια τα εμφανίζουν όλα τα blackberry, αφού είναι μέρος της λειτουργίας τους και δε δικαιολογούν άδειασμα της μπαταρίας σε μία μέρα από μόνα τους. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtokoutos Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 πως μπορω να απενεργοποιησω το wap εχω cosmote και οποτε παω να ανοιξω facebook η youtube ενω εχω ανοιχτο wireless αλλαζει σε wap αυτοματα και με χρεωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Καλησπέρα και πάλι. Αφού έλυσα το πρόβλημα με τα ελληνικά (κάνοντας update στην εκδοση 4... 318) προσπαθώ να περάσω τον 5.0 και δεν περνάει με τίποτα. το κατέβασα, το ξανακατέβασα, το έβαλα, το έβγαλα στο pc και τίποτα μου πετάει το μήνυμα ότι δεν βρίσκει το software του κινητού.(κάνοντας το update από τον loader) Ανοίγω τον desktop manager πάω update software εκεί βλέπει το update αλλά δεν μου το περνάει. Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι άλλο μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων (ΒΒ 8520 Curve) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 Βγάλε οποιαδήποτε άλλη έκδοση από τον υπολογιστή εκτός της 5.0 που θες να περάσεις. Στην συνέχεια, κατέβασε το BBSAK και αφού "δει" το κινητό σου που θα συνδέσεις, δοκίμασε από κει να κάνεις "Load OS" (έχει επιλογή). Θα πρότεινα αφού περνάς σε 5 έκδοση να κάνεις πρώτα ένα wipe από το ίδιο πρόγραμμα (προσοχή, χάνεις όλα τα δεδομένα οπότε κάνε πρώτα ένα backup). Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wowgamer Δημ. March 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2010 (edited) κάποιο link για το bbsak γιατί δεν μπορώ να το βρω? Έβγαλα όλες τις εκδόσεις μόνο την 5 έχω αφήσει και ο loader μου βγάζει μήνυμα: "The Blackberry Desktop Software does not have Blackberry device Software for the device that you have connected to the computer.Contact your wireless service provider or system administrator". Έκανα update Και τον desktop manager στην έκδοση 5.0.1 Ενημέρωση: Το δοκίμασα και με το BBSAK και πάλι τα ίδια... κανένα άλλο Tip? Ενημέρωση 2: Μήπως φταίει ότι από την wind δεν λεχω ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο BB αλλά έχω μια απλή σύνδεση? Κάτι τέτοιο κατάλαβα από τον desktop manager... Edited March 13, 2010 by wowgamer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 παιδιά πως είναι το video playback του κινητού αυτού? Τη παλεύει κάποιος να δει κανα επεισόδιο απο καμιά σειρά ή θα σου βγούνε τα μάτια...? Λέμε για κανα 20λεπτο με 35λεπτο βίντεο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkampi Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 παιδιά πως είναι το video playback του κινητού αυτού? Τη παλεύει κάποιος να δει κανα επεισόδιο απο καμιά σειρά ή θα σου βγούνε τα μάτια...? Λέμε για κανα 20λεπτο με 35λεπτο βίντεο...!!! Προσωπικά τόσο μεγάλο βίντεο δεν έχω κάν στην κάρτα μνήμης για να δώ αν το παίζει χωρίς σπασίματα κλπ.Η αλήθεια είναι όμως ότι λόγω οθόνης(δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση)δεν νομίζω να αξίζει να κάτσεις να δείς ολόκληρο επεισόδιο σειράς(δεν το συζητάω καν να το κάνεις κατ'εξακολούθηση)... Παράθεση :mobile: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Προσωπικά τόσο μεγάλο βίντεο δεν έχω κάν στην κάρτα μνήμης για να δώ αν το παίζει χωρίς σπασίματα κλπ.Η αλήθεια είναι όμως ότι λόγω οθόνης(δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση)δεν νομίζω να αξίζει να κάτσεις να δείς ολόκληρο επεισόδιο σειράς(δεν το συζητάω καν να το κάνεις κατ'εξακολούθηση)... ευχαριστώ για την απάντηση:), εννοείται ότι δεν παίζει κατ'εξακολούθηση απλώς καμιά φορά που είμαι στο δρόμο θα ήθελα να δω κανα south park... όχι τίποτα το ιδιαίτερο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightcrawler Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να λαβω αρχεια μεσω bluetooth? Κανω pair την αλλη συσκευη (ηοποια ειναι windows mobile συσκευη δεν ξερω αν εχει καποια σχεση αυτο) και μετα παω media - receive using bluetooth, μου βγαζει waiting for connection και αναβοσβηνει το led μπλε αλλα το αρχειο δεν φτανει ποτε! Ειναι ενα μικρο αρχειο Mp3 οχι πανω απο 1mb! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Η άλλη συσκευή τι λέει όσο περιμένει το blackberry για το connection; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 κάποιο link για το bbsak γιατί δεν μπορώ να το βρω? Έβγαλα όλες τις εκδόσεις μόνο την 5 έχω αφήσει και ο loader μου βγάζει μήνυμα: "The Blackberry Desktop Software does not have Blackberry device Software for the device that you have connected to the computer.Contact your wireless service provider or system administrator". Έκανα update Και τον desktop manager στην έκδοση 5.0.1 Ενημέρωση: Το δοκίμασα και με το BBSAK και πάλι τα ίδια... κανένα άλλο Tip? Ενημέρωση 2: Μήπως φταίει ότι από την wind δεν λεχω ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο BB αλλά έχω μια απλή σύνδεση? Κάτι τέτοιο κατάλαβα από τον desktop manager... Τι εννοείς έβγαλες όλες τις εκδόσεις? Μάλλον έβγαλες κάτι που δεν έπρεπε και ο DM δεν βρίσκει λειτουργικό για να σου εγκαταστήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Εννοεί ότι έκανε απεγκατάσταση προηγούμενων εκδόσεων, πχ κάποιας 4.7. Από τη στιγμή που δεν έχει πακέτο BB όπως λέει, η μόνη λύση είναι wipe με το BBSAK και εγκατάσταση μετά του λογισμικού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightcrawler Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Η άλλη συσκευή τι λέει όσο περιμένει το blackberry για το connection; Η Windows Mobile συσκευη εχει βγαλει τη μπαρα για το transfer αλλα η μπαρα δεν γεμιζει ποτε. Γραφει Bluetooth αποστολη, αναμονη για συσκευη. Το δοκιμαζω και τωρα, δεν κανει τιποτα τι μπορει να φταιει ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Σίγουρα έχεις κάνει pair? Στο ΒΒ πάνω αριστερά δίπλα στο σήμα του ΒΤ έχει 2 βελάκια <> ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdouros Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 Θέλει προσοχή το "pairing" στα blackberry δες λιγο αυτό που αναφέρει ο GiorgosH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightcrawler Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 τα βελακια τα εμφανιζει κατα τη διαρκεια που προσπαθει να λαβει το αρχειο, αναβοσβηνει μπλε το λεντ και εχει εμφανισει και τα βελακια και μου λεει waiting to receive file. Οταν μετα απο λιγα λεπτα ακυρωνω τη διαδικασια γιατι το αρχειο δεν φτανει ποτε, τα βελακια αυτα σβηνουν. Δοκιμασα να στειλω το αρχειο και απο μια συσκευη νοκια και δοκιμασα να στειλω και μια φωτογραφια χωρις κανενα αποτελεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Κάτι κάνεις λάθος. Το pairing το ολοκληρώνεις επιτυχώς; Βάζεις δηλαδή τον κωδικό και στις δύο συσκευές; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nightcrawler Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ναι βαζω τον κωδικο μου βγαζει pairing complete και εμφανιζεται το ονομα του αλλου κινητου στη λιστα αποθηκευμενο. μηπως πρεπει να κανω κατι στα device properties? κατι που λεει encryption κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crazy_Heart Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους σκέφτομαι να πάρω το 8520 σε μερικές μερες. Έχω διαβάσει τα χαρακτηριστικά του , υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω σχετικά και δεν αναφέρεται στα sites? ευχαριστω! Edited May 9, 2010 by Crazy_Heart Παράθεση Maybe I'll hold my breath and jump right in Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δε νομίζω ότι υπάρχει άμεση απάντηση στο ερώτημά σου... Σε προβληματίζουν τα χαρακτηριστικά του σε κάποιον τομέα; Τι χρήση πρόκειται να κάνεις; Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts