bomber21 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 Το εγκατέστησα και είδα αξοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Το εγκατέστησα και είδα αξοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα. συμφωνώ. παει καλυτερα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 επειδη ακομα περιμενω τα κανονικα windows απο το φορεα που εργαζομαι εχω βαλει σε 7 ultimate το removewat και ενω δεν μου εμφανιζεται το αρχικο παραθυρο του genuine ουτε φαινεται στα properties του c και το desktop δεν εχει κανενα προβλημα με το wallpaper μου γαζει κατω δεξια hiw copy of windows is not genuine και built 7601. τι γινεται μπορει να με βοηθησει κποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 επειδη ακομα περιμενω τα κανονικα windows απο το φορεα που εργαζομαι εχω βαλει σε 7 ultimate το removewat και ενω δεν μου εμφανιζεται το αρχικο παραθυρο του genuine ουτε φαινεται στα properties του c και το desktop δεν εχει κανενα προβλημα με το wallpaper μου γαζει κατω δεξια hiw copy of windows is not genuine και built 7601. τι γινεται μπορει να με βοηθησει κποιος? προφανος το svp1 σπαει το removewat... τα windows σου δεν ειναι νομιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Windows 7 and Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 το συγκεκρiμενο service pack ειναι για ολες τις εκδοσεις των windows 7?? εγω που εχω τα starter θα μπορω να το εγκαταστησω?? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 το συγκεκρiμενο service pack ειναι για ολες τις εκδοσεις των windows 7?? εγω που εχω τα starter θα μπορω να το εγκαταστησω?? :worry: ναι, ειναι για ολες τις εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ναι, ειναι για ολες τις εκδόσεις. ωραια δηλαδη,θα την κανω την αναβαθμιση. ευχαριστω για την διευκρινηση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 ναι, ειναι για ολες τις εκδόσεις. Αν ειναι για ολες τις εκδοσεις δεν θα εκανε μονο του update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 λοιπον το εγκατεστησα μεσα απο το windows update και μου διελυσε ολο το συστημα !! προσοχη, παρτε backup, image κλπ καινουργιος υπολογιστης, τοση ανευθυνοτητα απο τη microsoft δεν το περιμενα συνεχως critical errors επειδη δεν μπορει λεει να εγκαταστησει τους drivers για τον εκτυπωτη! εκτυπωτη δεν εχω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 εγω το εγκατεστησα (171 μβ) και ολα μεχρι στιγμης μια χαρα.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Και εγώ κανένα πρόβλημα. Δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή μέχρι στιγμής.. ίσα ίσα έχω την εντύπωση ότι αργεί λίγο παραπάνω στην εκκίνηση. Ίσως να είναι ιδέα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 κατέβασα το SP1, ζήτησε restart, και κόλησε στο ''shutting down''... μετά από 10 λεπτά του έκανα χειροκίνητη επανεκκίνηση, ολοκλήρωσε το configuration του SP1 και όλα δείχνουν καλώς..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Έκανα εγκατάσταση του Service Pack σε Netbook με Windows 7 Ultimate. Μέχρι στιγμής παρατήρησα ότι "τραβάει" περισσότερη RAM, το μόνο θετικό μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά "παγώματα" στον windows Media player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 κατέβασα το SP1, ζήτησε restart, και κόλησε στο ''shutting down''... μετά από 10 λεπτά του έκανα χειροκίνητη επανεκκίνηση, ολοκλήρωσε το configuration του SP1 και όλα δείχνουν καλώς..:) Και σε μενα το ιδιο:) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Περασα και γω το πακετο ολα οκ σε 7αρια ultimate 64 μπιτα...:) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linelia10 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Επίσης να σε ενημερώσω ότι εδώ δεν είναι chat-room αλλά forum, που σημαίνει ότι πρέπει να γράφεις κανονικά όπως όλοι μας για να μην βγαίνουν τα μάτια μας για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις. Εξάλλου η γραφή τύπου sms απαγορεύεται και επίσημα στο forum. Επισης θελω ν σ θυμησω πως υπαρχει κ πιο ευγενικος τροπος ν μιλας σ καποιον που δν ξερεις.. Εξαλλου δν σ υποχρεωσα ν μ απαντησεις..τν απαντηση που ηθελα τν πηρα.. Αν δν καταλαβαινεις τι θελω ν πω προβλημα σ.. :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited February 25, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 (edited) Έχω δοκιμάσει αρκετές φορές από χθες το βράδυ να κάνω backup μέσω της εφαρμογής των windows 7 και όταν τελειώνει η διαδικασία μου λέει The last backup did not complete successfully. Στο event log μου δείχνει error code 2147942402 (The system cannot find the file specified) αλλά λύση δεν έχω βρει. Καμιά ιδέα? edit: Το πρόβλημα ήταν με τον εξωτερικό δίσκο. Edited February 26, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2011 Θα παρακαλέσω θερμά να πέσουν οι τόνοι. Δεν χρειάζονται υποδείξεις από τη στιγμή που υπάρχει το κουμπάκι της αναφοράς και φυσικά οι αρμόδιοι mods. linelia10 είναι το δεύτερο post στο οποίο κάνεις χρήση του τρόπου γραφής sms. Το forum δεν περιορίζεται στους 160 χαρακτήρες για να κάνεις οικονομία και δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιάζουμε κατά αυτόν τον τρόπο τον Ελληνικό γραπτό λόγο. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην γράφεις με αυτον τον τρόπο μιας και από δω και στο εξής τα μηνύματά σου θα διαγράφονται χωρίς προείδοποίηση. Ευχαριστώ και συνεχίζουμε. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 Καλησπέρα. Εχω ένα πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα laptop ή Windows 7. Οποιον browser και να ανοίξω, μετά από λίγο θα μου βγάλει μήνυμα Not Responding. Έκανα και System Recovery και τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα. Εχω ένα πρόβλημα, δεν ξέρω αν είναι θέμα laptop ή Windows 7. Οποιον browser και να ανοίξω, μετά από λίγο θα μου βγάλει μήνυμα Not Responding. Έκανα και System Recovery και τα ίδια... Απο μνημες πως πας? Το Task Manager τι δειχνει εκεινη τη στιγμη? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 4 GB έχω. Οι μόνες εφαρμογες που έχω ειναι Mozilla, Opera και MSN 2009. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 στο έκανε μια μέρα ξαφνικά, μήπως έχεις κολλήσει κανα ιό ? ή έχεις κάνει κάτι άλλο που δεν θυμάσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Το κάνει τακτικά τον τελευταίο καιρό. Ακομα και μετα απο recovery το κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Να σου πω μην κάνεις πάλι recovery κάνε unistall και ξανά install & στους 2 browser σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Μηπως ξερει καποιος πως εμφανιζουμε τον χρηστη "Administrator" σε ενα λαπτοπ, που ομως δεν μπορούμε να μπούμε γιατι ξεχάσαμε τον κωδικό του user?. Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts