navi55 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Ποιο μοντέλο έχεις? Το 751h φαίνεται να σηκώνει τα ultimate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Με 1 GB RAM θα το ζορίσει πολύ το μηχανάκι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 εχει πολυ μικρη ραμ παιδια,δε νομιζω να τα σηκωνει ;) τα Starter μπορει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Όλα τα netbook με windows 7 φοράνε τα starter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 εχει πολυ μικρη ραμ παιδια,δε νομιζω να τα σηκωνει ;) τα Starter μπορει Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι τα starter έχουν διαφορετικό πυρήνα που ζητάει λιγότερη RAM; Απλως τα netbooks φοράνε τα starter για να είναι πιο φτηνά. Μέχρι και ultimate μπορείς να βάλει κανείς, αρκει να απενεργοποιήσει όλα τα εφε και θα τρώνε την ίδια RAM/resources με τα starter. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Τα 7 τρέχουν μια χαρά σε όλα τα netbook. Μη σας πω και καλύτερα από τα XP. Αν έχετε και 2 GB RAM τότε πάνε σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Έχει δίκιο ο hostolis και ο eLeKtriK EyE. Netbook είναι, για ελαφρά χρήση (internet, bittorent, ταινίες, κανά παλιό παιχνιδι) προορίζεται. Όποια έκδοση και να βάλει, θα τρέξει καλά. Από εκεί και πέρα αν αρχίσει να το φορτώνει με προγράμματα ή θέλει να κάνει πολλά πράγματα μαζί, αναπόφευκτα θα αρχίσουν και τα προβλήματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 εχω το aspire one 150 με τον μεγαλο σκληρο(120γβ) προορίζετε για νετ πιο πολυ και αντε καμια ταινιουλα...τα home ειναι ενταξει λετε? γιατι θελω να ειναι και ελληνικα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 οποια και να βαλεις φιλε μου, οπως ειπωθηκε ηδη, τον ιδιο πυρηνα εχουν ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 οκ και δυο ερωτησεις ακομα...ποσο σκληρο θα πρεπει να διαθεσω? και δεν νομιζω να χρειαζετε να κανω την εγκατασταση με bootable usb απλα τα περναω μεσα στον σκληρο και κανω clean install? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Αν εχεις εξωτερικο dvd-rom ναι. Η αν εχεις μεγαλο flashακι και περασεις το iso στο σκληρο μεσω αυτου. Γιατι μιλαμε για netbook σωστα? Δεν εχει drive αυτο Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Αν εχεις εξωτερικο dvd-rom ναι. Η αν εχεις μεγαλο flashακι και περασεις το iso στο σκληρο μεσω αυτου. Γιατι μιλαμε για netbook σωστα? Δεν εχει drive αυτο οχι δεν εχει dvd rom οποτε με φλασακι θα το κανω...ποσο σκληρο θα χρειαστει να εχω στο partition που θα τα περασω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Τα Starter μου τρώνε γύρω στα 30 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 σα πολλα δει ειναι 30gb??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 20GB απαιτεί η έκδοση Ultimate 64-bit που έχω στο laptop μου. Λογικά το Starter θα "φάει" λιγότερο από 16GB (είναι μόνο σε 32-bit και από εκεί έβγαλα το συμπέρασμα). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 οχι δεν εχει dvd rom οποτε με φλασακι θα το κανω... Μπορείς να περάσεις τα Windows και χωρίς φλασάκι. Απλά, εκτελείς το iso αρχείο που έχεις και αυτό θα σου εμφανίσει κατευθείαν το "Install now" και έτσι θα μπορέσεις να τα περάσεις (δοκιμασμένο). ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2010 Μπορείς να περάσεις τα Windows και χωρίς φλασάκι. Απλά, εκτελείς το iso αρχείο που έχεις και αυτό θα σου εμφανίσει κατευθείαν το "Install now" και έτσι θα μπορέσεις να τα περάσεις (δοκιμασμένο). ;) αρχικα αυτο ενοουσα...οτι αφου δεν εχω dvd rom θα μεταφερω το iso απο το desktop στο netbook με φλασακι και θα το τρεξω απο εκει και θα κανω clean install.. ΑΛΛΑ.. ουτε αυτο μπορει να γινει γιατι ο C στο νετβοοκ ειναι μονο 10γβ... οποτε πρεπει να το μεγαλωσω και να τον κανω τουλαχιστον 40 γβ σωστα? οποτε πρεπει να κανω bootable ενα φλασακι με τα win και να κανω φορματ και τον C και τον D να τους ενωσω και μετα να κανω καινουργια partitions....υπαρχει ευκολοτερος τροπος?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 εχω τα vista και θελω να βαλω τα 7 αλλα θελω να σιγουρευτω μην κανω κανενα λαθος κατα το φορμαρισμα και την νεα εγκατασταση. Λοιπον εχω: windows vista home prenium servive pack 2 32bit ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ: intel core 2 quand cpu 2.40 Ghz RAM:2 GB ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: Geforce 8600 gt τι θα προτεινατε να κανω;ποιο πακετο των 7 32 η 64 bit; μπορω πανω στα vista να βαλω τα 7;καποια πραγματα σχετικα με το φορμαρισμα.. μεχρι να το καταφερω αν γινεται να μην κλειδωσετε το θεμα κυριοι admin:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Θα πρέπει να βάλεις 32bit λειτουργικό. Με 2 GB δεν έχει νόημα να βάλεις 64bit. Επίσης καλύτερα να κάνεις clean install. Μην κάνεις upgrade από τα Vista. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Θα πρέπει να βάλεις 32bit λειτουργικό. Με 2 GB δεν έχει νόημα να βάλεις 64bit. Επίσης καλύτερα να κάνεις clean install. Μην κάνεις upgrade από τα Vista. τι ειναι το clean install;τα 32 απο τα 64 bit εχουν ουσιαστικη διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 clean install ειναι να κανεις φορματ τα 32bit βλεπουν μεχρι 3gb ram τα 64bit ειναι λιγο πιο γρηγορα(αλλα πρεπει να τα υποστιρηζει ο επεξεργαστης σου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 το clean install θα κανει φορματ σαν προγραμμα η μεσω bios πρεπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 θα βαλεις το dvd με τα windows στο drive και θα επιλεξεις απο το βιος boot from cd first θα κανεις save&exit θα κανει restart και μετα αφου δεις στη οθονη press eny key to boob from cd θα πατησεις οποιοδηποτε πληκτρο μετα θα επιλεξεις αγγλικο πλικτρολογιο κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Μέχρι στιγμής στο laptop μου έχω τα Windows Vista Ultimate 32-bit και μνήμη RAM με βάση τα specs του laptop 4GB ενώ αναγνωρίζει μόνο τα 3GB. Μιας και όπως αναφέρθηκε παραπάνω ότι τα 64-bit είναι γρηγορότερα, θα ήθελα να ρωτήσω: 1. Αν βάλω τα Windows 7 Ultimate 64-bit, θα αναγνωρίζει και τα 4 GB που έχω στο laptop; 2. Από που μπορώ να δω ότι ο επεξεργαστής μου υποστηρίζει τα 64-bit; 3. Προτείνετε Αγγλικά ή Ελληνικά; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 1)ναι 2)βρες το μοντελο και δες στο σαιτ του κατασκευαστη 3)ελληνικα ποιο λαπτοπ εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts