Alexkass Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 μα δεν διαβάζεις τι σου λέμε? εγγύηση δε χάνεις με τίποτα. και linux να βάλεις και macosx. απλά πριν το γυρίσεις περνάω το recovery. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Λες ρε Άλεξ να βάλω Windows 7 κανονικά; Και στο φινάλε, τι θα γίνει μέσα στους 6-7 μήνες που μου απομένει η εγγύηση; Θα μου χαλάει το μηχάνημα; Εντάξει, ρίσκο, μπροστά στο όφελος του να έχω πιο αξιόπιστο λειτουργικό, κομμάτια να γίνει. :worry: Μάλλον θα πάω να πάρω μία upgrade με 100 ευρώπουλα, να τη βάλω να τελειώνει η υπόθεση. ;) Σε περίπτωση που ο υπολογιστής σου πάθει κάτι, βάλε το cd και ξαναπέρασε τα Windows Vista. Επίσης, αν θες, μπορείς να βάλεις τα Windows 7 σε ξεχωριστό Partition για να μην χρειαστεί να περιμένεις πολύ ώρα για να ξαναγυρίσεις στα Vista και να είσαι πάντα jet. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Παιδιά σήμερα παρέλαβα το νέο μου desktop με Windows 7 Professional και έκανα την εξής μα*****... Έχει μέσα δύο σκληρούς από 640GB ο καθένας και αποφάσησα στον ένα (αυτόν με το λειτουργικό), να βάλω τα προγράμματα και όλα τα σχετικά και στον άλλο εικόνες και μουσική (γιατί έχω πολλή μουσική). Έκανα όμως την βλακεία, αντί να φτιάξω υποφάκελο στον δίσκο F (ο δεύτερος είναι αυτός), με το όνομα μουσική και να κάνω τη μετακίνηση σε αυτόν τον φάκελο, την έκανα σε όλο το σκληρό :confused:... Και τώρα, όταν προσπαθώ να τα ξαναμετακινήσω στον C για να κάνω τον φάκελο στον F και να τα βάλω εκεί, μου βγάζει σφάλμα (αυτό που έχω στα συνημμένα) Λύνετε το πρόβλημα?? Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 για ποιο λόγο θέλεις να έχεις mount το δίσκο εκεί? μη μπλέξεις με mounts μέσα στο users. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Εντάξει παιδιά λύθηκε... Με λίγο ψάξιμο τα κατάφερα :p. Βασικά δεν λύθηκε ακριβώς, αλλά τουλάχιστον έφτιαξαν τα πράγματα στην βιβλιοθήκη... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 οταν παω να παιξω pro 10 μου βγαζει οτι η καρτα γραφικων δεν μπορει να το αντεξει.....χρειαζεται drivers;;; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 οταν παω να παιξω pro 10 μου βγαζει οτι η καρτα γραφικων δεν μπορει να το αντεξει.....χρειαζεται drivers;;; Αν δεν τους έχεις «περάσεις», φυσικά και χρειάζονται. Κανονικά, δεν πρέπει να δουλεύουν οι διάφορες εφαρμογές των Windows (Media Player, Media Center) σε περίπτωση που δεν είχες τους «οδηγούς». Μαζί με τον υπολογιστή μου μου είχαν δώσει ένα τηλεκοντρόλ που άνοιγε, έκλεινε και έκανε διάφορα στο Media Center των XP. Όμως, στα 7 δεν λειτουργεί. Τι μπορώ να κάνω; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 θα δουλεύει (μια χαρά δουλεύει στο media center μου). απλά θέλει οδηγούς. αν και κανονικά θα έπρεπε να το βρουν μόνα τους. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 need help μετα απο σβησιμο των 7 που ειχα γιατι μου δημιουργουσαν τρομακτικα προβληματα (προφανως κακη beta...) , εβαλα μια αλλη εκδοση. Το θεμα ειναι το εξης. Ολα ειναι καλα Το προβλημα το χω με τον messenger Ηταν προεγκατεστημενος αλλα δεν λειτουργουσε οταν εκανα διπλο κλικ Και εδω ξεκιναει η πλακα. Τον εκανα uninstall (control panel- remove windows live essentials) , τον εσβησα απο τη registry, αλλα οτι και να κανω, οταν παταω το setup αρχειο, μου λεει οτι ειναι ηδη εγκατεστημενος και δε με αφηνει να τον ξαναπερασω παλι και σε καλη κατασταση Καμια βοηθεια? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 απλά πράγματα. βάλε την rtm. 7600build. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Παιδιά στα προφέσιοναλ δεν υπάρχουν τα παιχνίδια? ή έκανα εγώ καμιά βλακεία? αν δεν υπάρχουν πως μπορώ να τα βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 απλά πράγματα. βάλε την rtm. 7600build. not quite efficient answer Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 με μια αναζήτηση στο google θα το βρεις. τέσπα, πας στα installed προγράμματα και αριστερά σου λέει turnon/off windows features. εκεί. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 thanks alexkass.... edit... να ρωτήσω επίσης πως μπορώ να καρφιτσώσω τον φάκελο παιχνίδια στην έναρξη κάτω από τον υπολογιστή όπως είναι στα ultimate? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 2 ερωτησουλες σχετικα με προβληματακια των 7 παιδια. 1.εχετε κ εσεις το προβλημα με την μετακινηση εικονιδιων;οπουδηποτε εκτος απο την επιφανεια εργασιας τα εικονιδια εχουν οπως να νε και δεν μπορω να τα μετακινησω οπως θελω καμια λυση.και η επιλογη "στοιχηση" νομιζω που ειχαν τα παλαιοτερα γουιντοους πλεον δε υπαρχει. 2.αυτο δεν ειναι τοσο προβλημα ειναι απορια.εχω βαλει τα 7 32 μπιτ.πριν ειχα βιστα και εκανα "αναβαθμιση" οχι φορματ ξερετε που τα 7 μπαινουν στην θεση των βιστα και δεν σου πειραζει τιποτα ουτε εικονιδια ουτε προγραμματα δεν σβγηνει γενικοτερα τιποτα απο το πισι.το ερωτημα μου τωρα ειναι το εξης.Για να παω απο τα 32αρια 7 μου σε 64αρια υπαρχει αντιστοιχη επιλογη;η αναγκαστικα φορματ;μηπως ειναι καλυτερα κ για τις επιδοσεις στην συνεχεια το φορματ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 1.εχετε κ εσεις το προβλημα με την μετακινηση εικονιδιων;οπουδηποτε εκτος απο την επιφανεια εργασιας τα εικονιδια εχουν οπως να νε και δεν μπορω να τα μετακινησω οπως θελω καμια λυση.και η επιλογη "στοιχηση" νομιζω που ειχαν τα παλαιοτερα γουιντοους πλεον δε υπαρχει. ναι και σε μένα έτσι είναι και μάλλον δεν νομίζω να μπορείς να τα τακτοποιήσεις όπως θες... μόνο με τις επιλογές που έχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 θα δουλεύει (μια χαρά δουλεύει στο media center μου). απλά θέλει οδηγούς. αν και κανονικά θα έπρεπε να το βρουν μόνα τους. Το τηλεκοντρόλ των Windows XP Mce είναι κάπως έτσι: http://lib.store.yahoo.net/lib/directron/xpmediactrl1.jpg. Ενώ πατάω το κουμπί του «Media Center», δεν ανταποκρίνεται ο υπολογιστής. «Οδηγούς» από τι; Έχω βάλει όλους τους «οδηγούς» στον υπολογιστή μου. Υπάρχουν ξεχωριστοί «οδηγοί» για το «Media Center»; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 An και πολύ παλιό το thread, έχω τα windows 7 αυθεντικά αλλά δυστυχώς το cd δεν είναι bootable και γενικά από όσο έψαξα χάθηκα με τα iso kok. Αποφάσισα να τα τρέξω μέσα από τα ΧΡ και αυτά εγκαταστάθηκαν στο δεύτερο partition όπως και ήθελα. Μετά είπα να κάνω δεξί κλικ και format αλλά δυστηχώς επειδή έχει λειτουργικό δεν γίνεται. Γενικά με τι τρόπο μπορώ να κάνω είτε format απλώς το παλιό partition είτε να κάνω ενιαίο τον σκληρό μου μιας και έχω εξωτερικό και σκέφτομαι τον 250άρη να τον αφήσω όλο για τα 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 thanks alexkass.... edit... να ρωτήσω επίσης πως μπορώ να καρφιτσώσω τον φάκελο παιχνίδια στην έναρξη κάτω από τον υπολογιστή όπως είναι στα ultimate? δεξί κλικ στο start menu και πήγαινε στα properties και από εκεί πείραξε το τι θα σου εμφανίζει στο μενού. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 An και πολύ παλιό το thread, έχω τα windows 7 αυθεντικά αλλά δυστυχώς το cd δεν είναι bootable και γενικά από όσο έψαξα χάθηκα με τα iso kok. Αποφάσισα να τα τρέξω μέσα από τα ΧΡ και αυτά εγκαταστάθηκαν στο δεύτερο partition όπως και ήθελα. Μετά είπα να κάνω δεξί κλικ και format αλλά δυστηχώς επειδή έχει λειτουργικό δεν γίνεται. Γενικά με τι τρόπο μπορώ να κάνω είτε format απλώς το παλιό partition είτε να κάνω ενιαίο τον σκληρό μου μιας και έχω εξωτερικό και σκέφτομαι τον 250άρη να τον αφήσω όλο για τα 7. Μέσα από τα windows δηλαδή δε σε αφήνει να κάνεις φορμάτ? Πάντως από windows, κανονικά μπορείς να φορμάρεις partition ή δίσκο με άλλο λειτουργικό, πχ να μπεις από τα 7 και να φορμάρεις τα XP. Τότε θα μπορούσες να μπεις με κάποιο bootable cd και από περιβάλλον DOS, να κάνεις το φορμάτ. Για να κάνεις ενιαίο τον σκληρό, καλύτερα και πιο εύκολα με Partition Magic. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Μέσα από τα windows δηλαδή δε σε αφήνει να κάνεις φορμάτ? Πάντως από windows, κανονικά μπορείς να φορμάρεις partition ή δίσκο με άλλο λειτουργικό, πχ να μπεις από τα 7 και να φορμάρεις τα XP. Τότε θα μπορούσες να μπεις με κάποιο bootable cd και από περιβάλλον DOS, να κάνεις το φορμάτ. Για να κάνεις ενιαίο τον σκληρό, καλύτερα και πιο εύκολα με Partition Magic. Ναι δεν με αφήνουν να φορμάρω το partition που έχει τα ΧΡ με κανέναν από τους τρόπους που δοκίμασα. Όσο για το bootable cd τελικά εκεί θα καταλήξω απλώς ήθελα να γλίτωνα μανούρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisdim Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Γεια σας θα ηθελα να ρωτισω οποιαδηποτε εκδοση ειναι συμβατη με touch screen η πρπεει να εγκαταστησω ειδικη εκδοση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 με μια αναζήτηση στο google θα το βρεις. τέσπα, πας στα installed προγράμματα και αριστερά σου λέει turnon/off windows features. εκεί. δε φτιαχνει τιποτα. Εβαλα τελικα trillian ως προσωρινη λυση Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 Λοιπον θα κανω μια για εσας αστεια ερωτηση....Αγορασα τα Windows7 home και τα εγκατεστησα στον υπολογιστη μου.Μπορω να τα εγκαταστησω(τα ιδια) σε εναν αλλο υπολογιστη μου; Παράθεση Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. December 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2009 κάνε clean install στο δίσκο με τα xp. μετά από τα 7 απλά κάνε extend το δίσκο. τα έχουμε πει αυτά. και στο θέμα των vista. τι ψάχνεστε με dos, bos, kos και μην πω... και format, gmat κλπ... για το partition magic να μην πω καλύτερα... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts