soom Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;; Την γνώμη σας, αρχικά για τα 7.. Είναι πράγματι τόσο καλά? Και ένα βασικό. Στο λάπτοπ που έχω τώρα και έχει τα Vista... Αν του βάλω τα 7, θα πρέπει να ψάξω τους Drivers για τα 7 ή αν βάλω το CD που μου έδωσαν όταν το αγόρασα θα τους περάσει κανονικά... Πριν από μερικούς μήνες που του πέρασα τα Xp, όταν πήγα να του βάλω τους Drivers από το CD δεν τους δέχτηκε γράφοντας ένα μήνυμα ότι αυτοί οι Drivers είναι για Vista. Θα πρέπει να τους ψάξω? και επίσης, θα υπάρξει λογικά βελτίωση στην απόδοση του υπολογιστή, ε;; Δεδομένου ότι έχει "μικρό" hw, όχι πολύ δυνατό, και γονατίζει το μηχάνημα....:(:X:cry::wacko::D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Κατά τη γνώμη μου, τα Windows 7 είναι Windows XP με aero και με πολλά extras.. Κατά την εγκατάσταση τα Windows 7 ψάξουν τους drivers για όλες τις συσκευές που έχει ο υπολογιστής σου (κάρτα γραφικών, ήχου κ.α).. Ενδέχεται οι ενημερώσεις που θα βρουν τα Windows να είναι παλιές ή βασικές οπότε για καλό και για κακό μπες στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και "κατεβάσε" και από'κει τους drivers.. Το μόνο μείον που έχω δει στον υπολογιστή μου είναι ότι χρησιμοποιεί 700+ μνήμη, ενώ τα Windows XP χρησιμοποιούσαν μόνο 500+.. Σε θέμα εξοικονόμησης ενέργειας, τα Windows XP έχουν την πρωτιά και μετά ακολουθούν τα Windows 7 (πράγμα φυσιολογικό γιατί τα 7 έχουν περισσότερα πράγματα από τα XP).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Στο λάπτοπ που έχω τώρα και έχει τα Vista... Αν του βάλω τα 7, θα πρέπει να ψάξω τους Drivers για τα 7 ή αν βάλω το CD που μου έδωσαν όταν το αγόρασα θα τους περάσει κανονικά... Σε σχέση με τα Vista που έχεις τώρα προτιμότερα είναι τα 7. Θα δεις διαφορά. Κατά 90% δεν θα έχεις πρόβλημα με τους drivers. Αν δεν τους βρει το λειτουργικό από μόνο του, λογικά θα υπάρχει υποστήριξη από την κατασκευάστρια εταιρεία. Πριν από μερικούς μήνες που του πέρασα τα Xp, όταν πήγα να του βάλω τους Drivers από το CD δεν τους δέχτηκε γράφοντας ένα μήνυμα ότι αυτοί οι Drivers είναι για Vista. Λογικό να σου βγάλει τέτοιο μήνυμα. Τους drivers για τα XP θα πρέπει να τους βρεις και να τους κατεβάσεις από το δίκτυο. Γνώμη μου. Ψάξε για ΧΡ drivers. Αν τους βρεις βάλε XP. Αλλιώς βάλε Win 7. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Κατά τη γνώμη μου, τα Windows 7 είναι Windows XP με aero και με πολλά extras.. Κατά την εγκατάσταση τα Windows 7 ψάξουν τους drivers για όλες τις συσκευές που έχει ο υπολογιστής σου (κάρτα γραφικών, ήχου κ.α).. Ενδέχεται οι ενημερώσεις που θα βρουν τα Windows να είναι παλιές ή βασικές οπότε για καλό και για κακό μπες στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή και "κατεβάσε" και από'κει τους drivers.. Το μόνο μείον που έχω δει στον υπολογιστή μου είναι ότι χρησιμοποιεί 700+ μνήμη, ενώ τα Windows XP χρησιμοποιούσαν μόνο 500+.. Σε θέμα εξοικονόμησης ενέργειας, τα Windows XP έχουν την πρωτιά και μετά ακολουθούν τα Windows 7 (πράγμα φυσιολογικό γιατί τα 7 έχουν περισσότερα πράγματα από τα XP).. μην ακούω βλακίες δις... πχ στο tablet τα xpsp3 κρατάνε 5 ώρες, τα 7 5.5-6 και τα vista 4.5. όλα με τους νεώτερους οδηγούς της lenovo-intel. τώρα ερωτήσεις τύπου: αξίζουν? μετράνει? είναι καλά? είναι... μια ανάγνωση ή ψάξιμο του θρεντ θα σε απαντήσει σε ότι ζητάς. ή στον γούγλη καλύτερα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Δηλαδή αυτό το άρθρο λέει βλακείες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Δηλαδή αυτό το άρθρο λέει βλακείες; NAI.............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 NAI.............. Όκ.. Να ξέρω τι ισχύει.. Να ρωτήσω κάτι άλλο.. Παρατήρησα σήμερα το εξής: Όταν κάνω δεξί κλικ στο Pictures το μενού μου εμφανίζεται έτσι: http://i36.tinypic.com/2vd63jc.png Δηλαδή, με απαλό aero σε στυλ Vista και 7, ενώ αν κάνω δεξί κλικ στο Χρήστης εμφανίζεται έτσι: http://i34.tinypic.com/alta8l.png Δηλαδή, χωρίς εφέ σε στυλ Windows 95,98,ME κ.λ.π.. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Το ξέρω ότι η παρατήρηση αυτή είναι γελοία, αλλά είμαι τύπος που τα θέλει όλα στην εν τέλεια.. :O http://www.myphone.gr/forum/%5Bimg%5Dhttp://i38.tinypic.com/w7lqoj.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Εμενα οχι δεν μου συμβαινει,μου βγαινουν ολα οπως στην πρωτη φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά;; Την γνώμη σας, αρχικά για τα 7.. Είναι πράγματι τόσο καλά? Τα καλύτερα μέχρι τώρα. Και ένα βασικό. Στο λάπτοπ που έχω τώρα και έχει τα Vista... Αν του βάλω τα 7, θα πρέπει να ψάξω τους Drivers για τα 7 ή αν βάλω το CD που μου έδωσαν όταν το αγόρασα θα τους περάσει κανονικά... Είχα τον ίδιο φόβο και παρόλο που είχα πάρει backup όλους τους drivers δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω. Τα βρήκε όλα μόνο του. Εξάλλου Πριν από μερικούς μήνες που του πέρασα τα Xp, όταν πήγα να του βάλω τους Drivers από το CD δεν τους δέχτηκε γράφοντας ένα μήνυμα ότι αυτοί οι Drivers είναι για Vista. Θα πρέπει να τους ψάξω? οι drivers για Vista που έχεις, ως επί των πλείστων, παίζουν και στα 7. και επίσης, θα υπάρξει λογικά βελτίωση στην απόδοση του υπολογιστή, ε;; Δεδομένου ότι έχει "μικρό" hw, όχι πολύ δυνατό, και γονατίζει το μηχάνημα....:(:X:cry::wacko::D Από τα Vista (ειδικά του laptop που είναι φορτωμένα με κάθε ανούσιο πρόγραμμα που βαραίνει το λειτουργικό χωρίς λόγο) θα δεις μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Εμενα οχι δεν μου συμβαινει,μου βγαινουν ολα οπως στην πρωτη φωτο! Αυτό, νομίζω, έγινε έτσι απ'όταν έβαλα για να δω πως είναι το θέμα Windows Classic.. Μπορώ να το επαναφέρω όπως ήταν πριν;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Αυτό, νομίζω, έγινε έτσι απ'όταν έβαλα για να δω πως είναι το θέμα Windows Classic.. Μπορώ να το επαναφέρω όπως ήταν πριν;:worry: δεξι κλικ, personalise, aero themes, windows 7 :) Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 ίσως σε κάποια netbooks να κρατάνε περισσότερο τα xp λόγω θέματος με οδηγούς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Τα καλύτερα μέχρι τώρα. Είχα τον ίδιο φόβο και παρόλο που είχα πάρει backup όλους τους drivers δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω. Τα βρήκε όλα μόνο του. Εξάλλου οι drivers για Vista που έχεις, ως επί των πλείστων, παίζουν και στα 7. Από τα Vista (ειδικά του laptop που είναι φορτωμένα με κάθε ανούσιο πρόγραμμα που βαραίνει το λειτουργικό χωρίς λόγο) θα δεις μεγάλη διαφορά. Γιάννη.. Έχω βαρεθεί να σου λέω ευχαριστώ...! :p :lol: :D :happy: Ευχαριστώ!:) Αυτό ήθελα να ακούσω.. Και εσένα θα σε ακούσω...! Και θα το δοκιμάσω από βδομάδα! :) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 δεξι κλικ, personalise, aero themes, windows 7 :) Δεν ρωτάω πως μπορώ να επαναφέρω το aero θέμα (αυτό έχω τώρα). Ρωτάω πως μπορώ να επαναφέρω το aero θέμα όταν κάνω δεξί κλικ στο "Χρήστη".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Ναι, υπάρχει Windows 7 Home Premium 64. Σου προτείνω Clean Installation γιατί ο καθηγητής της πληροφορικής στο σχολείο έκανε Upgrade από Vista Business σε Windows 7 Ultimate και δεν δούλευε τίποτα.. :( Με το συμπάθιο μην πολυ-βασίζεσαι στις συμβουλές του συγκεκριμένου καθηγητή, αφού θεωρώ ότι θα έπρεπε να γνώριζε ότι...η αναβάθμιση, από μία έκδοση vista σε αντίστοιχη των 7, γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ !!! Σύμφωνα με τις οδηγίες της Microsoft (υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο και σε όλα τα περιοδικά του χώρου) Vista Home Premium ---> Windows 7 Home Premium Vista Business ---> Windows 7 Professional Vista Ultimate ---> Windows 7 Ultimate. Γι' αυτό δεν του δούλευε τίποτα μετά από το upgrade. Εγώ προσωπικά έκανα αναβάθμιση από Vista Ultimate στα 7 Ultimate και, αφού προηγουμένως πρόσεξα τα 1-2 πράματα που μου επέδειξε ο advisor (βασικά κάνοντας απεγκατάσταση κάποιων ασύμβατων προγραμμάτων) στη συνέχεια έκανα αναβάθμιση (κυριολεκτικά πολύωρη διαδικασία) και τα πάντα (μιλάμε για πάνω από 50 εφαρμογές μικρές και μεγάλες παντός είδους) δούλεψαν και δουλεύουν ΑΨΟΓΑ με εμφανή τα σημάδια ταχύτερου συστήματος (να σκεφτείς έχω αφήσει τα πάντα ενεργοποιημένα, ενώ στα vista είχα απενεργοποιήσει ένα σωρό services και ήμουν και χωρίς aero και άλλα desktop καλούδια). Συνεπώς, με λίγη προσοχή (μόνο στην αρχή, πριν την εγκατάσταση) μια χαρά είναι και η αναβάθμιση και - το κυριότερο - έχω τα πάντα πιο γρήγορα, χωρίς ξαναμανά εγκαταστάσεις εφαρμογών και ρυθμίσεων :D Δεν ρωτάω πως μπορώ να επαναφέρω το aero θέμα (αυτό έχω τώρα). Ρωτάω πως μπορώ να επαναφέρω το aero θέμα όταν κάνω δεξί κλικ στο "Χρήστη".. Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το aero και μετά από restart, ενεργοποίησέ το ξανά... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 μόνο ένας τρελός θα έκανε Upgrade. λόγια του ed bott και πραγματικά δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το aero και μετά από restart, ενεργοποίησέ το ξανά... Δοκίμασα τρία πράγματα.. 1) Απενεργοποίησα το Aero και έκανα restart.. (Failed!!) 2) Έβαλα το θέμα "Windows 7 basic" και έκανα restart.. (Failed!!) 3) Έβαλα το θέμα "Κλασσικά Windows" και έκανα restart.. (Failed!!) Και τα πράγματα έγιναν λίγο χειρότερα.. http://i34.tinypic.com/2ef6xc1.png Πλέον, έτσι και επιλέξω κάποιο εικονίδιο, γίνεται μπλε όπως γινόταν στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows (95,98,Me,XP).. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 εννοείς δεν έχεις aero? βάλε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και μετά τρέξε το wei. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 εννοείς δεν έχεις aero? βάλε τους οδηγούς της κάρτας γραφικών και μετά τρέξε το wei. Εντάξει.. Θα δοκιμάσω να κάνω Update τους "οδηγούς" της κάρτας γραφικών και θα επανέλθω.. :) Update: Εγκατέστησα εκ νέου τους "οδηγούς" της κάρτας γραφικών, αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.. Τελικά, έκανα "Επαναφορά συστήματος" και το πρόβλημα λύθηκε.. Σας ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον σας.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Γειά σας, Θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα ενοχλητικό προβληματάκι. Εχω τα win 7 64bit σε laptop toshiba A200 και ενώ όλα είναι ο.κ , τα εικονίδια (υπόλοιπο μπαταρίας, ενδειξη ασύρματου δικτύου, εικονίδιο του ήχου, κτλ) κάτω δεξιά στην taskbar είναι σε λευκό χρώμα μόνο. Μπορώ να κάνω τίποτα για να επανέλθουν τα χρώματα (που πριν ήταν κανονικά στα vista)>:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μα είναι μόνο σε λευκό. έτσι είναι. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxy Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μα είναι μόνο σε λευκό. έτσι είναι. Αν είναι έτσι μου φαίνεται περίεργο????! μονόχρωμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Αν είναι έτσι μου φαίνεται περίεργο????! μονόχρωμο! Aλλάζουν χρώμα (κόκκινο, κίτρινο) ή προστίθενται κάποια θαυμαστικά νομίζω, όταν υπάρχει κάποιο θέμα που χρειάζεται την προσοχή σου. Συμφωνώ πάντως μαζί σου, αλλά πιστεύω ότι το λευκό ήταν καθαρά αισθητική επιλογή της MS. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 δεν αλλάζουν χρώμα. τι έχει το λευκό? τα πιο λιτά και προσεγμένα εικονίδια χωρίς πολλά πολλά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fastmanakos Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 παίδες σόρυ άν έχει ξανατεθεί προηγουμένως αυτό το θέμα αλλά 8 σελίδες που διάβασα δεν το είχε αναφέρει κανείς και δεν άντεξα να διαβάσω και τις 39 σελίδες.Έχει κανείς το πρόβλημα με την στοίχηση εικονιδίων,φακέλων μέσα σ ένα φάκελο;ουσιαστικά δεν μπορώ να βάλω τους φακέλους και τα αρχεία μου που είναι μέσα σε ένα φάκελο με την σειρά που θέλω.Ξέρει κανείς τί παίζει;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts