Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος είναι τολμηρός μπορεί να δοκιμάσει το SP1 beta που βγήκε σήμερα και να μας πει εντυπώσεις:

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ff183870.aspx

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικά βρήκα τη λύση! Το πρόβλημα ήταν η εγκατάσταση ενός προγράμματος (ArcGIS) που δημιουργούσε πρόβλημα στο service Windows Module Installer. Κάθε προσπάθεια εκκίνησης του service μου έβγαζε Error 1450: Insufficient system resources exist to complete the requested service.

Λύση:

Regedit

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control

Key: RegistrySizeLimit

Type: REG_DWORD

Value: 0xffffff (4294967295) (αλλάζουμε σε αυτή την τιμή)

reboot και από command line SFC /SCANNOW και ωωπππ, επανήλθε το windows update.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Όποιος είναι τολμηρός μπορεί να δοκιμάσει το SP1 beta που βγήκε σήμερα και να μας πει εντυπώσεις:

http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ff183870.aspx

Να κάνω μια (μαλλον χαζή) ερώτηση;

Όποιος έχει όλα τα updates περασμένα, υπάρχει νόημα να βάλει το service pack;

Αν θυμάμαι καλά, τα service packs απλώς είναι όλα τα updates μαζεμένα, σωστα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να κάνω μια (μαλλον χαζή) ερώτηση;

Όποιος έχει όλα τα updates περασμένα, υπάρχει νόημα να βάλει το service pack;

Αν θυμάμαι καλά, τα service packs απλώς είναι όλα τα updates μαζεμένα, σωστα;

Εν μέρει έχεις δίκιο, τα Service Packs της Microsoft είναι cumulative, περιέχουν δηλαδή όλα τα προηγούμενα updates, περιέχουν όμως και νέα features ή αλλαγές που δεν έχουν δοθεί ή δε μπορούν να δοθούν ως updates.

Καλημερα σας. Εχω ενα λαπτοπ hp με περασμενα τα windows 7 και χθες το απογευμα εγινε μια ενημερωση τις καρτας γραφικων μου με αποτελεσμα να δυσλειτουργουν τα παιχνιδια. Και εκανα μια επαναφορα συστηματος ωστε να διαφραφη η ενημερωση. και ενω εγινε πριν μπει στα windows το λαπτοπ κολημε με αποτελεσμα να αναγκαστω να το κλεισω απο το κουμπι. Και τωρα μου εχει δημιουργησει το εξης προβλημα. Ενω ανοιγει κανονικα φτανει στο σημειο που λεει εκκινηση των windows και μετα ανοιγει μια μαυρη οθονη με τον κερσορα.

επιδη δεν θελω να κανω φορματ αν περασω τα windows 7 απο πανω παλι θα γινει φορματ? υπαρχει καποιος αλλος τροπος να αποθηκευσω τα αρχεια μου??

Ευχαριστω

Ετρεξα προχτες το windows update κατεβασε καποιες ενημερωσεις και τωρα καθε φορα που ανοιγω το pc μου πεταει οθονη να επιλεξω ποιον browser θελω να χρησιμοποιω..

Και η μονη επιλογη που εχει ειναι να σε ξαναρωτησει αργοτερα.

Δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις.

Ειναι ενα αρχειακι με ονομα "browserchoice" στο φακελο sytem32

Nα το κανω delete αφοβα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα ,

Ήθελα να ρωτήσω για ποιό λόγο το msn messenger στο win7 starter , βγαίνει δυό φορές στην οθόνη του λάπτοπ μου ? & εάν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους χρήστες .

Έχω κάνει δυό φορές απεγκατάσταση του msn και ξανά τα ίδια.

Από τα λίγα που γνωρίζω , κόλλησε το λάπτοπ σου διότι έκανες επαναφορά συστήματος άμεσως μετά απο την ενημέρωση & δεν πρόλαβε να γίνει σωστά η όλη ένεργεια ή ότι η κάρτα γραφικών να μην είναι αυθεντική και για αυτό κόλλησε .Το να βάλεις πάλι το win7 δεν νομίζω ότι θα ξεκολλήσει το πρόβλημα. Πιστεύω να βοήθησα κάπως .

Ετρεξα προχτες το windows update κατεβασε καποιες ενημερωσεις και τωρα καθε φορα που ανοιγω το pc μου πεταει οθονη να επιλεξω ποιον browser θελω να χρησιμοποιω..

Και η μονη επιλογη που εχει ειναι να σε ξαναρωτησει αργοτερα.

Δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις.

Ειναι ενα αρχειακι με ονομα "browserchoice" στο φακελο sytem32

Nα το κανω delete αφοβα?

Το Browser Choice θα'πρεπει να στο'χει εμφανίσει και στην επιφάνεια εργασίας. Δεν είναι τίποτα παρά μόνο μια σελίδα που σου δείχνει διαθέσιμους browsers που μπορείς να κατεβάσεις. Μπορείς να το διαγράψεις άφοβα.... :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Καλησπέρα ,

Ήθελα να ρωτήσω για ποιό λόγο το msn messenger στο win7 starter , βγαίνει δυό φορές στην οθόνη του λάπτοπ μου ? & εάν συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους χρήστες .

Βασια ετσι κανει το μσν στα windows 7,ανοιγει σε δυο καρτελες.

Αν θες την παλια καλη οψη τοτε :

στο εικονιδιο του ΜΣΝ πατα

δεξι κλικ ιδιοτητες

συμβατοτητα

συμβατοτητα με Windows Vista service pack 2

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλησπέρα ,

Βασια ετσι κανει το μσν στα windows 7,ανοιγει σε δυο καρτελες.

Αν θες την παλια καλη οψη τοτε :

στο εικονιδιο του ΜΣΝ πατα

δεξι κλικ ιδιοτητες

συμβατοτητα

συμβατοτητα με Windows Vista service pack 2

Σε Windows 7 Home Premium πάντως, το MSN δεν το βγάζει σε 2 καρτέλες. Εκτός κι αν είναι ήδη ρυθμισμένο στη ρύθμιση που ανέφερες(αν και δε νομίζω αλλά θα το τσεκάρω και θα επανέλθω).

Δεν πιστεύω να χρειαστεί νέο πέρασμα των win7 για μια εφαρμογή μόνο. Αν ήταν έτσι θα χάναμε το χρόνο μας να περνάμε ξανά και ξανά τα win7 κάθε φορά που θα κολλούσε ένα πρόγραμμα.:p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Σε Windows 7 Home Premium πάντως, το MSN δεν το βγάζει σε 2 καρτέλες. Εκτός κι αν είναι ήδη ρυθμισμένο στη ρύθμιση που ανέφερες(αν και δε νομίζω αλλά θα το τσεκάρω και θα επανέλθω).

Δεν πιστεύω να χρειαστεί νέο πέρασμα των win7 για μια εφαρμογή μόνο. Αν ήταν έτσι θα χάναμε το χρόνο μας να περνάμε ξανά και ξανά τα win7 κάθε φορά που θα κολλούσε ένα πρόγραμμα.:p

Δηλαδη αν πατησεις Χ σου παει κατω δεξια διπλα στο ρολοι;

Έχω τις εξής απορία σχετικά με την βαθμολογία των γραφικών και τα Win 7.

Στα Win Vista τα γραφικά ήταν στο 3.9 (με περασμένους τους οδηγούς της κάρτας γραφικών από το DVD) και όταν πέρασα με Clean Install τα 7άρια η βαθμολογία ήταν στο 3.7 (χωρίς να έχω περάσει τους επίσημους οδηγούς της κάρτας) και τις προάλλες τους εγκατέστησα γιατί δεν μπορούσα να παίξω μερικά παιχνίδια, αλλά μετά από ένα restart είδα ότι μου ξαναζητούσε να ελέγξει τις βαθμολογίες. Έτρεξα ξανά τις βαθμολογίες και είδα ότι τα Γραφικά έπεσα από το 3.7 στο 3.4.

Lol.. :confused:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Δηλαδη αν πατησεις Χ σου παει κατω δεξια διπλα στο ρολοι;

Αν πατήσω Χ μένει η μία καρτέλα , αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει αμέσως και την δευτέρη καρτέλα , αλλά κανένα εικονίδιο του msn δεν πάει δίπλα στο ρολόι , όπως στο win xp .

Στα Win Vista τα γραφικά ήταν στο 3.9 (με περασμένους τους οδηγούς της κάρτας γραφικών από το DVD) και όταν πέρασα με Clean Install τα 7άρια η βαθμολογία ήταν στο 3.7 (χωρίς να έχω περάσει τους επίσημους οδηγούς της κάρτας) και τις προάλλες τους εγκατέστησα γιατί δεν μπορούσα να παίξω μερικά παιχνίδια, αλλά μετά από ένα restart είδα ότι μου ξαναζητούσε να ελέγξει τις βαθμολογίες. Έτρεξα ξανά τις βαθμολογίες και είδα ότι τα Γραφικά έπεσα από το 3.7 στο 3.4.

μην τα δινεις και μεγαλη σημασια αυτα....ναχαμε να λεγαμε ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Αν πατήσω Χ μένει η μία καρτέλα , αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου βγάζει αμέσως και την δευτέρη καρτέλα , αλλά κανένα εικονίδιο του msn δεν πάει δίπλα στο ρολόι , όπως στο win xp .

Vakon_ σου εγραψα πιο πανω τι πρεπει να κανεις για να το λυσεις.

η βαθμολογια ειναι λογικο να ειναι χαμηλοτερη στα 7 διοτι σαν νεοτερο λειτουργικο "εχουν πιο ψηλα τον πηχη" Οπως και με τους σκληρους, οπου μονο με SSD θα δεις αξιοπρεπη βαθμολογια εκει. Τωρα γιατι επεσε κι αλλο με την τοποθετηση του driver ενας θεος ξερει! Βεβαιωσου οτι ειναι ο πιο προσφατος. Παντως οπως ειπαν, μην πολυαγχωνεσαι με αυτες τις βαθμολογιες!

ΥΓ: Παντοτε περναμε ολους τους drivers μετα την εγκατασταση κ δν περιμενουμε καποιο προβλημα η ασυμβατοτητα για να το κανουμε ;) Δηλαδη γραφικων, ηχου, δικτυου, μητρικης (chipset, INF, αλλα και τυχον αλλων controllers που υπαρχουν πανω) ακομα και οθονης , ποντικιου κλπ κλπ

Shit Happens!!!

τη βοηθεια σας. Εχω 2 θεματα

1)Πριν λιγες μερες δοκιμασα ενα προγραμματακι που αλλαζει και καλα background.Το δοκιμασα για να δω αν κανει δουλεια για να το βαλω στο νετμπουκ μου. Απο εκεινη την ημερα λοιπον, δε μου αλλαζει κανενα background με δεξι κλικ / save as και εχω μαυρο φοντο... Πως φτιαχνει?

2)Δε μου ανοιγει το jdownloader.

Τι το τρεχω κανονικα, τι ως αντμιν, τι το εγκατατεστησα παλι , τιποτα.

Δειχνει οτι διαβαζει αλλα δε ξεκιναει ποτε!

:X

1) μηπως εχεις την εκδοση starter? αν ναι, δε μπορεις να αλλαξεις φοντο (τουλαχιστον χωρις καποιο προγραμμα)

2) εχεις δοκιμασει απεγκατασταση-καθαρισμος regιstry-εγκατασταση?

1) μηπως εχεις την εκδοση starter? αν ναι, δε μπορεις να αλλαξεις φοντο (τουλαχιστον χωρις καποιο προγραμμα)

2) εχεις δοκιμασει απεγκατασταση-καθαρισμος regιstry-εγκατασταση?

1)οχι βρε. Ultimate εχω

μετα το εν λογω προγραμμα δε μπορω να αλλαξω τιποτα

2)ναι

τωρα απεγκαταστησα τη τζαβα

και ξανα αλλα και παλι δε βλεπω προκοπη

:X