MaXAiRO Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Το δικο μου εχει 4 για αυτο εβαλα και τα 64αρια Σχετικά με τη RAM, έχω 4GB, έβαλα χτες Windows 7 64-bit μιας και ο επεξεργαστής μου το υποστηρίζει αλλά στα χαρακτηριστικά λέει: 4,00GB (2,00GB είναι δυνατή η χρήση). Κάποια λύση; Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Σχετικά με τη RAM, έχω 4GB, έβαλα χτες Windows 7 64-bit μιας και ο επεξεργαστής μου το υποστηρίζει αλλά στα χαρακτηριστικά λέει: 4,00GB (2,00GB είναι δυνατή η χρήση). Κάποια λύση; μεσα στο bios θα πας και θα βρεις την επιλογη memory remap Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) μεσα στο bios θα πας και θα βρεις την επιλογη memory remap Αυτό δεν μπορεί να γίνει και στην περίπτωση που βάλω τα 32bit? ΥΓ. Πάντως στο laptop έχω 4GB και λογισμικό Vista με SP1 το οποίο στις ιδιότητες υπολογιστή γράφει γαι 4GB ενώ στη διαχείριση εργασιών γράφει για 3GB. Δεν ξέρω αν το Memory Remapping ισχύει και σε αυτήν την περίπτωση:worry: Γενικότερα, θέλω να προχωρήσω σε format βάζοντας Windows 7 Ultimate αλλά ακόμα ψάχνομαι για 32bit ή 64bit Edited June 3, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Τα 32-bit Windows δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πάνω από 3.5GB. Αυτό που κάνουν τα Vista και τα 7 είναι απλά να αναφέρουν το μέγεθος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και τα 4GB. Οπότε εφόσον έχει 4GB μνήμη RAM δεν υπάρχει λόγος να μην εγκαταστήσεις την έκδοση x64. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 Τα 32-bit Windows δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πάνω από 3.5GB. Αυτό που κάνουν τα Vista και τα 7 είναι απλά να αναφέρουν το μέγεθος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και τα 4GB. Οπότε εφόσον έχει 4GB μνήμη RAM δεν υπάρχει λόγος να μην εγκαταστήσεις την έκδοση x64.τοτε οι μακακες στο πλαισιο γιατι δεν μου το ειπαν οταν τους ειπα και συμφωνησαν να βαλω στο συστημα 4gb ram?γκαμ ωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 τοτε οι μακακες στο πλαισιο γιατι δεν μου το ειπαν οταν τους ειπα και συμφωνησαν να βαλω στο συστημα 4gb ram?γκαμ ωτο! Γιατί είναι μαμακες όπως είπες. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Πάντως δεν υπάρχει λόγος πλέον να προτιμήσει κάποιος τα 32μπιτα Windows έναντι των 64μπιτων. Ο μόνος λόγος είναι να χρησιμοποιεί κάποιο κουλό 16-bit DOS πρόγραμμα, αλλά και γι' αυτό υπάρχει λύση και λέγεται DosBox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Πάντως δεν υπάρχει λόγος πλέον να προτιμήσει κάποιος τα 32μπιτα Windows έναντι των 64μπιτων. Ο μόνος λόγος είναι να χρησιμοποιεί κάποιο κουλό 16-bit DOS πρόγραμμα, αλλά και γι' αυτό υπάρχει λύση και λέγεται DosBox. εγω δεν ειχα ιδεα για τα 64 αρια-τι ειναι και τι καλυτερο προσφερουν- και στο πλαισιο δεν μου τα προτειναν καν...ειναι πολυ ακριβοτερα απο τα 32αρια?τωρα μπορω να κανω online αναβαθμιση-αγορα των 64αρων?θα ειναι σαν να κανω φορματ?θα χασω τα παντα εαν δεν εχω backup?(το backup που εχω ηδη στα 32 δεν θα κανει στα 64αρια,ε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Παιδιά νομίζω οτι για τέτοιες απορίες μόνο στα forums.Στα καταστήματα δεν θα σας πουν τίποτα.Το συμφέρον τους κοιτάζουν.Εκτός και αν σε σπάνια περίπτωση πέσετε σε κανένα καλό παιδί.Τα 4gb στα βάλανε γιατί στοιχίζουν πιο πολύ απ'τα 2.Τόσο απλά.Τώρα αν θα δουλέψουν και τα 4 ή μόνο τα 3,δεν τους νοιάζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Παιδιά νομίζω οτι για τέτοιες απορίες μόνο στα forums.Στα καταστήματα δεν θα σας πουν τίποτα.Το συμφέρον τους κοιτάζουν.Εκτός και αν σε σπάνια περίπτωση πέσετε σε κανένα καλό παιδί.Τα 4gb στα βάλανε γιατί στοιχίζουν πιο πολύ απ'τα 2.Τόσο απλά.Τώρα αν θα δουλέψουν και τα 4 ή μόνο τα 3,δεν τους νοιάζει καθόλου. εγω ηθελα 4 και απλα τους το ειπα και συμφωνησαν!αλλα θα μπορουσαν να μου το ειχαν πει.το παιδι μου συζητουσα ηταν εξπερ στα κομπιουτερ ,σιγουρα το ηξερε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2010 Έχω Windows 7 Ultimate 64-bit, έχω 4GB RAM και λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο τα 2 από τα 4. Έκανα update τους drivers και το latest ΒΙΟS της motherboard αλλά στο BIOS menu δεν υπάρχει καμία επίλογη για Memory Remaping ή κάτι παρόμοιο. Τα χω ψάξει όλα. Έχω την GIGABYTE GA-P31-DS3L. Καμιά άλλη λύση υπάρχει; Έχω απελπιστεί και δε γουστάρω να γυρνάω σε 32-bit. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertakermark Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 πριν ειχες 32 bit? και αν ναι ποση μνυμη σου αναγνωριζε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 εγω δεν ειχα ιδεα για τα 64 αρια-τι ειναι και τι καλυτερο προσφερουν- και στο πλαισιο δεν μου τα προτειναν καν...ειναι πολυ ακριβοτερα απο τα 32αρια?τωρα μπορω να κανω online αναβαθμιση-αγορα των 64αρων?θα ειναι σαν να κανω φορματ?θα χασω τα παντα εαν δεν εχω backup?(το backup που εχω ηδη στα 32 δεν θα κανει στα 64αρια,ε?) Η τιμή είναι η ίδια για τα 32-bit (x86) και για τα 64-bit (x86-64). Μπορείς να τα αγοράσεις αλλά την φουλ έκδοση και όχι της αναβάθμισης διότι δεν μπορείς να αναβαθμίσεις τα windows που έχεις σε έκδοση 64-bit. Αναγκαστικά θα κάνεις πλήρη καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Η τιμή είναι η ίδια για τα 32-bit (x86) και για τα 64-bit (x86-64). Μπορείς να τα αγοράσεις αλλά την φουλ έκδοση και όχι της αναβάθμισης διότι δεν μπορείς να αναβαθμίσεις τα windows που έχεις σε έκδοση 64-bit. Αναγκαστικά θα κάνεις πλήρη καθαρή εγκατάσταση. θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με καποια προγραμματα(firefox) η οσα λειτουργουν με τα 32 θα λειτουργουν και με τα 64αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Respawn Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Καλό θα είναι να κάνεις ενα clean install.Θα αποφύγεις πολλά μικροπροβλήματα.πχ τα 64άρια έχουν 2 φακέλους programm files,τον κανονικό που όλοι ξέρουμε και τον programm files(x86).Αυτό είναι το πιο απλό παράδειγμα που μπορώ να σου δώσω.Άλλα προγράμματα μπαίνουν στον ένα,άλλα στον άλλο.Κάνε ενα clean install,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 θα υπαρχει προβλημα συμβατοτητας με καποια προγραμματα(firefox) η οσα λειτουργουν με τα 32 θα λειτουργουν και με τα 64αρια? Βγήκε και firefox σε 64bit. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouzouki88 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 καλησπερα παιδια...ειδα σ ενα περιοδικο οτι για notebook ειναι κλαυτερα τα windows7 starter παρα τα ultimate....τι λετε..?? ultimate η starter η home premium..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2010 Για notebook ή για netbook; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 πριν ειχες 32 bit? και αν ναι ποση μνυμη σου αναγνωριζε? Ναι, είχα 32-bit Vista αλλά και πάλι αναγνώριζε 2/4 GB. Δεν ξέρω τι παίζει... Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 εγω δεν ειχα ιδεα για τα 64 αρια-τι ειναι και τι καλυτερο προσφερουν- και στο πλαισιο δεν μου τα προτειναν καν...ειναι πολυ ακριβοτερα απο τα 32αρια?τωρα μπορω να κανω online αναβαθμιση-αγορα των 64αρων?θα ειναι σαν να κανω φορματ?θα χασω τα παντα εαν δεν εχω backup?(το backup που εχω ηδη στα 32 δεν θα κανει στα 64αρια,ε?)γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει για μισο giga να μπεις σε αυτη την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2010 γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει για μισο giga να μπεις σε αυτη την διαδικασια μαλλον αυτο σκεφτομαι τελικα μιας και η χρηση που κανω ειναι απλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 παιδια εχω ενα netbook acer aspire one και θελω να βγαλω τα χπ και να βαλω τα 7 θα τα σηκωνει λετε...εχει 1γιγα ραμ....πια εκδοση προτεινετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αν βάλεις τα 7 θα βάλεις τα Starter. Και ναι, θα τα σηκώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Αν βάλεις τα 7 θα βάλεις τα Starter. Και ναι, θα τα σηκώνει. και που μπορω να τα βρω να τα "αγορασω"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 και που μπορω να τα βρω να τα "αγορασω"? Δυστυχώς είναι σπάνια έκδοση στα μαγαζιά για την αγοράσεις (κάτι σα την home basic των Vista). :whistle: Δοκίμασε την Home Premium με απενεργοποιημένο το aero. p.s: Έχεις pm... ;) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts