Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δες για αναβαθμίσεις στο amazon. πάντως τα λεφτά μια upgrade έκδοσης για hpr από xp ή vista δεν είναι ακριβή πολύ.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

β) Το Avast! Antivirus είναι ασύμβατο με τα Windows 7. Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου βγάζει μήνυμα το Action Center να ενεργοποιήσω το avast!, αλλά ενώ πατάω να ενεργοποιηθεί μου βγάζει ξανά το μήνυμα. :blink:
Απόλυτα συμβατό στο δικό μου υπολογιστή.

Δοκιμασμένο σε Windows 7 Ultimate, τόσο 32-bit όσο και 64-bit.

Επίσης κανένα πρόβλημα και στα δικά μου 7άρια με το Avast.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

υπαρχει καποιος τροπος στο windows update να το κανω να μην μου δειχνει καθε φορα καποια updates που ΔΕΝ θελω ποτε να κατεβασω?

καθε μερα μου λεει οτι υπαρχουν updates για το office αλλα εγω δεν θελω να τα κατεβασω και καθε μερα μου τα βγαζει στη λιστα.γινεται να μην τα δειχνει και να μην τα κατεβασω ποτε κατα λαθος?

υπαρχει καποιος τροπος στο windows update να το κανω να μην μου δειχνει καθε φορα καποια updates που ΔΕΝ θελω ποτε να κατεβασω?

καθε μερα μου λεει οτι υπαρχουν updates για το office αλλα εγω δεν θελω να τα κατεβασω και καθε μερα μου τα βγαζει στη λιστα.γινεται να μην τα δειχνει και να μην τα κατεβασω ποτε κατα λαθος?

κανεις δεξι κλικ πανω στην ενημερωση που θελεις και μετα νομιζω εξαφανιση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

σε όλους κατέβηκαν μια χαρά τα updates της τρίτης? εμένα δεν μου τα περνάει... χμμμ.

κανείς? μια απάντηση.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

κανείς? μια απάντηση.

Ουτε εγω αντιμετωπισα προβλημα με τα updates. Εσενα κατεβηκαν αλλα δεν τα κανει εγκατασταση ή δεν στα κατεβασε καθολου?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

με τον MP12 που εχουν τα 7 μπορουμε να προσθεσουμε lyrics στα mp3 οπως γινοταν με τον MP10 μεσω advanced tag editor???

edit: μαλλον ειναι δυσκολα τα πραγματα σαυτον τον τομεα.. :(

Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Έχω την microsoft life cam vx-3000, έχω περάσει drivers κλπ αλλά ενώ τον πρώτο καιρό λειτουργούσαν όλα οκ, πλέον όταν ανοίγω το πρόγραμμα της κάμερας μου λέει ότι δεν υπάρχει συνδεδεμένη κάμερα. Αν την ανοίξω μεσω του msn ανοίγει κανονικά.

Τί μπορεί να φταίει? Έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά τους drivers αλλά πάλι τα ίδια.

Και κάτι άλλο.

Όταν συνδέω έναν εξωτερικό δίσκο, φλασάκι κλπ και κάνω ασφαλή κατάργηση, ενώ μου λέει ότι μπορώ να βγάλω την συσκευή.. δεν έχει γίνει κατάργηση.

Χθες κατά τη διάρκεια εγκατάστασης ενός παιχνιδιού μου εμφανίστηκε στο δεξί κάτω μέρος της οθόνης το εξής μήνυμα:

«Windows 7

Build 7100

This Copy Of Windows Is Not Genuine»

Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό γιατί τα Windows είναι ενεργοποιημένα με γνήσιο Product Key (και ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου). :cold:

Επίσης, μου φάνηκε περίεργο επειδή στο Wu δεν βρίσκω πουθενά την ενημέρωση που ψάχνει αν τα Windows είναι πλαστά ή γνήσια. :blink:

Ευτυχώς όλα γίνανε κανονικά μετά από λίγο κάνοντας το εξής:

«Υπολογιστής -> Ιδιότητες» Στο «Ιδιότητες» κόλλησε γιατί λίγο αλλά όταν φόρτωσε το πεδίο «Ενεργοποίηση των Windows» τότε το μήνυμα εξαφανίστηκε. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Δεν βρίσκω ανάλογη θεματική ενότητα, οπότε ας θεωρήσω ότι είναι εδώ...

Πέρασα πριν λίγο καιρό στον αδερφό μου μαζί με τα 7, τα office 2007 εννοείται σπασμένα και τα 2. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από λίγο καιρό του έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι γνήσια τα office.Τα κάνω uninstall,εγκαθιστώ άλλη κόπια πάλι το ίδιο. Το κάνα άλλη μια φορά πάλι πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι τις 2 εκδόσεις που του έχω βάλει τις έχω βάλει σε μένα και σε ένα αλλο παιδί και δεν έχουμε πρόβλημα με το γεγονός ότι είναι πειρατικά. Συμβουλές;;;

(πέραν γνήσιων και open office για αρχή)

Δεν βρίσκω ανάλογη θεματική ενότητα, οπότε ας θεωρήσω ότι είναι εδώ...

Πέρασα πριν λίγο καιρό στον αδερφό μου μαζί με τα 7, τα office 2007 εννοείται σπασμένα και τα 2. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από λίγο καιρό του έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι γνήσια τα office.Τα κάνω uninstall,εγκαθιστώ άλλη κόπια πάλι το ίδιο. Το κάνα άλλη μια φορά πάλι πρόβλημα.

Το θέμα είναι ότι τις 2 εκδόσεις που του έχω βάλει τις έχω βάλει σε μένα και σε ένα αλλο παιδί και δεν έχουμε πρόβλημα με το γεγονός ότι είναι πειρατικά. Συμβουλές;;;

(πέραν γνήσιων και open office για αρχή)

Συμβαινει σε πολλους και σε παλαιοτερες εκδοσεις των windows ασχετως Seven!! Ειναι θεμα του MS Office που βλεπει οτι ειναι σπασμενο. Απλα πατα "αναφορα αργοτερα" (ή οπως το γραφει) και ξεπερνας το μηνυματακι, το office θα δουλευει κανονικα καθε φορα που το ανοιγεις.

Οταν χρησιμοποιεις κρακαρισμενες εφαρμογες θα τα εχεις και αυτα, ολα μεσα στο κολπο ειναι!! Δεν τρεχει ομως καποιο προβλημα, πλην του σπαστικου μηνυματος.

Για να μην εχουμε λοιπον αυτα καλο ειναι να τα αγοραζουμε αυθεντικα (οταν μπορουμε)!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Συμβαινει σε πολλους και σε παλαιοτερες εκδοσεις των windows ασχετως Seven!! Ειναι θεμα του MS Office που βλεπει οτι ειναι σπασμενο. Απλα πατα "αναφορα αργοτερα" (ή οπως το γραφει) και ξεπερνας το μηνυματακι, το office θα δουλευει κανονικα καθε φορα που το ανοιγεις.

Οταν χρησιμοποιεις κρακαρισμενες εφαρμογες θα τα εχεις και αυτα, ολα μεσα στο κολπο ειναι!! Δεν τρεχει ομως καποιο προβλημα, πλην του σπαστικου μηνυματος.

Για να μην εχουμε λοιπον αυτα καλο ειναι να τα αγοραζουμε αυθεντικα (οταν μπορουμε)!! :)

Το περίεργο είναι ότι 2 pc με το ίδιο setup και το ένα τα βγάζει πειρατικά...Βέβαια το μήνυμα δεν του το βγάζει κάθε φορά που ανοίγει το pc. Εφόσον δεν ενέχει κίνδυνος να γίνει καμιά βλακεία μετά με κανά έγγραφο τότε ok..

Edited by enigma84

Ποιά είναι η default γραμματοσειρά στο notepad; Την πείραξα και τώρα δε θυμάμαι ποιά είναι για να την ξαναβάλω πίσω...

Στα 7άρια που έχω είναι η Lucida Console.

Ποιά είναι η default γραμματοσειρά στο notepad; Την πείραξα και τώρα δε θυμάμαι ποιά είναι για να την ξαναβάλω πίσω...
Let me be your fantasy

καλησπέρα παιδιά....ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση...πως μπορούμε να βάλουμε σε win7 θέμα mac??γνωρίζει κανείς???ευχαριστώ πολύ!!!!

από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC]

msn:giankovits@hotmail.com

τι κακο χαλι αυτο με τον mp12.. Πρωτον: εχω συνδεδεμενα τα ηχεια με ψηφιακη συνδεση και ανεξαρτητως σε τι υψος εχω τη σταθμη του ηχου στον player αυτος παιζει τερμα! Και δευτερον, βαζω να παιξει ενα αρχειο και αν πατησω απλα pause η τον κλεισω αμεσως δν μπορω να μετακινησω το συγκεκριμενο αρχειο. Πρεπει να πατησω stop->return to library και μετα ο Mp θα το αποδεσμευσει! Edited by fantomas_ktm
Shit Happens!!!

Καλησπερα παιδια!!! ΕΧς ΕΝΑ acer μικρο και 8ελς να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν εχει cd...γινεται και με στικακι..??

Καλησπερα παιδια!!! ΕΧς ΕΝΑ acer μικρο και 8ελς να του βαλω τα windows 7 αλλα δεν εχει cd...γινεται και με στικακι..??

http://tinyurl.com/2wbet5j

[sIGPIC][/sIGPIC]

γνωριζει καποιος να εξηγησει λεπτομερως τι περιεχει το partition των 100mb οταν εγκαθισταντε τα win7 και γιατι σε αλλους εμφανιζεται και σε αλλους οχι???
Shit Happens!!!