Jump to content

Microsoft Windows 7

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την εκανα αλλα ο ελευθερος χωρος στο σκληρο οσο παει και μικραινει!! Χθες που εκανα την εγκατασταση ειχα 50gb ελευθερα απο τα 100 του partition και σημερα εχω 38gb ελευθερα. Περα του γεγονοτος οτι ειναι τρομακτικο πως δεσμευει 50gb για τα windows μονο, τι γινεται και "τρωει" τα gb σαν μαρουλοφυλλα??

windows 7 home premium

Απο την επιφάνεια εργαασίας πως μπορώ να διώξω τις βιβλιοθήκες και το οικιακή ομάδα? Πάντως απο όσο τα έχω λειτουργήσει δε μου τρώνε παραπάνω χώρο στο δίσκο φάγανε όσο φάγανε όταν εγκαταστάθηκαν...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Ρε παιδια...υπαρχει κανενας τροπος/πατεντα οτιδηποτε στα win7 που να μπορουμε να κανουμε χειροκινητη ταξινομηση καποιον αρχειων...?!!!!

**Εκτος επιφανειας εργασιας που σου δινει αυτη την επιλογη..!!

Μιλαω για φακελους και αρχεια (μουσικα αρχεια..)!

*** Χρονια πολλα σε ολους και καλη χρονια να εχουμε..!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Παιδια καλησπερα και καλη χρονια σε ολους :)!Μια ερωτηση.Δεν μπορω να κανω εγκατασταση το googlearth 5 στα win 7.Moυ βγαζει μηνυμα ''error...κλπ''.Μονο παλαιοτερη εκδοση του googlearth μπορω να εγκαταστησω.Εχει κανεις καμια ιδεα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

και γω μια απο τα ιδια! αλλα σε εμενα το κανει εγκατασταση αλλα στην εκκινηση του προγραμματος "πεταει" error.

και γω μια απο τα ιδια! αλλα σε εμενα το κανει εγκατασταση αλλα στην εκκινηση του προγραμματος "πεταει" error.

Και αρχικα τον ειχα εγκαταστησει και δουλευε κανονικα.Χρειαστηκε ομως να κανω ενα recovery στα 7 και απο εκει και επειτα δεν κανει εγκατασταση.Τελικα τι παιζει με τα 7???:worry:.Μηπως τα XP ηταν μακραν τα καλυτερα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα δεν ετρεξε καθολου το googlearth με τα windows 7. οπως ειπα, εγινε η εγκατασταση αλλα δεν "επαιξε" ποτε το προγραμμα.

οσο για τα xp, πλεον για μενα δεν υπαρχουν! μονο vista και 7!

Εγκατέστησα το iTunes στα 7 μου και ενώ το έβαλα ως κύριο media player και τον άνοιξα από την taskbar, αυτό άνοιξε σε ξεχωριστό tab στην taskbar. Είναι bug είναι iTunes ή των 7;

http://i47.tinypic.com/6rmuqr.png

Επίσης, κάτι άλλο μου δεν μου αρέσει είναι ότι όταν κάνω την taskbar σαν των Vista/XP (Να μη γίνεται ποτέ συνδυασμός), τα ίδια παράθυρα ενώνονται μεταξύ τους. Δηλαδή, αν έχω ανοίξει δύο παράθυρα του Internet Explorer, αυτά αυτόματα "κολλάνε" μεταξύ τους και δεν μπορώ να μετακινήσω κάποιο από τα δύο. Μετακινούνται μόνο σα ζευγάρι. Το ίδιο γίνεται και μ'άλλα προγράμματα (Messenger κ.α). Πως μπορώ να το διορθώσω;:confused:

Εμένα τρέχει κανονικά πάντως:

Google Earth

5.1.3533.1731

Build Date

Nov 12, 2009

Build Time

11:59:29 am

Renderer

DirectX 9

Operating System

Microsoft Windows Vista (Service Pack 0)

Video Driver

000010DE (00008.00016.00011.09062)

Max Texture Size

4096x4096

Server

kh.google.com

Μήπως πρέπει να το εγκαταστήσετε/τρέξετε σαν administrator;

Εμένα τρέχει κανονικά πάντως:

Μήπως πρέπει να το εγκαταστήσετε/τρέξετε σαν administrator;

λογικά ναι.

ως admin παίζει μια χαρά.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

προσπαθω να ξετσεκαρω την επιλογη ''μονο για αναγνωση'' σε ενα φακελο στα programm files αλλα υπαρχει προβλημα....ενω την ξετσεκερνω και παταω εφαρμογη αν ξαναπατησω ιδιοτητες ειναι τσεκαρισμενη η επιλογη....καμια ιδεα;;;
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Παιδια η Μπαρα Αναζητησης στην Εναρξη μπορει να βγει?? Υπαρχει τροπος??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Start > Control Panel > Programs > Turn Windows Features On or Off > ξετίκαρε το Windows Search.

Ευχαριστω για την απαντηση παλικαρε, αν και το βρηκα!!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

εχει βαλει κανεις τα windows7 32 και μετα να βαλει τα 64 να μου πει πως γινεται?γιατι τωρα μου βγαζει οτι υπαρχει διαφορετικο λειτουργικο και δεν με αφηνει να βαλω τα 64.

εχει βαλει κανεις τα windows7 32 και μετα να βαλει τα 64 να μου πει πως γινεται?γιατι τωρα μου βγαζει οτι υπαρχει διαφορετικο λειτουργικο και δεν με αφηνει να βαλω τα 64.

Δε γίνεται να εγκαταστήσεις τα 64μπιτα, πάνω από τα 32μπιτα. Θέλουν καινούρια, καθαρή εγκατάσταση.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

καλησπερα!!

εχω το συγκεκριμενο

netbook...

http://www.1-click.gr/apps/gr/EnTrID/993534/stem/product_details.html

μπορω να βαλω τα windows 7??

και αν ναι,ποια??

να τα βαλω ως καθαρη εγκατασταση η

ως upgrade??

ευχαριστω!!:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, μπορείς. Αν δεν κάνω λάθος, τα Windows 7 είναι "δώρο" για αυτούς που αγόρασαν υπολογιστή με Windows Vista. Σου προτείνω τα Windows 7 Starter που είναι ό, τι πρέπει για laptop. :)

Σιγα μην βαλει και τα Beginner:p

Ξεχνα τα Starter (δεν πουλιουνται κιολας) και πηγαινε σε Home Premium. Βεβαια καθως δεν εχεις dvdrom, θα πρεπει να τα εγκαταστησεις μεσω usb.

Ναι, μπορείς. Αν δεν κάνω λάθος, τα Windows 7 είναι "δώρο" για αυτούς που αγόρασαν υπολογιστή με Windows Vista. Σου προτείνω τα Windows 7 Starter που είναι ό, τι πρέπει για laptop. :)

Σιγα μην βαλει και τα Beginner:p

Ξεχνα τα Starter (δεν πουλιουνται κιολας) και πηγαινε σε Home Premium. Βεβαια καθως δεν εχεις dvdrom, θα πρεπει να τα εγκαταστησεις μεσω usb.

το netbook το εχω 6μηνες και εχει xp.

αμα βαλω τα windows 7 premium δεν θα ειμαι οκ??32bit η 64bit??

εχω εξωτερικο dvd αρα δεν εχω προβλημα για την

εγκατασταση.

λετε να τα βαλω ως καθαρη εγκατασταση η ως updrage??:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

το netbook το εχω 6μηνες και εχει xp.

αμα βαλω τα windows 7 premium δεν θα ειμαι οκ??32bit η 64bit??

εχω εξωτερικο dvd αρα δεν εχω προβλημα για την

εγκατασταση.

λετε να τα βαλω ως καθαρη εγκατασταση η ως updrage??:O

Clean Installation με κλειστά μάτια. Πάντα μια "καθαρή εγκατάσταση" είναι καλύτερα από "αναβάθμιση". Πιστεύω πως σε netbook η καλύτερη έκδοση είναι η Starter, αλλά αν έχεις καλό hardware δοκίμασε κι'άλλες εκδόσεις.

Home Premium 32bit βαλε. Αμα μπορεσεις και καποια στιγμη να προσθεσεις αλλο 1GB (συνολο 2GB) θα νομιζεις οτι πηρες αλλο μηχανημα;)

johnthegreek@ τα Starter δεν αξιζουν γιατι:

Windows 7 Starter does not include:

* Aero Glass, meaning you can only use the “Windows Basic” or other opaque themes. It also means you do not get Taskbar Previews or Aero Peek.

* Personalization features for changing desktop backgrounds, window colors, or sound schemes.

* The ability to switch between users without having to log off.

* Multi-monitor support.

* DVD playback.

* Windows Media Center for watching recorded TV or other media.

* Remote Media Streaming for streaming your music, videos, and recorded TV from your home computer.

* Domain support for business customers.

* XP Mode for those that want the ability to run older Windows XP programs on Windows 7.

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν. Ασε που δεν υπαρχει θεμα οτι ειναι ελαφρια ή οχι απο τις αλλες εκδοσεις. Ο πυρηνας ειναι σχεδον ιδιος για ολα τα Windows 7.

johnthegreek@ τα Starter δεν αξιζουν γιατι:

Κατα την γνωμη μου δεν αξιζουν. Ασε που δεν υπαρχει θεμα οτι ειναι ελαφρια ή οχι απο τις αλλες εκδοσεις. Ο πυρηνας ειναι σχεδον ιδιος για ολα τα Windows 7.

Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχω κάποιες παρατηρήσεις.

Α) Το aero κατά 90% μπορείς να το ενεργοποιήσεις μέσω της Registry των Windows ( http://www.youtube.com/watch?v=gcUKt1MleQU )

Β) Μπορείς να αλλάξεις φόντο μέσω προγράμματος. Και

Γ) Από τη στιγμή που τα netbook δεν έχω DvD Driver, πως περιμένεις τα Starter να έχουν DvD Playback; Γι'αυτό τα έχουν εγκαταστήσει σε netbook/laptop των 300-350 ευρώ. Πάντως, να ξεκαθαρίσουμε πως ελαφριά και βαριά Windows δεν υπάρχουν! Υπάρχουν Windows με ενεργοποιημένες και απενεργοποιημένες δυνατότητες.

ευχαριστω πολυ παιδια....

τελικα θα βαλω τα premium 32bit.

ελπιζω να μην εχω προβλημα με τα drivers.:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]