Nikos_s3 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Υ.Γ: Μόλις παρατήρησα ότι όταν πατάω τη ροδέλα του ποντικιού, αντί να μου κάνει καινούργιο tab στο Firefox, μου εμφανίζει το παραπάνω πινακάκι: http://i34.tinypic.com/2uzecl2.png πίνακας ελέγχου-->ποντίκι και ρυθμίζεις στη ροδέλα την επιλογή ''μεσαίο κλικ''.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Παιδιά καλημέρα, μια ερώτηση: Κάποια στιγμή στο παρελθόν που χρειάστηκε να επανεγκαταστίσω τα Vista στο μηχάνημα, μια κοπέλα στο τηλεφωνικό service του μαγαζιού που το είχα αγοράσει, ειχε προτείνει format και εγκατάσταση από την αρχή, για να αποφύγω τυχόν "σκουπίδια" που θα έμεναν στον σκληρό (ήταν ενήμερη για το φακελο windows.old, παρόλαυτα επέμενε και με έπεισε). Σήμερα έλαβα τα 7. Αξίζει να μπω σε διαδικασία format ή να κάνω ένα clean installation και θα είμαι οκ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Σίγουρα αξίζει, κάνωντας φορμάτ και εγκαθιστώντας τα απο την αρχή γλυτώνεις απο οποιαδήποτε προβλήματα που μπορει να είχε το προηγούμενο λογισμικό σου. Έτσι κι αλλιώς ένα φορμάτ πάντα κάνει καλο!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα...λοιπον αναγκαστικα να κανω full format και τους τρεις σκληρους στο πισι μου και μετα εκανα κανονικα εγκατασταση τα 7 στον C....η εγκατασταση εγινε μια χαρα κ ολα δουλευουν ρολοι μεχρι να περασω το activator κ να κανω επανεκινηση... απο εκει κ περα δεν γινετε τιποτα... δεν φωρτονουν τα win και εμφανιζετε μονο μαυρη οθονη.... μπορει καποιος να με βοηθησει??? εχω την τελικη εκδοση 7600 32 bit GR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Σίγουρα αξίζει, κάνωντας φορμάτ και εγκαθιστώντας τα απο την αρχή γλυτώνεις απο οποιαδήποτε προβλήματα που μπορει να είχε το προηγούμενο λογισμικό σου. Έτσι κι αλλιώς ένα φορμάτ πάντα κάνει καλο!!! :lol: φυσικά και δεν κάνει καλό. στο δίσκο πάντα. το format το κάναμε κάποτε στα 98 και στα Me. μάθετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση που είναι πιο ασφαλής, πιο γρήγορη και δε χάνεις τίποτα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 φυσικά και δεν κάνει καλό. στο δίσκο πάντα. το format το κάναμε κάποτε στα 98 και στα Me. μάθετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση που είναι πιο ασφαλής, πιο γρήγορη και δε χάνεις τίποτα. Που ακριβως δεν κανει καλο το format? Και στa 2000, XP, Vista, 7 ολα τα windows θελουν format για να γινει σωστο installation. Δεν υπαρχει λογος να κρατηθει ενα folder windows.old. Κανουμε backup οτι χρειαζομαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Παιδια μια ερωτηση. Συγχωρεστε με αν εχει ξαναπαντηθει αλλα με αναζητηση δεν εβγαλα κατι. Εχω ακουσει οτι οσοι εχουν vista home premium (μεσα σαυτους και γω) δικαιουνται δωρεαν αναβαθμιση σε 7. Αρχικα ισχυει κατι τετοιο η οχι? Αν ναι ποια η διαδικασια για την αναβαθμιση? Που θα πρεπει να απευθυνθουμε? Απο κει που το αγορασαμε? Thanks in advance..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 το format δεν είναι ίδιο με το disk clean up. στην πραγματικότητα ένας δίσκος έχει πεπερασμένα format που γίνονται χωρίς κόστος. ας αφήσουμε τι βλακίες όμως... (το windows.old κρατάει τα αρχεία σου και ΔΕΝ θέλεις έτσι backup). ένας απλός χρήστης δεν έχει εξωτερικά μέσα για backup κλπ κλπ. σήμερα μετά από κοντά 5 χρόνια είδα την πρώτη μπλε οθόνη... στο άσχετο ενώ πρίνταρα και ενώ τα δουλεύω (νόμιμα τα rtm) από τον αύγουστο. ίσως έπαιξε ρόλο η αλλαγή γλώσσας (μέσω vistalizator). πραγματικά ξενέρωσα... Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Παιδια μια ερωτηση. Συγχωρεστε με αν εχει ξαναπαντηθει αλλα με αναζητηση δεν εβγαλα κατι. Εχω ακουσει οτι οσοι εχουν vista home premium (μεσα σαυτους και γω) δικαιουνται δωρεαν αναβαθμιση σε 7. Αρχικα ισχυει κατι τετοιο η οχι? Αν ναι ποια η διαδικασια για την αναβαθμιση? Που θα πρεπει να απευθυνθουμε? Απο κει που το αγορασαμε? Thanks in advance..:) Νομίζω ότι δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 7 έχουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει υπολογιστή με Windows Vista από τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου και μέτα.. Λογικά, μέσα στη συσκευάσια θα πρέπει να υπάρχει κάποιο κουπόνι. Για σιγουριά δες εδώ: https://windows7upgradeoption.com/Landing.aspx Παρατήρηση: Είδα ότι το "Υποστήριξη και Βοήθεια" μεταφράστηκε στα ελληνικά στο ελληνικό γλωσσικό πακέτο. Θα υπάρξουν και σ'άλλα μέρη των Windows μεταφράσεις (Welcome, Logged On κ.λ.π);; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Νομίζω ότι δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 7 έχουν μόνο όσοι έχουν αγοράσει υπολογιστή με Windows Vista από τέλη Ιουλίου - αρχές Αυγούστου και μέτα.. Λογικά, μέσα στη συσκευάσια θα πρέπει να υπάρχει κάποιο κουπόνι. Για σιγουριά δες εδώ: https://windows7upgradeoption.com/Landing.aspx Μπα...οτι δηλωσεις εισαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 πως μπορω να βαλω την επιλογη που 'ηχογραφει' τον ηχο του pc και οχι απο Mic? νομιζω στο pc ηταν με την ονομασια 'what u listen' καπως ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Σας έχει τύχει να έχετε στα 7 πρόβλημα με το πληκτρολόγιο ???? Σε μένα κάποια παιχνίδια (Batman AA, GTAIV, G-Force κλπ.) δεν καταλαβαίνουν ΚΑΘΟΛΟΥ οποιοδήποτε πάτημα πλήκτρου στο ps/2 πληκτρολόγιο που έχω. Σαν να μην είναι συνδεμένο !!!!!!!! Αν ξέρει κάποιος και έχει βρει μία άκρη, θα του ήμουν ευγνώμων ειλικρινά !!!!!! Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 έχεις την rtm? έχεις τους τελευταίους οδηγούς? έχεις τις τελευταίες εκδόσεις των παιχνιδιών? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Για τα ποντικια τις Micro$oft ειναι!! Microsoft IntelliPoint Νεες πατεντες των Win7 :) Βασικά αυτό το πρόγραμμα τώρα μετράει τουλάχιστον 5 χρόνια! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παιδια εχω ενα σοβαρο προβλημα...λοιπον αναγκαστικα να κανω full format και τους τρεις σκληρους στο πισι μου και μετα εκανα κανονικα εγκατασταση τα 7 στον C....η εγκατασταση εγινε μια χαρα κ ολα δουλευουν ρολοι μεχρι να περασω το activator κ να κανω επανεκινηση... απο εκει κ περα δεν γινετε τιποτα... δεν φωρτονουν τα win και εμφανιζετε μονο μαυρη οθονη.... μπορει καποιος να με βοηθησει??? εχω την τελικη εκδοση 7600 32 bit GR παιδια για το προβλημα μου δεν εχει κανένας λύση?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 βασικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αγόρασέ τα. ελάχιστα κοστίζουν πια τα upgrade. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 έχεις την rtm? έχεις τους τελευταίους οδηγούς? έχεις τις τελευταίες εκδόσεις των παιχνιδιών? Απλό generic πληκτρολόγιο είναι αγορασμένο από το πλαίσιο (αν και δοκίμασα και ένα logitech ασύρματο με τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα). Δεν έχω περάσει κάποιους οδηγούς και πέρασα την retail ultimate x64 με upgrade. Και φυσικά δούλεψα και το windows update περνώντας όλα τα critical. Eκτός παιχνιδιών (προσθέστε και το καινούργιο operation flashpoint, όλα τα παιχνίδια με τα τελευταία patches όπου υπάρχουν) όλα λειτουργούν κανονικά. Έψαξα γενικά στο νετ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό γμτ.... :O Λέτε να υπάρχουν drivers για τα ps/2 για win7 ???? :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 θέλεις οδηγούς. για τα πάντα. μητρική κλπ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παρεπιπτόντως να κράξω λίγο την asus που ακόμα δεν έχει βγάλει bios update για τα 7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 ακριβώς... έλεος τόσους μήνες. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παιδιά υπάρχουν διαφορές στην RTM και σε αυτήν που κυκλοφόρησε 22/10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παιδιά υπάρχουν διαφορές στην RTM και σε αυτήν που κυκλοφόρησε 22/10? Και αυτή που κυκλοφόρησε στις 22/10 RTM είναι. Απλώς, η RTM που είναι "κατεβασμένη" από την ιστοσελίδα της Microsoft λήγει μετά από ημέρες και χρειάζεται activator για να την έχεις για πάντα, κάτι που είναι παράνομο, ενώ η έκδοση που κυκλοφορεί στα καταστήματα είναι η αυθεντική..!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 παρεπιπτόντως να κράξω λίγο την asus που ακόμα δεν έχει βγάλει bios update για τα 7... ακριβώς... έλεος τόσους μήνες. Τι παραπάνω θα προσφέρει το BIOS update στο λειτουργικό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 ok then, let me rephrase that: η RTM (που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο αν δεν κάνω λάθος) από την ιστοσελίδα της microsoft, με την RTM της 22ας Οκτωβρίου, έχουν διαφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Τι παραπάνω θα προσφέρει το BIOS update στο λειτουργικό; δες τι κάνει το LE (lenovo experience) και θα καταλάβεις. πολλά πράγματα προσφέρει ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts