Jump to content

Συσκευή Windows Mobile με ελληνικά και dual SIM

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Τωρα ομως εχω ενα αλλο προβλημα, το πληκτρολογιο του destinator δεν γραφει ελληνικα και οι χαρτες που εχω εχουν ελληνικα ονοματα.

Τότε δεν έχεις το σωστό πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα σχετικά με τα ελληνικά στο Destinator.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 342
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τότε δεν έχεις το σωστό πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα σχετικά με τα ελληνικά στο Destinator.

Τι ακριβως ειναι αυτο που χρειαζομαι? Και εχεις καμια ιδεα που θα το βρω?

Επισης βρηκα ενα ακομα προβλημα με το Τ5388++.

Απο το μενου των contacts δεν σου επιτρεπει να επιλεξεις με ποια SIM θα κανεις το τηλεφωνημα.

Απλα απο Default κανει κληση με την SIM1.

Γνωριζει καποιος κατι για αυτο? Πως διορθωνεται κτλ.

Και μηπως γνωριζει κανεις καποιο εναλλακτικο πραγραμμα για διαχειρηση των contacts που να δουλευει σε dual sim περιβαλλον?

Δοκιμασα το iContact αλλα δουλευει μονο με μια SIM.

<Υπενθυμίζω ότι τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται>

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Γειας σας [αιδα,ειμαι νεος στην παρεα και θα ηθελα την γνωμη σας.

Θελω να αγορασω δυο Τ5388+ και εχω χαζεψει ψαχνοντας:blink:

Χιλιομπερδευτικα οταν ειδα αυτα τα δυο:

http://yasonic.en.alibaba.com/product/309815538-209937992/3_2_mobile6_5_OS_Smartphone_WiFi_GPS_Diamond_T5388_Mobile_Phone.html

http://yasonic.en.alibaba.com/product/329882336-209937992/3_2_Dual_SIM_Mobile6_5_Smart_Phone_WiFi_FM_T5388_S560_Mobile_Phone.html

βλεπω διαφορές στους επεξεργαστες και στην μνημη RAM και στις οθονες να γραφουν οτι θελουν:cry:

δεν μπορω να αποφασισω ποιο πρεπει να παρω.

δειτε και αυτο απο το ebay Item number: 130434343414

θα προχωρησω στην αγορα τους σε 2-3 μερες εφοσον ξεκαθαρισω το τοπιο:D

περιμενω την αποψη σας,ειδικα απο μελη που ξερουν τι παιζει!!!

Λοιπον παιδες σχετικα με το

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130434343414&ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123

Item number: 130434343414

επικοινωνησα με τον κινεζο και του ζητησα μια πολυ καλη προσφορα για δυο συσκευες περιλαμβανομενων των μεταφορικων και μου ειπε 330 USD δηλαδη περιπου 250 ευρω ,125 ευρω το ενα!!! νομιζω οτι μεχρι στιγμης στο παζαρι τα παω καλα,αυριο θα τον πληρωσω να μου το στειλει

το ειδα,δεν μου αρεσε η αναλυση του PX: 240*400

προτιμω την 800 x 480 pixels

Καλημέρα σε όλους.

Εγώ παρέλαβα τελικά το w73 εδώ και 20 μέρες περίπου.

Για όσους ενδιαφέρονται , πράγματι είναι όπως το έχει περιγράψει ο droulis .

Το παρήγγειλα με αγγλική rom. Εξωτερικά όμορφο

Έβαλα spb και FingerKeyboard. Παίζουν μια χαρά.

Μετέφερα και όλες μου τις επαφές από το παλιό μου smartphone με το spb backup άμεσα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν είχα ξαναδεί κινητό με αναλογική tv και… κουφάθηκα, δεν περίμενα να πιάνει τόσο καλά.

Το destinator7 όντως παίζει καλά.

Επίσης ο χειρισμός των δύο καρτών sim (που το είχα λίγο άγχος) είναι πολύ καλός.

Του έκανα και μια «ολική επαναφορά» (γιατί το είχα άγχος σε περίπτωση που όλα κολλήσουν τι γίνεται)

και επανήλθε στις αρχικές ρυθμίσεις μια χαρά σβήνοντας τα πάντα από τη μνήμη.

Αρνητικά σημεία που βρήκα είναι ότι εάν το πολυζορίσεις , πχ ανοιξε-κλείσε προγράμματα,

εγκατέστησε – απεγκατέστησε, κλπ δεν θα δυσκολευτεί να κολλήσει και θα χρειαστεί επανεκκίνηση.

Κατά τα άλλα , με “φυσιολογική» χρήση πάει μια χαρά, και η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες .

Ευχαριστώ τον droulis για την παρότρυνση. Για τις δικές μου απαιτήσεις ήταν μια καλή επιλογή

μια ερωτιση παιδια για το acrosoft mms composer...ενω το κανω install den μπορω να το δω στα settings απο τα μινηματα.....ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

μα τι μπορει να κανω λαθος?το εχω κανει install 10 φορες κ τιποτα..δεν εμφανιζεται με τιποτα στα settings...to thl einai a1 tops...και την πρωτη φορα που το δοκιμασα δουλεψε κανονικα..τορα μετα απο hard reset δεν δοθλευει....help¬¬¬

Edited by thief
Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα

Εγώ παρέλαβα τελικά το w73 εδώ και 20 μέρες περίπου.

Αρνητικά σημεία που βρήκα είναι ότι εάν το πολυζορίσεις , πχ ανοιξε-κλείσε προγράμματα,

εγκατέστησε – απεγκατέστησε, κλπ δεν θα δυσκολευτεί να κολλήσει και θα χρειαστεί επανεκκίνηση.

Κατά τα άλλα , με “φυσιολογική» χρήση πάει μια χαρά, και η μπαταρία κρατάει 2-3 μέρες .

Ευχαριστώ τον droulis για την παρότρυνση. Για τις δικές μου απαιτήσεις ήταν μια καλή επιλογή

Είναι εμφανές ότι ήξερες από πριν τι να περιμένεις και γι αυτό και είσαι ικανοποιημένος με αυτά που σου προσφέρει.Άλλοι νομίζουν ότι με τα ίδια χρήματα θα πάρουν κινητό που θα είναι ισάξιο του HD2 και αυτοί είναι που μετά δεν ξαναπιάνουν κινέζικο στα χέρια τους

斯塔夫罗斯 :O

Είναι εμφανές ότι ήξερες από πριν τι να περιμένεις...

Ναι εννοείτε, ήξερα περίπου τι θα έπαιρνα, αυτές ήταν περίπου οι απαιτήσεις μου, απλώς τελικά τις ξεπέρασε κατα τι, και έμεινα ευχαριστημένος..

• 2 weeks later...

.

Για να ενεργοποιήσετε το 3d Carousel του SPB 3.5.5

3D carousel:

____________ http://img836.imageshack.us/img836/3135/79651572.th.jpg"]http://img836.imageshack.us/img836/3135/79651572.th.jpg[/url]

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Spb Software House 2\Spb Mobile Shell\Gl\ "GlEnabled"=dword:00000001

Για μεγαλύτερη κλίση...MaxPitch > βαλτε τιμή 65

Για αντανάκλαση στο δάπεδο.....ReflectionAlpha > βαλτε τιμή 86

Για να βλέπετε πιο ευκρινώς τον καλούντα αλλαξτε το φόντο σε Μαύρο

επεξεργάζοντας τις dlrback_port.png & dlrback_land.png στον φάκελο Windows.

Edited by spkprs

τα εκανα οπως ειπες αλλα δεν μου δουλευει.....καμια ιδεα???

edit:

καλημερα...γνωριζει καποιος αν υπαρχει spb mobile shell που να υποστιριζει dual sim??και αν ναι..που μπορω να την βρω??

σας ευχαριστω

Edited by thief

Λοιπον μου ηρθαν και εμενα τα Κινητακια μονο που ο κινεζος εστειλε οτι ηθελε αυτος...

Αντι για δυο Τ5388+ μου εστειλε δυο Τ5388i...με την δικαιολογια οτι ειναι καλυτερα...

Τελικα το αποδεχτηκα αφου πληρωσα 86 ευρω τελωνειο για να τα παρω.

Παρατηρησα μια "αδυναμια" και στις δυο συσκευες στο GPS τους,δυσκολευονται πολυ να βρουνε καλο σημα και μολις βγαλω το πισω πλαστικο καπακι της μπαταριας πιανουν σαν τρελα φουλ σημα,μολις το ξαναβαλω οριακα και αν πιασει.

Καμια ιδεα πανω σε αυτο?Αλλοι κατοχοι του τ5388i εχουν παρομοιο προβλημα?

Ενα αλλο προβλημα που εντοπισα ειναι οταν με καλουνε με αποκρυψη αριθμου,τοτε το κινητο αντι να μου γραψει unknown number μου βγαζει το ονομα της τελευταιας κλησης που με καλεσε Π.χ. κωστας τηλεφωνιδης .

Επισης μονο στην δικια μου συσκευη λειπει ενα συμβολο (το προτελευταιο κατω δεξια) στο μενου.π.χ. για να σβυσω μια επαφη,πρεπει να την κλικαρω,να πατησω το τερμα κατω δεξια συμβολο για να "ανοιξω την επαφη" και μετα να πατησω το διπλανο συμβολο(ειναι αυτο που λείπει) απο το προηγουμενο και εχει τις επιλογες call from cim1 , call from cim2 , edit ,delete και send... κτλ .

πιστευω να καταλαβατε ποιο λειπει.Υπαρχει περιπτωση αυτο το εικονιδιο να σβήστηκε και να το κανω μια αντιγραφη (απο την αλλη συσκεη) και επικοληση στην δικια μου?το λεω γιατι παρολο που δεν υπαρχει το εικονιδιο οταν το παταω λειτουργει κανονικα.καμια ιδεα φιλοι μου?

τα τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι:

ROM version: C03.021.08 ENG

CE OS 5.2.23090 (build 23090.5.3.0)

model No: V1.0.1-B7

CPU Marvell PXA310 806 Mhz

RAM 288 MB

ROM 512 MB

και οποιος εχει κανενα κωδικο για το BeeLineGPS καλοδεχουμενος...!!!

Edited by brangalias

Το προβλημα με το gps νομιζω οτι λυθηκε με ενα μικρο κοματακι αλουμινοχαρτο που το χρησημοποιησα σαν βοηθητικη κεραια.Τα αποτελεσματα εντυπωσιακα. Edited by brangalias

[quote=brangalias;3353044

Ενα αλλο προβλημα που εντοπισα ειναι οταν με καλουνε με αποκρυψη αριθμου,τοτε το κινητο αντι να μου γραψει unknown number μου βγαζει το ονομα της τελευταιας κλησης που με καλεσε Π.χ. κωστας τηλεφωνιδης .

παιδια πανω σε αυτο καμια ιδεα; το προβλημα παραμενει και ειναι ενοχλητικο βαζω εντολες απο το magiκcall για την αποκρυψη αλλα τιποτα...δεν την βλεπει καθολου την αποκρυψη το τηλεφωνο...τι να κανω;

Καλησπέρα παιδια, μετα απο πολλες ωρες ψαξιμο και διαβασμα κατεληξα σε αυτό

http://www.aliexpress.com/product-gs/330037985-3-2-Dual-SIM-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-FM-Diaomnd-T5388-S560-Mobile-Phone-wholesalers.html

θα ήθελα εαν καποιος εχει καποια εμπειρια απο τον προμηθευτη, απο την συσκευη ή απο το τελωνειο να με προετοιμασει. Σε επικοινωνία που ειχα μαζι του μου μιλησε και για ελληνικη ROM. Παιζει αυτο? Ειναι το ιδιο με την Αγγλικη?

οχι δεν γραφει

Κώστα δεν γίνεται ούτε με το ΑΕΚmap;

Έχω 1.5 χρόνο περίπου μακριά από τα wm αλλά τότε έτσι γινόταν.

斯塔夫罗斯 :O

• Administrators
Κώστα δεν γίνεται ούτε με το ΑΕΚmap;

Είναι πολύ πιθανό να δουλέψει, έστω και με κάποιους συμβιβασμούς.

Modpic.gif

Το προβλημα με το gps νομιζω οτι λυθηκε με ενα μικρο κοματακι αλουμινοχαρτο που το χρησημοποιησα σαν βοηθητικη κεραια.Τα αποτελεσματα εντυπωσιακα.

Φιλε που το εβαλες το αλουμινοχαρτο ... εαν μπορεις με φοτο.

(Δεν μπορω να βρω την κεραια. Εκτος αν πρεπει να το ξεβιδωσω πραγμα που δεν εκανα.)

thanks ...

Καλησπέρα παιδια, μετα απο πολλες ωρες ψαξιμο και διαβασμα κατεληξα σε αυτό

http://www.aliexpress.com/product-gs/330037985-3-2-Dual-SIM-Mobile6-5-Smart-Phone-WiFi-GPS-FM-Diaomnd-T5388-S560-Mobile-Phone-wholesalers.html

θα ήθελα εαν καποιος εχει καποια εμπειρια απο τον προμηθευτη, απο την συσκευη ή απο το τελωνειο να με προετοιμασει. Σε επικοινωνία που ειχα μαζι του μου μιλησε και για ελληνικη ROM. Παιζει αυτο? Ειναι το ιδιο με την Αγγλικη?

Το παρέλαβα σήμερα. Ο προμηθευτής συνεπής. Οι πρώτες εντυπώσεις της συσκευής καλές. Η ROM είναι αγγλική και από όσο έχω ψάξει δεν υπάρχει ελληνική. Αν ενδιαφέρεσαι μπορώ να επανέλθω με νεότερα σε λίγες μέρες.

Edited by VELISSARIOU
ONLY TIME WILL TELL