Spyroscesarsc Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ρε guys έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή chinese συσκευή και κάποιο καλό site που να πουλάει τέτοιες? Ενδιαφέρομαι να έχει και slide up qwerty... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Μιλάς για windows mobile συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyroscesarsc Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 Ωχ, σόρρυ δεν πρόσεξα ότι είναι μόνο γιά συσκευές με windows το τόπικ! :O Τα windows δεν είναι must αυτή τη στιγμή γιά μένα(αφού εχω βαρεθεί να τα βλέπω:D) αλλά αν έχετε κατά νου κάποιο μοντελό με qwerty και windows(& dual sim βέβαια, που έτσι κι αλλιώς έχουν τα περισσότερα κινεζικά κινητά) δώστε link να του ρίξω μία ματιά...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2010 (edited) Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, και με κάμερα 5mp (κοστίζουν λίγο ακριβότερα). Το συγκεκριμένο έχει FM radio (όλα έχουν κι ας γράφουν διαφορετικά). Τα περισσότερα παίρνουν Ελληνικά windows mobile 6.5 (τα εγκαθιστούν οι κινέζοι αφου τους το ζητήσεις), πάντως νομίζω η καλύτερη λύση είναι με αγγλικά και κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα για μηνύματα και τηλεφωνικό κατάλογο, ή μια πιο πλήρης λύση (spb mobile ). Πάντως cd με software windows mobile δεν στέλνουν, οπότε εάν χρειαστεί να επαναγκαταστήσεις τα windows πρέπει να ζητήσεις να σου στείλουν το software (στα κινητά στο λειτουργικό περιλαμβάνονται και οι "drivers" ας πούμε της συσκευής οπότε το λειτουργικό είναι μοναδικό για κάθε συσκευή-δεν μπορείς να το κατεβάσεις όπως τα windows xp π.χ.). Φίλε basdel, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link κάποιας έκδοσης με 5.0mpixel με dual sim και GPS και WIFI?? Ας έχει και Αγγλικά Windows, αφού υπάρχει λύση για τα SMS και τον κατάλογο... Autofocus, Φλας παίζει να έχει? Το ραδιόφωνο παίζει και δυνατά, ή μόνο με ακουστικά? Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ενδιαφέρομαι για αυτή τη συσκευή http://www.aliexpress.com/product-gs/295625137-New-Supply--The-First-Dual-SIM-Dual-Standby-Smart-Mobile-Phone-Windows6-5-WIFI-GPS-wholesalers.html T5388+ με dual sim dual standby, Windows 6.5 , camera 5.0 MP with auto focus, GPS, WIFI, and FM radio. Τους έστειλα email και μου είπαν οτι έχει και Ελληνική γλώσσα -αν και δεν το γράφει στις γλώσσες στην σελίδα του (Γράφει μόνο Κινέζικα και Ελληνικά, αλλά και "a large quantity multiple languages can be brushed"). Επίσης κάπου έχω ακούσει γενικά οτι εγκαθιστούν και μετά τα Ελληνικά σαν service pack ή κάτι τέτοιο. Και επειδή κάποιος είχε προτείνει Αγγλικά σαν γλώσσα και Ελληνικό πληκτρολόγιο, θέλω να ρωτήσω τους ειδικούς ποια γλώσσα να επιλέξω και να μου πούν και καμία συμβουλή.... Edited April 29, 2010 by athanaso77 Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redpuntohgt Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 ξερετε αν υπαρχει κανενα κιν με dual sim και windows mobile? το gps και η τηλεοραση δε με πολυ απασχολει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2010 υπαρχει φιλε μου. δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268566 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μολις ηρθε το t5388 + dual sim. Το βραδακι θα το ψαχουλεψω. Πειτε τη θελετε να κοιταξω. Εχει αγγλικο wm6.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Βασικά τα πάντα όλα!! Και να μας πεις εντυπώσεις. Ελληνικά SMS αν λαμβάνει/στέλνει με κάποιο τρόπο 160 χαρακτήρες, ανοιχτή ακρόαση κλήσης, η κάμερα τι λέει, το GPS αν δουλεύει σωστά, το WIFI αν πηγαίνει γρήγορα ή όχι κτλ κτλ... Κάνε ένα πλήρες review!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Μολις ηρθε το t5388 + dual sim. Το βραδακι θα το ψαχουλεψω. Πειτε τη θελετε να κοιταξω. Εχει αγγλικο wm6.5 Στο About και στο Device Information θα βρεις τις πληροφορίες για την έκδοση του λειτουργικού. Πες μας αν θέλεις τι γράφει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 @DxL Ένα μειονέκτημα (σε περίπτωση που το χρησιμοποιεί κάποιος) σε συσκευές με Windows όχι Ελληνικά, είναι ότι δεν μπορείς από το dial pad να πληκτρολογείς τα 2-3 πρώτα γράμματα της επαφής που θέλεις αν η επαφή είναι στα Ελληνικά. π.χ. Φ-Ω-Τ αν θες να σου βγάλει την επαφή Φώτης κ.ο.κ. Μερικοί δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη δυνατότητα. Εγώ, μόνο και μόνο γι αυτό θα προτιμούσα να είναι με Ελληνικά παραθύρια η συσκευή. Για το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εγκαθιστάς ένα από τα πολλά που έχουν και Ελληνικά και κάνεις την δουλειά σου. Υπάρχει άραγε κάπου που να μπορώ να αγοράσω την συσκευή με Ελληνικά Windows περασμένα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Ένα μειονέκτημα (σε περίπτωση που το χρησιμοποιεί κάποιος) σε συσκευές με Windows όχι Ελληνικά, είναι ότι δεν μπορείς από το dial pad να πληκτρολογείς τα 2-3 πρώτα γράμματα της επαφής που θέλεις αν η επαφή είναι στα Ελληνικά. π.χ. Φ-Ω-Τ αν θες να σου βγάλει την επαφή Φώτης κ.ο.κ. Μερικοί δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη δυνατότητα. Εγώ, μόνο και μόνο γι αυτό θα προτιμούσα να είναι με Ελληνικά παραθύρια η συσκευή. Δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά σε άλλες (επώνυμες) windows mobile μη ελληνικές συσκευές δουλεύει κανονικότατα το ελληνικό smartdialing που αναφέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) θα σας δωσω ενα λεπτομερεστατο REVIEW ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!! δειτε τις φωτο εχω βαλει spb shell 3.5 και finger keyboard 2 και ολα λυθηκαν περι ελληνικων σουπερ Edited April 29, 2010 by droulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ενα προβληματακι που νομιζω πως λυνεται... οταν με περνουν τηλ και περνω πισω δεν βγαζει γραμμη ,παρατηρησα οτι ειναι +30...... και μου λεει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος,λυσεις????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jorkar Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 ενα προβληματακι που νομιζω πως λυνεται... οταν με περνουν τηλ και περνω πισω δεν βγαζει γραμμη ,παρατηρησα οτι ειναι +30...... και μου λεει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος,λυσεις????? Αντίστοιχο πρόβλημα έχει αναλυθεί στο xda, στο forum του Touch Diamond 2 ([info]HTC Diamond2 Clone Models Info + ROMs + KITCHEN). Το πρόβλημα είναι το format του αριθμού (+χχ (χχχ) χχχχχχχχ) όπου το + δημιουργεί το κόλημα. Η λύση που δίνεται στο xda είναι με τη χρήση του magic call όπου μπορείς να δημιουργήσεις κανόνα στις κλήσεις όπου αντικαθίσταται το + με 00. Επίσης, μπορείς να αναφέρεις από που το πήρες και πόσο καιρό έκανε να έρθει? Παράθεση "The future is already here – it's just not evenly distributed." William Gibson, The Economist, December 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 Αντίστοιχο πρόβλημα έχει αναλυθεί στο xda, στο forum του Touch Diamond 2 ([info]HTC Diamond2 Clone Models Info + ROMs + KITCHEN). Το πρόβλημα είναι το format του αριθμού (+χχ (χχχ) χχχχχχχχ) όπου το + δημιουργεί το κόλημα. Η λύση που δίνεται στο xda είναι με τη χρήση του magic call όπου μπορείς να δημιουργήσεις κανόνα στις κλήσεις όπου αντικαθίσταται το + με 00. Επίσης, μπορείς να αναφέρεις από που το πήρες και πόσο καιρό έκανε να έρθει? http://www.e-mobilo.com 12 μερες,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 θα σας δωσω ενα λεπτομερεστατο REVIEW ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!! δειτε τις φωτο εχω βαλει spb shell 3.5 και finger keyboard 2 και ολα λυθηκαν περι ελληνικων σουπερ κωστα νομιζω το spb keyboard ειναι το καλυτερο. δοκίμασε και δες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. April 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2010 (edited) Ψαχνωντας γενικοτερα παντως στο νετ εχω να πω οτι : καλυτερο θα ειναι να ψαξει κανεις και να βρει το Τ5388++. Εχει αναλυση οθονης 480*800 που ειναι συμβατη με τα περισσοτερα καινουρια wm προγραμματα ,εχει 256 mb ram και το κυριοτερο εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη (Hi-Silicon K3 533MHz )συμφωνα με αυτα που διαβασα σε reviews... επισης εχετε υποψη οτι τα στοιχεια που διαβαζεις στις πληροφοριες συστηματος μπορει να ειναι και ψευδη πχ marvel pxa310 επεξεργαστη οπως φαινεται στις φωτο του droulis η και o Qualcomm MSM7200A 528MHz(σουπερ επεξεργαστης αυτος) ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχουν σε ΚΑΝΕΝΑ κινεζικο κινητο... Απλως εχουν περασει με.. hackιά τα στοιχεια τους για να εμφανιζονται στο device information... Οποτε καλυτερα να παρετε απο καποιον προμηθευτη που να αναφερει τον κινεζικο επεξεργαστη παρα απο καποιον που λεει μια μουφα και να μην ξερετε ουσιαστικα τι εχετε παρει... Υ.Γ Περιμενω με αγωνια το review!!!!!! Edited April 30, 2010 by vagelisss Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 θα σας δωσω ενα λεπτομερεστατο REVIEW ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!! δειτε τις φωτο εχω βαλει spb shell 3.5 και finger keyboard 2 και ολα λυθηκαν περι ελληνικων σουπερ Το spb mobile δουλεύει κανονικά και με τις δύο sim (για κλήσεις); Επίσης μέσα από το spb mobile έχεις κανονικά ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο και επαφές (αναζήτηση-καταχώρηση) στα Ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 επισης εχετε υποψη οτι τα στοιχεια που διαβαζεις στις πληροφοριες συστηματος μπορει να ειναι και ψευδη πχ marvel pxa310 επεξεργαστη οπως φαινεται στις φωτο του droulis η και o Qualcomm MSM7200A 528MHz(σουπερ επεξεργαστης αυτος) ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχουν σε ΚΑΝΕΝΑ κινεζικο κινητο... Απλως εχουν περασει με.. hackιά τα στοιχεια τους για να εμφανιζονται στο device Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα από αυτά που γράφει στο device information. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisss Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ο πιο σιγουρος δρομος ειναι να τσεκαρεις ποιο κινητο παιρνεις αν δηλαδη ειναι το tops A1 το Τ5388+ η το 5388++(αυτα υπαρχουν τωρα σε dual sim wm6.5). Τα κυρια χαρακτηριστικα τους(δηλ.μνημη-επεξεργαστης) ειναι για το καθενα συγκεκριμενα. Παράθεση Xiaomi mi5 high Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Rom παίρνει το κινητό ή όχι? Αν ναι, παίρνει αυτές που είναι για το κανονικό HD2? Με outlook για τα contucts κλπ συνδέται κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Rom παίρνει το κινητό ή όχι? Αν ναι, παίρνει αυτές που είναι για το κανονικό HD2? Μην δοκιμάσεις ποτέ κάτι τέτοιο... δεν πρόκειται να σου ξαναδουλέψει. Σε γενικές γραμμές ποτέ δεν φλασάρουμε rom που προορίζεται για άλλη συσκευή. Με outlook για τα contucts κλπ συνδέται κανονικά? Ναι με ActiveSync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ακόμη μια ερώτηση: Όταν θέλουμε να κάνουμε κλήση ή να συνδεθούμε με 3G στο ιντερνετ και έχουμε πάνω 2 κάρτες, είναι εύκολος / αυτόματος / ευέλικτος ο τρόπος επιλογής της κάρτας από την οποία θέλουμε να κάνουμε την κλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Απότι έχω ψάξει κι εγώ, έχουν θέμα με το 3G τα συστήματα αυτά! Τα κινέζικα δεν έχουν δυνατότητα 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgan Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Απότι έχω ψάξει κι εγώ, έχουν θέμα με το 3G τα συστήματα αυτά! Τα κινέζικα δεν έχουν δυνατότητα 3G. :( Είναι σίγουρο αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts