Jump to content

Συσκευή Windows Mobile με ελληνικά και dual SIM

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε guys έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή chinese συσκευή και κάποιο καλό site που να πουλάει τέτοιες? Ενδιαφέρομαι να έχει και slide up qwerty...

• Απαντήσεις 342
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ, σόρρυ δεν πρόσεξα ότι είναι μόνο γιά συσκευές με windows το τόπικ! :O

Τα windows δεν είναι must αυτή τη στιγμή γιά μένα(αφού εχω βαρεθεί να τα βλέπω:D) αλλά αν έχετε κατά νου κάποιο μοντελό με qwerty και windows(& dual sim βέβαια, που έτσι κι αλλιώς έχουν τα περισσότερα κινεζικά κινητά) δώστε link να του ρίξω μία ματιά...:)

Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις, και με κάμερα 5mp (κοστίζουν λίγο ακριβότερα). Το συγκεκριμένο έχει FM radio (όλα έχουν κι ας γράφουν διαφορετικά). Τα περισσότερα παίρνουν Ελληνικά windows mobile 6.5 (τα εγκαθιστούν οι κινέζοι αφου τους το ζητήσεις), πάντως νομίζω η καλύτερη λύση είναι με αγγλικά και κάποιο πρόσθετο πρόγραμμα για μηνύματα και τηλεφωνικό κατάλογο, ή μια πιο πλήρης λύση (spb mobile ). Πάντως cd με software windows mobile δεν στέλνουν, οπότε εάν χρειαστεί να επαναγκαταστήσεις τα windows πρέπει να ζητήσεις να σου στείλουν το software (στα κινητά στο λειτουργικό περιλαμβάνονται και οι "drivers" ας πούμε της συσκευής οπότε το λειτουργικό είναι μοναδικό για κάθε συσκευή-δεν μπορείς να το κατεβάσεις όπως τα windows xp π.χ.).

Φίλε basdel, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!

Μπορείς να μου στείλεις κάποιο link κάποιας έκδοσης με 5.0mpixel με dual sim και GPS και WIFI?? Ας έχει και Αγγλικά Windows, αφού υπάρχει λύση για τα SMS και τον κατάλογο... Autofocus, Φλας παίζει να έχει? Το ραδιόφωνο παίζει και δυνατά, ή μόνο με ακουστικά?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Ενδιαφέρομαι για αυτή τη συσκευή http://www.aliexpress.com/product-gs/295625137-New-Supply--The-First-Dual-SIM-Dual-Standby-Smart-Mobile-Phone-Windows6-5-WIFI-GPS-wholesalers.html

T5388+ με dual sim dual standby, Windows 6.5 , camera 5.0 MP with auto focus, GPS, WIFI, and FM radio.

Τους έστειλα email και μου είπαν οτι έχει και Ελληνική γλώσσα -αν και δεν το γράφει στις γλώσσες στην σελίδα του (Γράφει μόνο Κινέζικα και Ελληνικά, αλλά και "a large quantity multiple languages can be brushed"). Επίσης κάπου έχω ακούσει γενικά οτι εγκαθιστούν και μετά τα Ελληνικά σαν service pack ή κάτι τέτοιο.

Και επειδή κάποιος είχε προτείνει Αγγλικά σαν γλώσσα και Ελληνικό πληκτρολόγιο, θέλω να ρωτήσω τους ειδικούς ποια γλώσσα να επιλέξω και να μου πούν και καμία συμβουλή....

Edited by athanaso77
Συνένωση Μηνυμάτων.

ξερετε αν υπαρχει κανενα κιν με dual sim και windows mobile?

το gps και η τηλεοραση δε με πολυ απασχολει!

Μολις ηρθε το t5388 + dual sim. Το βραδακι θα το ψαχουλεψω. Πειτε τη θελετε να κοιταξω. Εχει αγγλικο wm6.5

Βασικά τα πάντα όλα!!

Και να μας πεις εντυπώσεις. Ελληνικά SMS αν λαμβάνει/στέλνει με κάποιο τρόπο 160 χαρακτήρες, ανοιχτή ακρόαση κλήσης, η κάμερα τι λέει, το GPS αν δουλεύει σωστά, το WIFI αν πηγαίνει γρήγορα ή όχι κτλ κτλ...

Κάνε ένα πλήρες review!!!

• Administrators
Μολις ηρθε το t5388 + dual sim. Το βραδακι θα το ψαχουλεψω. Πειτε τη θελετε να κοιταξω. Εχει αγγλικο wm6.5

Στο About και στο Device Information θα βρεις τις πληροφορίες για την έκδοση του λειτουργικού. Πες μας αν θέλεις τι γράφει εκεί.

Modpic.gif

@DxL

Ένα μειονέκτημα (σε περίπτωση που το χρησιμοποιεί κάποιος) σε συσκευές με Windows όχι Ελληνικά, είναι ότι δεν μπορείς από το dial pad να πληκτρολογείς τα 2-3 πρώτα γράμματα της επαφής που θέλεις αν η επαφή είναι στα Ελληνικά. π.χ. Φ-Ω-Τ αν θες να σου βγάλει την επαφή Φώτης κ.ο.κ.

Μερικοί δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη δυνατότητα. Εγώ, μόνο και μόνο γι αυτό θα προτιμούσα να είναι με Ελληνικά παραθύρια η συσκευή.

Για το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εγκαθιστάς ένα από τα πολλά που έχουν και Ελληνικά και κάνεις την δουλειά σου.

Υπάρχει άραγε κάπου που να μπορώ να αγοράσω την συσκευή με Ελληνικά Windows περασμένα??

• Administrators
Ένα μειονέκτημα (σε περίπτωση που το χρησιμοποιεί κάποιος) σε συσκευές με Windows όχι Ελληνικά, είναι ότι δεν μπορείς από το dial pad να πληκτρολογείς τα 2-3 πρώτα γράμματα της επαφής που θέλεις αν η επαφή είναι στα Ελληνικά. π.χ. Φ-Ω-Τ αν θες να σου βγάλει την επαφή Φώτης κ.ο.κ.

Μερικοί δεν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη δυνατότητα. Εγώ, μόνο και μόνο γι αυτό θα προτιμούσα να είναι με Ελληνικά παραθύρια η συσκευή.

Δεν γνωρίζω για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά σε άλλες (επώνυμες) windows mobile μη ελληνικές συσκευές δουλεύει κανονικότατα το ελληνικό smartdialing που αναφέρεις.

Modpic.gif

θα σας δωσω ενα λεπτομερεστατο REVIEW

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!

δειτε τις φωτο

εχω βαλει spb shell 3.5 και finger keyboard 2

και ολα λυθηκαν περι ελληνικων σουπερ

Edited by droulis

ενα προβληματακι που νομιζω πως λυνεται... οταν με περνουν τηλ και περνω πισω δεν βγαζει γραμμη ,παρατηρησα οτι ειναι +30...... και μου λεει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος,λυσεις?????

ενα προβληματακι που νομιζω πως λυνεται... οταν με περνουν τηλ και περνω πισω δεν βγαζει γραμμη ,παρατηρησα οτι ειναι +30...... και μου λεει οτι δεν υπαρχει ο αριθμος,λυσεις?????

Αντίστοιχο πρόβλημα έχει αναλυθεί στο xda, στο forum του Touch Diamond 2 ([info]HTC Diamond2 Clone Models Info + ROMs + KITCHEN). Το πρόβλημα είναι το format του αριθμού (+χχ (χχχ) χχχχχχχχ) όπου το + δημιουργεί το κόλημα. Η λύση που δίνεται στο xda είναι με τη χρήση του magic call όπου μπορείς να δημιουργήσεις κανόνα στις κλήσεις όπου αντικαθίσταται το + με 00.

Επίσης, μπορείς να αναφέρεις από που το πήρες και πόσο καιρό έκανε να έρθει?

"The future is already here – it's just not evenly distributed."

William Gibson, The Economist, December 4, 2003

Αντίστοιχο πρόβλημα έχει αναλυθεί στο xda, στο forum του Touch Diamond 2 ([info]HTC Diamond2 Clone Models Info + ROMs + KITCHEN). Το πρόβλημα είναι το format του αριθμού (+χχ (χχχ) χχχχχχχχ) όπου το + δημιουργεί το κόλημα. Η λύση που δίνεται στο xda είναι με τη χρήση του magic call όπου μπορείς να δημιουργήσεις κανόνα στις κλήσεις όπου αντικαθίσταται το + με 00.

Επίσης, μπορείς να αναφέρεις από που το πήρες και πόσο καιρό έκανε να έρθει?

http://www.e-mobilo.com 12 μερες,ευχαριστω

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!

δειτε τις φωτο

κωστα νομιζω το spb keyboard ειναι το καλυτερο. δοκίμασε και δες.

Ψαχνωντας γενικοτερα παντως στο νετ εχω να πω οτι : καλυτερο θα ειναι να ψαξει κανεις και να βρει το Τ5388++. Εχει αναλυση οθονης 480*800 που ειναι συμβατη με τα περισσοτερα καινουρια wm προγραμματα ,εχει 256 mb ram και το κυριοτερο εχει γρηγοροτερο επεξεργαστη (Hi-Silicon K3 533MHz )συμφωνα με αυτα που διαβασα σε reviews... επισης εχετε υποψη οτι τα στοιχεια που διαβαζεις στις πληροφοριες συστηματος μπορει να ειναι και ψευδη πχ marvel pxa310 επεξεργαστη οπως φαινεται στις φωτο του droulis η και o Qualcomm MSM7200A 528MHz(σουπερ επεξεργαστης αυτος) ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχουν σε ΚΑΝΕΝΑ κινεζικο κινητο... Απλως εχουν περασει με.. hackιά τα στοιχεια τους για να εμφανιζονται στο device information... Οποτε καλυτερα να παρετε απο καποιον προμηθευτη που να αναφερει τον κινεζικο επεξεργαστη παρα απο καποιον που λεει μια μουφα και να μην ξερετε ουσιαστικα τι εχετε παρει...

Υ.Γ Περιμενω με αγωνια το review!!!!!!

Edited by vagelisss
Xiaomi mi5 high

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!

δειτε τις φωτο

Το spb mobile δουλεύει κανονικά και με τις δύο sim (για κλήσεις); Επίσης μέσα από το spb mobile έχεις κανονικά ελληνικό μενού, πληκτρολόγιο και επαφές (αναζήτηση-καταχώρηση) στα Ελληνικά;

• Administrators
επισης εχετε υποψη οτι τα στοιχεια που διαβαζεις στις πληροφοριες συστηματος μπορει να ειναι και ψευδη πχ marvel pxa310 επεξεργαστη οπως φαινεται στις φωτο του droulis η και o Qualcomm MSM7200A 528MHz(σουπερ επεξεργαστης αυτος) ουσιαστικα ΔΕΝ υπαρχουν σε ΚΑΝΕΝΑ κινεζικο κινητο... Απλως εχουν περασει με.. hackιά τα στοιχεια τους για να εμφανιζονται στο device

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο τότε δεν μπορούμε να πιστέψουμε τίποτα από αυτά που γράφει στο device information.

Modpic.gif

Ο πιο σιγουρος δρομος ειναι να τσεκαρεις ποιο κινητο παιρνεις αν δηλαδη ειναι το tops A1 το Τ5388+ η το 5388++(αυτα υπαρχουν τωρα σε dual sim wm6.5). Τα κυρια χαρακτηριστικα τους(δηλ.μνημη-επεξεργαστης) ειναι για το καθενα συγκεκριμενα.
Xiaomi mi5 high

• Administrators
Rom παίρνει το κινητό ή όχι? Αν ναι, παίρνει αυτές που είναι για το κανονικό HD2?

Μην δοκιμάσεις ποτέ κάτι τέτοιο... δεν πρόκειται να σου ξαναδουλέψει. Σε γενικές γραμμές ποτέ δεν φλασάρουμε rom που προορίζεται για άλλη συσκευή.

Με outlook για τα contucts κλπ συνδέται κανονικά?

Ναι με ActiveSync.

Modpic.gif

Ακόμη μια ερώτηση:

Όταν θέλουμε να κάνουμε κλήση ή να συνδεθούμε με 3G στο ιντερνετ και έχουμε πάνω 2 κάρτες, είναι εύκολος / αυτόματος / ευέλικτος ο τρόπος επιλογής της κάρτας από την οποία θέλουμε να κάνουμε την κλήση?

Απότι έχω ψάξει κι εγώ, έχουν θέμα με το 3G τα συστήματα αυτά! Τα κινέζικα δεν έχουν δυνατότητα 3G.