PARASwrite Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 πια η διαφορά του dolphin Hd από του dolphin mini ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Να σας ρωτησω τι ακριβως ειναι αυτη η εφαρμογη ??? Είναι εφαρμογή για να στέλνεις sms αντι της default που έχει το κινητό, είναι η μοναδική (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) που μπορείς να στέλνεις sms 160 χαρακτήρων και η πιο πλήρης από όσες υπάρχουν (κατ' εμε βεβαίως..) Η default του κινητού στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες ανα μήνυμα Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 σε οσα συμβατικα κινητα περασαν απο τα χερια μου τουλαχιστον τα τελευταια 4 χρονια, οταν ανοιγαμε μια φωτο υπηρχε η επιλογη εκτυπωση,ακομη και στο Ν95 υπαρχει το οποιο ειναι smartphone,εκανα συνδεση λοιπον ανα πασα στιγμη μεσω καλωδιου usb με φωτογραφικους εκτυπωτες που εχω,χωρις την μεσολαβηση pc και εκτυπωνα τις φωτο μου,τοσο απλα,κατι που δυστυχως δεν υπαρχει στο android (για να λεμε και τα στραβα του δηλαδη) Wow:blink: Sorry, έχουν περάσει και από εμένα κινητά από τα χέρια μου, αλλά τέτοια επιλογή δεν είχα δει (ή προσέξει) σε κανένα (sony ericsson τα περισσότερα). http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Είναι εφαρμογή για να στέλνεις sms αντι της default που έχει το κινητό, είναι η μοναδική (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) που μπορείς να στέλνεις sms 160 χαρακτήρων και η πιο πλήρης από όσες υπάρχουν (κατ' εμε βεβαίως..) Η default του κινητού στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες ανα μήνυμα Παιδιά αναφέρεστε μόνο στο Galaxy S, ή γενικά για Android συσκευές? Γιατί με το Milestone κανονικότατα στένουμε SMS των 160 χαρακτήρων. --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrdano Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μολις μετέφρασα το changelog απο το handcent sms που στην εκδοση 3.6 παρουσίασε προβλημα με τα Ελληνικά και τους 160-70 χαρακτηρες Η νεα εκδοση θα ανεβει σε καμια ωρα, εγω την εχω ηδη :p Ειναι καταπληκτικά τα παιδιά μολις έστειλα feedback mail με το προβλημα μου μίλησαν στο google talk και μου εστειλαν την διορθωμένη για να τους πω αν δουλευει. Και μιλαμε για μια δωρεαν εφαρμογή! Μπράβο μακαρι να ηταν ολοι ετσι! Τι νεότερα έχεις φίλε από την ιστορία αυτή; Διστάζω να κατεβάσω την 3.6 με όσα έχω ακούσει. Να την κατεβάσω τώρα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μολις μετέφρασα το changelog απο το handcent sms που στην εκδοση 3.6 παρουσίασε προβλημα με τα Ελληνικά και τους 160-70 χαρακτηρες Απο που τη κατεβαζουμε την ελληνικη εκδοση ? Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Το αναβάθμισα και φαίνεται εντάξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 μπορει καποιος να μου στειλει το Harass Me.δεν το βρησκω στο market, αλλα ουτε και με το barcode scanner απο την επισημη ιστοσελιδα My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 πια η διαφορά του dolphin Hd από του dolphin mini ? Ο μίνι είναι απλά μια πιο light έκδοση του hd ;) Απο που τη κατεβαζουμε την ελληνικη εκδοση ? Από το μάρκετ κανονικά... Είναι free πρόγραμμα και η μετάφραση είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή και συνεπώς και στο μάρκετ ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 (edited) Είναι εφαρμογή για να στέλνεις sms αντι της default που έχει το κινητό, είναι η μοναδική (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) που μπορείς να στέλνεις sms 160 χαρακτήρων και η πιο πλήρης από όσες υπάρχουν (κατ' εμε βεβαίως..) Η default του κινητού στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες ανα μήνυμα Thanks Θα την δοκιμασω. EDIT: Τελικα ειναι τελεια εφαρμογη. Edited January 16, 2011 by DTse Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τι νεότερα έχεις φίλε από την ιστορία αυτή; Διστάζω να κατεβάσω την 3.6 με όσα έχω ακούσει. Να την κατεβάσω τώρα; Έχει βγει η 3.6.1 που δουλεύει χωρίς πρόβλημα (Ευχαριστούμε το φίλο που έστειλε suppor email) Απο που τη κατεβαζουμε την ελληνικη εκδοση ? Από πουθενά, πας στα settings και βάζεις greek :p Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Εμένα δυστυχώς μου σπάει τα μηνύματα σε κομμάτια.παρόλο που στις ρυθμίσεις εχω τσεκαρει το Greek support.δεν είχα τέτοιο θέμα πριν την 3.6.Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα η μόνο εγώ; Edit:βρήκα ποιο είναι το πρόβλημα.κάποιες από τις αποθηκευμένες λέξεις στο λεξικο του HTC IME τις παίρνει διαφορετικά και χωρίζει το μήνυμα ανά 70 χαρακτήρες.δε μπορώ να το εξηγήσω αλλά αυτό συμβαίνει. Sent from my Milestone using Tapatalk Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Με τον τονο στις λεξεις τι κανουμε;Ειναι αναλογα το πληκτρολογιο που εχεις διαλεξει;Και αν ναι τι προτεινετε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos35 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Μαλλον δεν θες το Greek support. Οταν υποστηριζει φουλ ελληνικα και καταλαβαινει μικρα και τονους πεφτει το μηνυμα στους 70 χαρακτηρες μεγεθος. Αν την βγαλεις τα μετατρεπει ολα σε κεφαλαια στελνοντας το μηνυμα και για αυτο σου δειχνει πως το μεγεθος ενος μηνυματος ειναι 160 χαρακτηρες. Για να μην πειραξεις τις ρυθμησεις μπορεις να τα γραφεις μονος κεφαλαια και χωρις τονους. Σχετικα με τον τονο σε πληκτρολογια, το πιο συνηθισμενο ειναι να κρατησεις πατημενο το γραμμα που θες και θα εμφανιστει στο πληκτρολογιο το γραμμα με τονο. Βεβαιωνεσαι οτι εχει καταλαβει και επιλεξει σωστα το γραμμα με τονο πριν συκωσεις το δαχτυλο :p Sent from my HTC Desire using Tapatalk Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Σχετικα με τον τονο σε πληκτρολογια, το πιο συνηθισμενο ειναι να κρατησεις πατημενο το γραμμα που θες και θα εμφανιστει στο πληκτρολογιο το γραμμα με τονο. Βεβαιωνεσαι οτι εχει καταλαβει και επιλεξει σωστα το γραμμα με τονο πριν συκωσεις το δαχτυλο :p Sent from my HTC Desire using Tapatalk ηταν τοσο ευκολο! thanks!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ψάχνω μια εφαρμογή που να επιτρέπει την χρήση του τηλεφώνου σαν web cam στο msn, skype κτλ.... Δοκίμασα το IP webcam αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος καθώς δεν κατάφερα να συνδεθώ.... καμιά πρόταση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 ψάχνω μια εφαρμογή που να επιτρέπει την χρήση του τηλεφώνου σαν web cam στο msn, skype κτλ.... Δοκίμασα το IP webcam αλλά δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος καθώς δεν κατάφερα να συνδεθώ.... καμιά πρόταση; Πολύ καλό το droidcam http://Www.dev47apps.com Sent from my HTC Desire using Tapatalk Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα σας, είμαι δυο μερών χρήστης του Galaxy S και πρωτάρης σε Android. Θέλω ένα πρόγραμμα για πλογήγηση με GPS χωρίς δίκτυο. Το κινητό ήταν πακέτο με το MLS Destinator (Cosmote), το οποίο όμως δεν δουλεύει στην Froyo. Κάποια πρόταση; Επίσης υπάρχει κάποιο θέμα με τις καλύτερες εφαρμογές για Android κάπου στο forum; Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Πολύ καλό το droidcam http://Www.dev47apps.com Sent from my HTC Desire using Tapatalk σε ευχαριστώ, το εγκατέστησα. Αυτό έχει και client για το pc που πρέπει να εγκαταστήσω; επίσης ποιά ip πρέπει να βάλω στο κινητό? του pc ή του router? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_00000 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη μεσω της οποιας να μπορουμε να εκτυπωνουμε τις φωτο μας απευθειας απο το τηλεφωνο σε συμβατικους εκτυπωτες κι οχι μεσω web? (η επιλογη αυτη ηταν standar και αυτονοητη σε ολα τα συμβατικα τηλεφωνα,τωρα γιατι στο android απουσιαζει,ειναι μια απο τις αποριες μου) Printer share Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα σας, είμαι δυο μερών χρήστης του Galaxy S και πρωτάρης σε Android. Θέλω ένα πρόγραμμα για πλογήγηση με GPS χωρίς δίκτυο. Το κινητό ήταν πακέτο με το MLS Destinator (Cosmote), το οποίο όμως δεν δουλεύει στην Froyo. Κάποια πρόταση; Επίσης υπάρχει κάποιο θέμα με τις καλύτερες εφαρμογές για Android κάπου στο forum; Ευχαριστώ :) Δεν δουλευει σε Froyo;;; :wacko: Μα τι κάνουν στην MLS?? Τεσπα. Βάλε το Sygic Aura 2.1.2 . Ο,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Αν θες εφετζίδικη εφαρμογή βάλε το Ndrive με τους 3D χάρτες. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 σε ευχαριστώ, το εγκατέστησα. Αυτό έχει και client για το pc που πρέπει να εγκαταστήσω; επίσης ποιά ip πρέπει να βάλω στο κινητό? του pc ή του router? Ναι θέλει client αλλά απ'οτι βλέπω στο site λέει ότι περιμένουν ένα update και θα το βγάλουν και προς το παρών είναι "off"... λίγο υπομονή κάνε! Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Θέλω να μου προτείνεται μια εφαρμογή που παρακαλουθει την sim καρτα ετσι ωστε οταν αλλάξει (κλοπή κλπ)να στειλει μηνυμα σε προκαθορισμένο αριθμό. [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Δεν δουλευει σε Froyo;;; :wacko: Μα τι κάνουν στην MLS?? Τεσπα. Βάλε το Sygic Aura 2.1.2 . Ο,τι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Αν θες εφετζίδικη εφαρμογή βάλε το Ndrive με τους 3D χάρτες. Αυτά είναι δωρεάν στο market και έχουν και ελληνικούς χάρτες; Θέλω να μου προτείνεται μια εφαρμογή που παρακαλουθει την sim καρτα ετσι ωστε οταν αλλάξει (κλοπή κλπ)να στειλει μηνυμα σε προκαθορισμένο αριθμό. Νομίζω ότι αυτό υπάρχει built in στην Froyo. Ρυθμίσεις > τοποθεσία και ασφάλεια > εντοπισμός κινητού Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Πολύ καλό το droidcam http://Www.dev47apps.com Sent from my HTC Desire using Tapatalk δεν υπαρχει στο site...??? απο που την κατεβαζουμε..? LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts