Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για να βγάλω φωτογραφία τις homescreens μου και να τις ποστάρω χρειάζεται το Android SDK??? :blink:

Αν δεν είσαι rooted ναι, αν είσαι υπάρχουν free εφαρμογές στο market για να παίρνεις screenshot.:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι η εφαρμογή της μοτορόλα, είναι η στοκ του android.

Εγώ χρησιμοποιώ το office free calculator.Απλό και πλήρες.

Συναδελφε κοιτα τα RealCalc και HandyCalc και οποιο σε βολεψει. Κοιτα και τις εφαρμογες: ElectroDroid και Electrical wiring (pro), αρκετα χρησιμες.

Εγώ πάντα χρησιμοποιούσα RealCalc για αριθμομηχανή και ConvertPad - Unit Converter για μετατροπές. Απ όσο έχω ψάξει στο market είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί.

Και το calculus tools τα σπάει!

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, θα τις εγκαταστήσω σήμερα να δούμε τι γίνεται..! :)

Off-Topic: Billys συνάδερφος ε?

--- Sony Xperia 5 II ---

Θέλει να είσαι rooted όπως έχει ήδη γραφτεί αλλιώς θέλεις το Android SDK.

HTC Desire/Tapatalk

βεβαια σε καποια κινητα δουλευουν οι εφαρμογες και χωρις ρουτ, τωρα πως δεν καταλαβαινω..

βεβαια σε καποια κινητα δουλευουν οι εφαρμογες και χωρις ρουτ, τωρα πως δεν καταλαβαινω..

Κάποια εφερμογή καλύτερα??? :)

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Σε έναν φίλο με GalaxyS, το ShootMe (για να τραβάς screenshot) δουλεύει χωρίς να είναι Root το κινητό του..
--- Sony Xperia 5 II ---

Σε έναν φίλο με GalaxyS, το ShootMe (για να τραβάς screenshot) δουλεύει χωρίς να είναι Root το κινητό του..

Εχμμ...

Μήπως είναι root και δεν το ξέρει; :wacko::wacko:

Το δοκίμασα στο X8 μου με 2.1 χωρίς να είναι root και μου λέει... Να σιγουρευτώ ότι είναι root και κάτι άλλα bla bla bla

Εχμμ...

Μήπως είναι root και δεν το ξέρει; :wacko::wacko:

Το δοκίμασα στο X8 μου με 2.1 χωρίς να είναι root και μου λέει... Να σιγουρευτώ ότι είναι root και κάτι άλλα bla bla bla

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, μάλλον ο φίλος σου έχει prerooted rom και δεν το ξέρει :lol: Εξάλλου το λέει και ο developer

Το Galaxy S έχει native εφαρμογή (υπηρεσία καλύτερα) για να τραβάει screenshots πατώντας το back και το home ταυτόχρονα, μήπως μπερδεύεσαι με αυτό.

Παιδιά μια απλή εφαρμογή-παιχνιδάκι που έφτιαξα με 2 φίλους μου. Σου δίνει μια αλληλουχία και προσπαθείς να σκεφτείς το επόμενο νούμερο. Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο. :)

http://www.acubedapps.gr/applications-android/find-next-number

http://www.acubedapps.gr/images/stories/qr_code_find_next_number.png

Η εφαρμογή screenshot it λέει πάντως ότι σε κάποια τηλέφωνα λειτουργεί και χωρίς root... Δεν ξέρω τι και πως, απλά το αναφέρω ;)

Τhe end of an era...

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να κάνει backup τις home screen μαζί με όλες τις συντομεύσει

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Titanium backup (root).

Σημείωση καμία εφαρμογή backup δεν μπορεί να πάρει backup τα widgets είναι "αδυναμία" του λειτουργικού android.

Και απλά να συμπληρώσω το φίλο stinger...

Απ'το titanium backup κάνεις backup την εφαρμογή (συστήματος) htc sense :)

Τhe end of an era...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτό που θέλω να κάνω, backup widget , δεν γίνεται και θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα κάθε φορά που περνάω άλλη Rom, εδώ και κοντά 3 μήνες είμαι senseless, OXYGEN RC5,και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Α νόμισα μιλούσαμε για sense rom. Ίσως κάποιος με άλλη rom μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα, ώστε να σου πει αν και ποια εφαρμογή να κανεις backup ;)
Τhe end of an era...

Για screenshot, όσοι έχετε froyo δοκιμάστε να πατήσετε ταυτόχρονα το back με το home... στο galaxy τουλαχιστον, δουλευει.

Για screenshot, όσοι έχετε froyo δοκιμάστε να πατήσετε ταυτόχρονα το back με το home... στο galaxy τουλαχιστον, δουλευει.

Και πως την κάνεις paste μετά? για να δουμε αν δουλεύει το shortcut..

Καλησπερα και καλη χρονια.

Ξερετε που μπορω να βρω αυτην την εφαρμογη

http://www.androidzoom.com/android_applications/media_and_video/tiny-cam-monitor-pro_ovaj.html?nav=recategorized

Μπορεις να μπεις σε οποια ασυρματη καμερα ειναι κοντα σου με wifi.

Υπαρχει στο market η free αλλα δεν εχει ψαξιμο με wifi.

Μηπως υπαρχει καποια παρομοια εφαρμογη.

Υπαρχει τελος καποιο site για αγορα εφαρμογων.

Κανεις δεν ξερει ?

Κανεις δεν ξερει ?

Αν είσαι rooted μπορείς να κατεβάσεις το market enabler και μετά αγοράζεις ότι θέλεις :)

Εναλλακτικά υπάρχει και το http://slideme.org/ αλλά την εφαρμογή που ψάχνεις δεν την έχει.

σε htc legend μαμα, το μονο που κανει ειναι να σου εμφανιζει τις τελευταιες εφαρμογες που χρησιμοποιησες... οτι δηλαδη κανει πατωντας μονο το home..

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Καλη χρονια σε ολους εαν ξερει καποιος εχω το HTC DESIRE παρα πολυ καλο τηλ θελω να κατεβασω απο το market to installer . ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ εκτος μαρκετ θα μου κανει τιποτα προβληματα κολληματα γιατι το κατεβασα και το κινητο απο μονο του αρχισε να φορτωνει ??? και φοβηθηκα και το εβγαλα παλι γιατι φιλος μου το εχει στο ifhone και κατεβαζει οτι προγραμμα θελει αs μου απαντησει καποιος που ξερει.

Kαλησπέρα φίλε μου και καλώς ήρθες στο φόρουμ! :happy:

Για android εφαρμογές, καλύτερα να ρωτάς εδώ.

Τhe end of an era...

Δεν ξερω ποσοι εχετε παρει χαμπαρει οτι κυκοφλορει μια εφαρμογη της vodafone που

σου παρεχει πληροφοριες για τον λογαριασμο σου. Ποια καταστηματα υπαρχουν γυρω κ.α

Εμενα παντως σε Desire unroot και σε δικτυο vodafone δεν βλεπει τα στοιχεια μου αλλα δεν υπαρχει κ η επιλογη να τα περασω .:mad:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...