OculatusAbis Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC Desire που να μετατρέπει ένα hardware key δικής μας επιλογής σε call end και μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ίσως το βελάκι <- μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό...:rolleyes: Βασικά το χρειάζομαι γιατί μετά από πχ 60" η οθόνη σβήνει και για να τερματίσεις την κλήση πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC Desire που να μετατρέπει ένα hardware key δικής μας επιλογής σε call end και μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ίσως το βελάκι <- μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό...:rolleyes: Βασικά το χρειάζομαι γιατί μετά από πχ 60" η οθόνη σβήνει και για να τερματίσεις την κλήση πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα... Κατι τετοιο αποσο γνωριζω δεν ειναι εφικτο γιατι δεν το επιτρεπει το api!To μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να μπαινει το κινητο σε flight mode με το πατημα του <-- αλλα δεν το θεωρω και το καλυτερο :p http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosntok Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει εφαρμογή που να μπορώ να αλλάζω κανάλια στην τηλεόραση? Κάτι σαν τηλεχειριστήριο δηλαδή. Νομίζω οτι το κάνει το galaxy s αλλά μόνο σε SAMSUNG τηλεοράσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC Desire που να μετατρέπει ένα hardware key δικής μας επιλογής σε call end και μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ίσως το βελάκι <- μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό...:rolleyes: Βασικά το χρειάζομαι γιατί μετά από πχ 60" η οθόνη σβήνει και για να τερματίσεις την κλήση πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα... Μήπως να χρησιμοποιούσες το screen on ; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπερα! Καποια καλη εφαρμογη για λιγο απαιτητικο editing φωτο και δοκιμασμενη? :) Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπερα! Καποια καλη εφαρμογη για λιγο απαιτητικο editing φωτο και δοκιμασμενη? :) τσεκαρε το photoshop express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 τσεκαρε το photoshop express ευχαριστω!! :D Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Και το PicSay Pro είναι επίσης καλό! Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Eπισης το vignette εχει παρα πολλες επιλογες :) Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Τελεια! Θα τα κατεβασω να δουλεψω συνδυαστικα αν ειναι! Και παλι ευχαριστω πολυ!!! Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 εχει καποιος αλλος προβλημα με τις εφαρμογες που σκαναρουν barcodes? εχω δοκιμασει 4-5 κ ολες κρασαρουν μολις πανε να ξεκινησουν την καμερα παλια δουλευαν κομπλε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Και εγώ αντιμετωπίζω τέτοια κολλήματα με εφαρμογές Barcode και δεν ξέρω τί φταίει. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 εχει καποιος αλλος προβλημα με τις εφαρμογες που σκαναρουν barcodes? εχω δοκιμασει 4-5 κ ολες κρασαρουν μολις πανε να ξεκινησουν την καμερα παλια δουλευαν κομπλε Εάν έχεις 2.2.1 ρομ και έκανες ρουτ με το cfroot αυτό φταίει. Δοκίμασε το superoneclick και όλα θα φτιάξουν. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 2.2.1 εχω ροοτ αλλα το ειχα κανει ηδη με superoneclick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Δοκίμασε να κάνεις unroot. Είχα και εγώ το πρόβλημα φλασαρα την ίδια ρομ , καθαρό install και πριν κάνω ρουτ δούλευε. Έβαλα το superoneclick το τελευταίο (1,6) και όλα συνέχισαν να δουλεύουν οκ. Έχω την official js3. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Καλησπερα! Καποια καλη εφαρμογη για λιγο απαιτητικο editing φωτο και δοκιμασμενη? :) Foxy Photo Editor, Photoid Pro και PicSay Pro τα καλύτερα και εγγυημένα 100% Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Θα μπορόυσε κάποιος να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί αυτή η εφαρμογή? http://www.appbrain.com/app/swapper-for-root/org.azasoft.free.swapper Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορούμε να τερματίζουμε μια κλήση με τα hardware keys του τηλεφώνου; (Για όσους από εμάς δεν διαθέτουμε τηλέφωνα με hardware keys για αυτή τη λειτουργία). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkpain Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή για HTC Desire που να μετατρέπει ένα hardware key δικής μας επιλογής σε call end και μόνο κατά τη διάρκεια της κλήσης; Ίσως το βελάκι <- μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό...:rolleyes: Βασικά το χρειάζομαι γιατί μετά από πχ 60" η οθόνη σβήνει και για να τερματίσεις την κλήση πρέπει να το ξεκλειδώσεις πρώτα... Μπορω να πω μου εδωσες ιδεα και εφτιαξα ενα μικρο προγραμματακι το οποιο ενεργοποιας ενα service που αυτοματα εντοπιζει ποτε εχεις κληση και δεν σβηνει ουτε κλειδωνει την οθονη αν δεν πατησεις το <--- .Να αναφερω οτι το proximity sensor λειτουργει κανονικα αλλα δεν κλειδωνει την οθονη :).Μετα επανερχονται οι ρυμθμισεις σου κανονικα.Το ανεβασα τωρα και ονομαζεται Dont lock me :).Νασε καλα :D http://www.thedarkpain.com Οι εφαρμογές μου || Facebook Fan Page http://agrino.org/darkpain/darkpain2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Μπορω να πω μου εδωσες ιδεα και εφτιαξα ενα μικρο προγραμματακι το οποιο ενεργοποιας ενα service που αυτοματα εντοπιζει ποτε εχεις κληση και δεν σβηνει ουτε κλειδωνει την οθονη αν δεν πατησεις το <--- .Να αναφερω οτι το proximity sensor λειτουργει κανονικα αλλα δεν κλειδωνει την οθονη :).Μετα επανερχονται οι ρυμθμισεις σου κανονικα.Το ανεβασα τωρα και ονομαζεται Dont lock me :).Νασε καλα :D Αμάν!!! Σοβαρά μιλάς;;; Τη θέλω!!! :food: :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορούμε να τερματίζουμε μια κλήση με τα hardware keys του τηλεφώνου; (Για όσους από εμάς δεν διαθέτουμε τηλέφωνα με hardware keys για αυτή τη λειτουργία). Κι εμενα θα με ενδιεφερε αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Χρησιμοποιουσα για καιρο το Msn Droid X και το θεωρουσα απο τα καλυτερα του ειδους του, αλλα ξαφνικα πριν λιγες μερες οταν φορτωνε κανονικα, δεν εμφανιζε καμια επαφη. Ξανα εκανα εγκατασταση, αλλα παλι τα ιδια οποτε το εδιωξα και δοκιμασα το Msn Talk. Με αυτο εκανα τη δουλεια μου μια χαρα, αλλα μετα απο αυτο, μου εμφανισε ενα παραξενο προβλημα. 'Οποτε μπηκα απο το pc, με τον ιδιο λογαριασμο, και ενω παντα τ αφηνω offline όποτε δεν το χρησιμοποιω, μου άλλαζε μετα απο λιγη ωρα μονο του σε online :blink: . Αυτο το ξαναεκανε, και μαλιστα οταν το εκλεινα εντελως, παρεμενα στις αλλες επαφες online. Αυτο το εξακριβωσα με δευτερο λογαριασμο στο ιδιο pc, στον οποιο δεν συμβαινει το παραπανω προβλημα. Καποιος που χρησιμοποιει το Msn Talk, εχει παρατηρησει κατι παρομοιο? Τετοια συμπτωση, και επαναλαμβανομενη, μου φαινεται περιεργη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Έχω κατεβάσει από το μάρκετ το PC Remote Controller. Μπορεί να μου πει κάποιος ποιές ρυθμίσεις να κάνω στην εφαρμογή η ακόμα και στο λάπτοπ αν χρειάζεται προκειμένου να συνδεθώ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορούμε να τερματίζουμε μια κλήση με τα hardware keys του τηλεφώνου; (Για όσους από εμάς δεν διαθέτουμε τηλέφωνα με hardware keys για αυτή τη λειτουργία). από το κινητό πας settings->accessibility(δείχνει ένα χέρι)->power button ends call και το επιλέγεις τικ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
none14 Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Εκτός από το skype ξέρει κανένας καμιά καλή εφαρμογή για VOIP calls? Με ενδιαφέρει περισσότερο να παίρνω τηλ μέσω internet από το κινητό μου σε PC. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts