charlie_pace4 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το ebuddy και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Μπορείς να έχεις ταυτόχρονα MSN,fb, και άλλα ;) Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 αν εγκαταστήσω την εφαρμογή app2sdpro σε desire με την μαμα rom και χωρίς root θα μπορέσω κάνω τιποτα σε οτι αφορά το θέμα μνήμης; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 που τον βρισκουμε τον pro...?? επισης υπαρχει εφαρμογη που να αντιγραφει-εμφανιζει τις επιφανειες εργασιες που εχεις δημιουργησει σε ενα launcher ..οταν ενεργοποιεις-δουλευεις καποιον αλλο//??? Στο μάρκετ. Launcher pro λέγεται. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Στο μάρκετ. Launcher pro λέγεται. ευχαριστω:rolleyes: LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ανακάλυψα μια ωραία εφαρμογή στο μάρκετ. Λέγεται greek names. Εκτός από ένα κλασικό εορτολόγιο, έχει και widget και επιπλέον μπορεί να σου λέει και ποιές από τις επαφές σου γιορτάζουν (πατώντας πάνω στο εορτολόγιο). πχ σήμερα είναι το αγίου χχχχχχ και γιορτάζουν οι τάδε επαφές σου!!:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ανακάλυψα μια ωραία εφαρμογή στο μάρκετ. Λέγεται greek names. Εκτός από ένα κλασικό εορτολόγιο, έχει και widget και επιπλέον μπορεί να σου λέει και ποιές από τις επαφές σου γιορτάζουν (πατώντας πάνω στο εορτολόγιο). πχ σήμερα είναι το αγίου χχχχχχ και γιορτάζουν οι τάδε επαφές σου!!:)Ακριβως τα ιδια κανει και η εφαρμογη που εχουν φτιαξει "δικα μας" παιδια... Ελληνικο Εορτολογιο λεγεται! SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Ακριβως τα ιδια κανει και η εφαρμογη που εχουν φτιαξει "δικα μας" παιδια... Ελληνικο Εορτολογιο λεγεται! Οκ, τη δοκιμαζω και αυτη. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Λοιπον, ενημέρωση για το θέμα με το gingerbread keyboard! Το θέμα με το dictionary έληξε αλλά υπάρχει πρόβλημα καθώς παρόλο που μπορείς να επιλέξεις τα ελληνικά σαν γλώσσα στο πληκτρολόγιο δεν εμφανίζει μετά καθόλου προτάσεις όταν γράφεις τις λέξεις! "that's the one i've been trying to use, but for some reason it's not giving any suggestions when i set the language to greek. i'm getting the same thing for hebrew, which at first made me think it has problems with non-latin alphabets, but russian is working fine... if anyone has any ideas what the problem could be, please let me know. i'm running out of ideas on this one." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos35 Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Αυτη τη στιγμη γραφω με αυτο το πληκτρολογιο. Τρεχω cm7 και το default keyboard δεν εχει ελληνικο layout, αλλα αυτο μου ειχε. Λεει το πρωτο ποστ του οτι οι γλωσσες που εμφανιζονται εξαρτονται απο το rom. Εχω βαλει την 1mb edition αφου δεν λειτουργει το ελληνικο λεξικο. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adamspir Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Όπως έγραψα κ στο αντίστοιχο post στο xda με stock 2.2.1 σε nexus one, δεν εμφανίζονται ελληνικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Λοιπον, ενημέρωση για το θέμα με το gingerbread keyboard! Το θέμα με το dictionary έληξε αλλά υπάρχει πρόβλημα καθώς παρόλο που μπορείς να επιλέξεις τα ελληνικά σαν γλώσσα στο πληκτρολόγιο δεν εμφανίζει μετά καθόλου προτάσεις όταν γράφεις τις λέξεις! "that's the one i've been trying to use, but for some reason it's not giving any suggestions when i set the language to greek. i'm getting the same thing for hebrew, which at first made me think it has problems with non-latin alphabets, but russian is working fine... if anyone has any ideas what the problem could be, please let me know. i'm running out of ideas on this one." ποιο απο τα δυο κατεβαζουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη μεσω της οποιας να μπορουμε να εκτυπωνουμε τις φωτο μας απευθειας απο το τηλεφωνο σε συμβατικους εκτυπωτες κι οχι μεσω web? (η επιλογη αυτη ηταν standar και αυτονοητη σε ολα τα συμβατικα τηλεφωνα,τωρα γιατι στο android απουσιαζει,ειναι μια απο τις αποριες μου) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Υπαρχει καποια εφαρμογη μεσω της οποιας να μπορουμε να εκτυπωνουμε τις φωτο μας απευθειας απο το τηλεφωνο σε συμβατικους εκτυπωτες κι οχι μεσω web? (η επιλογη αυτη ηταν standar και αυτονοητη σε ολα τα συμβατικα τηλεφωνα,τωρα γιατι στο android απουσιαζει,ειναι μια απο τις αποριες μου) Τι εννοείς; Χωρίς να τις περάσεις στο PC στο οποίο είναι συνδεδεμένο ο εκτυπωτής; Πως θα το κάνεις αυτό; Πως το έκανες με τα συμβατικά; http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Τι εννοείς; Χωρίς να τις περάσεις στο PC στο οποίο είναι συνδεδεμένο ο εκτυπωτής; Πως θα το κάνεις αυτό; Πως το έκανες με τα συμβατικά; μέσω BT ή wifi νομίζω υπαρχουν στο market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouria Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ναι υπαρχει στο μαρκετ αλλα μεσω wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 ποιος web browser υποστηριζει flash player; My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Για το πληκτρολόγιο, Ούτε σε wildfire (με 2.1 επίσημη) έχει.ελληνικά... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jabaman Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Και custom rom σε Wildfire δεν είδα ελληνικά. Κρίμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ποιος web browser υποστηριζει flash player; Ο dolphin hd browser. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 καλησπερα υπαρχει μια εφαρμογη στο htc desire hd με ονομα "λειτουργια αυτοκινητου". μπορουμε να την βρουμε και για το απλο desire??? Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 καλησπερα υπαρχει μια εφαρμογη στο htc desire hd με ονομα "λειτουργια αυτοκινητου". μπορουμε να την βρουμε και για το απλο desire??? αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι καποιο προφιλ λειτουργιας, το οποιο μπορεις να το ρυθμισεις και στο απλο desire My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μολις μετέφρασα το changelog απο το handcent sms που στην εκδοση 3.6 παρουσίασε προβλημα με τα Ελληνικά και τους 160-70 χαρακτηρες Το πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες που παρουσιάστηκε στην έκδοση Handcent SMS 3.6 διορθώθηκε στην παρούσα έκδοση,παρακαλώ αναβαθμίστε την εφαρμογή στην νεώτερη έκδοση Handcent SMS 3.6.1 Η νεα εκδοση θα ανεβει σε καμια ωρα, εγω την εχω ηδη :p Ειναι καταπληκτικά τα παιδιά μολις έστειλα feedback mail με το προβλημα μου μίλησαν στο google talk και μου εστειλαν την διορθωμένη για να τους πω αν δουλευει. Και μιλαμε για μια δωρεαν εφαρμογή! Μπράβο μακαρι να ηταν ολοι ετσι! [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Μολις μετέφρασα το changelog απο το handcent sms που στην εκδοση 3.6 παρουσίασε προβλημα με τα Ελληνικά και τους 160-70 χαρακτηρες Η νεα εκδοση θα ανεβει σε καμια ωρα, εγω την εχω ηδη :p Ειναι καταπληκτικά τα παιδιά μολις έστειλα feedback mail με το προβλημα μου μίλησαν στο google talk και μου εστειλαν την διορθωμένη για να τους πω αν δουλευει. Και μιλαμε για μια δωρεαν εφαρμογή! Μπράβο μακαρι να ηταν ολοι ετσι! Να σας ρωτησω τι ακριβως ειναι αυτη η εφαρμογη ??? Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 αυτο αν δεν κανω λαθος ειναι καποιο προφιλ λειτουργιας, το οποιο μπορεις να το ρυθμισεις και στο απλο desire οχι ειναι ενα περιβαλλον εργασιας το οποιο εχει μεσα πλοηγηση , τηλεφωνο κλπ... ειναι εφαρμογη... Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Τι εννοείς; Χωρίς να τις περάσεις στο PC στο οποίο είναι συνδεδεμένο ο εκτυπωτής; Πως θα το κάνεις αυτό; Πως το έκανες με τα συμβατικά; σε οσα συμβατικα κινητα περασαν απο τα χερια μου τουλαχιστον τα τελευταια 4 χρονια, οταν ανοιγαμε μια φωτο υπηρχε η επιλογη εκτυπωση,ακομη και στο Ν95 υπαρχει το οποιο ειναι smartphone,εκανα συνδεση λοιπον ανα πασα στιγμη μεσω καλωδιου usb με φωτογραφικους εκτυπωτες που εχω,χωρις την μεσολαβηση pc και εκτυπωνα τις φωτο μου,τοσο απλα,κατι που δυστυχως δεν υπαρχει στο android (για να λεμε και τα στραβα του δηλαδη) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts