Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια χρονια πολλα. Εχω το desire HD και θελω να ρωτησω ποια εινσι πολυ καλη εφαρμογη γισ να βρισκεις τη θεση που παρκαρες το αυτοκινητο. Ειχα βσλει τη find my car αλλσ δε δουλευε το navigation. Καποια κσλη και σξιοπιστη λοιπον ξερετε;

Για μένα η καλύτερη είναι το ParkDroid, δωρεάν στο Market, το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό.

;)

--- Sony Xperia 5 II ---

Το καινούργιο black theme είναι ότι χειρότερο!

Μάλλον θα έχει ακούσει κράξιμο ο developer! :lol:

Κυριολεκτικά δεν βλεπόταν:p Άντε να δούμε η 0,62 έκδοση τι θα έχει.:)

Το wireless file transfer απο market δεν εχει αναφερθει εδω; Επιτρεπει αντιγραφες αρχειων απο/προς το κινητο μεσω wireless απο τον browser! Το καλυτερο ομως ειναι οτι επιτρεπει κ εγκαταστασεις εφαρμογων (ξεχνας το καλωδιο απλα!)

Δοκιμαστε το οπωσδηποτε! ;)

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

-Το Google maps 5 υποτιθεται θα δουλευε και offline μονο με GPS εμενα βρισκει οδους μονο με wi-fi/η data plan.

-3D κτιρια δεν εχει.

-Ζηταει και compas calibration....Παιζει κανα Link για το πως γινεται?

-Το Google maps 5 υποτιθεται θα δουλευε και offline μονο με GPS εμενα βρισκει οδους μονο με wi-fi/η data plan.

-3D κτιρια δεν εχει.

-Για τα 3D μόνο στο κέντρο της ΑΘήνας (φαντάζομαι και Θεσσαλονίκης) Πήγαινε κάπου στο κέντρο και άλλαξε την κλίση και θα τα δεις.

-Για το Offline Navigation ίσως ισχύει μόνο στις χώρες που υποστηρίζουν το Navigation, Αγγλία και Γερμανία πχ.. Εδώ Ελλάδα επίσημα δεν υποστηριζόταν ούτε και πριν.

- Για Compass Calibration -> No Idea. Στο Milestone δεν χρειάστηκε κάτι τέτοιο.

--- Sony Xperia 5 II ---

:)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Eυχαριστω παιδια.:)

Υπαρχει εφαρμογη που να σου βγαζει ετοιμες εκφρασεις σε ολες τις γλωσσες και google news με ολες τις θεματολογιες και ρυθμισεις για GR?

Edited by sakiss

Παιδιά εχω κάνει root το gt540 μου και εχω βαλει το setCPU και εχω βαλει max 600MHz και min 112MHz . Οταν κλεινω και ξανανοιγω το κινητο το setCPU ειναι max και min στα 112 MHz.Πως μπορω να ειναι μονιμα στα 600 το max και τo min στα 112??

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!!!!!!

To setcpu μου βγάζει και εμένα προβλήματα στο set on boot. Οπότε το κάνω σε κάθε restart χειροκίνητα.

Το LauncherPro Plus υπαρχει στο market γιατι εκει βρισκω μονο το pro...?

To calendar του pro plus υπαρχει ξεχωριστο σαν app?....η κατι αντιστοιχο?

Ποια είναι η καλύτερη λύση/εφαρμογή για μα μπορείτε να βλέπεις τα μηνύματα του hotmail offline; το hotemail δυστυχώς απαιτεί σύνδεση.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

κατεβαζεις το launcher pro απο το μαρκετ και απο εδω http://www.launcherpro.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=1240

αγοραζεις τον κωδικο που σου στελνει στο mail σου.

Στο galaxy S για ενημερωση μετοχων εχει το Y! Finance clock οπου κανει και αυτοματη ανανεωση αν θες..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Βρίσκεις μόνο αυτό γιατί στο ελληνικό market υπάρχουν μόνο free apps. Κατέβασε το market enabler (θέλει root αν θυμάμαι καλά) για να δεις και τις paid, ή βρες την plus έκδοση "αλλού". Όσο για το calendar, και εγώ έψαχνα κάτι αλλά σαν αυτό δεν βρήκα.

Βρίσκεις μόνο αυτό γιατί στο ελληνικό market υπάρχουν μόνο free apps. Κατέβασε το market enabler (θέλει root αν θυμάμαι καλά) για να δεις και τις paid, ή βρες την plus έκδοση "αλλού". Όσο για το calendar, και εγώ έψαχνα κάτι αλλά σαν αυτό δεν βρήκα.

Δεν χρειάζεται. Όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω κατεβαζεις το pro και μέσα από την εφαρμογή ενεργοποιεις το plus. Εγώ έτσι το είχα κάνει πριν 6 μήνες, εκτός αν άλλαξε κατι από τότε.

DesireHD/Tapatalk

Λεωνίδας

Δεν χρειάζεται. Όπως λέει και ο Νίκος παραπάνω κατεβαζεις το pro και μέσα από την εφαρμογή ενεργοποιεις το plus. Εγώ έτσι το είχα κάνει πριν 6 μήνες, εκτός αν άλλαξε κατι από τότε.

DesireHD/Tapatalk

Α, δεν ηξερα οτι μπορουσες να το αγορασεις και μεσω paypal, sorry.:-) Αλλα ενταξει, στο 'γιατι δεν μπορει να το δει', σωστα απαντησα, παλι καλα. :-P thanks για την πληροφορια παιδια.

Sent from my U20i

Ναι βρε συ το ξερω το market enabler αλλα και παλι στο search δεν μου το εβγαζε το plus...θα το αγορασω μεσω paypal.Ενα ομορφο widget καιρου που δοκιμασα ειναι το Animated Weather Widget (mobilityflow).

-3D κτιρια δεν εχει.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Και εγώ το περίμενα πώς και πώς (είχα Nokia παλιά και είχα καταβολευτεί με το navigation). Και εμένα, χωρίς σύνδεση ψάχνει ψάχνει και δεν γίνεται τίποτα στο τέλος. Ελπίζω στο προσεχές διάστημα να το φτιάξουν.

γεια σας παιδια και καλη χρονια. μια ερωτηση. πως γινετε τις εφαρμογες που καταιβαζω απο το μαρκετ να τις αποθηκευω στην καρτα αντι στο τηλεφωνο? και αν κανεις φορματ την καρτα μνημης υπαρχει προβλημα? ευχαριστω πολυ.

το google maps 5δεν είπανε ότι θα είναι δωρεάν.το navigator ειναι free αλλα δεν δουλεύει Ελλαδα.δοκιμάστε τα προγράμματα πλοήγησης είναι αρκετα καλα αν και σε χαρτες ειναι πισω απο τα wm

Εσταλη μεσω tapatalk απο το HD2μου

Φιλικά Γιώργος

γεια σας παιδια και καλη χρονια. μια ερωτηση. πως γινετε τις εφαρμογες που καταιβαζω απο το μαρκετ να τις αποθηκευω στην καρτα αντι στο τηλεφωνο? και αν κανεις φορματ την καρτα μνημης υπαρχει προβλημα? ευχαριστω πολυ.

Βρες το app2sd στο μαρκετ, σε ενημερωνει ποιες εφαρμογες μπορουν να μετακινηθουν στην καρτα (δλδ δεν τρεχουν σαν service) κ τις μετακινει. Αν κανεις φορματ στην καρτα θα χαθουν αλλα μπορεις να κρατησεις backup με το titanium backup.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, έβαλα χθες το Traffic Counter Extended, αλλά όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κάποια επιλογή στις Ρυθμίσεις ώστε να μην εμφανίζεται το εικονιδιάκι του στην Notification Bar.

Γενικά δεν θέλω πολλά εικονίδια, οπότε αν ξέρετε πώς να το εξαφανίσω θα ήταν ότι πρέπει.

Ευχαριστώ.

--- Sony Xperia 5 II ---

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...