katerini Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Με την εφαρμογη droidstats εχω κανει το εξης. Εχω βαλει σαν free τα σταθερα και κινητα cosmote, αφου σε αυτο το δυκτιο ειμαι, και εβαλα σαν οροιο τα ελευθερα λεπτα που εχω για τα υπολοιπα δυκτια. Εαν καποιο αριθμοι cosmote εχουν παει σε αλλο δυκτιο δεν το ξερει το προγραμμα βεβαια. Αλλα στο περιπου βγαινει νοημα. Αλλωστε με αποστολη "ΕΥ" στο 1256 (για cosmote) μαθαινεις ακριβως το υπολοιπο σου, εστω και με μερικες ωρες καθυστερηση. Συγκεκριμενα για το droidstats, προσθεσα τα παρακατω στις "ρυθμισεις" "Τιμολογηση" "Δωρεαν αριθμοι" 00302* +302* 2* Αυτα ειναι για τα σταθερα, και παλι τα αντιστοιχα για τους αριθμους της cosmote οι οποιοι ξεκινανε απο 697 και 698. Παντα δηλαδη μπαινει το προθεμα που θελουμε με το * στο τελος. Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 (edited) Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή GTasks. Γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα, το widget αφήνει ένα κενό κάτω και δεν εμφανίζονται όλες οι εργασίες. δηλαδή χωράνε ακόμη μία με δύο σειρές. έχει κανένας καμιά ιδέα ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή χρονιά να έχουμε. Edited December 30, 2010 by Giosis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Καλησπέρα σας! Επειδή αρκετές φορές έχω δει να ζητάει κόσμος για παρόμοια εφαρμογή, θα ήθελα να κάνω μια μικρή παρουσίαση μιας εφαρμογής, την οποία χρησιμοποιώ ανελλιπώς και βοήθησα κι εγώ-ελάχιστα- στην ανάπτυξή της, κάνοντας την ελληνική μετάφραση και παρέχοντας πληροφορίες για υποστήριξη συσκευών... Η εφαρμογή droidstats λοιπόν, επιτρέπει να καθορίσουμε όρια σε χρόνο ομιλίας, sms και όγκο δεδομένων (wifi και 2g/3g) και μας ειδοποιεί για το πότε τα πλησιάζουμε ή τα προσπερνάμε. Επιπλέον, μας δίνει κάποια στατιστικά δεδομένα, σχετικά με τη διάρκεια των κλήσεων, τα sms και τον όγκο δεδομένων, τα οποία περιλαμβάνουν πχ τους κορυφαίους προορισμούς μας (για κλήσεις και sms), τη διάρκεια των κλήσεων (συνολική, ημερήσια, ανά αριθμό) κλπ. Γενικά τη θεωρώ από τις καλύτερες του είδους της και όχι επειδή ασχολήθηκα μαζί της. Το ότι μου άρεσε με έκανε να θέλω κι εγώ να ασχοληθώ και να τη μεταφράσω. Έχει επιπλέον και widget που δείχνει το χρόνο ομιλίας, τα sms ή τα mb δεδομένων που απομένουν... Πλησιάζοντας τα όρια που έχουμε καθορίσει, μας ειδοποιεί και με notification. Γενικότερα τη συστείνω ανεπιφύλακτα :) H επίσημη σελίδα της εφαρμογής είναι αυτή. Καλή χρονιά σε όλους :) πολυ καλη εφαρμογη και προσπαθεια. μια ερωτηση. γινεται να μηδενισω καπως τα νουμερα,ωστε να την βαλω να μετραει απο τον νεο χρονο ή οποτε βγαινει ο νεος λογαρισμος? ευχαριστω προκαταβολικα και καλη χρονια σε ολους!:):):) Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή GTasks. Γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση που έκανα, το widget αφήνει ένα κενό κάτω και δεν εμφανίζονται όλες οι εργασίες. δηλαδή χωράνε ακόμη μία με δύο σειρές. έχει κανένας καμιά ιδέα ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλή χρονιά να έχουμε. Την χρησιμοποιώ εγώ, έχω την έκδοση 21 (έτσι λέει μέσα από το μενού των εφαρμογών, δεν έχω κρατήσει το .apk) και βάζοντας το Gtasks Large widget, οι εργασίες μου φτάνουν μέχρι το τέλος του παραθύρου, η τελευταία γραμμή χάνεται κιόλας. Βέβαια μπορεί να είναι θέμα ανάλυσης των κινητών μας. Τελευταία αναβάθμιση του Gtasks εννοείς; http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Με την εφαρμογη droidstats εχω κανει το εξης. Εχω βαλει σαν free τα σταθερα και κινητα cosmote, αφου σε αυτο το δυκτιο ειμαι, και εβαλα σαν οροιο τα ελευθερα λεπτα που εχω για τα υπολοιπα δυκτια. Εαν καποιο αριθμοι cosmote εχουν παει σε αλλο δυκτιο δεν το ξερει το προγραμμα βεβαια. Αλλα στο περιπου βγαινει νοημα. Αλλωστε με αποστολη "ΕΥ" στο 1256 (για cosmote) μαθαινεις ακριβως το υπολοιπο σου, εστω και με μερικες ωρες καθυστερηση. Συγκεκριμενα για το droidstats, προσθεσα τα παρακατω στις "ρυθμισεις" "Τιμολογηση" "Δωρεαν αριθμοι" 00302* +302* 2* Αυτα ειναι για τα σταθερα, και παλι τα αντιστοιχα για τους αριθμους της cosmote οι οποιοι ξεκινανε απο 697 και 698. Παντα δηλαδη μπαινει το προθεμα που θελουμε με το * στο τελος. Kι εγώ που έχω δωρεάν σε voda, έχω στο ρυθμισεις -> Τιμολογηση ->Δωρεαν αριθμοι (και για κλήσεις και για σμσ) τα +30694*, +30695* και μια φίλη μου με voda αλλά με φορητότητα από κοσμοτέ (οπότε είναι 697...) :) πολυ καλη εφαρμογη και προσπαθεια. μια ερωτηση. γινεται να μηδενισω καπως τα νουμερα,ωστε να την βαλω να μετραει απο τον νεο χρονο ή οποτε βγαινει ο νεος λογαρισμος? ευχαριστω προκαταβολικα και καλη χρονια σε ολους!:):):) Γίνεται νομίζω αν μηδενίσεις τη βάση δεδομένων... Απλά δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά. Πχ θες να μετρήσεις από την 1η ιανουαρίου, ενώ ο λογαριασμος σου βγαίνει πχ στις 15 του μηνος... Αυτό δε λες; Φαντάζομαι αν κάνεις επαναφορά της βάσης δεδομένων, θα σου τα μηδενίσει. Απλά θα ξαναπάρει τα δεδομένα από το ιστορικό κλήσεων και θα τα περάσει, οπότε ίσως θα πρέπει να καθαρίσεις και αυτό (με αποτέλεσμα να χάσεις όλο το χρονομέτρημα των κλήσεων). Επίσης μπορείς να αλλάξεις απλά την ημερομηνία έκδοσης ;) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Χρόνια πολλά σε όλους. Ερώτηση : Μετά την εγκατάσταση του froyo και αφού ξαναέβαλα το dialer one, δεν μου αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στην αναζήτηση. Μέσα στα setttings δέν βρήκα κάτι. Ξέρει κανείς τί να κάνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Την χρησιμοποιώ εγώ, έχω την έκδοση 21 (έτσι λέει μέσα από το μενού των εφαρμογών, δεν έχω κρατήσει το .apk) και βάζοντας το Gtasks Large widget, οι εργασίες μου φτάνουν μέχρι το τέλος του παραθύρου, η τελευταία γραμμή χάνεται κιόλας. Βέβαια μπορεί να είναι θέμα ανάλυσης των κινητών μας. Τελευταία αναβάθμιση του Gtasks εννοείς; Εμένα όπως λες εσύ η (τελευταία γραμμή να χάνεται) ήταν πριν την τελευταία αναβάθμιση του Gtasks εννοώ, δηλαδή πριν καμιά βδομάδα αν θυμάμαι καλά. Για την έκδοση που λες εγώ έχω 0,61 απο το μενού διαχείριση εφαρμογών. Εσύ το 21 πού το βρήκες ?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 2 ερωτησούλες από έναν αδαή,πλην πανευτυχή νέο κάτοχο android,( milestone με froyo 2.2) 1.Ποιο θεωρείτε καλύτερο messaging πρόγραμμα για επαφες msn,facebook?Που να είναι πιο γρήγορο,να καταναλώνει τα λιγότερα kb... 2.Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να δείχνει τα wireless spots με τη βοήθεια του gps ώστε να βλέπεις πού είναι για να πηγαίνεις πιο κοντά και να πιάνεις καλύτερο σήμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εμφάνιση virus για android http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=462190 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 εμφάνιση virus για android http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=462190 Νομίζω ότι ακόμα και αυτοί που υποστηρίζουν φανατικά ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αργά η γρήγορα θα αναγκαστούν να εγκαταστήσουν ένα αντιβάιρους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εχω περασει απο ολα τα λειτουργικα συστηματα τα τελευταια χρονια.Nokia 7650,Nokia 5530,Nokia 5800(Symbian),Iphone 3G(IOS),HTC Diamond 2(wm 6) και τωρα HTC Wildfire(android).Παντα εβλεπα εφαρμογες antivirus σε ολα τα λειτουργικα αλλα ποτε δεν ειχα κολλησει τιποτα.Και δεν ειμαι και προσεκτικος.Απο οπου να ναι κατεβαζω εφαρμογες.Αν τελικα κολλησω ποτε ιο θα ερθω να το πω!χαχααχαχ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Εχω περασει απο ολα τα λειτουργικα συστηματα τα τελευταια χρονια.Nokia 7650,Nokia 5530,Nokia 5800(Symbian),Iphone 3G(IOS),HTC Diamond 2(wm 6) και τωρα HTC Wildfire(android).Παντα εβλεπα εφαρμογες antivirus σε ολα τα λειτουργικα αλλα ποτε δεν ειχα κολλησει τιποτα.Και δεν ειμαι και προσεκτικος.Απο οπου να ναι κατεβαζω εφαρμογες.Αν τελικα κολλησω ποτε ιο θα ερθω να το πω!χαχααχαχ Παρομοιως. Αν και στο Android παντα σκεφτομουν τις πιθανοτητες λογω του οτι ο καθενας γραφει μια ακυρη εφαρμογη και την ανεβαζει στο μαρκετ. Παντως δεν αγχωνομαι ακομα. Οfftopic φοβερη η υπογραφη σου :lol::lol: Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παρομοιως. Αν και στο Android παντα σκεφτομουν τις πιθανοτητες λογω του οτι ο καθενας γραφει μια ακυρη εφαρμογη και την ανεβαζει στο μαρκετ. Παντως δεν αγχωνομαι ακομα. Οfftopic φοβερη η υπογραφη σου :lol::lol: Οπως βλεπεις το ποτε και το παντα προσπαθω να το αποφυγω αλλα δεν μπορω...αχααχχαχα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ξερει κανεις το παρακατω widget καιρου? http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/12/nexuss60037-1292027060.jpg ....ρολοι? http://hi-tech.mail.ru/static/img/review/2417/ac0525c910bc233376c5eaed88661e72_big.jpg Kαι θα ηθελα να μου προτεινεται ενα calendar widget που χωρις να χρειαζεται να το ανοιγω να μπορω απο την καρτελα του να εναλλασω τους μηνες...? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Ξερει κανεις το παρακατω widget καιρου? http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/12/nexuss60037-1292027060.jpg ....ρολοι? http://hi-tech.mail.ru/static/img/review/2417/ac0525c910bc233376c5eaed88661e72_big.jpg Kαι θα ηθελα να μου προτεινεται ενα calendar widget που χωρις να χρειαζεται να το ανοιγω να μπορω απο την καρτελα του να εναλλασω τους μηνες...? o καιρος ειναι το genie widget. το ρολοι ειναι stock google widget, δεν ξερω πως το βρισκεις στο μαρκετ αν υπαρχει, αλλα υπαρχει στις καθαρες εκδοσεις android. τετοιο calendar εχει ο launcher pro plus και σκρολαρεις και αλλαζεις μηνες, πολυ ωραιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 o καιρος ειναι το genie widget. το ρολοι ειναι stock google widget, δεν ξερω πως το βρισκεις στο μαρκετ αν υπαρχει, αλλα υπαρχει στις καθαρες εκδοσεις android. τετοιο calendar εχει ο launcher pro plus και σκρολαρεις και αλλαζεις μηνες, πολυ ωραιο.Τhanks man :)....γενικα εχεις να προτεινεις το καλυτερο για σενα widget ωρας/καιρου και alarm? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Παιδια χρονια πολλα. Εχω το desire HD και θελω να ρωτησω ποια εινσι πολυ καλη εφαρμογη γισ να βρισκεις τη θεση που παρκαρες το αυτοκινητο. Ειχα βσλει τη find my car αλλσ δε δουλευε το navigation. Καποια κσλη και σξιοπιστη λοιπον ξερετε; http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Τhanks man :)....γενικα εχεις να προτεινεις το καλυτερο για σενα widget ωρας/καιρου και alarm? καιρου και ωρας beautiful widgets αλλα ειναι paid. σκετο καιρου εκτος απο αυτο που το βαζω πανω απο ολα, μ'αρεσει πολυ και το snowstorm που χρησιμοποιουσα για πολυ καιρο. τωρα για ρολοι οτι σου κανει κεφι, απλα ψαχνεις στο μαρκετ. τωρα χρησιμοποιω το custom clock widget beta. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 (edited) Εμένα όπως λες εσύ η (τελευταία γραμμή να χάνεται) ήταν πριν την τελευταία αναβάθμιση του Gtasks εννοώ, δηλαδή πριν καμιά βδομάδα αν θυμάμαι καλά. Για την έκδοση που λες εγώ έχω 0,61 απο το μενού διαχείριση εφαρμογών. Εσύ το 21 πού το βρήκες ?? Εγώ δεν το έχω αναβαθμίσει ακόμα (υπάρχει και εμένα μήνυμα για αναβάθμιση). Όσο για το 21, και εμένα μου φάνηκε ΠΟΛΥ κουλό, αλλά αυτό λέει: http://dl.dropbox.com/u/12469927/CAP201012310336.jpg Μάλλον δεν αντιμετωπίζω αυτό που λες γιατί δεν έχουμε την ίδια έκδοση, θα δοκιμάσω τώρα να την βάλω. UPDATE: Μόλις μου πέρασε την 0.61, και κάνει ακριβώς αυτό που λες. Επίσης, άλλαξε πολύ (προς το χειρότερο) το black θέμα του, όποτε θα ξανά γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση. Edited December 31, 2010 by kalas http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Εγώ δεν το έχω αναβαθμίσει ακόμα (υπάρχει και εμένα μήνυμα για αναβάθμιση). Όσο για το 21, και εμένα μου φάνηκε ΠΟΛΥ κουλό, αλλά αυτό λέει: http://dl.dropbox.com/u/12469927/CAP201012310336.jpg Μάλλον δεν αντιμετωπίζω αυτό που λες γιατί δεν έχουμε την ίδια έκδοση, θα δοκιμάσω τώρα να την βάλω. UPDATE: Μόλις μου πέρασε την 0.61, και κάνει ακριβώς αυτό που λες. Επίσης, άλλαξε πολύ (προς το χειρότερο) το black θέμα του, όποτε θα ξανά γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση. Το καινούργιο black theme είναι ότι χειρότερο! Μάλλον θα έχει ακούσει κράξιμο ο developer! :lol: “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Έχετε να προτείνετε κανένα ραδιόφωνο που να μην απαιτεί σύνδεση; Καλή Χρονιά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Αυτό που λες είναι σχήμα οξύμωρο. Όχι δε γίνεται δυστυχώς. Sent from my Milestone Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Δεν υπαρχει δηλαδη καποια εφαρμογη αντιστοιχη με την προεγκατεστημενη που συνδεεις τα ακουστικα για να παρει το σημα και ακους κανονικα fm ραδιο; All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Δεν υπαρχει δηλαδη καποια εφαρμογη αντιστοιχη με την προεγκατεστημενη που συνδεεις τα ακουστικα για να παρει το σημα και ακους κανονικα fm ραδιο; Αυτό ακριβώς εννοούσα... Όχι, ε..; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. December 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Παιδια χρονια πολλα. Εχω το desire HD και θελω να ρωτησω ποια εινσι πολυ καλη εφαρμογη γισ να βρισκεις τη θεση που παρκαρες το αυτοκινητο. Ειχα βσλει τη find my car αλλσ δε δουλευε το navigation. Καποια κσλη και σξιοπιστη λοιπον ξερετε; δοκιμασε το car locator νομιζω λεγεται Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts