Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalhspera κ χρονια πολλα, εβαλα στο wildfire μια εφαρμογη (lockscreen) η οποια δεν απεγκατισταται με τιποτα, τι να κανω? υπαρχει καποιο προγραμμα για να την βγαλω?

ειχα βαλει και εγω μια καποτε και απο οτι θυμαμαι αυτεσ οι εφαρμογεσ ζητουν καποια αδεια στισ ρυθμισεις ασφαλειας.δηλαδη πρεπει να πας ρυθμισεις-ασφαλεια και καπου θα εχει ενα νεο μενου που θα λεει για κλειδωμα οθονης,μεσα εκει ειναι αυτη η εφαρμογη και πρεπει να την απενεργοποιησεις απο εκει για να κανεις απεγκατασταση.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια κανενα fre widget που να το πατας και να κλεινει η οθονη?

Κανονικο κλεισιμο ομως...οχι μαυρη οθονη...

ΚΑι αν υπαρχει κανενα app που να σε αφηνει να ξεκλιδωσεις το κινητο με τα soft keys?

Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher

Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher

Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4

Follow me

Περασα το Aloqa, αλλα εκ πρωτης οψης δεν προσφερει κατι παραπανω απο το

spot4u, ειδικα για τη χωρα μας. Γινεται να ενημερωθει? Αν ειναι να τη βγαλω εντελως..

Χρονια πολλα. Υπαρχει εφαρμογη που να μετρα συνολικη διαρκεια εξερχομενων κλησεων, συνολικη διαρκεια κλησεων κτλ;

Χρονια πολλα. Υπαρχει εφαρμογη που να μετρα συνολικη διαρκεια εξερχομενων κλησεων, συνολικη διαρκεια κλησεων κτλ;

Το πρόγραμμα που θες λέγεται Call Meter

Εγώ χρησιμοποιώ το DroidStats.

Edited by zxr
--- Sony Xperia 5 II ---

Ευχαριστω πολυ babis200sx και geil για τις αμεσες απαντησεις!

Έχει αντίστοιχη επιλογή και το launcher pro πάντως ( τουλάχιστον για email/κλησεις/sms στο dock)

Sent from my ZTE-U V880 using Tapatalk

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Για να δειτε τι εχετε γυρω σας απο καφε, εστιατορια μαγαζια κλπ ποια εφαρμογη χρησιμοιποιειτε;

Για να δειτε τι εχετε γυρω σας απο καφε, εστιατορια μαγαζια κλπ ποια εφαρμογη χρησιμοιποιειτε;

Εγω το spo4U. Απο Market δωρεαν.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Έχει τα βασικά.ειδικά αν ξέρεις όνομα είναι πολύ καλύτερο από το spo4U τουλάχιστον.όλες οι εκδόσεις εχουνε

Sent from my HTC Desire

Φιλικά Γιώργος

Εγω το spo4U. Απο Market δωρεαν.

Έχει τα βασικά.ειδικά αν ξέρεις όνομα είναι πολύ καλύτερο από το spo4U τουλάχιστον.όλες οι εκδόσεις εχουνε

Sent from my HTC Desire

Spot4u το λένε:p

Χρόνια μας πολλά παιδιά, καλά Χριστούγεννα σε όλους!:):)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

παιδια ψαχνω μια εφαρμογη ωστε να μην επιτρεπει την συνδεση μεσω καρτας στο internet.κατι σαν το no data που εχουν τα windows....
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια ψαχνω μια εφαρμογη ωστε να μην επιτρεπει την συνδεση μεσω καρτας στο internet.κατι σαν το no data που εχουν τα windows....

APN on-off Widget, στο market

στις ρυθμισεις του κινητου κοιταξες;;;

Τρεχω android στο leo και ειμαι πολυ στο ψαξιμο...σε ευχαριστω πολυ...το βρηκα....θελει υπομονη η μεταβαση...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Τρεχω android στο leo και ειμαι πολυ στο ψαξιμο...σε ευχαριστω πολυ...το βρηκα....θελει υπομονη η μεταβαση...

Fair enough :)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Χρονιά πολλά και καλές γιορτές.Βγήκε ο νέος ADW EX!!!!είναι paid αλλά παιδιά τον δοκίμασα και είναι καταπληκτικός!!!Όσο και να φαίνεται απράξενο είναι πολύ πιο γρήγορος από τον απλό ADW,πολλές φορές πίστευα ότι δεν είχα ADW αλλά άλλο πρόγραμμα.Επίσης έχει 4D app drawer αλλά και πολά άλλα εφέ που με άφησαν άφωνο!!!!και όλα αυτά χωρίς lag και αλλά προβλήματα(Έχω milestone με 2.2):D

http://www.appbrain.com/app/adwlauncher-ex/org.adwfreak.launcher

υπάρχει πιο ελαφρύς/γρήγορος launcher από τον default, αν ναι ποιος είναι ο πιο ελαφρύς/γρήγορος από τους γνωστούς (launcherpro, ADW , κτλπ)?

επειδή παράγγειλα κινέζικο και να ξέρω πιο θα βάλω πάνω (σε 2.2 android)

Χρονιά πολλά και καλές γιορτές.Βγήκε ο νέος ADW EX!!!!είναι paid αλλά παιδιά τον δοκίμασα και είναι καταπληκτικός!!!Όσο και να φαίνεται απράξενο είναι πολύ πιο γρήγορος από τον απλό ADW,πολλές φορές πίστευα ότι δεν είχα ADW αλλά άλλο πρόγραμμα.Επίσης έχει 4D app drawer αλλά και πολά άλλα εφέ που με άφησαν άφωνο!!!!και όλα αυτά χωρίς lag και αλλά προβλήματα(Έχω milestone με 2.2):D

http://www.appbrain.com/app/adwlauncher-ex/org.adwfreak.launcher

Καταπληκτικός κι από εμένα

αυτον χρησιμοποιώ πια για launcher, έχω την εντύπωση όμως ότι ανεβάζει αρκετά την θερμοκρασία του κινητου, το 40ρι τοπιάνει για πλάκα...

Και αν γνωριζει κανενας, αν εχει βγει εφαρμογη οπως στο iphone, που οταν ειναι σε αναμονη το κινητο, και αναγνωρισει καποιον ηχο, τοτε αρχιζει και ηχογραφει. Ειναι και καλα για τη νυχτα που κοιμασαι, και το βαζεις να πιασει τους ηχους που κανεις στον υπνο σου :p

Μαλλον ο προγραμματιστης με ακουσε :lol:

Βγηκε και λεγεται Sleep Talk Recorder, αλλα ειναι paid...

Το Documents To Go, δεν εχει επιλογη να δειχνει σε ποια σελιδα ειμαστε? Εβαλα για δοκιμη ενα μεγαλο αρχειο word 100+ σελιδες, αλλα ειναι αδυνατον να προσπαθησεις να βρεις σε ποια σελιδα ειχες μεινει τη τελευταια φορα.

Edited by Billys_RR

Γεια σας και χρόνια πολλά. :)

Κατέβασα από το μάρκετ το Mp3 Music Download Everyday και όπως καταλάβατε ψάχνω το mp3 που θέλω και το κατεβάζω στο κινητό μου.

Πολύ καλή εφαρμογή όμως θα ήθελα να μου πει κάποιος αν υπάρχει περίπτωση να κολλήσω κάποιον ιό κατεβάζοντας mp3 τραγούδια.

Αντιβάιρους έχω κατεβάσει στο κινητό μου αλλά δεν ξέρω αν κάνει δουλειά :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...