Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

TonyK said:
1) αν πατήσεις το κάτω δεξί πλήκτρο και επιλέξεις partnership, εκεί έχει πιο κάτω μία επιλογή για auto login. Αν την έχεις τσεκαρισμένη τότε υποθέτω ότι αν παραμένει ανοιχτή στην μνήμη, ότι ίσως προσπαθεί να κάνει login.

Οπότε αν την έχεις τσεκαρισμένη αυτή την επιλογή, ξετσέκαρε την και λογικά θα είσαι οκ.

2) υποθέτω ότι δεν θα μπορείς να το κάνεις αλλά δεν είναι σίγουρος 100%. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω σίγουρα.

Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις σίγουρα, είναι να αντιγράψεις το αρχείο που θέλεις μέσα στον φάκελο του dropbox του υπολογιστή σου, οπότε μετά ανοίγεις και το dropbox από το κινητό σου και παίρνεις το αρχείο.

Πως σου φαίνεται ?

.

Σε ευχαριστω Αντωνη,θα το δοκιμασω και θα πω αποτελεσματα

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

TonyK said:

Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις σίγουρα, είναι να αντιγράψεις το αρχείο που θέλεις μέσα στον φάκελο του dropbox του υπολογιστή σου, οπότε μετά ανοίγεις και το dropbox από το κινητό σου και παίρνεις το αρχείο.

Πως σου φαίνεται ?

truckman said:
Σε ευχαριστω Αντωνη,θα το δοκιμασω και θα πω αποτελεσματα

Παρη δοκιμασα αυτο με τον dropbox και λειτουργει μια χαρα !!!! οποτε να το εχεις στα υποωην σου :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

TonyK said:
Παρη δοκιμασα αυτο με τον dropbox και λειτουργει μια χαρα !!!! οποτε να το εχεις στα υποωην σου :).

Παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη στο market για να δουλευει το flash της καμερας σαν φακος;Ολες οι εφαρμογες που εχω δει απλως κανουν ασπρη την οθονη.

nikos278 said:
μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια?

γιατι δεν υπαρχει μια εφαρμογη σαν το facetime για συσκευες ανδροιδ αλλα με αξιολογη εικονα και μηδενικη καθυστεριση

απο τη στιγμη που εω και καλο δικτυο και καλο τηλεφωνο δε μπορω να καταλαβω γιατι ειναι η μερα με τη νυχτα ρε γα,ωτο

Ποιο τηλεφωνο εχεις?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

TonyK said:

Aντωνη ειχες δικιο,πολυ καλη λειτουργια με το dropbox :) αυτο ομως που δεν καταφερα ειναι να απενεργοποιω την εφαρμογη οταν δεν την θελω,την κλεινω και βγαζει συνεχεια εκεινο το ενοχλητικο μυνημα για χαμενη συνδεση κινητου και προσπαθεια συνδεσης μεσω wifi.

ddr2 said:
Ποιο τηλεφωνο εχεις?

η υπογραφη σου ειναι ολα τα λεφτα!! :lol::lol::lol:

nikos278 said:
τον γαλαξια εχω αλλα η διαφορα στη βιντεοκληδη ειναι εξωφρενικα αστειΑ

Επειση εχω κΙ τα 2.

Ναι. Φαντάζομαι όμως ότι παράλληλα εκτιμάς το γεγονός ότι με το γαλαξία μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση σχεδόν παντού, μέσω 3G και με οποιονδήποτε έχει κινητό με 2η κάμερα, αντίθετα με τους περιορισμούς του άιφον.

Όταν η βιντεοκλήση γίνεται μέσω wifi , λογικό είναι η ποιότητα να είναι πολύ καλύτερη.

Όταν όμως γίνεται μόνο μέσω wifi , τότε είναι δώρον άδωρον στις περισσότερες περιπτώσεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια ξερετε καποια free καλη εφαρμογη για να αναγνωριζει τραγουδια οταν ακουω ραδιο στο HD desire;

tasgr86 said:
Εχει δοκιμασει κανεις το athens metro; ειναι paid

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δεν μπορώ να το κατεβάσω από το market...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

chrisdental said:
Παιδια ξερετε καποια free καλη εφαρμογη για να αναγνωριζει τραγουδια οταν ακουω ραδιο στο HD desire;

το shazam ισως.... Δεν ξέρω όμως αν αναγνωρίζει και με ακουστικά... Από το ηχείο πάντως σίγουρα...

gkagg said:
το shazam ισως.... Δεν ξέρω όμως αν αναγνωρίζει και με ακουστικά... Από το ηχείο πάντως σίγουρα...

Ευχαριστω φιλε.

έχω το hd2 και τρέχω android 2.2

κάποια εφαρμογή για να ομαδοποιήσω

τις εφαρμογές υπάρχει? να κάνω μέσα

στο μενού ένα φάκελο να τον ονομάσω π.χ

game κ.τ.λ. πατάω παρατεταμένα την

οθόνη μέσα στο μενού και δεν μου βγάζει

την δημιουργεία κάποιου φακέλου .

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Μπορεί κάποιος που κατέχει το TeamViewer να μου στείλει σε πμ πως μπορώ να το ρυθμίσω...???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

amoramor said:
Μπορεί κάποιος που κατέχει το TeamViewer να μου στείλει σε πμ πως μπορώ να το ρυθμίσω...???

επειδη σιγουρα κι'αλλα παιδια θα θελησουν βοηθεια, παρακολουθησε οδηγιες σε βιντεο και καντο συγχρονως στο κινητο σου.

εδω εισαι :

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

ddr2 said:
Ναι. Φαντάζομαι όμως ότι παράλληλα εκτιμάς το γεγονός ότι με το γαλαξία μπορείς να κάνεις βιντεοκλήση σχεδόν παντού, μέσω 3G και με οποιονδήποτε έχει κινητό με 2η κάμερα, αντίθετα με τους περιορισμούς του άιφον.

Όταν η βιντεοκλήση γίνεται μέσω wifi , λογικό είναι η ποιότητα να είναι πολύ καλύτερη.

Όταν όμως γίνεται μόνο μέσω wifi , τότε είναι δώρον άδωρον στις περισσότερες περιπτώσεις.

φιλε μου εμενα δε με ενδιαφερει να δω τα αρνητικα και τα θετικα .

με ενδιαφερει οτι στη περιπτωση του wifi video call το ενα ειναι αστερι ενω το αλλο ειναι για πεταμα. ειναι λογικο αυτο?

gkionis said:
έχω το hd2 και τρέχω android 2.2

κάποια εφαρμογή για να ομαδοποιήσω

τις εφαρμογές υπάρχει? να κάνω μέσα

στο μενού ένα φάκελο να τον ονομάσω π.χ

game κ.τ.λ. πατάω παρατεταμένα την

οθόνη μέσα στο μενού και δεν μου βγάζει

την δημιουργεία κάποιου φακέλου .

Ενδεικτικά...

FOLDER ORGANIZER

http://www.appbrain.com/app/folder-organizer-lite/com.abcOrganizer.lite

APP FOLDERS

http://www.appbrain.com/app/app-folders/manuylov.maxim.appFolders

APP MATE

http://www.appbrain.com/app/app-mate/com.mini.android.appmanager

Σας παρακαλώ μήπως ξέρει κανένας καμιά αντίστοιχη εφαρμογή του icontact από WM για Android γιατί με είχε βολέψει πάρα πολύ.

Ευχαριστο..

George.

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

TonyK said:
επειδη σιγουρα κι'αλλα παιδια θα θελησουν βοηθεια, παρακολουθησε οδηγιες σε βιντεο και καντο συγχρονως στο κινητο σου.

εδω εισαι :

Δεν δείχνει πως γίνονται οι ρυθμίσεις για να μπορείς να συνδεθείς...

Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Δεν χρειάζονται ειδικές ρυθμίσεις. Κατεβάζεις από την επίσημη σελίδα του προγράμματος (teamviewer.com) τo ομόνυμο πρόγραμμα και το τρέχεις στον υπολογιστή που θέλεις να ελέγξεις (έχει επιλογή αν θέλεις να το εγκαταστήσεις μόνιμα ή αν θέλεις να το τρέξεις μια φορά). Aν το εγκαταστήσεις το id παραμένει πάντα το ίδιο και μπορείς να έχεις και ένα στανταρ κωδικό πρόσβασης, αν το τρέξεις απλά σου δίνει ένα one time use ID και κωδικό όπου τα σημειώνεις κάπου και τα εισάγεις μετά στο κινητό σου για να χειριστείς τον υπολογιστή σου ενώ είσαι έξω για καφέ.
Trust no one!

nikos278 said:
φιλε μου εμενα δε με ενδιαφερει να δω τα αρνητικα και τα θετικα .

με ενδιαφερει οτι στη περιπτωση του wifi video call το ενα ειναι αστερι ενω το αλλο ειναι για πεταμα. ειναι λογικο αυτο?

tango videocall στο μαρκετ

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...