Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.appbrain.com/app/audioguru-widgets/com.jupiterapps.audioguru

Μια πολή καλή εφαρμογή διαχείρησης του ήχου.Με δυνατότητα δημιουργείας προφίλ και χρήσιμα widget.Free

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μεχρι τωρα και ενω ακομα δεν εχω κανενα κινητο android, εχω κανει μια μινι συλλογη απο εφαρμογες ,με βαση αυτα που μου αρεσουν και ο,τι ειχα στο Αιφον μου.

αν θελετε ριξτε μια ματια...

http://www.appbrain.com/user/dimitris1900/apps-on-the-phone

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μεχρι τωρα και ενω ακομα δεν εχω κανενα κινητο android, εχω κανει μια μινι συλλογη απο εφαρμογες ,με βαση αυτα που μου αρεσουν και ο,τι ειχα στο Αιφον μου.

Σε desire με ext3 partition δεν βλέπω να χωράνε...

P.S. Κάποιες δεν χρειάζονται γιατι το λειτουργικό τις έχεις απο μονο του. Ειδικά οι custom roms έχουν πολλές.

HTC Desire Root User

Με έσωσες από πολύ ψάξιμο!! Άρχοντας!!

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Eπειδη βλέπω κατι ιταλικες εφαρμογες, τσεκαρε και το Virgilio για νεα κλπ:)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Eπειδη βλέπω κατι ιταλικες εφαρμογες, τσεκαρε και το Virgilio για νεα κλπ:)

μολις το κατεβασα ευχαριστω!

gkagg ειναι απλα καποιες που αρχικα θα βαλω στο κινητο μου ,ΟΤΑΝ μου ερθει.

David δεν μπορεις με froyo να τις βαλεις στην SD?

Δημήτρης

XS Max 512gb.

ευχαριστουμε πολυ, πολυ χρησιμο post

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

αν κανεις θελει τις καλυτερες εφαρμογες για τον μεσο χρηστη, αυτες που του ειναι απαραιτητες,αυτες που του προσφερουν στ'αληθεια και οχι που νομιζει οτι το δινουν ενα 0,5% γρηγοροτερο επεξεργαστη κλπ κλπ ...χωρις μοντες και αλλα τρελα για να μην μπλεκει τις γραφω παρακατω δοκιμασμενες στο galaxy S

1)dialer one

2)handcent sms

3)easy filter

4)barcode scanner

5)dropbox

6)spot4u

7)eBuddy

8)switchpro

9)gtunes music

10)ringdroid

11)batteryminder

12)zougla

13)3G widget

14)Studio KUMA.

15)AppBrain app market

16)market enabler (θελει root)

17)shazam

και μερικα φανταστικα παιχνιδια

18)super tumble

19)spacephysics

20)alchemy

21)angry birds

22)air control

23)solitaire

θα αναρωτιεται κανεις γιατι δεν γραφω καποια αλλα πολυ γνωστα apps

α)το launcher pro ειναι καταπληκτικο αλλα τρωει γρηγορα μπαταρια

β)το one click lagfix ειναι τελειο αλλα πρεπει να διαβασετε τι να κανετε για να το βαλετε και να γινετε root

γ)το ADW ειναι τελειο αλλα και αυτο τρωει μπαταρια μονο και μονο για να σου δινει μερικες "ομορφιες" στο look παραπανω

δ)το google maps το εχει πανω του εργοστασιακα το galaxy

ε)το locale ειναι τελειο αλλα πρακτικα δεν αφηνεις να σου τρωει την μπαταρια απλα και μονο για να αλλαζει τα προφιλ μονο του

στ)το opera και το dolphin ειναι πολυ καλα προγραμματα αλλα στην τελικη γιατι να αλλαξω τον μαμα browser για μερικες μικρολεπτομερειες,ελαχιστα εχει να ζηλεψει απο αυτα

ζ)το titanium backup σουπερ προγραμμα αλαλ αν δεν εισαι τυπος που μονταρεις το κινητο σου και αρα καποια στιγμη θα το καψεις απλα δεν το χρειαζεσαι

η)το astrofilemanager...σουπερ manager αλλα δεν προσφερει τιποτα παραπανω απο τον μαμα...ή σχεδον τιποτα...αρα γιατι να φορτωνω την μνημη μου για μικρολεπτομερειες

ΥΓ: ξεχασα να γραψω πριν...φανταστικη εφαρμοφγη ειναι το easy money για ελεγχο προσωπικων λογαριασμων και μηνιαιων εξοδων.Απλα φανταστικη!!!

David δεν μπορεις με froyo να τις βαλεις στην SD?

Δέν έχεις διαβάσει το thread μου φαίνεται.

Με froyo και SD, ούτε 40 δεν θα βάλεις. Κι εσύ έχεις επιλέξει 190.

Με ext3 partition, 150 τις χωράει (τόσες έχω εγώ και είμαι με 20ΜΒ ελευθερα). Αλλα και πάλι, επιλεγμένα. Να μην ειναι τεράστιες.

HTC Desire Root User

λιγο απο offtopic: παιδια δυστυχως αν δεν κανεις ρουτ το κινητο σου για να βαλεις καποια ρομ ειναι σαν να εχεις μια φεραρι σε μια αδεια εθνικη και να πηγαινεις με 50... σας τα λεω κ εγω που ημουν διστακτικος στην αρχη, αλλα αφου το εκανα (αρκετα ευκολα σε 1 ωρα) ειδα ενα αλλο desire να κραταω στα χερια μου..

πολυ γρηγοροτερο, με «απειρο» χωρο για να εγκαταστησω εφαρμογες, δικαιωματα superuser, αρκετα βελτιωμενη αυτονομια και αλλα πολλα..

επομενως προχωρηστε στις αναλογες διαδικασιες, γιατι δεν φανταζομαι να πηρατε τα desire/galaxy κλπ για να εχετε μεσα μονο 5-10 εφαρμογες και για να μιλατε ή να στελνετε sms..

παμε και ontopic τωρα...

θα διαφωνησω με καποιες απο τις αποψεις του alpapado..

1. ο launcherpro ειναι εκπληκτικος, σου προσφερει πολλα πλεονεκτηματα.. δεν λαγκαρει καθολου στο σκρολαρισμα (οπως κανει ο default), ειναι πληρως παραμετροποιησημος, προσφερει την πολυ χρησιμη δυνατοτητα για μενα να κρυβει απο το μενου οποιες εφαρμογες δεν θες να βλεπεις, βαζοντας μια ταξη στο χαος.. επισης με launcher pro και αλλη ρομ εχω δει προσωπικα σημαντικη βελτιωση της αυτονομιας.. ο μονος λογος για να μεινει κανεις στο sense ειναι αν θελει να χρησιμοποιησει καποια απο τα widgets-βοηθηματα που δεν υπαρχουν ακομα στον launcher pro..

2. o opera (mini) ειναι εξαιρετικος browser για το σκοπο που εχει φτιαχτει... κανεις τεραστια οικονομια δεδομενων, κατι ιδιαιτερα χρησιμο οταν εχεις μικρο ογκο διαθεσιμο..

σαφως και οταν εχεις wifi δεν θα χρησιμοποιησεις τον οπερα, αλλα τον stock browser..

3. εχεις ακουσει πολλους να εχουν καψει το κινητο τους «πειραζοντας το»?

η εχεις πεσει σε χαζους που εκαναν καποια ******* και δεν ακπολουθησαν σωστες οδηγιες ή σε ατυχους που αποτελουν ενα εξαιρετικα μικρο ποσοστο που για καποιν αγνωστο λογο πηραν μετα ενα brick τηλεφωνο..

Το Handcent Sms τρώει κολλήματα μετά την αναβάθμιση σε 2,1...Τι μπορεί να φταίει???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Για πληροφορίες σχετικές με το desire μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο αντίστοιχο forum. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να συγχρονίζονται folders στο dropbox?

Έτσι όπως είναι τώρα θα πρέπει να επιλέγω για download τα αρχεία ένα-ένα.

Παιδιά δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε δοκιμάσει το zeam

http://www.appbrain.com/app/zeam-launcher/org.zeam

Ειδικά για όσους όπως κι εγώ αποφεύγουν τα βαριά και ενεργοβόρα adw και launcherPro και αναγκάζονταν να μείνουν με το μέτριο default launcher (στην περίπτωσή μου του Galaxy S) αυτό είναι η λύση. Έχει ελάχιστες παραμετροποιήσεις σε σχέση με adw και launcherPro, αλλά απ' την άλλη είναι όσο κι αν ακούγεται παράξενο πιο γρήγορος και πιο ελαφρύς από τον default του Galaxy και μπορείς τουλάχιστον να προσθέσεις παραπάνω από 3 συντομεύσεις στο dock.

Αντώνης.

Παιδιά δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε δοκιμάσει το zeam

http://www.appbrain.com/app/zeam-launcher/org.zeam

Ειδικά για όσους όπως κι εγώ αποφεύγουν τα βαριά και ενεργοβόρα adw και launcherPro και αναγκάζονταν να μείνουν με το μέτριο default launcher (στην περίπτωσή μου του Galaxy S) αυτό είναι η λύση. Έχει ελάχιστες παραμετροποιήσεις σε σχέση με adw και launcherPro, αλλά απ' την άλλη είναι όσο κι αν ακούγεται παράξενο πιο γρήγορος και πιο ελαφρύς από τον default του Galaxy και μπορείς τουλάχιστον να προσθέσεις παραπάνω από 3 συντομεύσεις στο dock.

το έχω χρησιμοποιήσει εγώ και όντως είναι πολύ ελαφρύς

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπερα στην ομορφη παρεα,

Επειδη πολλοι απο εσας ψαχνετε καποιον τροπο ολα τα αγαπημενα (bookmarks) που εχετε στον υπολογιστη σας, να τα αντιγραψετε στην android συσκευουλα σας, εχω γραψει εναν οδηγο βημα-βημα, για το πως θα αντιγραψω τα αγαπημενα (bookmarks) απο τον υπολογιστη μου μεσα στο Samsung Galaxy s που εχω.

Ο οδηγος αυτος λειτουργει κανονικα και στο Galaxy tab, καθως και σε αλλες android συσκευες οποτε μπορειτε να τον χρησιμοποιησει οποιος θελει !!!!

Τον οδηγο τον εχω ανεβασει και θα τον βρειτε στο προσωπικο μου Blog εδω :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/11/bookmarks-samsung-galaxy-s.html

thank you man!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά καλησπέρα, μόλις χάσαμε ένα hd2 που έτρεχε android.και επειδή με έπιασε ένα άγχος.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να σου στέλνει μήνυμα για το που βρίσκεται η συσκευή.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Παιδια επειδη για το ZTE θελουμε ενα widget τυπου htc sense τελικα το Animated weather ειναι καλο και που θα το βρω? Μπορει καποιος να με κατατοπισει με μηνυμα? Θελω να βρω και καποιες αλλες εφαρμογες που δεν φαινεται να υπαρχουν στο μαρκετ...

Παιδιά καλησπέρα, μόλις χάσαμε ένα hd2 που έτρεχε android.και επειδή με έπιασε ένα άγχος.

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα να σου στέλνει μήνυμα για το που βρίσκεται η συσκευή.

Υπαρχουν πολλες εφαρμογες γι'αυτη τη δουλεια... Ειχε μεσα καποια απο αυτές?

Νομιζω πως απο τη μαμα του δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα..

.

Asteroshouse.gr ...................

Όχι δεν είχε.εγώ θέλω να βάλω στο δικό μου για μία στραβή μπας και το σώσουμε.εγώ ψάχνω.

Φιλικά Γιώργος

Όχι δεν είχε.εγώ θέλω να βάλω στο δικό μου για μία στραβή μπας και το σώσουμε.εγώ ψάχνω.

Εγω εχω βαλει το Seal (το αγορασα μαλιστα αφου το δοκιμασα) για να μπλοκαρω τις εφαρμογες που θελω να μην ανοιγουν. Το App Protector που δοκιμασα με το Back Button αχρηστευεται, ενω το Seal δεν ξεκλειδωνει.

Και για να κλειδωνει το τηλεφωνο με μηνυμα ή να το βρω σε περιπτωση που... δε θελω να σκεφτομαι εβαλα το Lost Phone το οποιο επισης δοκιμασα. Η αποφαση δικη σου...

.

Asteroshouse.gr ...................

θελω να μου προτεινετε μια εφαρμογη την οποια θα την προγραμματιζω και αναλογα με την ωρα που εχω διαλεξει να αλλαζει προφιλ ηχου στο κινητο.

My History:

Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA

θελω να μου προτεινετε μια εφαρμογη την οποια θα την προγραμματιζω και αναλογα με την ωρα που εχω διαλεξει να αλλαζει προφιλ ηχου στο κινητο.

Γιατί δε δοκιμάζεις το Tasker? Κάνει και πολλά άλλα πράγματα. Δες το εδώ. ;)

http://www.appbrain.com/app/audioguru-widgets/com.jupiterapps.audioguru

το έχω αναφέρει λίγο πιό πάνω!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...