nnik_1969 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Oταν ψαχνω αυτη την εφαρμογη μου βγαζει μια αλλη, την launcherspam η οποια δεν εχει σχεση με αυτο που περιγραφει ο φιλος.:confused: Είναι με ένα I. Multicon. Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Είναι με ένα I. Multicon. Σωστος! Ευχαριστω!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Το 3g watchdog σε Samsung Galaxy 3 I5800 δεν τρέχει :( Το call meter NG τρέχει μεταφρασμένο στα Ελληνικά αλλα "πρώτη μέρα χρέωσεις: 01/09/2010 Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Στο δικό μου Ι5800 το 3G Watchdog τρέχει άψογα και μετράει τα δεδομένα ακριβώς όπως έρχονται στο λογαριασμό. Για ξαναδές το λίγο.;) τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Το call meter NG τρέχει μεταφρασμένο στα Ελληνικά αλλα "πρώτη μέρα χρέωσεις: 01/09/2010 Αυτό ρυθμίζεται εύκολα Ρυθμίσεις-->Κλήσεις-->Αρχική μέρα χρέωσης βάζεις όποια θέλεις και τσεκάρεις το"ίδια περίοδος με κλήσεις" στα SMS και στα δεδομένα My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σα το nokia sports tracker? Δηλαδή να χρησιμοποιεί το εσωτερικό gps του κινητού να σου δείχνει ταχύτητα υψόμετρο κλπ καθώς και να καταγράφει τη διαδρομή δίνοντας σου τη δυνατότητα μετά αν το ανεβάσεις στο Internet να τη δεις πάνω στο χάρτη. http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Ευχαριστώ πολύ,ακριβώς αυτό έψαχνα!!!το είχα βάλει πιο παλιά αλλά δεν θυμόμουν πως λεγόταν!!!καταπληκτικό widget Να ρωτήσω γι αυτό το widget, (Android Agenda Widget)το έχω εγκαταστήσει και μου εμφανίζει σε κάποιες περιπτώσεις λάθος ημερομηνίες. Ενώ στο ημερολόγιο ενα γεγονός είναι πχ 1 Οκτωμβρίου αυτο μου το δείχνει 31 Σεπτεμβρίου...το εχει πάθει κανείς? Καμιά ιδέα τί παίζει? OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ρε παιδια μπορει κανεις να με βοηθησει σε κατι ? προσπαθω να κανω push μια εφαρμογη στο /system/apps/ αλλα δεν ξερω τι να κανω.. αποτι θυμαμαι παλια εκανα κατι σε dos αλλα νομιζω θελω κατι αρχεια κλπ... που μπορω να τα βρω γνωριζει καποιος να με βοηθησει ? :)¨ Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited September 27, 2010 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
izabo Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλησπέρα και από μένα! Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ψάχνω live wallpaper (όχι widget) που να δείχνει τον καιρό live, δηλαδή να βρέχει στην οθόνη μου αν βρέχει και έξω. Ξέρει κανείς τίποτε; Άκουσα για το beautiful widgets αλλά όταν το ψάχνω στο market μου βγάζει καμιά δεκαριά εφαρμογές -και όχι μία-. Το beautiful live weather πάλι δείχνει μόνο ήλιο και χορταράκια. Μήπως δουλεύει μαζί με άλλη εφαρμογή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Δήμητρα :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 Καλησπέρα στην παρέα, Θέλω να μπορώ να ανεβάζω στο facebook, πολλές φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού (galaxy), όλες μαζί και όχι μία μία. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που το κάνει αυτό, η κάποιος άλλος τρόπος ? Sent from my Samsung Galaxy S I-9000 LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ εχει widget η εφαρμογη quick boot free στο μαρκετ.. Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 παιδεια κατεβασα αυτην την εφαρμογη αλλα δεν μπορουσα να την καταλαβω με τιποτα StudioKUMA .nomedia manager.ξερει κανεις να μου δωσει καποιες οδηγειες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) παιδεια κατεβασα αυτην την εφαρμογη αλλα δεν μπορουσα να την καταλαβω με τιποτα StudioKUMA .nomedia manager.ξερει κανεις να μου δωσει καποιες οδηγειες? Είναι απλό. Την ανοίγεις. Πας στον φάκελο του οποίου τις εικόνες δεν θέλεις να βλέπεις στην gallery και πατάς παρατεταμένα. Σου βγάζει επιλογή disable media scanning. Την πατάς και είσαι οκ. Άνοιξε/κλείσε κινητό για να γίνει εκ νέου media scanning και θα δείς ότι πλέον οι εικόνες δεν είναι στην gallery. Προσοχή όμως, αν στον ίδιο φάκελο υπάρχουν και άλλες εικόνες, μουσική ή βίντεο ούτε αυτά πλέον θα τα βλέπει το κινητό σου. Edited September 27, 2010 by mcde Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ρε παιδια μπορει κανεις να με βοηθησει σε κατι ? προσπαθω να κανω push μια εφαρμογη στο /system/apps/ αλλα δεν ξερω τι να κανω.. αποτι θυμαμαι παλια εκανα κατι σε dos αλλα νομιζω θελω κατι αρχεια κλπ... που μπορω να τα βρω γνωριζει καποιος να με βοηθησει ? :)¨ Κοίτα στην υπογραφή μου περί adb. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgk31 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ξερει κανεις καμια εφαρμογη για να παιζουν live stream αρχεια (m3u & asx) ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FREE ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited November 30, 2010 by zxr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FREE ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ Ειχα βρει μια παρομοια μονο που αντι να το γυρισεις αναποδα του ριχνεις ενα τιναγμα (ρυθμιζεις και ποσο δυνατο θες να ειναι). Η εφαρμογη λεγεται: Shake2MuteCall και ειναι free. http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemios Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Είναι απλό. Την ανοίγεις. Πας στον φάκελο του οποίου τις εικόνες δεν θέλεις να βλέπεις στην gallery και πατάς παρατεταμένα. Σου βγάζει επιλογή disable media scanning. Την πατάς και είσαι οκ. Άνοιξε/κλείσε κινητό για να γίνει εκ νέου media scanning και θα δείς ότι πλέον οι εικόνες δεν είναι στην gallery. Προσοχή όμως, αν στον ίδιο φάκελο υπάρχουν και άλλες εικόνες, μουσική ή βίντεο ούτε αυτά πλέον θα τα βλέπει το κινητό σου. οκ το βρηκα αλλα οχι με αφτην την εφαρμογη αλλα απλα με το αρχειο .nomedia.Το εκανα αντιγραφη και επικοληση οσες φορες το χρειαστικα.και τωρα ολα υπεροχα ευχαριστω παντος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 gebus μην γράφεις με κεφαλαία! Είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ FREE ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΤΟ ΓΥΡΝΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ Eίναι πολλές, ορίστε μερικές τζάμπα που βρήκα μ'ένα googlάρισμα http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/silencer_cigl.html http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/off-the-hook_uaa.html http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/flipsilent_exsw.html http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/flip-silent_ffdv.html - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Κοίτα στην υπογραφή μου περί adb. ευχαριστω φιλε μου ! τα βρηκα :) Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 tv live δεν υπαρχει να βλεπουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 tv live δεν υπαρχει να βλεπουμε αν παίζει flash μπορείς να τα δεις μέσα από browser. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gebus Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 (edited) δεν βλεπω μαλλον δεν εχει φλασ τι να κανω εχω το galaxy s και αν υπαρχει ξυπνητηρι να χτυπαει οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο αν ξερετε Edited September 27, 2010 by mcde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 και αν υπαρχει ξυπνητηρι να χτυπαει οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο αν ξερετε Αυτό δεν γίνεται γιατί είναι περιορισμός του android, αλλά και των περισσότερων smartphones. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts