Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχην, το τρωκτικο δεν θα εκλεινε??

Δευτερον, σε εμενα, αυτη η εφαρμογη δεν δουλευει. Οποτε παω να την ανοιξω μου βγαζει FC...

εκλεισε και ο developer εβαλε rss feed απο διαφορες σελιδες.

Μολις εκανε update και στο wildfire δουλευει πολυ καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Motorola Moto G 4g

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το εβαλα και εγω.

κανονικα πρεπει να λεγεται τρομακτικο

και οχι τρωκτικο.:shifty:

το κακο ειναι οτι μου ερχονται καθε λιγο και λιγακι

ειδησεις.υπαρχει καποια επιλογη να κανει π.χ.ανανεωση

καθε 30λεπτα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

το εβαλα και εγω.

κανονικα πρεπει να λεγεται τρομακτικο

και οχι τρωκτικο.:shifty:

το κακο ειναι οτι μου ερχονται καθε λιγο και λιγακι

ειδησεις.υπαρχει καποια επιλογη να κανει π.χ.ανανεωση

καθε 30λεπτα??

Δεν υπαρχει ρυθμιση ..

το μονο που χεις να κανεις ειναι να το κανεις shutdown απο καποιο task manager .. :worry:

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Από τις καλύτερες ιδέες για εφαρμογή που χρησιμοποιήσα και απροβλημάτιστο (ως τώρα στο desire με sense). Με διπλό πάτημα στο home ανοίγει σε οποιοδήποτε σημείο είναι το τηλέφωνο (browser, εφαρμογή κτλ) ένα παράθυρο 4x5 στο οποίο μπορούμε να βάλουμε οποιόδηποτε στοιχείο θέλουμε (εφαρμογή, widget κτλ). Λέγεται Quikdesk και είναι σε beta (δεν ξέρω αν θα είναι δωρεάν και στο μέλλον)

http://www.appbrain.com/app/sg.ruqqq.quickdesk

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Συνάντησα μια πολύ χρήσιμη, κατ' εμέ, εφαρμογή η οποία λέγεται DroidStats. Κάνει το εξής: μετράει (όπως και πολλές άλλες εφαρμογές πχ το Phonalzr, DataCounter, NetCounter) το χρόνο ομιλίας, απεσταλμένα SMS και ΜΒ λήψης/αποστολής ώστε να έχετε μια ιδέα για τη χρήση που κάνετε κάθε μήνα.

Το πάει βέβαια ακόμα παραπέρα με το εξής χαρακτηριστικό: μπορείτε να ορίσετε πόσο δωρεάν χρόνο ομιλίας, πόσα δωρεάν sms και πόσα δωρεάν ΜΒ έχετε κάθε μήνα ώστε να εμφανίζει το υπόλοιπο σας. Εμφανίζει επίσης και το κόστος της κάθε κλήσης ή sms αν ξεπεραστεί αυτό το όριο. Φυσικά το κόστος κάθε κλήση σε cents το ορίζετε όσο θέλετε. Ορίζεις ακόμη και πότε αλλάζει ο μήνας χρέωσης πχ αν είναι στις 19/7 και όχι κάθε πρώτη του μηνός.

Το ακόμη πιο γ*μάτο είναι ότι μπορείτε να ορίσετε και προς ποιους αριθμούς συγκεκριμένα έχετε δωρεάν κλήσεις/sms κλπ. Μπορείτε να ορίσετε ακόμα και ολόκληρη ομάδα αριθμών πχ βάζοντας 697* ορίζετε όλες τις επαφές σας που έχουν Cosmote (χοντρικά βέβαια μιας και υπάρχει και η φορητότητα).

Πχ εγώ που έχω το Cosmote Απεριόριστα 35, μπορώ να ορίσω ότι όλοι οι αριθμοί 697* και 210* και 2310* είναι δωρεάν (για κλήσεις και sms).

(Σημ. θεωρητικά το όριο είναι 1500 λεπτά, αλλά στην πράξη ούτε που το φτάνω)

(Σημ.2 Έβαλα 210 και 2310 μιας και όρισα μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά το πιάσατε το νόημα.)

Έχει και Widget.

ΥΓ: Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει πώς ρυθμίζεις το Billing Increment? Πχ για να ορίσεις το χρόνο ελάχιστης χρέωσης της κάθε κλήσης. Δηλαδή 45sec/κλήση. Δηλαδή αν μιλήσεις μόνο για 25sec να "χρεώσει" 45sec. Αν κατάλαβα καλά έβαλα to 45/1. Σωστό είναι?

Edited by mattimus_prime
Nokia 3310 (1,5 year) -> Nokia 3330 (2,4 years) -> Nokia 6230 (3 years) -> Nokia 6233 (1,2 year) -> SonyEricsson K810i (2,1 years) -> SonyEricsson X10i Mini (...)

Ρε παιδακια μια ερωτησουλα στα γρηγορα για να μη το ψαχνω μιας και μπηκα απο το κινητο... Ποιαν ΙΜ εφαρμογη χρησιμοποιειτε οι περισσοτεροι;

Από τις καλύτερες ιδέες για εφαρμογή που χρησιμοποιήσα και απροβλημάτιστο (ως τώρα στο desire με sense). Με διπλό πάτημα στο home ανοίγει σε οποιοδήποτε σημείο είναι το τηλέφωνο (browser, εφαρμογή κτλ) ένα παράθυρο 4x5 στο οποίο μπορούμε να βάλουμε οποιόδηποτε στοιχείο θέλουμε (εφαρμογή, widget κτλ). Λέγεται Quikdesk και είναι σε beta (δεν ξέρω αν θα είναι δωρεάν και στο μέλλον)

http://www.appbrain.com/app/sg.ruqqq.quickdesk

Απλά τέλειο!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Αντώνης

Ρε παιδακια μια ερωτησουλα στα γρηγορα για να μη το ψαχνω μιας και μπηκα απο το κινητο... Ποιαν ΙΜ εφαρμογη χρησιμοποιειτε οι περισσοτεροι;

Nimbuzz. Client για MSN, yahoo chat, Skype, Facebook chat, Google chat και οποίο άλλο ξερω... Θα ήταν ο καλύτερος αν δεν ειχε μια ασταθεια στις συνδέσεις τον τελευταίο καιρό.

Δοκίμασα και τον fring ο οποίος δεν εχει Facebook και τώρα πια Skype. Είναι όμως ο μοναδικος που μπορείς να κανεις video chat από fring σε fring.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Παιδια λιγο την βοηθεια σας!

Ψαχνομαι και εγω στον κοσμο του Android, αλλα με σταματανε μερικες εφαρμογες που τις χρειαζομαι. Δοκιμαζω στο HD2 με android απο SD και δεν βρηκα κατι αναλογο οπως αυτες των WM.

- Εχω στα WM το Inesoft Addresbook το οποιο ειναι απλα τελειο. Εκεινο που βασικα ομως κανει καταπληκτικα ειναι ο Dialer που εχει. Τεραστια πληκτρα για να κανεις κλησεις και ψαχνει σε ολα τα πεδια των επαφων. Ακομη και αριθμους. Βρηκα μερικες εφαρμογες, αλλα η δεν πιανουν ουτε κατα διανεια το Addresbook, η δεν ψαχνουν στις επαφες με Ελληνικα γραμματα, η ψαχνουν μονο στα Ελληνικα, αλλα οχι σε ολα τα πεδια. Θελω μια εφαρμογη, εναν Dialer ας το πω καλυτερα, που να ψαχνει σε ολα τα πεδια των επαφων, και στους αριθμους και συγχρονως στις Επαφες με Ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες, και βεβαια ολα αυτο να ειναι με Τ9. Εψαξα στο Android Market και στο Androlib.com με αναζητηση "Dialer" και "Τ9" και τις δοκιμασα σχεδον ολες, (δεν ειναι και πολλες) ακομη και αυτες που ειναι με πληρωμη, αλλα τιποτα.

-Ενα αλλο που ψαχνω, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για εσοδα/εξοδα. Δοκιμασα αρκετες, αλλα δεν με ευχαριστησε καμια. Ειναι και πολλες και χανεις την μπαλα. Υπαρχει καμια να μου προτεινετε; Κατι κορυφαιο βεβαια.

- Και ακομη εχω στο HD2 αρκετα συστηματα πλοηγησης, αλλα σαν το igo8.3 δεν ειναι κανενα. Βαβαια και το TomTom ειναι πολυ καλο. Στο Android ομως τι γινετε; Ποια προγραμματα πλοηγησης δουλευουν με καλους και ανανεωμενους χαρτες βεβαια.

Αυτα προς το παρον.

Αν βρεθουν τα αντιστοιχα προγραμματα στο Android, θα αλλαξω βεβαια.

Κωστας - Κατερινη

Δεν υπαρχει ρυθμιση ..

το μονο που χεις να κανεις ειναι να το κανεις shutdown απο καποιο task manager .. :worry:

μολις ειδα οτι βγηκε update

και μπορεις να επιλεξεις ποτε θελεις να κανει

ενημερωσεις.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Π

- Και ακομη εχω στο HD2 αρκετα συστηματα πλοηγησης, αλλα σαν το igo8.3 δεν ειναι κανενα. Βαβαια και το TomTom ειναι πολυ καλο. Στο Android ομως τι γινετε; Ποια προγραμματα πλοηγησης δουλευουν με καλους και ανανεωμενους χαρτες βεβαια.

Αυτα προς το παρον.

Από τις λίγες μέρες που το ψάχνω και εγώ,igo8.3 δεν υπάρχει.Υπάρχει ένα igomyway αλλά μοιάζει πιο πολύ με amigo παρά με igo8 και δε μπήκα καν στον κόπο να το δοκιμάσω.Aλλά ούτε και tomtom είδα να υπάρχει.Τα υπόλοιπα που υπάρχουν είναι τα sygic10,ndrive,navigon.

Συνάντησα μια πολύ χρήσιμη, κατ' εμέ, εφαρμογή η οποία λέγεται DroidStats. Κάνει το εξής: μετράει (όπως και πολλές άλλες εφαρμογές πχ το Phonalzr, DataCounter, NetCounter) το χρόνο ομιλίας, απεσταλμένα SMS και ΜΒ λήψης/αποστολής ώστε να έχετε μια ιδέα για τη χρήση που κάνετε κάθε μήνα.

Το πάει βέβαια ακόμα παραπέρα με το εξής χαρακτηριστικό: μπορείτε να ορίσετε πόσο δωρεάν χρόνο ομιλίας, πόσα δωρεάν sms και πόσα δωρεάν ΜΒ έχετε κάθε μήνα ώστε να εμφανίζει το υπόλοιπο σας. Εμφανίζει επίσης και το κόστος της κάθε κλήσης ή sms αν ξεπεραστεί αυτό το όριο. Φυσικά το κόστος κάθε κλήση σε cents το ορίζετε όσο θέλετε. Ορίζεις ακόμη και πότε αλλάζει ο μήνας χρέωσης πχ αν είναι στις 19/7 και όχι κάθε πρώτη του μηνός.

Το ακόμη πιο γ*μάτο είναι ότι μπορείτε να ορίσετε και προς ποιους αριθμούς συγκεκριμένα έχετε δωρεάν κλήσεις/sms κλπ. Μπορείτε να ορίσετε ακόμα και ολόκληρη ομάδα αριθμών πχ βάζοντας 697* ορίζετε όλες τις επαφές σας που έχουν Cosmote (χοντρικά βέβαια μιας και υπάρχει και η φορητότητα).

Πχ εγώ που έχω το Cosmote Απεριόριστα 35, μπορώ να ορίσω ότι όλοι οι αριθμοί 697* και 210* και 2310* είναι δωρεάν (για κλήσεις και sms).

(Σημ. θεωρητικά το όριο είναι 1500 λεπτά, αλλά στην πράξη ούτε που το φτάνω)

(Σημ.2 Έβαλα 210 και 2310 μιας και όρισα μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά το πιάσατε το νόημα.)

Έχει και Widget.

ΥΓ: Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει πώς ρυθμίζεις το Billing Increment? Πχ για να ορίσεις το χρόνο ελάχιστης χρέωσης της κάθε κλήσης. Δηλαδή 45sec/κλήση. Δηλαδή αν μιλήσεις μόνο για 25sec να "χρεώσει" 45sec. Αν κατάλαβα καλά έβαλα to 45/1. Σωστό είναι?

45/1

δεν μου δουλεύει το 697* καμιά ιδέα?

45/1

δεν μου δουλεύει το 697* καμιά ιδέα?

45/1 ε? Σίγουρα? Λογικά αυτό είναι, απλά οι άλλες επιλογές που έχει πχ 60/60, 60/10, 30/30 τί μπορεί να σημάινουν? Ξέρεις μήπως?

Γι' αυτό που δεν σου δουλεύει βεβαιώσου ότι στα Settings->Billings-> Free Numbers (Calls)-> γράφεις 697* ΑΛΛΑ αν πατήσεις "Επόμενο" τότε ΔΕΝ κάνει τίποτα! Το κόλπο είναι να πατήσεις το Back button του κινητού και μετά να πατήσεις Add ώστε να περαστεί στη λίστα με τα "φίλτρα". Μάλιστα, θα σου γράψει και πόσους αριθμούς βρήκε στις επαφές με 697 μπροστά πχ:

Name: <Pattern (86)>

Number: 697*

(όπου 86 είναι ο αριθμός επαφών με 697 μπροστά)

Το ίδιο κάνε και με άλλους αριθμούς. Τα ίδια θα κάνεις και στο Free Numbers (SMS). Σε μένα δουλεύει κανονικά: όση ώρα και να μίλησα με κινητά cosmote δεν μειώθηκε καθόλου το υπόλοιπο χρόνου.

Μ'άρεσε πολύ το γεγονός οτι σου εμφανίζει μια εκτίμηση της πραγματικού χρόνου ομιλίας με βάση του τι έχεις δηλώσει στο Billing Increment. Δλδ μπορεί να μιλούσα για 25 λεπτά καθαρά, αλλά χρεώθηκα για 35 λεπτά!

Πολύ κλεψιά πάντως ρε παιδιά! Θυμάμαι το 2000 όταν πρωτοέκανα τη σύνδεση είχε ελάχιστο χρόνο χρέωσης 20sec και τώρα έφτασε 45sec! Και εννοείται αυξήθηκε το κόστος ανά δευτερόλεπτο.

Edited by mattimus_prime
Nokia 3310 (1,5 year) -> Nokia 3330 (2,4 years) -> Nokia 6230 (3 years) -> Nokia 6233 (1,2 year) -> SonyEricsson K810i (2,1 years) -> SonyEricsson X10i Mini (...)

Δεν δουλεύει με τίποτα. Τι back πατάω πάντα λέει patern 0. Δεν ξέρω τι φταίει. ΤΟ 45/1 σημαίνει ελάχιστη χρέωση 45 δευτερόλεπτα κ μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Δεν δουλεύει με τίποτα. Τι back πατάω πάντα λέει patern 0. Δεν ξέρω τι φταίει. ΤΟ 45/1 σημαίνει ελάχιστη χρέωση 45 δευτερόλεπτα κ μετά χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Μήπως έχεις τις επαφές σου με +30 μπροστά? Τότε λογικά θα πρέπει αν βάλεις *697* ή *+30697* (ή +30697*). Μάλλον αυτό είναι. Ή μπορεί να τρώει κάποιο σκάλωμα με το +.

Δοκίμασε και άλλους συνδυασμούς. Πχ *69*, *694* ή και * σκέτο. Δοκίμασε για να δεις μόνο και μόνο ότι δουλεύει.

Επίσης, στα settings -> Application settings-> Use @ as exclude-pattern ορίζεις το @ ως χαρακτήρα μπαλαντέρ. Μήπως το έχεις τσεκαρισμένο; Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο.

Μήπως επίσης πρέπει να ορίσεις και τα Monthly Limits? Δλδ 120 λεπτά το μήνα. Στην τελική δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση.

Edited by mattimus_prime

Μήπως έχεις τις επαφές σου με +30 μπροστά? Τότε λογικά θα πρέπει αν βάλεις *697* ή *+30697* (ή +30697*). Μάλλον αυτό είναι. Ή μπορεί να τρώει κάποιο σκάλωμα με το +.

Δοκίμασε και άλλους συνδυασμούς. Πχ *69*, *694* ή και * σκέτο. Δοκίμασε για να δεις μόνο και μόνο ότι δουλεύει.

Επίσης, στα settings -> Application settings-> Use @ as exclude-pattern ορίζεις το @ ως χαρακτήρα μπαλαντέρ. Μήπως το έχεις τσεκαρισμένο; Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο.

Μήπως επίσης πρέπει να ορίσεις και τα Monthly Limits? Δλδ 120 λεπτά το μήνα. Στην τελική δοκίμασε να κάνεις επανεγκατάσταση.

Βρέθηκε το πρόβλημα. ΔΕν βλέπει καμμία επαφή (όπως κ το handcent) που είναι επαφή τηλεφώνου από pcsync. Μόλις φτιάξω μια Google contact την βλέπει αμέσως. Μπορώ να κάνω όλες τις επαφές Google άλλα θα πρέπει να ξαναπεράσω τις φωτό. Τέλος πάντων, βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ!

Ψαχνομαι και εγω στον κοσμο του Android, αλλα με σταματανε μερικες εφαρμογες που τις χρειαζομαι. Δοκιμαζω στο HD2 με android απο SD και δεν βρηκα κατι αναλογο οπως αυτες των WM.

- Εχω στα WM το Inesoft Addresbook το οποιο ειναι απλα τελειο. Εκεινο που βασικα ομως κανει καταπληκτικα ειναι ο Dialer που εχει. Τεραστια πληκτρα για να κανεις κλησεις και ψαχνει σε ολα τα πεδια των επαφων. Ακομη και αριθμους. Βρηκα μερικες εφαρμογες, αλλα η δεν πιανουν ουτε κατα διανεια το Addresbook, η δεν ψαχνουν στις επαφες με Ελληνικα γραμματα, η ψαχνουν μονο στα Ελληνικα, αλλα οχι σε ολα τα πεδια. Θελω μια εφαρμογη, εναν Dialer ας το πω καλυτερα, που να ψαχνει σε ολα τα πεδια των επαφων, και στους αριθμους και συγχρονως στις Επαφες με Ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες, και βεβαια ολα αυτο να ειναι με Τ9. Εψαξα στο Android Market και στο Androlib.com με αναζητηση "Dialer" και "Τ9" και τις δοκιμασα σχεδον ολες, (δεν ειναι και πολλες) ακομη και αυτες που ειναι με πληρωμη, αλλα τιποτα.

-Ενα αλλο που ψαχνω, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για εσοδα/εξοδα. Δοκιμασα αρκετες, αλλα δεν με ευχαριστησε καμια. Ειναι και πολλες και χανεις την μπαλα. Υπαρχει καμια να μου προτεινετε; Κατι κορυφαιο βεβαια.

Αυτα προς το παρον.

Μη μου αγχωνεσαι.

Για τον dialer που λες, απλα η λογικη του android ειναι διαφορετικη.

Σε ολες τις συσκευες με ανδροειδες λειτουργικο, υπαρχει ενα πληκτρο με μεγενθυτικο φακο. Αυτο ειναι το πληκτρο της ερευνας. Πολυ λογικο, αφου μιλαμε για λειτουργικο της google.

Σε συνδυασμο με ενα καλο προγραμμα αναζητησης, οπως ειναι το aurora (υπαρχει στο μαρκετ) μπορεις να κανεις πολυ καλη αναζητηση στις επαφες σου. Μην χρησιμοποιεις τον dialer. Ειναι αλλη η λογικη του android.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Αλλα δεν βλεπω φως. Προγραμμα πλοηγησης δεν υπαρχει οπως το θελω. Tο Sygic, Ndrive Kai Navigon ειναι ολα δοκιμασμενα εκτενως, Καθ οτι ειναι και η δουλεια μου να ειμαι στους δρομους διεθνως. Τα μονα που για εμενα βεβαια ειναι καλυτερα, ειναι το igo kai to tomtom. Πολοι καλοι χαρτες, και τελεια στον προγραμματισμο διαδρομης τον οποιο χρειαζομαι σχεδον καθε μερα.

Οσο για το προγραμμα που μου προτεινε ο φιλος ddr2, οντως πολυ καλο, αν και για να βρεις μια επαφη απο τον αριθμο, πρεπει να τον δωσεις οπως τον εχεις αποθηκευμενο στην επαφη, και οχι οπως συνηθισα δινοντας πχ μονο τους 3 τελευταιους αριθμους. Ακομη ψαχνει με το πληκτρολογιο της HTC στο οποιο αν χρησιμοποιησεις το Τ9 δεν βρισκεις τιποτα. Οποτε πρεπει να ειναι ενας Dialer ο οποιος να ψαχνει τα παντα με την μεθοδο του Τ9, αλλα οχι με το πληκτρολογιο της HTC, γιατι εκεινο ψαχνει για λεξεις και οχι για ονοματα που αντιστοιχουν στα γραμματα που πατας.

Δεν ζηταω πολλα, αλλα ειναι απλα πραγματα τα οποια χρειαζονται και στα WM υπαρχουν. Βεβαια δεν υπαρχουν πολλα αλλα που εχουν τα Android, τα οποια ομως δεν με ενδιαφερουν τοσο πολυ. Οποτε ελπιζω η εκδοση android 3 να ειναι καλυτερη.

Κωστας - Κατερινη

Αυτα προς το παρον.

Λογικα ψάχνεις την παρακατω function απο εναν dialer ..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3257737#post3257737

Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]]

Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7

SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B

Λογικα ψάχνεις την παρακατω function απο εναν dialer ..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3257737#post3257737

Ακριβως αυτο, αλλα θελει δουλεια να κανει ο τυπος ακομη. Γιατι εκτος απο οτι πρεπει να προστεθει ακομη η δυνατοτητα να ψαχνει Ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες, πρεπει να προστεθει και η αναζητηση ολων των πεδιων, που δεν το εχει.

Και ακομη οταν εχεις π.χ. μια επαφη με 5 νουμερα, δειχνει 5 καταχωρησεις με το καθε νουμερο ξεχωριστα και οχι μια επαφη οπου μπορεις να διαλεξεις ποιον αριθμο να καλεσεις.

Ο Κανονικος Dialer της HTC ψαχνει και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα, αλλα δεν ψαχνει στα διαφορα πεδια και σε αριθμους. Αν το εκανε και αυτο θα ηταν τελειος και μετα παραγματικα δεν θελεις κατι αλλο.

Κωστας - Κατερινη

Να ρωτησω κατι?Κάτοχος hero 2.1 sense UI....μπορώ να εγκαταστήσω απο πάνω Launcher Pro ή ΑDW?Θα έχω κάποιο πρόβλημα?

μπορεις, κακως το αφησες τοσο καιρο :p

Kαλησπερα, μηπως θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο IM για msn, που να μπορει να στελνει και σε appear offline mode? Εχουν αναφερθει καποια, αλλα δεν ξερω αν κανουν αυτο που ζηταω :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...