Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου τα εχεις περασμενα στις επαφες, βαζεις συντομευση σε μια οθονη το ημερολογιο της HTC (το 2ο σχεδιο απο τα 3 που εχει) και σου δειχνει τα πιο κοντινα γενεθλια.

Δεν γνωριζω αν χρειαζεται και συχρονισμο με Outlook ωστε να περαστουν ως events (εγω ειχα κανει συχρονισμο).

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι ενοω μια εφαρμογη που παιζει τα κομικ που εχω στην sd και ειναι σε μορφη cbz , cbr

Για κοίταξε αυτό. http://www.robotcomics.net/2010/04/droid-comic-viewer-137-update-log/

Αφου τα εχεις περασμενα στις επαφες, βαζεις συντομευση σε μια οθονη το ημερολογιο της HTC (το 2ο σχεδιο απο τα 3 που εχει) και σου δειχνει τα πιο κοντινα γενεθλια.

Δεν γνωριζω αν χρειαζεται και συχρονισμο με Outlook ωστε να περαστουν ως events (εγω ειχα κανει συχρονισμο).

Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται ρο ίδιο σ'εμένα και δεν ξέρω αν φταίει το ότι συγχρονιζω ημερολόγιό και επαφές μεσω Google

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Τhe end of an era...

ψάχνω για ένα καλό voip πρόγραμμα για το android.

αν ξέρετε κάποιο....

θα ήθελα αν γίνεται να δουλεύει μόνο με wifi

ή αν δουλεύει με τον παροχο να μην χρεώνεσαι στον παροχο αλλά στο πρόγραμμα.

(για το τελευταίο είχα κατεβάσει ένα πρόγραμμα voip και χρειάζονταν να υπάρχει σύνδεση με τον παροχο-έκανα μια κλήση και με χρέωσε στον παροχο)

Η αλήθεια είναι ότι δε γίνεται ρο ίδιο σ'εμένα και δεν ξέρω αν φταίει το ότι συγχρονιζω ημερολόγιό και επαφές μεσω Google

Βασικά αν στο ημερολόγιο google έχεις τα γενέθλια περασμένα, μπορείς να ορίσεις υπενθύμιση pop up στο google και με το sync περνάει και στο τηλέφωνο το reminder (χρησιμοποιεί το tone του νέου email). Μόλις χτες δοκίμασα και τη δυνατότητα που έχει το google calendar να σου στείλει reminder με sms!!! Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι δωρεάν ή αν έχει reverse charge στο κινητό σου, θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα...

Παιδιά μία ερώτηση και από εμένα.

Δυνατότητα να αποθηκεύεις τα SMS σε διάφορους φακέλους, που έχεις δημιουργήσει εσύ, υπάρχει όπως υπάρχει στα windows;

Επίσης τρόπος μεταφοράς των μηνυμάτων από λειτουργικό windows σε androit υπάρχει;

Μπορεί να σας φαίνεται χαζό αλλά λόγω δουλειάς έχω εκατοντάδες SMS ταξινομημένα σε δεκάδες υποφακέλους από τα οποία πρέπει ανά πάσα στιγμή να μπορώ να βρώ κάποια συγκεκριμένα και να τα προωθώ με SMS.

Καλημέρα σε όλους. Μια γρήγορη ερώτηση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία αν έχεις περασμένα γενέθλια στις επαφές, να σου τα δείχνει κάπως/κάπου;

Για δες αυτό

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Βασικά αν στο ημερολόγιο google έχεις τα γενέθλια περασμένα, μπορείς να ορίσεις υπενθύμιση pop up στο google και με το sync περνάει και στο τηλέφωνο το reminder (χρησιμοποιεί το tone του νέου email). Μόλις χτες δοκίμασα και τη δυνατότητα που έχει το google calendar να σου στείλει reminder με sms!!! Αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι δωρεάν ή αν έχει reverse charge στο κινητό σου, θέλει λίγο ψάξιμο ακόμα...
Τα εχω περασμένα στις επαφές google αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να τα περάσω από τις επαφές στο ημερολόγιο. Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Αν ήταν στο ημερολόγιο, θα τα έβλεπα από το widget του ημερολογίου...

Για δες αυτό

Θα το κοιτάξω φίλε μου. Ευχαριστώ :happy:

Τhe end of an era...

Τα εχω περασμένα στις επαφές google αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να τα περάσω από τις επαφές στο ημερολόγιο. Αυτό είναι το πρόβλημά μου. Αν ήταν στο ημερολόγιο, θα τα έβλεπα από το widget του ημερολογίου...

Θα το κοιτάξω φίλε μου. Ευχαριστώ :happy:

Βεβαιώσου από τις ρυθμίσεις του ημερολογίου ότι έχεις τικάρει το contact's birthday. (εκεί που λέει "τα ημερολόγιά μου")

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα που ακριβώς, καθώς ούτε στο κινητό έχει κάτι τέτοιο στις ρυθμίσεις αλλά ούτε και στο google calendar (βασικά δεν το βρίσκω εγώ..) :O

Μπορείς μήπως να βοηθήσεις λίγο παραπάνω; Πού κοιτάω; Στο κινητό ή το site?

Τhe end of an era...

google calendar-->settings-->calendar settings-->2η καρτέλα (calendars)-->τσεκάρεις τα contact's birthdays and events και αν θέλεις προσθέτεις και το greek holidays..;)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με ειδοποιεί για τα γενέθλια κάποιας από τις επαφές μου???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να με ειδοποιεί για τα γενέθλια κάποιας από τις επαφές μου???

Χα χα χα χα,διαβάστε και λίγο το φόρουμ πριν ρωτήσετε κάτι.

Ακριβώς το πιο πάνω ποστ εξηγεί την διαδικασία!!!

Μπορείτε να κοιτάξετε και εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=18103

google calendar-->settings-->calendar settings-->2η καρτέλα (calendars)-->τσεκάρεις τα contact's birthdays and events και αν θέλεις προσθέτεις και το greek holidays..;)

Άκυρο το βρήκα τελικά. Eυχαριστώ πάρα πολύ! :)

Τhe end of an era...

Χαχαχα...Κάνει όμως για το Xperia mini 10i ???
Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s

Χοχοχο! Κάνει για όλα τα τηλέφωνα.:lol::lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν υπάρχει λόγος να μην κάνει.

Ο τρόπος που περιγράφεται πιο πάνω είναι μέσω του συγχρονισμού που κάνεις με το google mail σου, όπου εάν έχεις περασμένα γενέθλια στις επαφές σου τα εμφανίζει μετά στο ημερολόγιο του κινητού και αν θες με κάποιο widget και στην οθόνη σου.

Εάν δεν τα έχεις περασμένα τα γενέθλια (ημερομηνίες κτλ) στις επαφές και θες να τα περάσεις μέσα από το κινητό και όχι από το μαιλ σου στον υπολογιστή, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή Ebobirthday (υπάρχει δωρεάν στο market) και να το κάνεις.

Αν πάλι μετά θες να τα περάσεις στις επαφές σου που βρίσκονται στο μαιλ σου τότε με την εφαρμογή Ebobirthday Contact Sync κάνεις συγχρονισμό και αυτό ήταν!

Life is good with what you love !!!

Υπάρχει κάποια free εφαρμογή για να βλέπουμε πόσα δεδομένα κατεβάζουμε από internet; Μην ξεπεράσω το όριο μου κιόλας..:)
Αντώνης

Υπάρχει κάποια free εφαρμογή για να βλέπουμε πόσα δεδομένα κατεβάζουμε από internet; Μην ξεπεράσω το όριο μου κιόλας..:)

http://www.androlib.com/android.application.net-jaqpot-netcounter-qDj.aspx

3G Watchdog (free):rolleyes:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=16447&d=1276533728 :p

Δηλαδη αυτο που αναφερεις δεν ειναι ιδιο με αυτο που λεω και γω :worry: ? Αναρωτιεμαι δηλαδη αν υπαρχει και αλλη εφαρμογη με το ιδιο ονομα :blink:

Edited by ktsak

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δηλαδη αυτο που αναφερεις δεν ειναι ιδιο με αυτο που λεω και γω :worry: ? Αναρωτιεμαι δηλαδη αν υπαρχει και αλλη εφαρμογη με το ιδιο ονομα :blink:

Ευχαριστώ παιδιά τελικά αυτό προτίμησα γιατί μου δείχνει και το wi fi ναι είναι το ίδιο

Αντώνης

ναι φιλε μου, βεβαια, σορρυ που δεν το ανεφερα, απλα αυτο εχει και ενα ωραιο εικονιδιακι που ειχα ανεβασει :O

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...