Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε γινεται! το ρολοι που λες ειναι της htc και του sense και δεν ειναι συμβατα με κανεναν launcher.

υπαρχουν απειρα ρολογια ομως να το υπερκαλυψεις απο το market.

ποιο ρολοι λες ακριβως;

θελω ενα ψηφιακο που να εχει και τον καιρο μαζι

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά στην έκδοση 2.2 του android έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα όσον αφορά το task management ή ιδέα μου είναι;

Έχω το advanced task manager και ας πούμε κλείνω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν(εκτός από 2-3) και μετά από 2-3 λεπτα τον ανοίγω και βλέπω να τρέχουν άλλες 15 !!!1

Από οτι διάβαζα και τα logs του Advanced task manager αυτός έλεγε οτι στο 2.2 έχουν αλλάξει λίγο ρα πράγματα..εσεις έχετε παρατηρήσει κάτι ;;

θελω ενα ψηφιακο που να εχει και τον καιρο μαζι

δυο στα γρηγορα, υπαρχουν κι αλλα, αλλα με πληρωμη.

http://www.cyrket.com/p/android/com.ermesjo.yr/

http://www.cyrket.com/p/android/org.fagod.wfc_widget/

Παιδιά στην έκδοση 2.2 του android έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα όσον αφορά το task management ή ιδέα μου είναι;

Έχω το advanced task manager και ας πούμε κλείνω όλες τις εφαρμογές που τρέχουν(εκτός από 2-3) και μετά από 2-3 λεπτα τον ανοίγω και βλέπω να τρέχουν άλλες 15 !!!1

Από οτι διάβαζα και τα logs του Advanced task manager αυτός έλεγε οτι στο 2.2 έχουν αλλάξει λίγο ρα πράγματα..εσεις έχετε παρατηρήσει κάτι ;;

δεν το εχω κοιταξει, αλλα δεν εχω παρατηρησει τιποτα ως προς την αποδοση. αστο μωρε, μη δινεις σημασια :lol::p

έχω παρατηρήσει το ίδιο στο xperia x10mini, αλλά φαντάστηκα οτι είναι το δάχτυλό μου που πηγαίνοντας το μενού αριστερά-δεξιά άνοιγε κατά λάθος και εφαρμογές!!

Με λίγη παρατήρηση ακόμα είδα οτι πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ ανοίγουν και τις αντίστοιχες default (π.χ. ανοίγωνταςτο handcent sms ανοίγει και το standard sms πρόγραμμα, ή όταν ανοίγω bluetooth για το handsfree ανοίγει και το BT Transfer).... οπότε και εγώ έπαψα να ασχολούμαι ιδιαίτερα!

Δλδ δεν χρησιμοποιείτε καθόλου task manager?

Μήπως να ανοίγαμε ένα thread σχετικά με αυτό;

Διότι τελικά δεν έχω καταλάβει αν στο android ο task manager βοηθάει στην κατανάλωση μπαταρίας...

Έχει κανείς υπόψη του κάποιο app που να σου δείχνει αναλυτικά τι ακριβώς καταναλώνει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου; Έχω βρει ένα σωρό για την SD card, αλλά τίποτα για internal storage...

Εχει συζητηθει σε καμια εικοσαρια threads,και εχει αναλυθει παντιοτροπως...

Ο task manager οχι απλα δεν προτεινεται,αλλα συνισταται να μην υπαρχει καθολου.

Ειναι χρησιμο μονο σε οποιον ξερει απολυτα τι κανει και γενικα εχει μια ταση στο ...σκαλισμα...

Συνηθως η χρηση του προκαλει ασταθεια του λειτουργικου η διαφορες μικροπαρενεργειες.

Ετσι κι αλλιως οι εφαρμογες δε/μενουν ανοιχτες επ'απειρον...το λειτουργικο κλεινει αυτες που πρεπει.

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Έχει κανείς υπόψη του κάποιο app που να σου δείχνει αναλυτικά τι ακριβώς καταναλώνει την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου; Έχω βρει ένα σωρό για την SD card, αλλά τίποτα για internal storage...

...και αν υπάρχει τύπου Handy safe (symbian) όπου μπορούμε να φιλάσσουμε κωδικούς,λογαριασμούς,pin κτλ κτλ..??:)

...και αν υπάρχει τύπου Handy safe (symbian) όπου μπορούμε να φιλάσσουμε κωδικούς,λογαριασμούς,pin κτλ κτλ..??:)

Password Store on Android Market..

Εχει συζητηθει σε καμια εικοσαρια threads,και εχει αναλυθει παντιοτροπως...

Ο task manager οχι απλα δεν προτεινεται,αλλα συνισταται να μην υπαρχει καθολου.

Ειναι χρησιμο μονο σε οποιον ξερει απολυτα τι κανει και γενικα εχει μια ταση στο ...σκαλισμα...

Συνηθως η χρηση του προκαλει ασταθεια του λειτουργικου η διαφορες μικροπαρενεργειες.

Ετσι κι αλλιως οι εφαρμογες δε/μενουν ανοιχτες επ'απειρον...το λειτουργικο κλεινει αυτες που πρεπει.

Sent from my Milestone

Από ότι κατάλαβα εσύ δεν χρησιμοποιείς task manager....

Μάλλον τότε θα έπρεπε να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για αυτό το ειδικό θεμα και για αυτούς που δεν ξέρουν ;)

Από ότι κατάλαβα εσύ δεν χρησιμοποιείς task manager....

Μάλλον τότε θα έπρεπε να ανοίξουμε ξεχωριστό thread για αυτό το ειδικό θεμα και για αυτούς που δεν ξέρουν ;)

φιλε εχει συζητηθει πολλακις σε thread της HTC

κανε μια αναζητηση

μη παιδευεσαι ομως αδικα

στο android δεν χρησιμοποιουμε ποτε task killers

μπορεις να το βαλεις σαν shortcut αυτο στην οθονη αναμονης, σαν widget δηλαδη και να κανει κατευθειαν κληση μολις το κλικαρεις. αν εννοεις κατι τετοιο.

παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να εχεις επιλεξει 3-4 ατομα με τα τηλεφωνα τους για αμεση κληση?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Το sense το υποστηρίζει αυτό αρκεί να είναι αυτά τα άτομα ορισμένα σαν αγαπημένα.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

παιδια υπαρχει εφαρμογη που να μπορεις να εχεις επιλεξει 3-4 ατομα με τα τηλεφωνα τους για αμεση κληση?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Εμένα με βολεύει να βάζω τις επαφές που χρησιμοποιώ περισσότερο στο 2ο και 3ο dock του launcher pro.

Λεωνίδας

SplashID :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

το Password Store δε με βόλεψε...έχει μόνο τρεις επιλογές και δε πολυλέει...θα δοκιμάσω και το spalshID και βλέπουμε...

thanks..:)

το Password Store δε με βόλεψε...έχει μόνο τρεις επιλογές και δε πολυλέει...θα δοκιμάσω και το spalshID και βλέπουμε... thanks..:)

Το εχω χρησιμοποιησει και σε Windows Mobile με Windows Vista, 7 & Mac OSX και σε Android με Windows 7 & Mac OSX :cool:

Με εχει καταβολεψει :!: :!: :!: :!:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

χχμμ...στο market βρίσκω μόνο το B-Folders + sync...μπας και δεν είναι free το splash ID και ψάχνω τσάμπα...υπενθυμίζω το τηλέφωνο είναι μαμά..:O

ααα...και θυμίστε μια καλή εφαρμογή που κάνεις toggle διάφορες ρυθμίσεις, κυρίως 2g/3g κτλ κτλ..? το extended controls δε το βρίσκω...:(

χχμμ...στο market βρίσκω μόνο το B-Folders + sync...μπας και δεν είναι free το splash ID και ψάχνω τσάμπα...υπενθυμίζω το τηλέφωνο είναι μαμά..:O

ααα...και θυμίστε μια καλή εφαρμογή που κάνεις toggle διάφορες ρυθμίσεις, κυρίως 2g/3g κτλ κτλ..? το extended controls δε το βρίσκω...:(

Sorry που δεν το εγραψα πιο πριν, εννοειται οτι το splashID δεν ειναι free :confused:

Εγω εχω βαλει το OneClick Widget, απο το οποιο κάνεις toggle σχεδον ολες τις ρυθμίσεις (αυτο ειναι free) :D

Κωστας (Pterarxos)

δε πειράζει φίλε μου...θα ψάξω να βρω κάτι σε free...:)

το oneclick πάντως αρκετά καλό...και συνεχίζω να ψάχνω γαι επιπλέον πραγματάκια..:)

Δλδ δεν χρησιμοποιείτε καθόλου task manager?

Μήπως να ανοίγαμε ένα thread σχετικά με αυτό;

Διότι τελικά δεν έχω καταλάβει αν στο android ο task manager βοηθάει στην κατανάλωση μπαταρίας...

Οχι πλέον. Αρχικά χρησιμοποιούσα, αλλά από όταν τον έβγαλα το κινητο είναι ΥΠΕΡ σταθερό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ή την κατανάλωση περισσότερης μπαταρίας. Εχει όντως συζητηθεί το θέμα, αλλά και εγώ έχω καταλήξει πλέον οτι το Android δεν θέλει task manager/killer.

What u take is what u give...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...