Jump to content

Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άνθρακες ο θησαυρός (αν κ είναι στην αρχή ακόμη)... καλύτερα να βάλετε το aptoide με ένα γνωστό αποθετήριο, είναι πολύ πιο πλούσιο.
Trust no one!

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όποιον ενδιαφέρεται η τελική έκδοση 3.1.1 του Handcent SMS βγήκε στο Μάρκετ και υποστηρίζει Τ9 + 160 SMS.

Μολις το ειδα!επιτελους καιρος ηταν!

edit: και δεν ξερω για ποιο λογο αλλα δε μου δουλευει...

Edited by contime

παιδια η εφαρμογη radio time με αφησε με το στομα ανοιχτο...

απιστευτη....

η μεγαλυτερη αποκαλυψη για μενα μεχρι τωρα...

τι ακριβως κανει? δεν τη βρισκω στο μαρκετ

δεν ειναι δωρεαν, γι'αυτο. ειναι οντως πολυ καλη εφαρμογουλα, βεβαια δεν ξερω για τοσο αποκαλυψη αλλα οκ :p

http://www.cyrket.com/p/android/radiotime.player/

Edited by vman
Link προς πειρατικό λογισμικό

δεν ειναι δωρεαν, γι'αυτο. ειναι οντως πολυ καλη εφαρμογουλα, βεβαια δεν ξερω για τοσο αποκαλυψη αλλα οκ :p

http://www.cyrket.com/p/android/radiotime.player/

εδω εχει download, λογικα trial http://www.getandroidstuff.com/2010/05/radiotime-android-download-for-mobile.html

Α οκ, θα ριξω μια ματια μετα. Προς το παρον προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν εχω 160 χαρακτηρες στο handcentsms...:rolleyes:

Ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι.

Έχει και ελληνικούς σταθμούς.

Γενικά είναι πολύ καλή εφαρμογή.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Θελω ενα προγραμμα που να κατεβαζει ευκολα και απλα βιντεο απο το youtube στο κινητο οπως γινεται στο iphone με το mxtube. υπαρχει κατι τετοιο?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Θελω ενα προγραμμα που να κατεβαζει ευκολα και απλα βιντεο απο το youtube στο κινητο οπως γινεται στο iphone με το mxtube. υπαρχει κατι τετοιο?

υπαρχει το videobox στο market.

Μια βοήθεια θα ήθελα...

Μπορεί κάποιος να μου πει ένα τρόπο να ακούω μεσω internet τον novasport fm; Θα ήθελα φυσικά να μου πείτε με ποιο free πρόγραμμα, καθώς και το url του stream...

Όποιος έχει πρόβλημα συμβατότητας με το Handcent (160SMS κλπ) μπορεί να μου στείλει ένα PM και θα το αναφέρω στον προγραμματιστή του. Δυστυχώς είχαμε μόνο 3 beta-testers οι οποίοι έχουν όλοι HTC Hero.

Edit: Αν είναι δυνατόν να μου στείλει τι γράφει το παράθυρο στο: Μενού ---> Περισσότερα ---> About ---> Click στο εικονίδιο Handcent (λογικά δουλεύει με Country = GR ή με Language = el).

Edited by bluesax

Όποιος έχει πρόβλημα συμβατότητας με το Handcent (160SMS κλπ) μπορεί να μου στείλει ένα PM και θα το αναφέρω στον προγραμματιστή του. Δυστυχώς είχαμε μόνο 3 beta-testers οι οποίοι έχουν όλοι HTC Hero.

Edit: Αν είναι δυνατόν να μου στείλει τι γράφει το παράθυρο στο: Μενού ---> Περισσότερα ---> About ---> Click στο εικονίδιο Handcent (λογικά δουλεύει με Country = GR ή με Language = el).

μόλις το δοκίμασα και δουλεύει πολύ καλά... με 160χ.

Και εδω μια απο τα ιδια.Δουλευει τελεια σε desire.

carrier name vodafone gr

country name gr

device htc desire

lang el

Και εδω μια απο τα ιδια.Δουλευει τελεια σε desire.

carrier name vodafone gr

country name gr

device htc desire

lang el

Να υποθεσω οτι εχετε ελληνικο μενου, οσοι απο εσας σας δουλευει?

Ναι,εγω εχω Ελληνικα.

Δεν χρειάζεται ελληνικό μενού. Αρκεί να έχεις default γλώσσα τα Ελληνικά. (Lang=el όχι en)

Δυστυχως με το που βαζω lang=el μετα οτι και να βαλω στο country το μενου γυρναει στα ελληνικα. Μονο οταν το μενου ειναι στα ελληνικα το handcent μου δινει 160 χ.

Ναι,εγω εχω Ελληνικα.

Μπορεις να το βαλεις στα αγγλικα και να μας πεις αν το handcent συνεχιζει να σου δινει 160 χ?

Στα σχολια του μαρκετ ειδα οτι υπαρχουν κι αλλοι που δεν τους δουλευει, προφανως για τον ιδιο λογο.

Δυστυχως με το που βαζω lang=el μετα οτι και να βαλω στο country το μενου γυρναει στα ελληνικα. Μονο οταν το μενου ειναι στα ελληνικα το handcent μου δινει 160 χ.

Αν βάλεις lang=en και country=GR;

Edit: Ίσως φταίει το morelocale, κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να διαλέξεις αγγλικό μενού με ελληνική γλώσσα.

Σε έναν χρήστη που χρησιμοποιεί Custom Rom με αγγλικό μενού και ελληνική γλώσσα δουλεύει πάντως.

Edited by bluesax

Παιδιά ζητήστε στον dev να μεταφράσει στα ελληνικά το μενού του handcent. Του το είχα ζητήσει κι εγώ, του είχα προτείνει να κάνω τη μετάφραση εγώ αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση. Άμα του το ζητήσουμε πολλοί μπορεί να το κάνει :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...