vigilante Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 άνθρακες ο θησαυρός (αν κ είναι στην αρχή ακόμη)... καλύτερα να βάλετε το aptoide με ένα γνωστό αποθετήριο, είναι πολύ πιο πλούσιο. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Έχει λίγα ακόμα αλλά έχει περιγραφή ενώ στο aptoide δεν έχει τίποτα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. June 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2010 Όντως αυτό είναι ένα από τα θετικά του στοιχεία. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesax Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Για όποιον ενδιαφέρεται η τελική έκδοση 3.1.1 του Handcent SMS βγήκε στο Μάρκετ και υποστηρίζει Τ9 + 160 SMS. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Για όποιον ενδιαφέρεται η τελική έκδοση 3.1.1 του Handcent SMS βγήκε στο Μάρκετ και υποστηρίζει Τ9 + 160 SMS. Μολις το ειδα!επιτελους καιρος ηταν! edit: και δεν ξερω για ποιο λογο αλλα δε μου δουλευει... Edited June 27, 2010 by contime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδια η εφαρμογη radio time με αφησε με το στομα ανοιχτο... απιστευτη.... η μεγαλυτερη αποκαλυψη για μενα μεχρι τωρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Γιατι; Για δωσε λεπτομεριες... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 παιδια η εφαρμογη radio time με αφησε με το στομα ανοιχτο... απιστευτη.... η μεγαλυτερη αποκαλυψη για μενα μεχρι τωρα... τι ακριβως κανει? δεν τη βρισκω στο μαρκετ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) τι ακριβως κανει? δεν τη βρισκω στο μαρκετ δεν ειναι δωρεαν, γι'αυτο. ειναι οντως πολυ καλη εφαρμογουλα, βεβαια δεν ξερω για τοσο αποκαλυψη αλλα οκ :p http://www.cyrket.com/p/android/radiotime.player/ Edited June 27, 2010 by vman Link προς πειρατικό λογισμικό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 δεν ειναι δωρεαν, γι'αυτο. ειναι οντως πολυ καλη εφαρμογουλα, βεβαια δεν ξερω για τοσο αποκαλυψη αλλα οκ :p http://www.cyrket.com/p/android/radiotime.player/ εδω εχει download, λογικα trial http://www.getandroidstuff.com/2010/05/radiotime-android-download-for-mobile.html Α οκ, θα ριξω μια ματια μετα. Προς το παρον προσπαθω να καταλαβω γιατι δεν εχω 160 χαρακτηρες στο handcentsms...:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 τι ακριβως κανει? δεν τη βρισκω στο μαρκετ Ιντερνετικό ραδιόφωνο είναι. Έχει και ελληνικούς σταθμούς. Γενικά είναι πολύ καλή εφαρμογή.:) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Θελω ενα προγραμμα που να κατεβαζει ευκολα και απλα βιντεο απο το youtube στο κινητο οπως γινεται στο iphone με το mxtube. υπαρχει κατι τετοιο? Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Θελω ενα προγραμμα που να κατεβαζει ευκολα και απλα βιντεο απο το youtube στο κινητο οπως γινεται στο iphone με το mxtube. υπαρχει κατι τετοιο? υπαρχει το videobox στο market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Μια βοήθεια θα ήθελα... Μπορεί κάποιος να μου πει ένα τρόπο να ακούω μεσω internet τον novasport fm; Θα ήθελα φυσικά να μου πείτε με ποιο free πρόγραμμα, καθώς και το url του stream... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesax Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Όποιος έχει πρόβλημα συμβατότητας με το Handcent (160SMS κλπ) μπορεί να μου στείλει ένα PM και θα το αναφέρω στον προγραμματιστή του. Δυστυχώς είχαμε μόνο 3 beta-testers οι οποίοι έχουν όλοι HTC Hero. Edit: Αν είναι δυνατόν να μου στείλει τι γράφει το παράθυρο στο: Μενού ---> Περισσότερα ---> About ---> Click στο εικονίδιο Handcent (λογικά δουλεύει με Country = GR ή με Language = el). Edited June 27, 2010 by bluesax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 υπαρχει το videobox στο market. Και ο dolphin browser. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Όποιος έχει πρόβλημα συμβατότητας με το Handcent (160SMS κλπ) μπορεί να μου στείλει ένα PM και θα το αναφέρω στον προγραμματιστή του. Δυστυχώς είχαμε μόνο 3 beta-testers οι οποίοι έχουν όλοι HTC Hero. Edit: Αν είναι δυνατόν να μου στείλει τι γράφει το παράθυρο στο: Μενού ---> Περισσότερα ---> About ---> Click στο εικονίδιο Handcent (λογικά δουλεύει με Country = GR ή με Language = el). μόλις το δοκίμασα και δουλεύει πολύ καλά... με 160χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Όποιος έχει πρόβλημα συμβατότητας με το Handcent (160SMS κλπ) μπορεί να μου στείλει ένα PM και θα το αναφέρω στον προγραμματιστή του. Δυστυχώς είχαμε μόνο 3 beta-testers οι οποίοι έχουν όλοι HTC Hero. Edit: Αν είναι δυνατόν να μου στείλει τι γράφει το παράθυρο στο: Μενού ---> Περισσότερα ---> About ---> Click στο εικονίδιο Handcent (λογικά δουλεύει με Country = GR ή με Language = el). Και εδω μια απο τα ιδια.Δουλευει τελεια σε desire. carrier name vodafone gr country name gr device htc desire lang el http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Και εδω μια απο τα ιδια.Δουλευει τελεια σε desire. carrier name vodafone gr country name gr device htc desire lang el Να υποθεσω οτι εχετε ελληνικο μενου, οσοι απο εσας σας δουλευει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Να υποθεσω οτι εχετε ελληνικο μενου, οσοι απο εσας σας δουλευει? Ναι,εγω εχω Ελληνικα. http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesax Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Να υποθεσω οτι εχετε ελληνικο μενου, οσοι απο εσας σας δουλευει? Δεν χρειάζεται ελληνικό μενού. Αρκεί να έχεις default γλώσσα τα Ελληνικά. (Lang=el όχι en) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Δυστυχως με το που βαζω lang=el μετα οτι και να βαλω στο country το μενου γυρναει στα ελληνικα. Μονο οταν το μενου ειναι στα ελληνικα το handcent μου δινει 160 χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contime Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Ναι,εγω εχω Ελληνικα. Μπορεις να το βαλεις στα αγγλικα και να μας πεις αν το handcent συνεχιζει να σου δινει 160 χ? Στα σχολια του μαρκετ ειδα οτι υπαρχουν κι αλλοι που δεν τους δουλευει, προφανως για τον ιδιο λογο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluesax Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Δυστυχως με το που βαζω lang=el μετα οτι και να βαλω στο country το μενου γυρναει στα ελληνικα. Μονο οταν το μενου ειναι στα ελληνικα το handcent μου δινει 160 χ. Αν βάλεις lang=en και country=GR; Edit: Ίσως φταίει το morelocale, κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να διαλέξεις αγγλικό μενού με ελληνική γλώσσα. Σε έναν χρήστη που χρησιμοποιεί Custom Rom με αγγλικό μενού και ελληνική γλώσσα δουλεύει πάντως. Edited June 27, 2010 by bluesax Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nomedor Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδιά ζητήστε στον dev να μεταφράσει στα ελληνικά το μενού του handcent. Του το είχα ζητήσει κι εγώ, του είχα προτείνει να κάνω τη μετάφραση εγώ αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση. Άμα του το ζητήσουμε πολλοί μπορεί να το κάνει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts