Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να σου πω,έχω αγανακτήσει.

Σκέψου ότι Smartphone το χρησιμοποιώ πάρα πολύ και το θεωρώ απαραίτητο εργαλείο...

και είμαι εδω και πάρα πολύ καιρό με ένα απλό ΝΟΚΙΑ των 40Ε..

Μωρέ ας είχε λιγο καλύτερη κάμερα το Iphone και...

Πάντως δεν είχα αλλάξει ρυθμιση για τα sms αποθηκευόταν στη μνήμη του κινητού..

Αλλά και έτσι να είναι, δε θυμάμαι αλλά ζητούσε τέτοιου τύπου κάρτα στο manual?

αν όχι πάλι δεν έχουν ευθύνη?

(Δεν ξέρω αν αυτό εννοείς αλλά είναι micro SDHC)

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι καθαρα θεμα καρτας γιατρε! Επρεπε να ειχες κανει δοκιμη με την καρτα του πακετου, κριμα εχασες πολυ χρονο με αυτην την ιστορια εισαι και φανταρος και σε καταλαβαινω ποσο απαραιτητο ειναι ενα Symbian κινητο στον στρατο ειδικα σε εμπλοκη. Εγω το Ν70 μου το παλιο το ειχα λιωσει στο ιντερνετ και στα παιχνιδια στην σκοπια...

Παντως αυτο ακριβως το σκηνικο μου ειχε τυχει στο Ν70 να μου κανει καταστροφες αρχειων και να μου χαλαει τα μηνυματα για αυτο πιστευω πως ειναι θεμα καρτας. Εγω δεν χρησιμοποιουσα την 64ΜΒ που εδινε τοτε το κουτι αλλα μια 512ΜΒ που ειχα αγορασει μεσω ebay και τελικα αποδειχτηκε μουφα μια δυο φορες... Τετοια προβληματα λοιπον ειναι κατ'εξοχην θεμα καρτας και αποριας αξιο ειναι πώς δεν στο ειπαν οι υπαλληλοι του service... αρα το service της ΝΟΚΙΑ δεν ειναι απλα απαρδεκτο μου φαινεται πως ειναι και ανιδεο.

Για παραπονα ως καταναλωτης μπορεις να απευθυνθεις στο ΙΝΚΑ - ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και στο τηλέφωνο 2103633976 ή στο inka@inka.gr από το αντίστοιχο site: http://www.inka.gr... είναι κομπλε τυποι εκει και εξυπηρετικοι. Απο κει και περα ομως πιστευω πως η ΝΟΚΙΑ θα ισχυριστει οτι η καρτα που χρησιμοποιησες δεν ειναι δικη της αλλα αγορασμενη απο το e-shop και ειναι και KINGSTON... αρα εκει θα κινηθει η καταγγελια σου... εφοσον απο οτι φαινεται δεν εχει προβλημα η συσκευη της ΝΟΚΙΑ!

Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω εγω επι τη ευκαιρια... Η καρτα 8GB που παρεχεται στο κουτι του 5800 τι μαρκα ειναι και τι κλασσης? Ευχαριστω και καλη θητεια φιλος! Θα τελειωσει κι αυτο το βασανο καποια στιγμη...

Αη - Phone

ρε παιδιά θα εμπιστευόταν κανείς απο εσάς αλήθεια να ξαναπάρει τ ίδιο κινητό, να ξανακάνει όλη τη διαδικασία να το γεμίσει επαφές,μην,κτλ και να αγοράσει και καινούργια κάρτα?

Και αν το ξαναπάθει, τι θα κάνω συλλογή με micro SD?

Προφανώς οι κύριοι είναι εντελώς άσχετοι και από ότι έχω καταλάβει το μόνο που λένε είναι "κόλλησε, ωραία θα το κάνουνε αναβάθμιση και θα είναι οκ.... "

Αν τους δείξεις ότι είσαι λίγο παραπάνω ενημερωμένος βραχυκυκλώνουν (σαν το 5800) και τα στέλνουν στο εξωτερικό...

Εγώ τη ΝΟΚΙΑ δε την ξαναεμπιστεύομαι..

Απο τοτε που ανοιξα το κινητο εχω βαλει μια sandisk και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Φίλε μου, έτσι δυστυχώς είναι. Έφαγες τρέξιμο και ταλαιπωρία και τελικά έμεινες και χωρίς κινητό σε περίοδο που το χρειαζόσουν. Γι' αυτό από εδώ και πέρα, όταν παθαίνεις κάτι, καλό είναι να θέτεις πρώτα το πρόβλημά σου στο φόρουμ. Αν δεις έχουμε φτιάξει και μία ενότητα για προβλήματα του 5800, την οποία αν παρακολουθούσες, θα γλύτωνες 100% από όλο αυτό το τρέξιμο καθώς έχει συζητηθεί αρκετές φορές παλιότερα.

Αλλά και έτσι να είναι, δε θυμάμαι αλλά ζητούσε τέτοιου τύπου κάρτα στο manual; Αν όχι πάλι δεν έχουν ευθύνη; (Δεν ξέρω αν αυτό εννοείς αλλά είναι micro SDHC)

Όχι, έτσι και αλλιώς όλες οι κάρτες microSD από 4GB και πάνω είναι HC (high capacity). Tο θέμα είναι στην κλάση της που, για το 5800, υπάρχουν προβλήματα μόνο στην 16άρα κλάσης 2. Σε όλες τις άλλες χωρητικότητες ανεξαρτήτου κλάσεις, σπανίζουν τέτοια φαινόμενα.

Για να υπάρχει ολόκληρη ενότητα με προβλήματα του 5800.... κατάλαβα...

Ελπίζω να έχω νέα σύντομα και θα σας ενημερώσω...

Φίλε μου, έτσι δυστυχώς είναι. Έφαγες τρέξιμο και ταλαιπωρία και τελικά έμεινες και χωρίς κινητό σε περίοδο που το χρειαζόσουν. Γι' αυτό από εδώ και πέρα, όταν παθαίνεις κάτι, καλό είναι να θέτεις πρώτα το πρόβλημά σου στο φόρουμ. Αν δεις έχουμε φτιάξει και μία ενότητα για προβλήματα του 5800, την οποία αν παρακολουθούσες, θα γλύτωνες 100% από όλο αυτό το τρέξιμο καθώς έχει συζητηθεί αρκετές φορές παλιότερα.

.

Συνήθως αυτό κάνω και το έχω ξανακάνει και στο παρελθόν...

Αλλά λόγω στρατού θεώρησα καλύτερο να ακολουθήσω την περπατημένη (Update και διαμόρφωση) και όταν δε λύθηκε είπα να το στείλω στο σερβις (φαντάρος γαρ)

Αλλά...

Πάντως εξακολουθώ να μη μπορώ να χωνέψω ότι η κάρτα μνήμης κατέστρεψε αρχεία αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού...

Πάντως εξακολουθώ να μη μπορώ να χωνέψω ότι η κάρτα μνήμης κατέστρεψε αρχεία αποθηκευμένα στη μνήμη του κινητού...

κλασικό πράγμα απο το ΝΟΚΙΑ 6600 και μετά να τα κάνει αυτά η κάρτα μνήμης που υπάρχει μέσα στο πακέτο με το κινητό ή κάποιες άλλες συγκεκριμένες της αγοράς!!!!:X

Μια κόκα - κόλα ίσως βοηθήσει!!!!:lol::lol::lol:

Όταν λες δεν σου εμφανίζει τις αναπάντητες εννοείς ότι δεν φαίνεται ότι έχει γίνει αναπάντητη στην οθόνη αναμονής;Στο μητρώο φαίνονται;Από την αρχή που το πήρες είχες αυτο το πρόβλημα η εμφανίστηκε στην πορεία;Η κάρτα sim μήπως είναι παλιά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Λοιπον, η καρτα σιμ ειναι απο το καλοκαιρι, μου εμφανιζει οτι εχω π.χ 1 αναπαντητη και μολις πατησω εμφανιση, μου γραφει καμια αναπαντητη κληση....εχω κανει απειρες δοκιμες...το κινητο το εχω 5-6 μηνες και το προβλημα εμφανιστικε χθες....:@

Δοκιμασε να περασεις το ιδιο firmware απο επανω..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Δοκιμασε να περασεις το ιδιο firmware απο επανω..

Τελικα το εφτιαξα...πηγα και απενεργοποιησα το μητρωο και μετα το ξανα-ενεργοποιησα...και ολα οκ!!

Καλησπέρα παιδιά...

Το κινητάκι που βλέπετε στο αβατάρ μου μού άφησε χρόνους πριν μία εβδομάδα,και είμαι στην φάση αναζήτησης καινούριου...

Ένα από τα 2 που κοιτάω είναι το 5800 αλλά έχω μια ερώτηση...

Διαβάζει pdf,txt και άλλα τέτοια αρχεία όπως το arena?

Κάτι τέτοι θα με διευκόλυνε πολύ,καθώς θα βοηθούσε σε κάθε εξεταστική....:p

Βεβαίως. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για smartphone, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκατοντάδες εφαρμογές για να επεκτείνεις τις δυνατότητες τις συσκευής και να την φέρεις στα μέτρα σου.

To ψάχνω καιρό το θέμα,και το μόνο που με φοβίζει στο συγκεκριμένο ηλέφωνο είναι η ποιότητα κατασκευής που διαβάζω και τα ψιλοπροβλήματα...

Ψήνω και το arena,που η οθόνη του είναι άπαιχτη,αλλά δεν είναι smartphone...

Να ρωτήσω και κάτι άλλο?

Γιατί το 5800 το βρίσκω σε τόσο μεγάλο εύρος τιμών?

http://www.skroutz.gr/s/56459/Nokia-5800-XpressMusic.html

Τα φθηνά είναι ύποπτα για ελλατωματικές παρτίδες,made in china κτλ?

Η δεν παίζει κανένα πρόβλημα?

Γιατί "παίζουν" και παράλληλες εισαγωγές (παρα-εισαγωγές).

Δες το FAQ της ενότητας για περισσότερα επάνω στις παρα-εισαγωγές!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Αχά...

Επικίνδυνο δηλαδή...

Καλύτερα κάποια Ευρώ παραπάνω και να είμαι καλυμμένος παρά κάτιο άλλο...

Αχά...

Επικίνδυνο δηλαδή...

Καλύτερα κάποια Ευρώ παραπάνω και να είμαι καλυμμένος παρά κάτιο άλλο...

Δεν σημαίνει πως επειδή κάποιο μαγαζί το πουλάει ακριβά είναι και ελληνικής γραμμής και καλής κατασκευης. Να ψαξεις μαγαζι να σου δινει καλη εγγυηση απο μονο του εκτος ALPHA COPY... Εγω σκεψου το πηρα απο e-shop 300 την στιγμη που το εβρισκα 240 στο κεντρο της Αθηνας, αλλα μου εγγυηθηκε το μαγαζι 2 χρονια με αμεση αντικατασταση σε τυχον προβλημα (μεχρι που να βγαινει το κινητο φυσικα) και δωρεαν επισκευη...! Και το e-shop τελικα μου πασαρε Ουγγρικο κινητο...ή κατι τετοιο... αρα δεν παιζει ρολο αυτο... Εχουν βρει ολοι το κολπο με τις παραλληλες εισαγωγες και βγαζουν κερδη χτυπωντας την τιμη επειδη εχουν ονομα σαν μαγαζι και εμπνεουν εμπιστοσυνη...

Υ.Γ προς τους διαχειριστες: Ειναι εκνευριστικο να διαγραφετε μηνυματα χωρις να ειδοποιειτε τον χρηστη και χωρις το μηνυμα που διαγραφεται να ειναι απαραιτητα κακο!

Αη - Phone

Θελω να παω στη vodafone για να μου βγαλουν το vodafone live,αν τους πω επισης να μου κανουν και μια ανανεωση λογισμικου ποσο θα πληρωσω περιπου?
:w00t:

Θελω να παω στη vodafone για να μου βγαλουν το vodafone live,αν τους πω επισης να μου κανουν και μια ανανεωση λογισμικου ποσο θα πληρωσω περιπου?

Δεν νομίζω ότι στα καταστήματα της vodafone δέχονται να κάνουν κάτι τέτοιο. Μπορείς να πας σε ένα nokia shop και να σου αλλάξουν εκείνοι το product code και μετά να σου περάσουν την νέα αναβάθμιση. Δεν ξέρω όμως αν σε αυτές τις περιπτώσεις σε χρεώνουν με το ποσό των 15 ευρώ όπως γίνεται συνήθως όταν ζητάς να σου περάσουν Ελληνικά.

Επίσης μπορείς να το κάνεις και μόνος σου την διαδικασία, διαβάζοντας το Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code)

Απλά να ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν νομίζω ότι στα καταστήματα της vodafone δέχονται να κάνουν κάτι τέτοιο. Μπορείς να πας σε ένα nokia shop και να σου αλλάξουν εκείνοι το product code και μετά να σου περάσουν την νέα αναβάθμιση. Απλά να ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση. Δεν ξέρω όμως αν σε αυτές τις περιπτώσεις σε χρεώνουν με το ποσό των 15 ευρώ όπως γίνεται συνήθως όταν ζητάς να σου περάσουν Ελληνικά.

Επίσης μπορείς να το κάνεις και μόνος σου την διαδικασία, διαβάζοντας το Εισαγωγή της Ελληνικής γλώσσας & debrand συσκευής (αλλαγή product code)

Οταν το ειχα αγορασει νομιζω μου ειχαν πει οτι γινεται να το απενεργοποιησουν ή κατι τετοιο....στα νοκια σοπς αν αλλαξουν το product code χανεται η εγγυηση σιγουρα?αφου και καλα ειναι επισημο...

Όταν κάνεις μόνος σου την αλλαγή χάνεις την εγγύηση, απλά έκανα λάθος εγώ όπως στο έγραψα.

Αλλο είναι να σου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία vodafone live και άλλο είναι να αλλάξεις το product code της vodafone και να περάσεις το αντίστοιχο Ελληνικό product code για να κάνεις αναβάθμιση. Αν θες το 2ο τότε θα πρέπει να πας σε nokia store ώστε να σου κάνουν την αλλαγή.

Όταν κάνεις μόνος σου την αλλαγή χάνεις την εγγύηση, απλά έκανα λάθος εγώ όπως στο έγραψα.

Αλλο είναι να σου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία vodafone live και άλλο είναι να αλλάξεις το product code της vodafone και να περάσεις το αντίστοιχο Ελληνικό product code για να κάνεις αναβάθμιση. Αν θες το 2ο τότε θα πρέπει να πας σε nokia store ώστε να σου κάνουν την αλλαγή.

Και αν το παω στο νοκια σοπς παλι χανεται η εγγυηση?

Καλησπέρα παιδιά!Έχω πολύ καιρό να γράψω.Το κινητό είναι πολύ καλό.Άξιζε η αγορά του(το έχω κανά 3μηνο).Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το πενάκι απο το βάλε βγάλε έχει χαλαρώσει η θήκούλα και βγαίνει πολύ εύκολα.Υπάρχει κάποια λύση?

Καλησπέρα παιδιά!Έχω πολύ καιρό να γράψω.Το κινητό είναι πολύ καλό.Άξιζε η αγορά του(το έχω κανά 3μηνο).Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι το πενάκι απο το βάλε βγάλε έχει χαλαρώσει η θήκούλα και βγαίνει πολύ εύκολα.Υπάρχει κάποια λύση?

Ή θα τυλίξεις λίγο σελοτέιπ γύρω από το πενάκι, δηλ από την πάνω πλευρά του ή θα πρέπει να αλλάξεις πίσω καπάκι δυστυχώς. Εγώ είχα δοκιμάσει τον πρώτο τρόπο και δεν είχα πρόβλημα.

Και αν το παω στο νοκια σοπς παλι χανεται η εγγυηση?

Όχι δεν την χάνεις.