stendor Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ναι το ειδα στο μητρωο ειναι αξιοπιστο? Εφαρμογη να κλεινεις το ιτερνετ? Αν μπω πχ facebook πως βγαινω μετα να μην τρεχει απο πισω και τρωει data? Ναι αξιόπιστο είναι αλλά πέρνα και την εφαρμογή που σου είπα ώστε να το ελέγχεις εις διπλούν για να είσαι σίγουρος. Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να κλείνει την σύνδεση. Όταν τερματίσεις την εφαρμογή αποσυνδέεται και η ενεργή σύνδεση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 οκ φιλε θα το περασω να το δω. Αυτο που λες ισχυει για οποια σελιδα ανοιξω στο ιτερνετ? Οταν βγω δεν τρεχει απο πισω? Σορρυ για την ασχετιλα αλλα ρωταω εκ μερους του αδελφου μου εγω εχω αλλη μαρκα κινητου. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 κανονικα τρεχει απο πισω, εφοσον δεν κανεις εξοδο, αλλα δε καταναλωνει data (οσο δε χρησιμοποιεις το ιντερνετ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Υπαρχει τροπος οποια εφαρμογη ανοιγει να την κλεινει μετα για τα καλα? ευχαριστω Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Πατώντας μέσα στην εκάστοτε εφαρμογή Επιλογές > Έξοδος (Options > Exit), δεν θα μένει στο παρασκήνιο, αλλά θα τερματίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ωραια θα του πω να το δοκιμασει να σαι καλα! Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Eδω και ενα διμηνο χρησιμοποιω τα Sennheiser mx-370 με το Τube. Eιναι πολυ καλα για τα λεφτα τους (~14 ευρω) αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αλλος εχει Sennheiser με το 5800 επισης. Να μου προτεινε κατι ακομα καλυτερο απο αυτα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 εχει περάσει κανεις το fw C6 στο 5800 ? σε πολλά ξένα forum ειναι ευχαριστημένοι πολλοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ναι το ειδα στο μητρωο ειναι αξιοπιστο? Εφαρμογη να κλεινεις το ιτερνετ? Αν μπω πχ facebook πως βγαινω μετα να μην τρεχει απο πισω και τρωει data? Το 5800 έχει ήδη μετρητή δεδομένων, θα τον βρεις στην εφαρμογή Μητρώο, αλλά αν θες εφαρμογή υπάρχει το Data Quota. Έχε στο νου σου ότι ο ενσωματωμένος μετρητής δεδομένων δεν καταγράφει τη κίνηση που γίνεται μέσω wifi. Στο λέω για να μην ψάχνεσαι άμα δεις διαφορές ανάμεσα στα 2 προγράμματα :D Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Υπαρχει τροπος οποια εφαρμογη ανοιγει να την κλεινει μετα για τα καλα? ευχαριστω Μα έτσι και αλλιώς έχει πάντα να βλέπεις το σύμβολο της σύνδεσης για επιβεβαίωση, αν η σύνδεση του ίντερνετ είναι ενεργή είτε μέσω 3G είτε μέσω wi-Fi. Αν τα σχετικά συμβολάκια είναι off, τότε δεν υπάρχει σύνδεση. εχει περάσει κανεις το fw C6 στο 5800 ? σε πολλά ξένα forum ειναι ευχαριστημένοι πολλοί Έχω περασμένο το VORTEX εδώ και πολλούς μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Ποιά έκδοση ? Λίγες μέρες πριν βγήκε το Vortex 1.5 το οποίο θα περάσω σε λίγο ;) Τελικά πέρασα την 1.4. Πολύ καλή ;) Edited April 13, 2011 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Για να γράφω ότι το έχω μερικούς μήνες, προφανώς έχω την προηγούμενη έκδοση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoltrix Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Eδω και ενα διμηνο χρησιμοποιω τα Sennheiser mx-370 με το Τube. Eιναι πολυ καλα για τα λεφτα τους (~14 ευρω) αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αλλος εχει Sennheiser με το 5800 επισης. Να μου προτεινε κατι ακομα καλυτερο απο αυτα. εγω εχω τα sennheiser cχ300ii (in-ear - ψειρες), τα οποια εκαναν περιπου 40ε αν θυμαμαι καλα, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος (παιζουν καθαρα, δυνατα -δε χρειαζεται να βαλω την ενταση πανω απο 40%, και κοβουν αρκετα και τους εξω θορυβους). Καμια σχεση με τις κλασσικες φτηνιαρικες ψειρες (αυτο ελειπε αλλωστε, αφου ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης). Συγκριση με αλλα ακουστικα παρομοιας κατηγοριας τιμης δεν εχω κανει παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachary Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Γειά σε όλους και χρόνια πολλά. Πρόσφατα αγόρασα ένα wifi εκτυπωτή canon. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κανένα προγραμματάκι για απέυθείας εκτύπωση ή μέσω δικτύου ασύρματα; πρίν είχα hp εκτυπωτή και γίνοταν. θά χαρώ να λάβω μια απάντηση έστω και αρνητική τουλάχιστων να σταματήσω να ψαχνω. ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreaslam Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ρε γμτ, έχω ένα θέμα, όχι πολύπλοκο, αλλά....κουραστικό!!! εχει ανοίξει η τρύπα (sic) της γραφίδας, και δε στέκεται μέσα. Εχω χασει ήδη 2 ! δεν ειναι σπουδαίο θέμα, αλλα....είναι βαρετό να μένεις χωρίς γραφίδα καθε 3 κ λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Πάρε λίγο μονωτική και βάλτην εκεί που ακουμπάει η γραφίδα με το καπάκι. Στην εσοχή που αφήνει κάτω αριστερά όταν βγει η γραφίδα. Αλλιώς πάρε καινούργιο καπάκι. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikelangelo Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 ρε γμτ, έχω ένα θέμα, όχι πολύπλοκο, αλλά....κουραστικό!!! εχει ανοίξει η τρύπα (sic) της γραφίδας, και δε στέκεται μέσα. Εχω χασει ήδη 2 ! δεν ειναι σπουδαίο θέμα, αλλα....είναι βαρετό να μένεις χωρίς γραφίδα καθε 3 κ λίγο... Κλασσική περίπτωση βλάβης, εγώ έχω αγοράσει ήδη 3 φορές πίσω καπάκι (που πωλείται μαζί με τη γραφίδα). Στα 8€ από nokia store. Παράθεση Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arathon Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Παιδια κανα καλο cfw με ελληνικη γλωσσα ποιο ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Κλασσική περίπτωση βλάβης, εγώ έχω αγοράσει ήδη 3 φορές πίσω καπάκι (που πωλείται μαζί με τη γραφίδα). Στα 8€ από nokia store. Bαζεις σελοτέιπ στο κεφαλι της γραφιδας και στεκεται μια χαρα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastas95 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 (edited) Το κινητό μου έβγαλε ενημέρωση για τον Music Player και δυστυχώς την εγκατεστησα χωρίς να διαβάσω τι αλλάζει... Ξέρει κανεις?? edit: το εψαξα λιγο στο γουγλη και ειδα οτι δινει την δυνατοτητα να δειχνει τους στοιχους ενος τραγουδιου... Edited April 25, 2011 by anastas95 Παράθεση That is Mahogany! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω μια απορία σχετικά με τη γραφίδα.. Βασικά είμαι περίεργος που χρησιμοποιείτε τη γραφίδα τόσο πολύ και σας χαλάει. Εγώ μετά τα πρώτα firmware την έκοψα τελείως.. Άντε που και που χρησιμοποιώ την πέννα για καμια ειδική περίπτωση :p Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 (edited) εγω εχω τα sennheiser cχ300ii (in-ear - ψειρες), τα οποια εκαναν περιπου 40ε αν θυμαμαι καλα, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος (παιζουν καθαρα, δυνατα -δε χρειαζεται να βαλω την ενταση πανω απο 40%, και κοβουν αρκετα και τους εξω θορυβους). Καμια σχεση με τις κλασσικες φτηνιαρικες ψειρες (αυτο ελειπε αλλωστε, αφου ανηκουν σε αλλη κατηγορια τιμης). Συγκριση με αλλα ακουστικα παρομοιας κατηγοριας τιμης δεν εχω κανει παντως. Τελικα πηρα τα CX280 (αυτα βρηκα). 34 ευρω, Νομιζω πως ειναι παρομοια με αυτα που λες. edit: τι μπασο ειναι αυτο! Edited April 28, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2011 υπαρχει κανενα Call Log Export για 5th? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Μετα απο αυτο το κινητο, θελω καποιο που ναι παρομοιο σε χαρακτηριστικα ή και καλυτερα απο αυτο , τι προτεινετε (η αδερφη μου το χει) . Οχι κατι που εχει χειροτερη καμερα πχ Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberwolvie Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Μετα απο αυτο το κινητο, θελω καποιο που ναι παρομοιο σε χαρακτηριστικα ή και καλυτερα απο αυτο , τι προτεινετε (η αδερφη μου το χει) . Οχι κατι που εχει χειροτερη καμερα πχ Εξαρταται απο το ποσο που διαθετει,αλλα μια καλη επιλογη πιστευω ειναι το C7-00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts