Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5800 XpressMusic - Part 2

gianpithio
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους,

Γνωρίζετε μήπως πώς μπορώ να εισάγω ελληνικό πληκτρολόγιο στο Nokia 5800 XpressMusic; Η συσκευή μου είναι αγορασμένη από Αγγλία και δεν διέθετε ελληνικά. Δυστυχώς δεν έχω βρει κάποιο τρόπο μέχρι στιγμής, γι αυτό θα το εκτιμούσα αν μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιος σχετικά! Ευχαριστώ!:)

Δες στο FAQ για τα Symbian S60 v5. Εκει λεει πως μπαινουν τα ελληνικα στο κινητο...

Μπορω με καποιο τροπο να επιλεγω εγω που να γινονται αποθηκευση οι εφαρμογες απο το Ovi Store?

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις στην εφαρμογή του OVI.

Για το OVI Store υπάρχει αντίστοιχο θέμα...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Psylos_ ευχαριστώ για την απάντηση, κοίταξα στη σελίδα που προτείνεις πριν ρωτήσω εδώ και νόμιζα πως εκείνες οι διαδικασίες ήταν μόνο για αυτούς που έχασαν την Ελληνική γλώσσα μετά από αναβάθμιση και έτσι αποφάσισα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρη. Όμως το δοκίμασα μόλις και δούλεψε! Ευχαριστώ πολύ!

παιδια ιντερνετ ραδιο το 5800 δεν εχει...?

και αν ναι απο που το κατεβαζεις...?

εφαγα τον κοσμο και δεν το βρηκα πουθενα....

2 φορές το δοκίμασα και έπαιζε μια χαρά μέσω του realplayer.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ναι αλλα για να κανεις mute την κληση πρεπει να συρεις την κατω μπαρα,βλακεια νομιζω

Επίσης μπαίνει σε σίγαση πιο γρηγορα... αν παιξεις μια δυο με το κουμπι ξεκλειδωματος μπαινει σε mute...

επισης για να απαντησετε μια κληση μπορειτε απλα να πατησετε το πρασινο κουμπι κατω απο την οθονη και οχι να συρετε...

τυχαιο? δε νομιζω...

Αη - Phone

εμενα η μπαρα οποτε θελει "σερνεται'' και οποτε δεν θελει οχι ...

Εγώ αυτο το φαινόμενο το παρατηρώ στο ξυπνητήρι κάθε πρωί....

Και νομιζα ότι έκανα κάτι λάθος εγώ μέσα στον ύπνο μου...:p

Έχω το εξής πρόβλημα.

Εγκατέστησα ένα λογαριασμό gmail στο κινητό μου έτσι ώστε να παίρνω τα μηνύματα μου μη αυτόματα (μέσω των μηνυμάτων δηλαδή και όχι μέσω του Nokia email).

Όταν συγχρονίζω λοιπόν το λογαριασμό μου το κινητό "κατεβάζει" δύο μηνύματα και σταματάει παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά μηνύματα στο διακομιστή μου.. Έκανα μια αναζήτηση στο google και βρήκα ότι πιθανόν να φταίει το attachment κάποιου μηνύματος που κολλάει την εφαρμογή και δεν επιτρέπει τη λήψη των υπολοίπων μηνυμάτων. Έψαξα λοιπόν και βρήκα ποιο ήταν το μήνυμα αυτό στο οποίο σταματούσε ο συγχρονισμός και το έσβησα μέσω του υπολογιστή μου εντελώς από το διακομιστή.

Ωστόσο το πρόβλημα δε λύθηκε. Πάλι το κινητό κατεβάζει 2-3 μηνύματα και σκαλώνει εκεί. Εάν ξαναπατήσω συγχρονισμό δεν κατεβάζει τίποτα άλλο σα να μην υπάρχουν άλλα μηνύματα.

EDIT: Μυστηριωδώς το πρόβλημα λύθηκε... Έχω τόσες μέρες που το παλεύω και σήμερα με την πρώτη όλα έγιναν κανονικά.....

Edited by Guest19

Παιδια το 5800 μου δεν συνδεεται στο wifi μου..Με το laptop ομως μπορω να μπω μια χαρα..Εχω σβησει ολες τις συνδεσεις στους προορισμους,εχω προσπαθησει απειρες φορες αλλα δεν συνδεεται..Ενω συνδεεται κανονικα οταν παω στον ιστο δεν ανοιγει την σελιδα και γραφει μη εγκυρο ονομα διακομιστη..Εχω την v50 και εκανα και hard format για το προβλημα μου αλλα δεν λυθηκε..Καμια ιδεα??Ευχαριστω

μου το κάνει και εμένα σε wi-fi δίκτυο φίλου.

ενώνεται με το δίκτυο αφού βάλω το key και μετά δεν ανοίγει τιποτα με το μυνημα "invalid server name"

Εχω κανα-δυο screensaver (.swf) κατεβασει για το Nokia 5800, παιζουν σαν ανεξαρτητα αρχεια, αλλα ΔΕΝ μπορω να τα εγκαταστησω..... Μηπως απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου χρειαζεται καποια επιλογη ? Πως λοιπον θα τα εγκαταστησω ?

Εχω κανα-δυο screensaver (.swf) κατεβασει για το Nokia 5800, παιζουν σαν ανεξαρτητα αρχεια, αλλα ΔΕΝ μπορω να τα εγκαταστησω..... Μηπως απο τις ρυθμισεις τηλεφωνου χρειαζεται καποια επιλογη ? Πως λοιπον θα τα εγκαταστησω ?

Στο 5800 για λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα,η Νοκια δεν έχει βάλει την δυνατότητα να βάλεις ένα flash για screensaver...

Κρίμα όμως,μέχρι και το Κ750i που είχα είχε αυτην την δυνατότητα....

Στο 5800 για λόγο που δεν έχω καταλάβει ακόμα,η Νοκια δεν έχει βάλει την δυνατότητα να βάλεις ένα flash για screensaver...

Δηλαδη για να καταλαβω ΔΕΝ δεχεται screensaver ? Στην αναμονη ?

To κινητό το έχω 6 μήνες τώρα,δεν πέτυχα πουθενά την επιλογή screensaver,αλλά ούτε και την επιλογή να βάλει wallpaper/screensaver κάποιο flash...

αφού υπάρχουν ήδη υπάρχοντα swf αρχεία μέσα στο κινητο..

Που ειναι αυτα κρυμενα και δεν τα βρισκω ? Αλλα αντε και τα βρηκα πως τα εγκαθηστω ?

Θέλω να πηγαίνω σε μια φωτογραφία και να την κάνω αποστολή με email, μπορεί κάποιος να μου τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω γιατί όσο και αν προσπάθησα μου λέει αποστολή απέτυχε.

Έχω hotmail, yahoo, gmail πείτε μου για όποιο ξέρετε.

Ευχαριστώ

Δηλαδη για να καταλαβω ΔΕΝ δεχεται screensaver ? Στην αναμονη ?

Που ειναι αυτα κρυμενα και δεν τα βρισκω ? Αλλα αντε και τα βρηκα πως τα εγκαθηστω ?

Το 5800 όπως και οι υπόλοιπες S60 5th Edition (ή αν θέλετε Symbian^1) συσκευές δεν έχουν τη δυνατότητα του screensaver, δηλαδή της προστασίας οθόνης.

Γιατί αυτό...; Διότι πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεται άσκοπα τόση ενέργεια (λόγο της μεγάλης οθόνης) για μια δυνατότητα που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημερα και απο εμενα πως ακουμε ρε παιδια ραδιο στο 5800 μεσω ιντερνετ καποιος ειχε γραψει παραπανω με το real player αλλα ποια ειναι η διαδικασια?

Καλημερα και απο εμενα πως ακουμε ρε παιδια ραδιο στο 5800 μεσω ιντερνετ καποιος ειχε γραψει παραπανω με το real player αλλα ποια ειναι η διαδικασια?

Εγω παντως αυτο κανω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=191076 με τον Coreplayer.

Αλλιως με τον skyfire παιζει κανονικα απο το live24.gr .

Παιδια το 5800 μου δεν συνδεεται στο wifi μου..Με το laptop ομως μπορω να μπω μια χαρα..Εχω σβησει ολες τις συνδεσεις στους προορισμους,εχω προσπαθησει απειρες φορες αλλα δεν συνδεεται..Ενω συνδεεται κανονικα οταν παω στον ιστο δεν ανοιγει την σελιδα και γραφει μη εγκυρο ονομα διακομιστη..Εχω την v50 και εκανα και hard format για το προβλημα μου αλλα δεν λυθηκε..Καμια ιδεα??Ευχαριστω

Κανενας??Συγνωμη που ξανακανω Post αλλα θελω επειγοντος internet στο κινητο..

Φίλε μου εγώ όποτε αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με την σύνδεση της tellas που έχω στο σπίτι, αναβοσβήνω το router και η σύνδεση αποκαθίσταται.

Το κινητο το εχω πανω απο ενα χρονο και τους τελευταιους 2-3 μηνες εχει χαλαρωσει η θεση που μπαινει η γραφιδα,με αποτελεσμα να βγαινει πολυ ευκολα.Δεν εφαρμοζει οπως στις αρχες και γλιστραει πανευκολα προς τα κατω :(

Δοκιμασα να αλλαξω γραφιδα και να κουμπωσω καπως καλυτερα την πισω οψη αλλα ενω στην αρχη μου φανηκε οτι κατι βελτιωθηκε,τελικα τπτ.

Το εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος?Να το παω εκει το πηρα να το κοιταξουν?

Το κινητο το εχω πανω απο ενα χρονο και τους τελευταιους 2-3 μηνες εχει χαλαρωσει η θεση που μπαινει η γραφιδα,με αποτελεσμα να βγαινει πολυ ευκολα.Δεν εφαρμοζει οπως στις αρχες και γλιστραει πανευκολα προς τα κατω :(

Δοκιμασα να αλλαξω γραφιδα και να κουμπωσω καπως καλυτερα την πισω οψη αλλα ενω στην αρχη μου φανηκε οτι κατι βελτιωθηκε,τελικα τπτ.

Το εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος?Να το παω εκει το πηρα να το κοιταξουν?

και σε μενα που το εχω λιγοτερο καιρο εχει χαλαρωσει πολυ, και με το φοβο να την χασω την εχω βγαλει και χρησιμοποιω την πενα. Ειναι εκνευριστικο αυτο το προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]